Thursday, November 1, 2012

Another Tough Challenge - BTW Have some snacks!


Once again I've received an exciting Question Challenge! This time it's from LadyNancy~ Her blog,
Bram here offers you a snack of delicious white chocolate Mikados (the french and german equivalent of the japanese sweets calld Pocky) to munch on while you read~

----

Jälleen kerran sain jännittävän Kysymyshaasteen! Tällä kertaa LadyNancyltä Yliluonnollista ja pikkasen normaalia -blogista!
Bram tässä tarjoaa sinulle snäk-palaa herkullisista valkosuklaanmakuisista Mikadoista (ranskalainen ja saksalainen vastine Japanin Pocky-herkkutikuille) joita mutustella samalla kun luet~

1. What is your least favorite thing in the doll-hobby?

- Well, I have to say that there are so many lovely dolls out there and you'll end up wanting to own more than is possible... or more than is necessary!
Also; finding good quality wigs that fit your dolls' personalities is also a bit of a hassle... And people among doll collectors, who discriminate dolls that aren't made by the most expensive and popular doll companies. The competitiveness among doll owners.

Those kind of things come to my mind. Other than that, this s a really nice hobby~ <3

----

1. Mikä on inhokkiasiasi nukkeharrastuksessa?

- No täytyy sanoa, että se kun on niin paljon ihania nukkeja ja sitten päätyy haluamaan enemmän kuin on mahdollista... tai tarpeellista edes!
Myös hyvänlaatuisten peruukkien löytäminen on aikas haastavaa... Ja sitten ne ihmiset nukkeharrastajien joukossa, jotka syrjivät nukkeja joita ei ole valmistanut ne kaikkein kalliimmat ja suosituimmat firmat. Kilpailuasetelma nukkeharrastajin keskuudessa.

Sellasia juttuja tulee mieleen. Muuten tämä on oikein kiva harrastus~ <3

----

2. Do you think that you'll still have Pullip-dolls 80 years from now?

- Um... 80 years from now... I'll be, like, over hundred years old... ^^;; If I'm still alive at that time, probably I'll still have my old dolls. I never throw and randomly sell anything away so... My dolls are for life. :3

2. Uskotko että 80 vuoden päästä sinulla on edelleen Pullipeja?

- Um... 80 vuoden päästä... olen silloin jotain yli sata vuotta vanha... ^^;;; Jos olen silloin vielä elossa, niin varmaankin minulla on vielä vanhat nukkeni. En koskaan heitä mitään pois ja harvoin myyn joten... Nukkeni ovat minulla niin kauan kuin henki pihisee. :3

----

3. Take your pick: Earmuffs or a woollyhat?

- Though one. :-D
I'll have to say woollyhat even though I'm not much of a woollyhat-fan... Earmuffs aren't warm enough in the Finnish weather conditions, I'm afraid.

3. Korvaläpät vai tupsupipo?

- Hankala kysmys. :-D
Täytyy sanoa että tupsupipo vaikka en olekaan kauhea pipo-fani... Korvaläpät nyt vaan ei ole tarpeeksi lämpimät Suomen sääolosuhteisiin, pelkään pahoin.

----

4. Do you like snow?

- I depends.
When it's Christmas time, it's nice to have snow, it gives you the right feeling to the season. But I'd like the snow to melt pretty quickly after Christmas is over. To tell you the truth, I've always wished that the winter in Finland would be like winter in Britain is.

... or better yet; Winter would last only two months; December and January. After that the spring should begin. I hate cold and I'm not much of a winter-sports person.

But snow is pretty.

4. Pidätkö lumesta?

- Riippuu vähän.
Kun on joulunaika, on ihan kivaa että on lunta, siitä saa oikean joulufiiliksen. Mutta joulun jälkeen lumi saisi kyllä aikas nopsaan sulaa. Oikeastaan olen aina halunnut että Suomessa talvi olisi sellainen leuto kuin Englannissa.

...tai vielä parempaa; talvi kestäisi vain kaksi kuukautta; joulukuun ja tammikuun. Sen jälkeen kevät voisikin jo alkaa. Inhoan kylmää enkä ole mitään talviurheilu-ihmisiä.

Mutta onhan lumi kaunista.

----

5. What's the next dolly-thing you are going to purchase? (A doll or something else that has to do with dolls.)

-Hmm.

Pullp-family; the dolls published in December; Isul Johan Retro Memory Version and Taeyang Steampunk Pluto.

Isul Johan Retro Memory Version. All rights owned by Groove.

Taeyang Pluto. All rights owned by Groove.

I'm also thinking about buying some new wigs and eyes for my BJDs. (actually one wig is already on the way.. heheh)

5.  Mikä on seuraava nukkehankintasi (nukke tai tavara)? 

- Hmm....
Pullip-perheläisistä: joulukuun julkaisut Isul Retro Memory version ja Taeyang Pluto.

