Wednesday, February 27, 2013

A Day at the Library - Soom Bygg photo-spam~


This post might be a bit random and completely without purpose but I'm bored and it just so happened that I had Floyd and a camera with me when I went to the library this week.
So pics of poor-quality and random babble ensue~ x3

I'm thinking this lavender-colored wig that I originally intended for Llyra, my Sugarble Serena, is so becoming on Floyd that it might turn out to be his for good.

---

Tämä saattaa olla hieman turha postaus, mutta tylsistyttää ja tapahtui niin että minulla "sattui" olemaan Floyd ja kamera mukan kun kävin kirjastossa.
Joten siitähän seurasi laaduttomia kuvia sekä randomia höpötystä~ x3

Nyt olen ajatellut, että tämä laventelinvärinen peruukki, jonka oli tarkoitus ensin mennä Llyralle eli Sugarble Serenalleni, sopii niin hyvin Floydille että se taitaa jäädä hänelle pysyvästi.

Spica: "Floyd, what are you reading? A ghost story? Isn't that a little too scary for you?"

Floyd: *deeply immersed in the book*

---

Spica: "Floyd, mitäs lueskelet? Kummituskertomusta? Eikös se ole sinulle vähän liian jännä?"

Floyd: *täysin keskittynyt lukemiseen*


Floyd: .."Huh? Oh. No worries. Nothing is too scary for us unicorns. Did you know we can kill dragons with our horns?"

Spica: "Fine, if you say so. But don't go killing any dragons, though. I think they are cute.  And an endangered species.:3"

Floyd: "Unicorns are endangered too! And cute! Unicorns are way cuter than dragons!"

Spica:"...someone seems to be having an issue with dragons, I see..."

---

Floyd: "Mitäh? Ai jaa. Ei hätää, mikään ei ole liian jännää meille yksisarvisille."

Spica: " Hyvä on, jos olet sitä mieltä. Mutta älä silti tapa lohikäärmeitä, minusta ne ovat söpöjä. Ja uhanalaisia.:3"

Floyd:"On yksisarvisetkin uhanalaisia! Ja söpöjä! Yksisarviset on paljon söpömpiä kuin lohikäärmeet!"

Spica: "...osuin ilmeisesti arkaan paikkaan niiden lohhareiden kanssa...."Our giant (?) haul of books we borrowed from the library. Mosty comics, though... ^___^;;; We were in the mood for scary things, so we took that Dolly-ghost story book and also Uzumaki, which is a very disturbing but an excellent horror manga about a town that becomes cursed by ominous spirals~

"It's a Good Life if You Don't Weaken" is a very thought-provoking picture-novella by Seth. I find myself taking it home with me from the library and reading it again from time to time. I like the melancholic atmosphere in that book. It tells a story of the author himself trying to find out who a mysterious Canadian comic-artist called Kalo really was, but I don't really think that the story in itself is what's most intriquing in this book.What interests me are how the things that happen in Seth's life during his search are conveyed to the reader and the art of the comic.

The other books are Legends of The Mouse Guard and two gekiga-mangabooks; Fallen Words by Tatsumi Yoshihiro and Red Snow by Katsumata Susumu. These two latter books consist of short-storylike tales from historical Japan in comic-form.

I love comics and graphic novels. Not just popular mainstream manga and Western comics, but all kinds of comics. I try to read as much different comics as I can.

---

Meidän jättimäinen (?) kirjasaaliimme jonka lainasimme mukaan kirjastosta. Enimmäkseen sarjakuvia tosin. ^___^;;; Olimme Floydin kanssa kauhuteemaisella tuulella, koska Dolly-kumpparijuttukirjan lisäksi lainasimme myös Uzumaki-mangan joka on toi häiritsevä mutta erinomainen kauhumanga kylästä, joka joutuu mysteerillisten ja pahaenteisten spiraalien kirouksen kohteeksi.

"It's a Good Life if You Don't Weaken" on Sethin piirtämä ja käsikirjoittama varsin ajatuksiaherättävä sarjakuvaromaani. Löydän itseni aina uudelleen lainaamasta ja lukemasta sitä, tykkään kirjan hieman melankolisesta tunnelmasta. Tarina kertoo Sethin yrityksistä ottaa selvää, kuka mysteerillinen kanadalainen sarjakuvataiteilija nimimerkiltään Kalo todella oli, mutta minusta kiehtovinta tässä kirjassa ei varsinaisesti ole tarina. Kiintoisinta minusta on se, miten Seth esittää lukijalle tapahtumat, joita hänelle sattui etsintänsä aikana, sekä tietysti sarjakuvan taide.

Muut kirjat ovat Legends of the Mouse Guard ja kaksi gekiga-manga kirjaa; Tatsumi Yoshihiron Fallen Words ja Katsumata Susumun Red Snow. Kaksi viimeistä kirjaa sisältävät lyhyitä novellinomaisia tarinoita historiallisesta Japanista sarjakuvamuodossa.

Rakastan sarjakuvia, en ainoastaan suosittua mangaa ja länsimaista sarjakuvaa vaan kaikenlaisia sarjakuvia. Yritän lukea niin paljon erilaisia sarjakuvia kuin pystyn ja löydän.

I'm finally learning how to pose Floyd to make him stand and hold the pose. The secret is to balance most of his weight on one hoof alone. I've really taken a liking to Soom Teenie-Gems. Floyd might get a friend soon~ X''D

Speaking of friends; more are on the way! I got a shipping notice of my Sugarble Serena (who I wrote about in this post~ ), she'll be home soonish. Yay, can't wait! It's been almost two months since I ordered her and the wait has felt really long because I was told Sugarble usually sends their dolls super-fast, like in a month or so...
I also ordered some Yo-SD-sized clothes with her so there might be something new for Floyd too! (Did you notice that I changed his obi into a burgundy-colored velvet ribbon? I think lilac and burgundy are Floyd's theme-colors now.)

