Friday, September 20, 2013

Catboy Ricchan Arrives! [Dikadoll AAAAA]I ordered Dikadoll AAAAA almost immediately the doll was released last July. It took about 2 months for Dika to produce and ship my order, and that's really fast for a doll-company. Especially as they had a summer event at the time as well!

Here's a song you can listen to while looking at this box opening. I heard this the first time in the game called Lumines for Playstation Vita while visiting a friend last weekend.
I think the butterfly-pic on the cover of the album is fitting because this doll will be styled after one of my favorite manga characters - Aoyagi Ritsuka from Kouga Yun-sensei's Loveless.

---

Tilasin Dikadoll AAAAA-nuken melkein samantien kun nukke julkaistiin viime heinäkuussa. Kesti n. 2 kuukautta Dikalta valmistaa ja lähettää nukke uuteen kotiinsa, eli varsin nopeaa toimintaa hartsinukkefirman ollessa kyseessä. Varsinkin kun Dikadollilla oli vielä meneillään kesäeventti!

Tässä kappale, jota voit kuunnella katsellessasi tätä boksinavauskuvasarjaa. Kuulin tämän ensi kertaa viime viikonloppuna ystävän luona kun pelasimme Lumines-nimistä peliä Playstation Vitalla. Perhosen kuva albumin kannessa sopii hyvin koska aion stailata tämän nuken erääksi lempparimangahahmokseni - Aoyagi Ritsukaksi Kouga Yun-sensein mangasta Loveless.


No naked dolls or bubblewrap mummies this time. I was photographing this in a public place and felt kind of uncomfortable taking pics of a naked doll there...
These clothes don't suit Ritsuka's style all that well but they can make do for now until I get to order something more fitting for him.

---

Ei nakuja nukkeja tai kuplamuovimuumioita tällä kertaa. Kuvasin tätä julkisella paikalla, eikä olisi tuntunut oikein mukavalta kuvailla siellä nakua nukkea...
Nämä vaatteet eivät ole Ritsukan tyylisiä, mutta saavat kelvata kunnes tilaan hänelle jotakin sopivampaa.


I have to say Dikadoll just keep on improving in making face-ups., and they were good to begin with! AAAAA's default face-up is stunning, it's so detailed and beautifully done.

The eyes are a bit stary, I'll find him some new ones soon. I just have to decide what color of eyes I should get him...

---

Minusta tuntuu että Dikadoll on vain parantanut face-up taitojaan entisestään, ja he olivat alun alkaenkin hyviä meikkaamisessa!
AAAAAn default meikki on upea, se on niin yksityiskohtainen ja kauniisti tehty.

Silmät ovat hiukan tuijottavaiset, etsin Ritsukalle toiset simmut pian. Pitää vain ensin päättää minkä väriset silmät hänelle pitäisi hankkia...


With his wig! This is a limited Pure Purple wig from Leeke world. In the illustrations by Yun Kouga and in Loveless the animation you can see that Ritsuka's hair color varies and seems to be everything from light brown to vivid purple to black but I've always seen Ritsuka with a lilac-colored hair in my mind. :3 So I think this wig looks perfect on him~


---


Peruukkeineen päivineen! Tämä on limited-väri Pure Purple Leeke worldiltä. Yun Kougan kuvituksissa ja Loveless-animessa voi havaita että Ritsukan hiustenväri vaihtelee ja on kaikkea vaaleanruskeasta aina kirkkaan violettiin ja mustaan saakka. Minä olen aina mielessäni nähnyt Ritsukan liilahiuksisena, joten olen sitä mieltä että tämä peruukki on täydellinen Ritsukalle. :3

Ritsuka is going to have resin cat ears later (from a Soom Cheshire Cat split) but for now he has to do with this adorable cat-ear headband.
The tiny bells on the headband are just too cute for words. x3


---


Ritsuka saa hartsiset kissankorvat ja hännän myöhemmin (Soom Cheshire Cat splitistä hartsilapsista), mutta nyt pitää tyytyä tähän suloiseen kissankorvapantaan.
Pikkuiset kilisevät kulkuset ovat minusta ihan älyttömän söpöt! x3Extra-stuff! I also ordered Dikadoll AAAAA's option cat paws. They are so cute~ Everything about this doll is cute cute cute. ^3^