BJD'ille aion ostaa uusia peruukkeja ja silmiä. (itseasiassa yksi peruukki onkin jo matkalla... heheh) 

----

6. Do you believe in Santa Claus?

- Of course I do!
(...are you Santa's secret agent elf? ;-D You can't fool me!)
I don't want to believe in a world without Santa.

6. Uskotko joulupukkiin?

- Tietenkin uskon!
(oletkos Joulupukin salainen agenttitonttu, mitä? ;-D  Minua et saakaan kiikkiin!)
En halua uskoa maailmaan ilman Joulupukkia.

----

7. Will you get a doll for Christmas?

- Perhaps. If I've been good enough. :-D That's up to Santa to decide. *puppydog eyes*

7. Saatko nuken joululahjaksi?

- Ehkäpä. Jos olen ollut tarpeeksi kiltti. :-D Se asia on Joulupukin käsissä. *koiranpentu ilme*

----

8. Are you going to take a trip abroad anytime soon? Where?

- Not anytime soon, I think. Maybe in the spring... I haven't considered it yet. I've been wanting to go to London again for quite some time now, though.

We might take a family trip to Sweden around February to see the Stockholm Antiquities Fair but it's not decided yet.


8. Oletko menossa ulkomaille lähi-aikoina? Minne?

- Enpä ole ihan lähiaikoina. Ehkä keväällä sitten... En ole vielä pohtinut asiaa. Olen kyllä halunnut mennä taas Lontooseen jo pitkään.

Mennään kyllä ehkä perheen kanssa Ruotsiin joskus helmikuun tienoilla Tukholman antiikkimessuille mutta sitä ei ole vielä lukkoon lyöty.

----

9. Are you a bookworm?

- Since my room at my parents' house is filled with books and I love libraries and reading I have to say that that's a definite YES. Browsing book stores and finding new interesting books and authors is my stress-relief method. ;-D

 9. Oletko lukutoukka?

- Kun huoneeni vanhempie luona on lattiasta kattoon kirjoissa sekä rakastan kirjastoja ja lukemista niin täytyy varmaan sanoa tähän että KYLLÄ. Kirjakaupoissa haahuilu ja uusien kiintoisien kirjailijoiden ja opusten löytäminen on stressinlievityskeinoni. ;-D

----

10. What is you long-time and very impossible-to-get dreamdoll?

- I'd love to own one of (...or probably a couple of...) Volks's dolls. Volks was my first love among doll companies.

And not just any doll from any random seller. I'd like to order my_own_doll and go get him from one of Volks's awe-inpiring doll-shops is Japan, complete with the new doll Welcoming- ceremony (お迎え or the "Omukae"-ceremony that celebrates you coming to receive your new doll from Volks) and buy the special ceremony-clothing for my doll that can't be bought anywhere else and all.

Right now it seems like an impossible dream but who knows...

Also, I adore the Dollfie-Dream dolls but they are so damn expensive. I'd like a fullset Dollfie Dream, one that is modeled after an anime-character, and those are the most expensive ones and usually only sold for a limited period only and you have to win the right to buy one in a special lottery.
On eBay they cost a small fortune... Well,  if they weren't hard to get, what would there be to dream about? ;-)

This one is my favorite~

It's Kujikawa Rise from the anime-version of the Persona4 Ps2-game... <3 *sigh* You're so cute, Rise, I love you. One day you'll be mine.. ;3
(Both pictures; all rigths owned by Volks.)
(If you got interested, check out Volks's homepage for Dollfie Dreams. )


10. Mikä on ikuinen & mahdoton nukkehaaveesi?

- Minusta olisi hienoa omistaa yksi (...tai useampia...) Volksin nukeista. Volks oli ensimmäinen nukkefirma-ihastukseni.

Mutta en haluaisi vaan mitä tahansa Volksin nukkea keneltä tahansa random myyjältä, vaan haluaisin tilata _iki_oman_nukkeni_suoraan Volksilta. Ja käydä hakemassa hänet Japanista yhdestä Volksin uskomattoman hienoista liikkeistä. Haluaisin oikein sen nuken tervetuliaisseremonian ja kaikki! (お迎え eli "omukae"-seremoniassa juhlistetaan sitä, kun uusi omistaja tulee noutamaan Volksilta uuden nukkensa kotiin ensimmäistä kertaa. Sekä haluaisin ostaa sen seremoniavaatekerran Volksilta sitä varten, mitä ei voi ostaa milloinkaan muulloin kuin omassa omukaessaan~ <3

Juuri nyt tuo tuntuu saavuttamattomalta unelmalta, mutta kukapa tietää...

Ihailen myöskin kovasti Dollfie Dream-nukkeja, mutta kun ne ovat niin himskutin kalliita. Haluaisin sellaisen Dollfie Dream fullsetin, joka on tehty jonkin animehahmon mukaan. NE ovat tietysti kaikkein kalliimpia, lukumäärät on rajoitettu, osto-oikeuden voit voittaa erityisissä arpajaisissa ja nukkeja myydään vain tietyn ajanjakson ajan kerrallaan...

