Friday, June 10, 2016

We're experiencing technical difficulties...


So just I was on a good roll with the posts my computer died. It wasn't completely unexpected as it had been keeping weird noises all spring, but still a major "meh"-factor.

I'm currently waiting for a new computer to be shipped so hopefully I'll be able to start posting again soon. It's a pain to write posts with my phone. :p

I'd like to hold a short silence of 3 min. in memory of TopSpin my trusty computer. You were a cheap Hewlett-Packard that came to replace my monster of a PC Puuhis (who I accidentally drowned in Diet Coke...well at least he died happy and well caffeinated!) but you did your job well! And you were very light to carry! Rest in peace, dear TopSpin. You will be missed (at least until your successor arrives. I'm thinking his name will be Flounder or Flo for short!)

----
Juuri kun olin hyvässä blogivibassa niin tottakai tietokone ottaa ja kupsahtaa! No, ei se nyt ihan täysin odottamatonta ollut koska kone oli vedellyt viimeisiään ja pitänyt kummallisia korinoita jo jonkin aikaa. Mutta silti aika höh-mäinen juttu.

Odottelen että uusi kone shippaisi niin pääsisin taas postailemaan! On rasittavaa tehdä postauksia kännykällä. :p

Vietetäänpä n.3minuutin hiljainen hetki tietokoneeni TopSpinin muistoksi. Olit halpa Hewlett-Packard joka tulit korvaamaan monsteri-PC täni Puuhista. (Jonka puolestaan tapoin hukuttamalla sen vahingossa Coca-Cola Lightiin. No, ainakin se kuoli onnellisena ja runsaasti kofeinoituna.) Hoidit kuitenkin hommasi kohtuullisen hyvin ja olit kevyt kantaa! Lepää rauhassa, rakas TopSpin. Tulen ikävöimään sinua. (Ainakin niin kauan kunnes seuraajasi saapuu...olen ajatellut nimetä sen Flounderiksi tai tuttavien kesken Flo'ksi. Eli suomeksi siis Kampela xd)

9 comments:

 1. Mulla nousee aina verenpaine kun nään tuon suru hymiön. Mun Lenovo (alias Ken) vilkutttelee sitä miltei joka kerta milloin mistäkin syystä. Yleensä "tietokone teki virheen ja on käynnistettävä uudelleen" on sen suosikki kun tarkoitus on avata se nopeasti... Puolison pöytäkone ja miun kännykkä on kummasti vähentänyt tarvetta hakata päätä seinään Kenin kanssa.

  Vanha läppärisi pääsee varmasti tietsikoiden taivaaseen (toisin kuin mun, kunhan kupsahtaa XD )

  Nyt yritän olla 3 sekunttia hiljaa XD
  1
  2
  3
  Toivottavasti uusi perheenjäsen saapuu pian ja toimii ongelmitta ^_^ Jaan tuskasi kännykkä postauksista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. TopSpin oli siitä hyvä että tämä oli eka (ja ilmeisesti vika...) kerta kun KuolonSininenNäyttö pukkasi esille. Mutta se kyllä sammutteli ja käynnisteli itseään välillä jos ylikuumentui. Ilman varoitusta. Tämä on kuulemma etenkin HP koneilla yleinen ongelma että sammuttelevat kesken kaiken itseään jos tulee joku vikatila.

   Sniff. Toivottavasti TopSpinillä on nyt kaikki hyvin eikä enää tarvitse polttaa käämejään kun minä katson söpöjä koiravideoita liikaa. XD

   Kiitos 3n sekunnin hiljaisuudesta. *kumarrus* kännykkäpostaukset on yhtä tuskaa... varsinkin kun kännyn muisti alkaa olla täynnä eli se hitailee ja sitä ei voi tyhjentää mihinkään koska kone rikki ja pilvipalveluihin en luota.

   Delete
 2. Rauha muistolleen. Jestas, tietokoneen eteenkin yllättävä poismeno olisi katastrofi. En voi luopua tuosta vanhasta mammuttipöytäkoneestakaan, sillä tuntuu ettei se muuta sidälläkään kuin kallisarvoisia muistoja ja muuta pakkosäilytettävää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. Varmuuskopiot oli onneksi tehtyinä (paitsi ihan viimeisimmistä jutuista mutta ne toivottavasti löytyy vielä kännyltä). Mutta rasittavaahan se on kun pitää alkaa etsiä uutta kone kompuraa. Ja se väliaika kun on riippuvainen muiden koneista...

   Delete
 3. My poor desktop has just about hit the end of its useful life and the laptop isn't far behind. So, I'm facing a similar situation. And I've also noticed that Blogger isn't friendly to any mobile OS, even Chrome! Blogging on the phone just doesn't work as well as with a desktop or laptop.

  ReplyDelete
  Replies
  1. I'd strongly advice to, if possible, start looking for replacements *now* before your old computers die on you...

   As TopSpin was clearly starting to slowly crawl towards its demise, I was thinking of getting a new computer before the inevitable happened. Alas, I didn't make it in time...

   Delete
 4. You've had technical difficulties? Oouch ... sometimes it happens, or constantly, depends on the luck you have, hahaha, but ... the good thing is that we just put a new software can start again without problems to post new entries in your Blog * ^ * Good luck dear~~!<3333333333

  ReplyDelete
 5. It's a sad sad thing to lose a computer ;_; mine is getting old as well ~~
  Hope you get your new lovely soon! x3 x3

  ReplyDelete
 6. Harmi koneen puolesta! :C aina rasittavaa kun jokin vehje päättää jättää työnsä. Tämä oma rakkineeni täyttää jo viisi vuotta ja onhan tässä jännäilty milloin tämä heittää hyvästit... ihmeen hyvällä mallilla silti vaikka melkoisesti tavaraa löytyykin (Sims-tiedostot, hups), nyt ainoa ongelma on vain nämä hitsin kenkkuilevat näppäimet, murr.

  ReplyDelete