---


Vähän ekstroja! Tilasin mukana myös Dikadoll AAAAA:n lisäosina myytyjä kissantassuja. Niin söpöt~ Tämä nukke osineen päivineen on vaan niin söpösöpösöpö~ ^3^
The Dikadoll AAAAA "fullset"-dress that you can only buy with the doll. I actually ordered this only to have the cat-ear hairband... ;-DD


---


Dikadoll AAAAA "fullset"-asu jonka sai ostettua vain nuken mukana. Tilasin tämän oikeastaan vain tuon ihanan kissankorvapannan vuoksi... ;-DD


Because I ordered Ritsuka while Dikadoll was having a summer event, I got to choose a free 1/4 blank head as a gift! I chose another AAAAA head but in normal pink skin, because I have Holly - a Dikadoll Yolanda - in pink skin, so this head can borrow her body sometimes.

I'm still not sure what I'll do with this head; will I create a character for it or will it be just a nameless head I can try different kinds of face-ups with.

---

Koska tilasin Ritsukan kun Dikadollilla oli kesäeventti, sain valita ilmaiseksi yhden 1/4 kokoisen blankon pään lahjana! Valitsin toisen AAAAA-pään mutta normal pink skin sävyssä. Koska Holly eli Dikadoll Yolanda on normal pink, tämä pää voi face-upin saatuaan toisinaan lainata Hollyn kehoa.

En vielä tiedä mitä tästä päästä kehittyy, luonko sille hahmoa vai onko se vain nimetön harjoituspää erilaisia face-up kokeilujani varten.Ritsuka with the blank AAAAA head~ :3 (Creepy~ ;''D)
Ritsuka is white skin but I keep wondering if Dikadoll has changed their resin colors or if the resin batches just differ from each other so noticeably. Xavier, my Dikadoll Autumn also has the white skin and he arrived to me looking much paler than Ritsuka here!

I'm not complaining at all, though,  this is just the way I want it to be. Ritsuka looks better with a healthier-looking skin color.

---

Ritsuka blankon AAAAA-pään kanssa~ :3 (karmivan näköistä~ ;''D)
Ritsuka on white skin sävyinen, mutta minua hiukan ihmetyttää. Onkohan Dikadoll muuttanut hartsivärejään vai ovatko hartsierät vain niin poikkeavia väreiltään toisistaan että sen huomaa helposti? Xavier, Dikadoll Autumnini on myös white skin-sävyinen mutta saapui minulle paljon, paljon kalpeamman näköisenä kuin Ritsuka!

En kyllä yhtään valita, tämä on juuri hyvä näin. Ritsuka näyttää paremmalta terveemmän sävyisellä ihonvärillä.


Here's a selfy I made when I was waiting for Ritsuka to arrive, trying to decide how I'd like him to look. I still have to blush the cat paws and get him some clothes that fit the character better...

I can't wait to photograph him in a setting that would look like something out of the Loveless-manga! ^3^

---

Tässä selfy-virtuaalinen paperinukke, jonka tein Ritsukasta kun odotin hänen saapumistaan ja koitin suunnitella millaiselta haluaisin nuken tyylin näyttävän. Nyt täytyy vain blushata käpälät ja hommata jostain hahmolle sopivampia vaatteita...

En malta odottaa että pääsen kuvailemaan Ritsukaa kuvausympäristössä, joka muistuttaisi jotakin maisemaa Loveless-mangasta! ^3^
9 comments:

 1. Itselleni iski ihan nostalgia , joskus seurasin aivan hulluna Lovelessiä mangana , pitäisi varmaan pitkästä aikaa lukea omat osat läpi uudelleen. Odotan todellakin sitä päivää kun saat söpöläisesi valmiiksi stylattua , tuo moldi on kyllä älyttömän sopiva Ritsukaa varten .

  Onnea söpöliinistä!

