Saturday, November 17, 2012

Post-Halloween Post Part 2! - The "Not-So-Drooling-Monster"?


...This is where we left off last time. Xavier - playing the magician - is trying to change a fluffy bunny into its "true form". But if something goes wrong, there's a threat of a drooling monster appearing and possibly eating us all (*Gasp!*) instead~!

What is going to happen next? We'll find out in a moment as our post continues~

---

....Tähän jäimme viime kerralla. Xavier - joka esittää taikuria - yrittää muuttaa pörröisen pupuliinin "oikeaan muotoonsa". Mutta jos jotakin menee vikaan, on olemassa vaara että sen sijaan ilmestyykin kuolaava hirviö, joka syö meidät kaikki (*Kuoh!!*)!!

Mitä seuraavaksi tapahtuu? Se selviää aivan pian kun postauksemme jatkuu~Xav: "So! You've dared to stay and see if I'm capable of performing this trick? (or possible be eaten by the monster!) I congratulate you on your courage!
And now Ladies and Gentlemen, we shall begin!"

Bunny: "I'm not getting paid enough for this... -.-;;"

----

Xav:"No niin! Olette uskaltautuneet jäämään tänne ja näkemään, pystynkö suoriutumaan tästä taikatempusta? (ja mahdollisesti tulemaan hirviön syömiksi!) Onnittelen teitä rohkeudestanne!
Ja nyt Naiset ja Herrat, aloittakaamme!"

Pupu: "Minulle ei makseta tästä tarpeeksi... -.-;;"


Xav: *whispers the magic words that we omit here so as to not let any poor soul try this at home*
"Ah! I think it's working, I can't believe thi--- um... I mean; behold my superior magic powers at their might!"

Something-emerging-from-the-dust-ehm-magic-vapour: *Cough, cough*

---

Xav: *kuiskaa taikasanat, jotka skippaamme tässä jotta kukaan ei yrittäisi tätä kotona* "Haa! Se taitaa toimia, en voi uskoa tät--- öh, siis, tarkoitan; Katsokaa kun ylittämättömät taikavoimani näyttävät mahtinsa!"

Jokin-joka-ilmestyy-pölystä-öhm-taika-sauhusta: *köh köh*


Xav: "What's this? Dear audience, I think I might have called forth the drooling monster after all! >:3 "

Bunny-eared-girl: ":-P I'll tell Bram if you'll be like that."

----

Xav: "Mitäs tämä on? Hyvä yleisö, luulen että saatoin sittenkin kutsua paikalle kuolaavan hirviön! >:3"

Pupunkorva-tyttö: ":-P Kerron Bramille jos olet tuollainen."

Xav: "Only joking, no need to get mad~ :3 "

Bunny-eared-girl: "Well, I'm not laughing. But maybe I will be, soon... "*evil grin*"

Xav: "This is why I hate children.. um.. haha!" *uneasy laughter*

----

Xav: "Minähän vain pilailin, ei tarvitse suuttua.~ :3 "

Pupunkorva-tyttö: "No, minä en naura. Mutta ehkä piankin..." *ilkeä virnistys*

Xav: "Tämän takia inhoan lapsia... eikun... hahah!" *vaivautunutta naurua*Xav&Bunny-eared-girl: "Ta-dah!"Xav: "Please applaud to me my lovely assistant, Holly Sachs! And that concludes our Magic-show! I hope you enjoyed yourselves! *takes a bow*"

Holly: "Actually, I should have cat ears rather than bunny-ears."
 
----

Xav: "Aplodeja minulle minun upealle avustajalleni Holly Sachsille! Ja tämä päättääkin taikashow'mme, toivon että nautitte esityksestä! *kumartaa*"

Holly: "Oikeastaan minulla pitäisi olla ennemmin kissankorvat kuin pupunkorvia."


Spica: Yup, I got a new ball-jointed doll~ She's a Dikadoll Yolanda and my first MSD-sized doll (MSD short for Mini-Super Dollfie meaning a doll around 40-43 cm in height.)
She seems so small after these huge 73 cm male dolls! x3 I'm still learning how to pose her since I'm more used to the big dolls. I'm not sure if MSD is my ideal size-range but she sure is cute!

...um, and yes, I've joined the ranks of the cute-girl-doll-owners... ^___^;;; But Holly has one or two surprises in her sleeve just you wait~

If you're interested, here's Yolanda's promopics from DikaDoll.

