Monday, October 31, 2016

Hauntingly Good Halloween!!


Interrupting the London trip-posts to wish everyone a haunted Halloween!!

My Isul-gang is all set and ready to go trick-or-treating!

---

Halusin vain väliaikatoivottaa kaikille Hyytävää Halloweenia!!

Isul-jengi on valmiina karkki-tai-kepponen-kierrokselle!

...and there they go, bump in the night like to little ghoulies they are! Maybe they'll soon knock on your door so keep your candy ready or be prepared for some tricks!

---

...ja siellä ne menevät! Matkalla kerjäämään karkkia - tai keppostelemaan, riippuen siitä heruuko herkkuja! Ehkäpä koputtavat pian teidänkin ovelle joten varatkaapa karkit esille!
Bonus pic - Halloween Blooper!

Just to demonstrate how frustrating it is to pose multiple Isul dolls at the same time! My fingers were freezing but somehow I managed.

Because I went through all the trouble and took these dolls and props outside, I took a whole bunch of photos so I'll be posting some Halloween-themed photos later on as well. But that's OK since the "Finnish Halloween" or All Saints' Day is just around the corner! :D

---

Boonuskuva - Halloweenin pilalle mennyt otos!

Ihan vain esitelläkseni kuinka hermoja raastavaa on asetella useampaa Isulia seisomaan yhtä aikaa! Sormet jäätyivät, mutta jotenkin siitä selvittiin!

Koska kerrankin vaivauduin ulos asti kera nukkien ja proppien, niin otin paljon kuvia joita aion myös postata Halloweenin jälkeenkin. Pyhäinpäivää siis odotellessa! :D

13 comments:

 1. Voi, olisipa meilläkin käynyt söpöä porukkaa karkinhakumatkalla. Olen sellainen karmiva täti joka tykkää lahjoa lapsia. :D Aivan ihania nuo kaikki pienet nukkekokoiset halloweenkoristeet, mistä tuollaisia saa? :o

  ReplyDelete
  Replies
  1. ...mietin että missä nämä kaikki karkki-vai-kepponen lapset ovat kun niitä ei ainakaan meidän hoodeilla ole näkynyt. Piti sitten rekonstruoida oma karkkitiimi Halloweenin kunniaksi. :3

   Kiitos! Minä tykkään keräillä kaikkea Halloween-aiheista. Pikku propit ovat kaikki eri paikoista. Pääkallo ja kurpitsa-kori olivat muistaakseni osa isompaa settiä, jossa tuli useita samanmoisia, mutta ne olen ostanut jo pari vuotta sitten, enkä muista mistä. ^^;;

   Isompi kurpitsapää on vuosi sitten Tigerista ostettu, sinne tulee joka vuosi tuollaisia led-kurpitsalyhtyjä, mutta ne menevät SALAMANA! Pienet valkoiset valokurpitsat ovat kanssa Tigerista (tai pitäisikö sanoa FLYING Tigerista nykyisin...) ja ovat siskoni. Samoin piru-kylpyankka kuuluu siskolleni ja on kai ostettu Saksasta.
   Valkoiset koriste-kurpitsapäät ovat tämän vuoden hankintoja Prismasta. :)

   Delete
 2. Nämä on niin hienoja. Tulee vahvoja fiiliksiä, miten jännittyneenä Isulit on liikkeellä. Sulla on kyllä kivoja proppeja. Luulin että poitsut kävelee jossain muurilla. Tulu sellainen viikarimaimen fiilis siitä. Isulit kipittämässä pahantekoon.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva että Halloween-pärinät välittyivät kuvista. :D En tullutkaan ajatelleeksi tuota muurilla-kävely aspektia tässä, mutta nyt kun mainitsit niin voisi käydä järkeen... ehkä ei olisi pitänyt rikkoa illuusiota. ;) No, siinä on idea ensi vuoden Halloween-kuvauksia varten.
   Kiitos! ^^ Minulle tulee näistä mieleen jotenkin Tupu, Hupu ja Lupu siinä vanhassa Halloween Aku Ankka-piirretyssä.

   Delete
  2. Mulle tuli täysin sama jakso mieleen ^_^

   Delete
 3. Belated happy Halloween! I love all the tiny Halloween props you have there!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! :) I love Halloween decorations, so of course my dolls have to have those too. ;D

   Delete
 4. Kuinka suloisia kummajaisia! Saisivat kernaasti tulla käymään meilläkin kummittelemassa.
  Halloweenin proppivalikoimasi on kadehdittava. Tahtoo kans pieniä kurpitsalyhtyjä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Isulit tulisivat mielellään kummittelemaan teille!
   Joka vuosi tulee aina lisättyä jotakin kivaa Halloween-koristekokoelmiin. Lokakuun alussa kannattaa kärkkyä Tigeria ja muita sellaisia kauppoja. Pienet kurpitsalyhdyt menevät aina ensimmäisenä.

   Delete
 5. Jopas siellä ollaan karmivia ja pelvoittavia suorastaan. :D Namellia täytyy olla ettei tule kepposia. Täytyy kyllä myöntää että minä en mukuloita lahjoskele, namut syödään itse. ;)

  Usean nuken posettaminen samaan aikaan on ihan kamalaa. ^^; Ihania proppeja ja hyviä kuviakin tuli, hauska bloopperi vielä lopuksi. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, kiitos! Ja nyt Halloweenin jälkeen saakin sitten sietää sokerihumalaisia Isuleita hyppimässä seinille. ;D

   Jos joku lapsi (...tai no miksei vaikka aikuinenkin) tulisi karkki-tai-keppostelemaan Halloween-asussa oveni taakse niin kyllä varmaan palkitsisin moisen toiminnan karkeilla. (mutta ymmärrän kyllä halun syödä namit itsekin ;) Toistaiseksi ei ole kyllä kukaan kummitus vielä ovikelloa soitellut.

   Minusta olisi vain kiva jos Halloween-perinne rantautuisi Suomeen, ihmettelen kun jotkut ihmiset eivät pidä Halloweenista. Onhan suurin osa muistakin juhlista rantautunut meille muista kulttuureista, ja lisäksi syksy on pitkä ja tylsä ilman kummituskarnevaaleja. :D

   Kiitoksia! :) Minulla oli hauskaa nukkeja asetellessa vaikka yhdessä vaiheessa meinasin ärsyyntyä kun isopäiset pojat kopsahtelivat ja kellahtelivat miten sattuu.

   Delete
 6. (late) Happy Halloween! Your Isuls are just the cutest in their costumes, and lovely photo! It's indeed hard to pose so many big-headed (literally!) dollies ;_;

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! You too! :)

   Posing Groove-dolls is so hard, it's a gamble against gravity! And against your own nerves wearing thin! :'D ...but it's fun too.

   Delete