  ~Ameeba

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentista Ameeba! ^3^
   Minullekin tulee nostalgia-fiilikset Lovelessista, aloin fanittaa sitä joskus vuonna 2004-2005, jolloin sitä ei ollut edes julkaistu millekään länsimaiselle kielelle. Se oli Yami no Matsuein lisäksi ensimmäinen manga, jota aloin lukea japaniksi.
   Loveless oli myös ensimmäinen manga, jota seurasin kuukausijulkaisutahdilla, eli sitä mukaa kun Japanissa ilmestyi uusi luku mangaa, ongin sen netistä ja luin. Se oli eka fandom missä olin mukana jo ennenkuin kovin moni lännessä oli edes kuullut koko sarjasta. :-)
   Sittemmin tuntuu että monen "itsensä vakavastiottavan" mangaharrastajan mielestä Loveless olisi pelkkää fanserviceä ja ei-ihan-BL-sarja-mutta-kuitenkin-baittaa-siihen-suuntaan. Minusta Lovelessissa on kuitenkin syvällisempi puoli mikä tekee siitä erityisen.

   Loveless on erittäin hyvä ja monipuolinen sarjakuva, itse löydän siitä aina uusia puolia ja olenkin lukenut mangan useaan kertaan läpi. Uusia osiakin vielä ilmestyy, samoin kuukausittaiset julkaisut jatkuvat Zero-Sum lehdessä.

   Tuolloin Loveless-fanitukseni alkuaikoina luin joskus Yun Kougan blogista, että hänellä oli Ritsukaksi ja Soubiksi stailatut BJD-nuket... niistä oli jokin kuvakin siellä muistaakseni, mutta vaikka olen yrittänyt etsiä, en ole enää löytänyt sitä. :c Joka tapauksessa tuolloin minulle jo syttyi ajatus siitä että olisi ihanaa omistaa Ritsuka-nukke (ja ehkä joskus tulevaisuudessa myös Soubi.).

   Olen vain etsinyt sopivaa nukkemallia tähän rooliin ja minustakin AAAAA on hyvin Ritsukamainen. Kivaa että sinustakin tämä moldi sopii Ritsukaksi! :3

   Pitäisi varmaan tehdä jossain vaiheessa ihan postaus Lovelessista.

   Delete
 2. Oi oi, Loveless oli tosi kova juttu kun siihen ensimmäisen kerran törmäsin < 3 Ah ja tuo biisikin vielä.

  Tämän uuden kaverin meikki on kyllä kaunis. Mukavan tumma, mutta kuitenkin luonnollinen. Tuo Leeken liila tukka sopii hänelle (toisin kuin eräälle allekirjoittaneen otukselle XD ). Tassujen blushia ja korvia odotellessa siis ~

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! ^3^
   Mahtavaa, sinäkin tyksit Lovelessista! :3 Biisi on ihana~ Vaikka Loveless-animaatio olisi voinut olla ehkä hitusen manga-uskollisemmin sovitettu niin sen soundtrack-musiikit ovat kyllä tosi kauniita.

   Kiva että sinustakin tuo peruukki sopii Ritsukalle, minusta se on ihan nappi. :3

   Delete
 3. Lovelessista en tiedä mitään, mutta nukke on pirun söpö :D Olin aiemminkin nähnyt tämän AAAAA:n blankona ja näytti 'ihan kivalta', mutta meikillähän tämä on oikein ihana! Ja totta, firman meikki on oikein ihanan näköinen, yksityiskohtia näyttää riittävän. Jään odottamaan lisäkuvia valmiista kisupojasta :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! ^3^/
   Joo, itsekin säikähdin kun näin Den of Angelsissa jonkun kuvia blankosta AAAAA päästä ennen oman nukkeni saapumista ja olin ihan.... voi ei, hyi, mikä kammotus... Mutta onneksi nukke face-upilla olikin sitten ihan toista maata! :3

   Delete
 4. Aww, sehän on hirmuisen söppänä. ;w; Aivan ihana. Odotan mielenkiinnolla mitä blankosta kaverista tulee. :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoooos~ :3
   Kivaa että tykkäät~
   Olen itsekin vielä hämmästelemässä että mitä tuon blankon kanssa teen. Se on jotenkin pysäyttävä mollottaja. x'3 Ehkä yksi rumimmista blankona näkemistäni nukeista tähän asti... mutta kaipa siitä jotain kivaa voi face-upilla saada.
   Tosin olen miettinyt että voisin lähettää sen jollekin meikattavaksi, en tiedä onko minun noob-face-up"kyvyt" kykeneviä tekemään tuosta päästä katseen kestävää...

   Delete
 5. Muhmuhmuh! Haastoin sut mun blogissa ~ >3<)/

  ReplyDelete