----

Spica: Jeps, minulla on uusi BJD-nukke~ Hän on Dikadoll Yolanda malliltaan ja ensimmäienn MSD-kokoinen nukkeni (MSD on lyhenne Mini-Super Dollfiesta joka puolestaan tulee Volks-nukkefirman kokoluokittelujen nimestä tämän mittaisille nukeille, n. 40-43 cm korkeudeltaan siis).

Hän on niin pikkuinen verrattuna isoihin miesnukkeihini! x3 Vielä opettelen miten tällaista nukkea posetetaan kun olen tottunut nyt noihin isompiin. En ole kyllä vielä varma, onko MSD "minun" ideaali kokoluokkani, mutta on hän kyllä söpö!

....niin ja kyllä nyt minäkin olen liittynyt tähän söpöjen tyttönukkien omistajien laumaan... ^___^;;;
Mutta Hollyllä on kyllä muutama yllätyskin hihassaan, odottakaapa vain~

Jos olette kiinnostuneita niin tässäpä Yolandan promokuvat DikaDollin sivuilta.Her name is Holly Sachs and she's Bram's adoptive daughter. I'm still working on her profile and her character, but you can read a bit of her in the BJD doll profiles-section of my blog. :3

I'm not sure if this wig and the eyes are going to be "final" but I like how I've styled her so far. Originally she was more "natural"-looking but I found the brown wigs I ordered for her too boring so I changed her style to be a bit more anime-inspired. Results; her character will be a cosplay-and costume-enthusiastic brat. :-D

And she's right, she's going to have resin cat ears but I though those bunny-ear-clip-ons looked cute and went well with the pink wig~
Think of it as her Halloween outfit.

Oh, that dress is made by DikaDoll, it's part of her "fullset". It's really well done and pretty, if you're ever considering to order a BJD from DikaDoll and they are still offering the clothes with them (apparently they only make a limited amount of clothes that are shown on the promo-pics of each doll. So grab 'em while supplies last.), I'll recommend that you'd get the clothes as well.

---

Hänen nimensä on Holly Sachs ja hän on Bramin adoptiotytär. Olen yhä kehittelemässä Hollyn profiilia ja hahmoa, mutta voit lukea hänestä hieman BJD-nukkeprofiileista tässä blogissa. :3

En ole ihan varma, ovatko tämä peruukki ja silmät "pysyviä" hänellä, mutta tykkään siitä miten olen stailannut hänet tähän mennessä. Alunperin hänen piti olla enemmän "luonnollinen", mutta sitten minua alkoikin tympiä ne ruskeat peruukit joita olin ajatellut hänelle aiemmin ja muutin hänen tyyliään hieman anime-inspiroituneempaan suuntaan. Tulos: Hollyn hahmosta tulee cosplay- ja naamiaisasu-hullu kakara. :-D

Ja Holly on oikeassa; hänelle tulee hartsiset kissankorvat mutta minusta nuo pupunkorva-pinnit meni nätisti tuon peruukin värin kanssa yksiin~
Voitte ajatella tätä asua Hollyn Halloween asuna.

Niin, ja tuo mekko on DikaDollin tekemä, se on osa Yolandan "fullsettiä". Se on todella hyvin tehty ja kaunis, jos koskaan harkitset Dikadollilta nuken tilaamista ja heillä on vielä tarjolla nukelle tehtyjä vaatteita (ilmeisesti tekevät vaan rajoitetun määrän kullekin nukkemallille promo-kuvissa esiintyvää asusettiä. Joten nappaa ne niin kauan kuin tavaraa riittää~), suosittelen että ostat ne samalla kuin nuken. Noita vaatteita ei kai saa ostaa erikseen, vain jos tilaa myös nuken.


Sitting pretty on top of a giant skull~That's my girl.

Istutaanpa sitä kauniisti jalat ristissä jättimäisen pääkallon päällä~ Niin sitä pitää, tyttöseni.


Xav: Don't let her cute looks deceive you, she can be evil, EVIL I tell you!

Holly: *smiles adorably and innocently*

----

Xav: Älkää antako hänen söpön ulkonäkönsä pettää, hän voi olla ilkeä, ILKEÄ, kerron teille!!

