Wednesday, June 25, 2014

Teenie Gems trying to feel summery.

22.6. Floyd of the Forest

We're already past Midsummer and as far as the weather-conditions go, it feels like autumn and not like summer at all. Meh. I've tried to take pics for the summer photo challenge of the Pullip Finland forum everyday though. It's fun but sometimes it's a bit of a pain to come up with new ideas.

Floyd is supposed to be a unicorn who'd rather enjoy the buzz of citylife than dwell in serenity of the forest, but... I always end up photographing him in forest-y surroundings. I wonder why...

---
Juhannus on jo ohitse, mutta sään suhteen tuntuu enemmänkin syksyiseltä kuin keskikesältä. Pöh. Olen silti yrittänyt ottaa Pullip Suomen kesäkuvahaasteeseen kuvia joka päivä. Se on hauskaa, mutta välillä on rassaavaa yrittää keksiä uusia ideoita kuviin.

Floydin pitäisi olla yksisarvinen joka nauttii kaupunkielämän vilinästä ennemmin kuin metsän rauhallisuudesta, mutta... aina päädyn valokuvaamaan sitä metsäisissä olosuhteissa. Miksiköhän...
20.6. Midsummer with Nia
Well Nia here for one is a faun who loves forests. This pic is taken on Midsummer Night and if I remember correctly, I took a photo of Nia on Midsummer Night a year ago as well. But her style has changed rather drastically. For better, I'd say!
We spent the Midsummer Night with our relatives as we have done for as long as I can remember. It was fun but a bit sad too. Somehow the magic has rubbed off of Midsummer Night and it doesn't feel the same like it did when I was a kid. I'd really like to catch that feeling again but I don't know how.

---
Noh, Nia ainakin on fauni joka rakastaa metsiä. Tämä kuva on otettu juhannusaattona ja jos muistan oikein niin viime vuodenkin juhannusaaton kuvassa oli Nia. Mutta sen tyyli on tässä vuoden aikana ehtinyt muuttumaan hurjasti. Parempaan, sanoisin!
Vietimme juhannusaaton taas sukulaisten kanssa, kuten olemme tehneet joka vuosi niin kauan kuin muistan. Oli hauskaa, mutta myös hiukan haikeaa. Jotenkin se juhannusaaton taika on kulunut pois eikä tunnu enää samalta kuin lapsena. Haluaisin vielä saada kiinni siitä tunteesta, mutta en tiedä miten siinä onnistuisin.

23.06. Playing Make and Break with Carbon
Summer is a time for boardgames! (although, having spent a rainy week at our summer place, I'm starting to get fed up with them... for the time being at least! x3 )
Ravensburger's Make and Break is one of my favorite games! You have to build different kinds of constructions from the tetris-look-a-like blocks against time.

---
Kesä on lautapelien aikaa! (vaikkakin, vietettyäni sateisen viikon kesämökillä ne alkavat jo vähän kyllästyttää... ainakin vähäksi aikaa! x3)
Ravensburgerin Make and Break on yksi suosikeistani! Siinä pitää rakentaa erilaisia rakennelmia tetris-palojen näköisistä palikoista aikaa vastaan.

21.06 Mythical Friends
An example pic from a day when I didn't have much inspiration to come up with any photography-ideas. Not very imaginative. But I was on a streak and didn't want to skip a day. So I decided something is better than nothing at all.
Well at least you get to see Floyd's new grey wig closer. It was supposed to be Ayato's new grey wig...

My newest Teenie Gem, Soom Lucky is already waiting for me to go and collect him from the post-office. But I'm still stuck here at our summer place until someone wants to give me a ride home.  I'm not feeling summery at all. :'D

---
Esimerkkikuva päivältä, jolloin minulla ei ollut inspiraatiota keksiä mitään kuvausideoita. Mutta olin jo ottanut aiempina päivinä kuvat enkä halunnut katkaista putkea. :D Joten tuumin että jotain on parempi kuin ei yhtikäs mitään.
No, ainakin tässä näkyy lähempää Floydin uusi harmaa peruukki. Jonka piti olla Ayaton uusi harmaa peruukki...

Uusin Teenie Gemini, Soom Lucky odottelee että kävisin noukkimassa sen postista. Mutta olen edelleen jumissa kesämökillä siihen asti kuin joku antaa minulle kyydin pois täältä. Ei tunnu kyllä nyt yhtään kesänvietolta. Ei. :'D


6 comments:

 1. Suosikki yksisarvisenihan se siinä <3 Floyd on kyllä elementissään myös keskustan ulkopuolella. Mukavan sävyinen tuo tukkakin. Pitääpäs penkaista vertailukuvaa edellisestä tukasta vielä. Nian värimaailma on karkkia, mutta silti pikkuinen sopii metsämaisemaan oikein ihanasti. Nuo sarvet on suloiset ja Nian ilme. Sellainen pikkusen ujo kameran edessä.

  Tuo peli on hauska. Kuuluu listalleni pitäisi-hankkia-omaksi-sitten-joskus. Ihanan värikäs peli kuva ja sellainen cyber fiilis tuli noista väreistä.


  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, oi että oikein suosikkiyksisarvisesi? :3 Edellinen tukka oli sellainen vaaleanvioletti ja takkuisen näköinen Leeke-peruukki... Tämä uusi on Crobidollilta ja paaaaljon laadukkaampi. Vielä Floydin arvolle sopivat uretaanisimmut tahmaisten vanhojen lasisilmien tilalle niin perfecto!
   Nian narut pitäisi kiristää tai vaihtaa kun sitä oli ihan mahdoton posettaa metsässä. Meinasi lötkähtää (ujoudesta?) koko peuratyttö. x)

   Oo, sinäkin tiedät Make and Breakin! Se on ihan mahtava peli, ja kiva jos kuvasta tuli cyber-fiilis koska sellaisia kuvia haluaisin ottaa Carbonin kanssa juurikin. :3

   Delete
 2. Rakastan näitä sinun Teenie gemejäsi, kaikki ovat hurjan suloisia ja ihanasti stailattuja <3 Kunhan saat Luckysi valmiiksi niin ota ihmeessä ryhmäkuva kaikista! ^_^

  t: Ayumi/Untavain

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi miten kiva lukea että pidät Teenie Gemeistäni. <3 Sinulla on itselläsi niin upeita stailauksia ja vaatteita nukeillasi että olen tosi otettu kun sanot näin.
   Mietinkin tässä että pitää raahata kaikki Teeniet mökille niin saisi kunnon luontotaustaisen yhteiskuvan eikä aina niitä taustakankaita... Vain Ayaton kroppa puuttuu.

   Delete
 3. Damn, I couldn't wait for a day longer to get a doll (or any package, really) out of the post :D You have the patience of a rock... Glad to see your Teenies, they always make me more inspired to do something with my own :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Well... good things come to those who wait... ah, who am I kidding, I can hardly take it anymore!!! X'''D Well, tomorrow, tomorrow I shall collect my Lucky the Blue Bird (if the post-office isn't closed for a sudden post-office-coworker strike or something...!

   Delete