Ebayssä jälkimyynneissä nämä nuket ovat järjestään pienen omaisuuden arvoisia... No mutta, toisaalta jos niitä ei olisi vaikea saada, niin mitä unelmoimistakaan sitten enää olisi jäljellä? :3

Noissa kuvissa ylhäällä voit nähdä suosikki Dollfie Dreamini Persona4 Ps2-pelistä tehdystä  animaatiosta tutun hahmon, Kujikawa Risen.
*huokaus* Rise, olet niin söpö, rakastan sinua~ <3 Jonain päivänä olet minun~ *kröhöm*

Jos kiinnostuit, kurkkaa Volksin Dollfie Dream kotisivuille (englanniksi). 

----
 
11. Would you like to be a doll yourself?

- Heavens, no! Being a human is the best possible lifeform I can think of at the moment... or am capable to think of.

I'd like to be as pretty as a doll though. ;3

11. Haluaisitko itse olla nukke? 8D

- Taivahan talikynttilät, en! Ihmisenä oleminen on paras elämänmuoto, jonka pystyn kuvittelemaan tällä hetkellä... tai paras, jota olen kykenevä ajattelemaan.

...mutta haluaisin olla yhtä kaunis kuin nukke... ;3 


*And that concludes our Question Challenge this time. Did you enjoy reading it? More importantly, did you enjoy Bram's kind offer of white chocolate Mikados? ;-D

Instead of making another 11 questions I'll let my readers decide what to ask next~ So go ahead, ask to your hearts' content! I'll put the questions up here and challenge other bloggers to answer them and to top that offer I'll also answer them myself! ^__^

What are you waiting for, go ahead and ask~

---

*Ja tämä päättääkin Kysymyshaasteemme tällä kertaa. Piditkö lukemastasi? Ja mikä vielä tärkeämpää, pidikö Bramin ystävällisestä valkosuklaa-Mikado-tarjoamuksesta? ;-D

En teekään tällä kertaa uusia yhtätoista kysymystäpysymytä, vaan annankin tällä kertaa teidän lukijoiden päättää mitä seuraavaksi kysytään~ Joten käykääpä kimppuun, kyselkää sydämenne kyllyydestä! Laitan sitten kysymykset tänne blogiin esille ja haastan muut blogaajat vastaamaan niihin ja vielä kirsikkana vastaan niihin itsekin! ^__^

Joten mitäs enää siinä odottelette, kysykää kysykää~


Bram: A-hem, thank you for reading and watching, please come again~


Bram: Kiitos lukemisesta ja katselemisesta, tulkaapa uudestaankin~

5 comments:

 1. Ompas sinulla kohtelias herra siellä *ottaa herkun* Meikäläisen otus ei moiseen suostuisi... se vaan läpsii minua XD

  Mutta juu... kysymyksiä.
  Mikä nukeissa on "se juttu", joka ylläpitää intoa harrastukseen?

  ReplyDelete
 2. bram on komia herrasmies ♥

  apua kysymyksiin tulee tässä :
  - mikä _jo olemassa oleva_ nukke julkaisu muistuttaa eniten sinua ulkonäöllisesti? ( pullip, bjd yms. )
  - kumpi mielummin, se että nukkesi saapuisi käsi rikkinäisenä, vai jalka rikkinäisenä?
  - jos yksi nukeista saisi olla päivän ihminen, kenet nukeistasi valitsisit ja miksi? mitä tekisitte yhdessä?

  ReplyDelete
 3. Kiitos herkusta Bram ja Spica *^_^*.

  Pari kysymystä:
  - realistinen vai nukkemainen nukke?
  - Tyttö vai poikanukke, pystyisitkö harrastamaan vain yhtä?
  - Mitä mieltä nukkien kustomoinnista (meikki), pitäisikö Pullip tuoteperheen nukkeakin myydä ilman meikkiä kustomoijille?

  ReplyDelete
 4. Oi, suklaatarjoilu, ihanaa!
  Huomasin että meillä on miltei sama nukkehaave. Minä nimittäin kaihoan Volksin Nono Winter Smile-version perään. Kalista kallista. Nuo Dollfie Dreamit ovat niin kauniita. Tahtoisin joskus nähdä sellaisen livenä.

  ReplyDelete
 5. Yay, kiitos kun keksitte kysymyksiä. :-) Jos niitä ei tule enempää niin keksin loput itse ja teen uuden 11 kysymyksen haasteen. :-D

  Turre: Jeps, Volksin nukeissa vaan on sitä jotakin. Sellainen mysteerillinen aura. Minusta Dollfie Dreamit on aivan ihania, en ole nähnyt ainuttakaan livenä, mutta se pinta näyttää niin pehmoisalta ja joustavalta.. *huokaus*

  Jos joskus saan sellaisen hankittua niin kiikutan sen varmasti johonkin miittiin. :-)

  ReplyDelete