---

Viimeinkin ole oppinut posettamaan Floydia niin, että hän pysyy pystyssä ja pitää asennon. Salaisuus on siinä, että suurin osa painosta pitää asettaa vain yhdelle kaviolle. Olen alkanut todella piämään Soom Teenie-Gem-nukeista Floydin ansiosta. Floyd saattaa saada piankin kaverin~X''D

Kavereista puheenollen; lisää on tulossa! Sain viimein shippausilmoituksen Sugarble Serenastani (josta kirjoitin enemmän tässä postauksessa ), joten hän on piakkoin kotona! Yay, en malta odottaa! On kulunut melkein kaksi kuukautta siitä kun tilasin Serenan ja odotus on tuntunut tosi pitkältä koska minulle kerrottiin että Sugarblella on super-nopeat toimitusajat, niinkuin maksimissaan kuukausi tai sitä rataa...
Tilasin Serenan kanssa muutaman YO-SD-kokoisen vaatekappaleenkin, joten siellä saattaa olla mukana jotakin Floydillekin!
(Huomasitteko muuten että vaihdoin hänen obinsa viininpunaiseen samettinauhaan? Liila ja viininpunainen taitavat olla Floydin teemavärit.)


The Unicorn and The City. Floyd is an urban unicorn, he seeks the excitement of city-life as opposed to the serenity of the forest. I quess even unicorns must find new ways of life to survive in the post-modern reality.

---

Yksisarvinen ja kaupunki. Floyd on urbaani city-yksisarvinen, hän viihtyy kaupunkielämän vilskeessä metsän rauhallisuuteen verrattuna. Luulen että yksisarvistenkin täytyy löytää uusia elämäntapoja post-modernissa maailmassa.

7 comments:

 1. Hyi tuo Uzumaki, luin sitä joskus pari lukua ja olipa kummallisuudessaan ahdistava. :D

  Luitko tuon Dollyn? Pelkän nimen ja kannen perusteella haluaisin kovasti tietää millainen se oli.

  Terveisiä urbaanille kirjastoyksisarviselle. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha~ Jepp, siitä tulee vähän huono olo kun sitä katsoo, johtuuko spiraalien määrästä niin että silmissä alkaa viirata. @__@ Joskus aiemmin en pystynyt lukemaan japanilaista kauhumangaa kun se oli niin häiritsevää mielestäni. Nykyisin tykkään siitä, että edes kauhumanga saa aikaan kylmiä väreitä, kun olen turruttanut itseni kauhuleffoihin, eivätkä ne juuri koskaan aiheuta mitään kauhuefektejä minussa. X''D

   Lukaisin Uzumakin jo loppuun ja itse olisin päättänyt mangan eri tavalla, kurjaa kun iso osa sarjiksista alkaa hyvin, mutta loppu hieman lässähtää. :-I Harvoin lukee sarjiksia, joissa loppu vastaa alun lupaavuutta.

   En ole vielä ehtinyt lukea Dollyä loppuun, aloitin sitä hiukan. Toistaiseksi se vaikuttaa... tylsältä. ;-D Mutta kirjoitan siitä lisää sitten kun ehdin lukea enemmän.

   Urbaani kirjastoyksisarvinen kiittää. ^3^

   Delete
 2. Hahhaa :--DDdd
  Floyd on niin jyber söpö/komee ♥ Vai että city-yksisarvinen.. MyLittlePonyt, älkää tulko tänne cityilemäänn Ö_Ö Because. We already have one unicorn :DDdd (joo.. (Y))
  Mutta tuo vika kuva oli kyllä kaikista paras :D Floyd näyttää tosi fiksulta (varmaan fiksumpi ku mie T_T)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi~ X'D Kiitos~

   Yksisarviset on aina fiksumpia kuin ihmiset, joten voit lohduttautua sillä, että Floyd on meitä muitakin fiksumpi. ;--D

   Delete
 3. Toivottavasti omasta kirjastosta löytyisi tuo uzumaki tai "It's a Good Life if You Don't Weaken", sen verran mielenkiintoiselta vaikuttivat että pitää itseäkkin vähän sivistää. : D Ja ihana pikku Floyd on niin suloinen! *squee*
  Kolmas kuva on ihana, kun hän näyttääkin siltä että: "Töh? Sori en kuunnellut". : D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, varoituksen sana tuosta Uzumakista; se on *tosi* pimeä ja sisältää aika groteskeja kuvia. Eli ei heikkohermoisille! (vakka et sinä Zelman taida olla heikkohermoinen. Mutta muille varoitukseksi~)

   It's a Good Life if You Don't Weaken on sitten vähän sellainen... no ei nyt suorastaan taidesarjakuva, mutta kuiteskin vähän erilaisempi tapaus jos on tottunut toiminta-yms. sarjakuvaan. Mutta suosittelen tutustumaan silti. :-)

   Hihi, kiitos~ x3

   Delete
 4. iik miten en ollu huomannu tätä XD no mut kuiteski

  Noi kaviot! Ihan sika ihanat! Kyl mun on pakko hankkii tännekki yksisarvinen XDD.

  -Jarkko/Shouta/minäikinätunnettemut:D
  Tajusin vasta nyt että säkään et nää mun postauksia enää, oon vaihtanu sen osotteen.. Mut täs olis se uus XD : shoutanblogi.blogspot.com

  ReplyDelete