Wednesday, October 3, 2012

AnimalMayhem - New BJDs!

My new nine-tailed-fox BJD playing with her cute bell. I call her Lieska.

One of my dreams came true~ I just couldn't resist this cutie when I saw her for sale at a Finnish BJD-forum.

I've wanted a Camellia Dynasty Ling for some time now! Unfortunately they are limited and sold out by now so I couldn't get a new one from Camellia Dynasty. I'm very fond of foxes, and of course mythical foxes - what's not to love~ :3
Camellia Dynasty Ling is sculpted with the inspiration from the mythical Kyubi no kitsune (九尾の狐)
(literally: a nine-tailed fox) in Japanese and Chinese mythology. Kyubi is a symbol of peace, fortune and good luck.

If a fox reached the ripe old age of thousand years, it could turn into an immortal kyubi that stored its magical powers in its nine tails. They were also believed to be shape-shifters, usually seen in the disguise of a young woman. However, in Korean mythology the kyubi or gumiho in Korean (구미호) could also be blood-thirsty monsters, yearning for human flesh, or, especially tasty human liver. (Brr.. I hope this isn't the case with my little foxy here, hehe ;-D)

She's going to be my good luck fox, my little mascot. :3 Much easier to carry around and photograph than a 70 cm tall male BJD, I'd say.

----

Yksi unelmistani tuli todeksi~ En voinut vastustaa tätä söpöläistä, kun näin että hän oli myynnissä Hartsilapsissa.

Olen himoinnut Camellia Dynasty Lingiä jo jonkin aikaa! Ikävä kyllä niitä on valmistettu vain rajallinen määrä ja ne ovat jo loppuunmyyty, joten en voinut saada uutta sellaista Camellia Dynastyltä. Rakastan kettuja ja tietenkin myös myyttisiä kettuja - joten ei tätä voi kuin rakastaa~ :3

Camellia Dynasty Ling on skulptattu inspiroituna myyttisestä kyubi no kitsune:sta (九尾の狐, kirjaimellisesti "yhdeksänhäntäinen kettu" ) joka esiintyy japanilaisessa ja kiinalaisessa tarustossa. Kyubi on rauhan ja hyvän onnen symboli.
Jos kettu eli tuhannen vuoden ikään asti, se saattoi muuttua maagiseksi, kuolemattomaksi kyubiksi jonka taikavoimat olivat sen yhdeksässä hännässä. Niiden uskottiin myös kykenevän muuttamaan muotoaan ja useimmiten kyubit ottivat nuoren naisen hahmon valehahmossa esiintyessään.

Kuitenkin, korealaisessa mytologiassa kyubi tai gumiho koreaksi (구미호) saattoivat olla myös verenhimoisia hirviöitä, jotka olivat persoja ihmislihalle, erityisesti herkulliselle ihmisen maksalle. (Huh... toivottavasti minun pikku ketukkaani ei osoita tällaisia taipumuksia, hehe ;-D )

Hänestä tulee minun hyvän onnen kettuni, minun pikku maskottini. :3 Paljon helpompi kuljettaa mukana ja valokuvailla kuin 70 cm miekkos-BJDtä, sanoisin.


Her face-up is made by her former owner, the talented Tiazara (her doll blog, Candy Glitter Dolls also in English. Thank you again, Tiazara, I'm loving her to bits~ ) and I think it's very pretty. I don't have the heart to remove it yet, but I think I'd like to try making her a face-up of my own some time.
I hear that black resin is much harder to work with when doing face-ups so I might start with something a bit less challenging. ^___^;;;

Look at that cute little box and the pillows she has~ Oh, she also came with a card (or an authenticity card, I think, it has her "serial number" on it too. She's number 20. Lucky number 20, I like the fact that it's an even number~. ;3) that has a picture of a white Camellia Dynasty Ling on it. Cute. Also: some spare string.
The violet eyes are her original, default eyes from Camellia Dynasty, she used to have different, red eyes in her "former life" as Tiazara's doll. I could have had the red eyes if I wanted, but I chose to have her original eyes because I love that purple hue~

----

Ketun face-up on taitavan Tiazaran (hänen nukkebloginsa Candy Glitter Dolls kiitoksia vielä kerran, Tiazara, rakastan pikku ketukasta~), ketun entisen omistajan kädenjälkeä, ja minusta hyvin kaunis. En vielä raaski poistaa sitä, mutta luulenpa että jossain vaiheessa haluan koittaa tehdä ketulle itse oman face-upin.
Mustaa hartsia on kuulemma paljon vaikeampi työstää kun tehdään face-uppeja, joten taidan aloittaa jostain hieman vähemmän haasteellisesta. ^___^;;;

