Friday, October 19, 2012

Autumnly Moods~ Syystunnelmointia~


It's been a while since I took these photos but I haven't had time to post them until now. We went for a walk with Bram (Dikadoll Adler tan) in a popular outdoor activity spot, Ruissalo, near Turku. It' a place where a lot of maples and other deciduous trees grow, so it's the perfect place to enjoy the vivid autumn colors.

----

Otin nämä kuvat jo jokin aika sitten, mutta en ole ehtinyt postaamaan blogiin. Olimme kävelyllä Bramin (Dikadoll Adler tan) kanssa Turun lähellä olevalla suositulla ulkoilualueella, Ruissalossa. Siellä kasvaa paljon vaahteroita ja muita lehtipuita joten se on hyvä paikka ruskan väriloistosta nauttimiseen.Bram's poses arent't that varied because I had company with me at that time and as many BJD-owners might know, non-dolly people don't have much patience when it comes to taking piccies of your dolls and posing them... ^^;;;

----

Bramin poseeraukset eivät tällä kertaa ole niin ihmeellisiä, koska mukana oli ihmisseuraakin ja kuten monet BJD-omistajat saattavat tietää, ei-nukkeilijat eivät yleensä omaa paljoakaan kestävyyttä odotella kun nukkeja valokuvataan ja posetetaan... ^^;;;


...somehow it seems to me that I manage to make all of my pics look sort of melancholic... It's not my intention but it always ends up that way! I can't help it... Maybe my dolls are prone to express sadness or something.

----

...jotenkin tuntuu siltä, että aina onnistun saamaan kuvista jotenkin melankolisia tunnelmaltaan... Se ei ole tarkoituksellista mutta jotenkin niin vain tapahtuu! Ehkä nukkeni vain ovat taipuvaisia ilmaisemaan surullisuutta?I like taking photos like this where the dolls don't look straight at the photographer, it makes them look pensive and thoughtful...
Also, that shade of yellow on the leaves looks good against Bram. Maybe I should buy him something yellow to wear~ <3 Interesting.

---

Tykkään ottaa tällaisia kuvia joissa nuket eivät katso suoraan kameraan, se tekee niistä pohdiskelevan oloisia.
Myöskin, tuo keltaisen sävy lehdissä näyttää hyvältä Bramin ihoa vasten, ehkä minun pitäisi ostaa hänelle jotakin keltaista vaatetta~ <3 Kiintoisaa.

----

Have a fun Autumn, everyone~ :3

Hauskaa syksyä kaikille~ :3

3 comments:

 1. Upeita kuvia! Ei ole syysmetsää kauniimpaa kuvauspaikkaa. Sammaloituneen puunrungon päällä otetut kuvat on kuin jostain fantasialeffasta.
  Sienifoobikkona tosin ihmettelen miten kukaan uskaltaa laittaa nukkea kantoon jossa kasvaa kääpiä...pelkkä katsominen aiheuttaa pahoinvointia. D: :DD

  ReplyDelete
 2. Tiedän tunteen. Itsekin olin mieheni kanssa kuvaamassa ja kuvasin jotain 20min kun jos yksin olisin ollu, ois menny pitempään. Sillon kuvaan puoliautomaatilla kun normaalisti P-asetuksella. Kameran säätöihin käytän aina aikaa joka kuvan välissä melkeen ja sekös on hidasta :D. Metsässä on vaikee kuvata kun lehdet puissa varjostaa mutta nuo vähän pimeemmätkin kuvat on ihania. Pidän erityisesti hämärämmästä kuvasta jossa valo tulee puunrungolle jossa Bram istuu.

  Mun mielestä kaikissa kuvissa oli joku kaunis juttu. Nuo keltaiset ruskalehdet oikeen korostaa silmiä. Ota joskus sellaisia kuvia jossa nukke katselee kameran suuntaan. Vaihtelu virkistää ja eri kuvakulmat voi luoda nukesta vähemmän surullista kuvaa :). Bram:illa on kaunis hymy.

  Kotoko: miten luin "sienifoobikko" sanan "sienifanaatikko" :D. Välillä lukivaikeudet on kyllä harmillisia.

  ReplyDelete
 3. Jospa Kotokon fobia paranisi sillä että se muutetaan intohimoiseksi haluamiseksi?
  Tuo hartsinukkejen ympärillä leijuva haikeuden ilmapiiri on tunnettu juttu. En tiedä johtuuko se niiden jhmettyneistä kasvonpiirteistä vai hiukan katsetta väistävistä silmistä? Se tulee salavihkaisesti miltei nuken kuin nuken kuvaan aina välillä. Hartsista on helpompi saada apeita kuin hilpeitä kuvia.

  ReplyDelete