Holly: *hymyilee sievästi ja viattomasti*


 

Holly: "Just carving a pumpkin to make a lantern for a Halloween party~ *humming*"

----

Holly: "Vaan kaiverran kurpitsan tehdäkseni lyhdyn Halloween juhliin~ *hyräilee*"


Holly: "...pretty pumpkin, nice and round~ You'll make for a great scary Jack-O'Lantern!"

Holly: "....kaunis kurpitsa, kiva ja pyöreä~ Sinusta tulee hieno ja pelottava kurpitsalyhty!"


Xav: "Holly, you've been awfully quiet for some time now what are you up to--- EAAARGHGHHH! NO! That's my pumpkin what are you planning to do with that knife!?"

Holly: "Oh. nothing out of the ordinary, just what pumpkins are meant for~"

----

Xav: "Holly, olet ollut kovin hiljainen vähän aikaa, mitä oikein puuhail--- EAAAARGHGHHH! EI! Se on minun kurpitsani mitä oikein aiot tehdä sen veitsen kanssa!?"

Holly: "Enpä mitään erityistä, vain sitä mihin kurpitsat on tarkoitettu~"


Xav: "Stop that this instant! I was going to win a prize with that pumpkin in the Best of the best vegetable-friends harvest show this year!"

Holly: "Feh~ Well, if you say that I'm not a drooling monster then we'll negotiate about it."

Xav: "That's black-mailing! How did Bram raise you, you little...? Oh fine, you're not a drooling monster, now give me that pumpkin!!"

----

Xav: "Lopeta tuo nyt heti! Aion voittaa tuolla kurpitsalla Parhaista parhaat vihannesten-ystävät sadonkorjuu-näyttelyssä tänä vuonna!"

Holly:"Höh~ No, jos sanot että en ole kuolaava hirviö niin sitten voidaan neuvotella asiasta."

Xav: "Tuo on kiristystä! Miten Bram oikein kasvatti sinut, senkin...? No hyvä on, et ole kuolaava hirviö, ja nyt anna se kurpitsa tänne!!"


Xav: "Phew! That was close. Did you know that pumpkin pie can be a good dessert, not alone as tarts but as ice cream, cheese cake and pancakes as well? Being tasty, its nutritional value is also high so you should show more respect to pumpkins!"

----

Xav: "Huhhuh! Olipa lähellä. Tiesittekös, että kurpitsapiirakka on hyvää jälkiruokana ei pelkästään piirasmuodossa vaan myös jäätelönä, juustokakkuna ja pannukakkuinakin? Se on makoisaa ja sen ravintoarvo on korkea joten sinun pitäisi osoittaa enemmän kunnioitusta kurpitsoille!"Spica: This one, the one that Xav is holding now, is a small real pumpkin, for decorative purposes. You can get them at florists and such they are in perfect scale with BJD's~

And now, for more pic spam of Holly~ I told you that I got carried away with the Halloween props! I just love pictures that have the Halloween-atmosphere in them so I just couldn't decide which to exclude from this post!

----

Spica: Tämä kurpitsa jota Xav pitelee, on pieni oikea kurpitsa, koristetarkoituksiin. Niitä saa kukkakaupoista ja muista sellaisista ja ovat loistavassa kokoskaalassa BJDille~

Ja nyt lisää kuvaspämmiä Hollystä~
Sanoinhan, että hieman innostuin Halloween proppien kanssa! Minä vain niin tykkään kuvista, joissa on Halloween tunnelmaa joten en osannut päättää mitkä jättäisin pois!


Even though Holly and Xav bicker a bit, they have something in common; a love for animals! Holly likes spiders a lot, she's no scaredy-cat of a girl. :-)

----

Vaikka Holly ja Xav hieman kinastelevatkin joskus, niin heillä on jotain yhteistäkin; molemmat tykkäävät eläimistä. Holly pitää paljon hämähäkeistä, hän ei ole mikään pelkurityttö. :-)

  
 
Holly: Thanks for watching and wait to see more of me in the future~ ;3 Bye for now!

----

Holly: Kiitos katselemisesta ja odottakaas, näette minua lisää vielä tulevaisuudessakin~ :3 Hei sitten!