Katsokaa nyt tuota söpöä boksia ja tyynyjä, jotka hänellä on~ Ai niin hänen mukanaan tuli myös tuollainen kortti (tai aitoustodistus, luulen, jossa on myös hänen "sarjanumeronsa". Hän on numero 20. Onnennumero 20, tykkään siitä ett se on pyöreä tasaluku~ ;3 ), jossa on kuva valkeasta Camellia Dynasty Lingistä. Myöskin: hiukan varakuminauhaa.
Violetit silmät ovat hänen alkuperäiset, default-silmät Camellia Dynastyltä. Hänellä oli "aiemmassa elämässään" Tiazaran nukkena erilaiset, punaiset silmät. Olisin saanut ne, jos olisin halunnut, mutta valitsin nuo originaalit silmät, koska tykkään tuosta lilan sävystä~


She's showing off her magical tails~ <3 I think I'm gonna call her Lieska which is an old Finnish word for Flame.
----

Hän esittelee maagisia häntiään~ <3
Taidan kutsua häntä Lieskaksi, joka on vanhahtava sana Liekille.


Awww~ She's so cuuuute~ I love how expressive her poses are. It's a bit hard to photograph her, especially in dim light since she's so dark.

----

Awww~ Hän on niin söpööö~ Tykkään siitä miten ilmeikkäitä nuo asennot ovat. Lieskaa on hiukan vaikeahkoa valokuvata, etenkin hämärässä valaistuksessa koska hän on niin tumma.


I also bought a bunny for Xavier to pamper. :3 It's Spiritdoll Bloom and she's still blank. This is where the "it's about time I tried my hand on face-ups" will come in!

----

Ostin myös pupun jota Xavier voi paapoa. :3 Se on Spiritdoll Bloom ja vielä blankona. Tässä kohtaa tulee "olikin jo aika että kokeilisin face-upin tekoa omin kätösin" kehiin!


Trying out some eyes on her~ :3
I'm still not completely sure whether she'll get to keep these eyes or not. I've already tried a set of pupil-less light blue eyes and I think they are a better match... Maybe I'll show them to you in the next post.

---

Kokeilin pupulle hieman silmiä~ :3
En ole vielä ihan varma, jäävätkö nämä simmut hänelle vai eivät. Tällä hetkellä olen kokeillut sellaisia pupillittomia vaaleansinisiä silmiä puppanalle, ja minusta ne sopivat ehkä paremmin... Ehkäpä näytän ne teille ensi postauksessa.


Cutie~ <3 Gotta love those ears.
Since she doesn't have her face-up yet, I still haven't decided on her personality or name (considering Fluffy, lol). I thought she would have a bit of a temper like our late pet rabbit had, but she seems too kind for that. Oh well, we'll see. She'll tell more about herself and what kind of a person ehm... bunny she is when she's ready, I'm sure. :3

----

Söpis~<3 Täytyy tykätä noista korvista.
Koska hänellä ei ole vielä face-uppia, en ole oikein osannut päättää hänen persoonaansa tai nimeään (pohdin Untuvaa, hihi) Alunperin ajattelin että hänellä olisi hieman pippuria luonteessaan kuten meidän pupulla oli, mutta hän vaikuttaa liian kiltiltä sellaiseen. No, se nähdään sitten.
Kyllä hän kertoo sitten enemmän itsestään ja millainen persoona... öhh, puppana hän on sitten kun hän on valmis siihen. Olen ihan varma. :3

3 comments:

 1. Ihana pikkuinen kyubi ~
  Minun unelma-BJD -nukkeni ainakin eläinnukeista. Kovasti haluaisin itsekin..
  Upean eläimellisiä ja söpöjä asentoja~ Pidän nimestä "Lieska".
  Pupuystäväisesi on myös sulooonen~! ♥ Hänen faceuppausta odottelen.

  ReplyDelete
 2. Odottelen myös kovasti pupun face uppia, jännä nähdä mitä saat hänelle aikaiseksi. :3

  ReplyDelete
 3. Oi kun suloisia eläimiä siellä :3. Jänön silmien väri on aika Miku turkoosi, ihana sävy <3.

  ReplyDelete