6 comments:

 1. Iiiih. ♥ Ihana postaus sinulta taas kerran! Minä niin tykkään blogistasi. (: Nukkesi ovat ihania persoonallisuuksia ja niin kauniitakomeitakin. Xavierin uudet jointtikädet ovat tosi kivat, niin ilmekkäitä posetuksia näissäkin kuvissa. Ja Holly on suloinen myös. (: Itsekin olen Yolandaa monesti "sillä silmällä" katsellut. Niin ja kaikki nuo halloweenkamat on tosi hienoja. (:
  Muuten, vasta nyt kun näin kuvia MSD-nuken kanssa, tajusin oikeasti kuinka isoja nuo ukkosi oikein ovatkaan. :D Itse olen eniten ollut petite-kokoisten kanssa tekemisissä ja MSD:kin tuntuu minusta tosi isolta. Nuo ovat ihan valtavia! :D Wow..
  Muttaniin.. Toivottavasti postailet pian lisää.. Ja minä ainakin kaipailen Bramia. ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Awww~ Kiitos paljon. :3 Todella kiva kuulla että tykkäät blogistani. ^3^

   Itse olin taas yllättynyt MSD-nuken pienuudesta. :-D Mutta kyllä noiden 70 cm ukkeleiden koon huomaa kun vähän aikaa joutuu kanniskelemaan, se käy painonnostosta, haha. :-D

   Bram kuvia on tulossa, seuraavissa postauksissa tosin keskityn figuureihin, mutta Bram on BJDistä seuraavana vuorossa, todella kivaa että hänestäkin tykätään. <3

   Delete
 2. Ompas sinne kotiutunut hattaraisen suloinen tyttö! :O Voi että mikä nappula.
  Alkuun olin satavarma että tyttö on vain vierailemassa mutta hieno yllätys että olet saanut tuollaisen pikkuruisenkin itsellesi! XD Lievästi erityylinen kuin kaksi jättipoikaa huh? Miltäs on tuntunut käsitellä pikkutyttöä isojen jälkeen?

  ~Ameeba

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihi, kiitos kommentista! :3
   Halusin hiukan testata millaista on omistaa tuollainen tytskä isojen äijien lisäksi. On kyllä tosi erilaista käsitellä MSD'tä kuin isompia nukkeja... O3O Molemmat on kyllä omalla tavallaan kivoja. Isot ukot on kivoja kun ne on niin massiivisia, niitä on kiva pidellä sylissä koonsa ja painonsa puolesta, ihan kuin pitelisi lemmikkikoiraa. X''D Siitä tulee sellainen "elollisen olennon illuusio".

   MSD on jotenkin enemmän "nukkemainen", mutta tykkään siitä miten helppo sitä on posettaa ja valokuvaaminenkin on hieman helpompaa, kun ei tarvitse miettiä niin tarkkaan rajauksia yms. isojen nukkien kanssa, jos haluaa koko nuken kuvaan, joutuu väkisinkin ottamaan jotain "epätoivottua" mukaan kuvaan, koska taloissa nyt ei vaan yleensä ole sellaista tilaa, jossa olisi paljon "vapaata ja tyhjää pinta-alaa kuvaamista varten... Tai ei meillä ainakaan! X''D

   Mutta joo, totuttelua vaatii kyllä tuo pienemmän nuken kanssa touhuilu isojen jälkeen, täytyy sanoa että isommat nuken on kyllä vieläkin enemmän "minun" nukkejani, mutta on kivaa kun on hiukan erilaisia nukkeja. :3

   Delete
 3. Mitämitä mitä? Joku on hankkinut mitään puhumatta MSD-tyttösen? Mahtavaa! Hänen rinnallaan äijäsi näyttävät ihan metsän havupuilta. Olen aina ollut sitä mieltä että hiljaa hymyilevät pikkupimut juonivat jotakin katalaa. Onneksi kurpitsa pelastui!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihihi... Anteeksi. x'D Halusin tehdä tällaisen yllätyspostauksen tytöstä, joten en maininnut forkalla mitään! ^3^ Joo, tuo kokoero on kyllä hulppea! O___O;; Oikein korostuu nuo DikaDollin äijien metrikoivet MSD;n rinnalla.

   Haha, itsekin hämmästyin kuvia katsellessa, miten "viattoman" oloisesti hymyilevä tyttö näyttää oikeastaan tosi paljon keppostelevalta kauhukakaralta. Toisaalta tämä sopii kyllä hyvin Hollyn hahmoon, haha! X''D Jostain syystä tuntuu että tykkään aina hiukan kieroista hahmoista, varsinkin jos ne on naisia. :-D

   Delete