Thursday, February 14, 2013

My Valentine is a Unicorn


Yes!! One of the dollies I've bought is home, right in time for Valentine's Day ~ ^3^
I adopted this doll from a local fellow BJD-hobbyist, who offered him for sale at a Finnish BJD-forum. I just couldn't resist him~ x3

Although it's a re-homed doll, the former owner has kept everything including the box in top-condition. It felt almost like getting a brand new doll. :3
---

Jipii!! Yksi ostamistani nukeista on nyt kotona, parahiksi ystävänpäiväksi~ ^3^
Adoptoin tämän nuken Minnakkeelta Hartsilapsista (Kiitokset ja terveiset Minnakkeelle, jos satut lukemaan tätä~ :3 )~
Oli varsin hauskat jutustelut ja sushittelut Kluuvin kauppakeskuksessa. Sen jälkeen jäin pyörimään Kluuvin "oleskelualueelle" ja ottamaan boksinavausvalokuvia, koska siellä on niin hyvä valaistus.

Vaikka nukke olikin "käytetty", Minnake on pitänyt kaiken huippukuosissa, oli ihan kuin olisin avannut täysin uuden nuken laatikkoa. :3


Close-up of the logo. Ta-dah! It's my first Soom doll~ (and I'm sure it won't be the last... ^^;;)

---

Lähikuvaa logosta, Tadaa! Ensimmäinen Soomilaiseni~ (eikä varmaankaan jää viimeiseksi... ^^;; )


Let's peek inside then~
Gotta love that little sleeping-bag. Actually, gotta love eee-verything about this doll. x-)


---


Kurkistetaanpa sitten sisälle~
Aivan ihana pieni makuupussi. Oikeastaan kaikki tässä nukessa on aivan ihanaa. x-)
And there he is!! Soom Teenie-Gem Bygg!! Looking scared! Aww, he has little-wittle teeth that look they are sculpted, how cute~ x3 I couldn't see the teeth in any owner pics, they only show from this angle, I think.

Floyd (Bygg): "*GASP!!* Who are you!!? Where am I?!!"

---

Ja tässä hän on!! Soom Teenie-Gem Bygg!! Ja näyttää pelästyneeltä!! Voiiii, hänen pienet hampaansa näyttävät siltä että ne taitaa olla skulptattu?! Kuinka söpöä~ x3 Tyydytin Bygginnälkääni katsomalla lukuisia omistajakuvia, mutta hampaat olivat silti yllätys, ilmeisesti ne näkyvät vain tästä kulmasta, alaviistosta.

Floyd (Bygg): "*HAUKKOO ILMAA* Kuka sinä olet!!? Missä minä olen?!!"


He has the factory face-up which is really really beautiful and has some glitter in it too. No pics can do it justice~

Floyd: "Where's my horn, I feel so naked without it? :c"

---

Hänellä on firman face-up joka on todella kaunis ja siinä on jonkinlaista kimallettakin. Kuvat eivät tee oikeutta tälle meikille ikävä kyllä~

Floyd: "Missä sarveni on, minusta tuntuu ihan alastomalta ilman sitä? :c"


Floyd: "There, that's better~"

Spica: "Want some hair to go with that? :3"


---


Floyd: "Noin, nyt on parempi~"


Spica: "Haluatko lisäksi hieman hiuksia? :3"

Floyd: "*feeling his new hair* A bit messy but not too bad. Maybe I can live with this for a while."

I bought this wig weeks before I had any idea that I was going to get a Bygg. It was supposed to go on Sugarbe Serena I'm waiting for but it seems that it fits Floyd, my Bygg rather nicely~ (although the other wig I got for Serena from the same company was of better quality... :-/ )


---


Floyd: "*kokeilee uusia hiuksiaan* Hieman sotkuiset, mutta ei silti hullumpaa. Ehkä pärjään näiden kanssa vähän aikaa."


Ostin tämän peruukin siis viikkoja ennen kuin minulla oli mitään hajua että hankin Byggin. Peruukin oli tarkoitus olla tuloillaan olevan Sugarble Serenan vaihtoperuukki, mutta se näyttää sopivan melko hyvin Floydille~ (Vaikkakin olen vähän pettynyt tämän vaaleanharmaan peruukin "laatuun". Se toinen peruukki, jonka hankin Serenalle on paljon parempi... :-/ )Floyd: "Did you now that we unicorns like to live in pairs and get lonely easily without our friends? Wouldn't you like to give my friend Beyla a home too? ^3^"

Spica: "...now I understand why they say that it's impossible to only get ONE Teenie-Gem... ;-D"

---

Floyd: "Tiesitkö muuten, että me yksisarviset tykkäämme elää pareittain ja tulemme helposti yksinäiseksi ilman ystäviämme? Etkö haluaisikin antaa kodin myös ystävälleni Beylalle? ^3^"

Spica: "...nyt taidan ymmärtää, miksi sanotaan, että on mahdotonta ottaa VAIN YKSI Teenie-Gem... ;-D"


Soom dolls come with a nifty Owner's Manual.
Floyd: "...So here are the rules you must take heed as my new servant..."

Spica: "...you seem like a handful. ^__^;;;"

---

Soomin nukkien kanssa tuli kiva omistajan käsikirja.
Floyd: "...Tässä siis on säännöt, jotka sinun tulee ottaa huomioon uutena palvelijanai..."

Spica:"...vaikutat melkoisen työläältä lemmikiltä. ^___^;;;"


Floyd:...so remember to always take good care of me! I'm hungry after being closed up in that box, give me something to eat~ :3 "

---

Floyd:"...joten muistakin aina pitää minusta hyvää huolta! Minulla sattuu muuten olemaan nälkä tuon boksissa-oloajan jäljiltä, anna ruokaa~ :3"Floyd: "Mm-hm. So this is the stuff you humans eat? Better than grass they always served in the forest~ ^3^ I could get used to this."

Spica *to the audience*: Yeah I know, feeding fast food to adolescent unicorns can lead to severe problems later on in their eating habits but McDonald's was nearby... so what can I do. :-D (just don't tell him about Happy Meal.)

---

Floyd: "Mm-hm. Vai tämä on siis teidän ihmisten ruokaa? No, parempaa kuin ruoho jota aina syötiin metsässä~ ^3^ Voisin tottua syömään tätä."

Spica*yleisölle*: Jep, tiedän kyllä että pikaruoan syöttäminen varttuville yksisarvisille voi johtaa vakaviin ongelmiin myöhemmin niiden syömistavoissa, mutta McDonald's oli lähellä... joten ei voi mitään. :-D (mutta älkää vaan kertoko sille Happy Mealista.)


Learning how to pose him~

At this point someone of the shopping-center staff came to take care of those plants you see in the background. We looked at each other but he didn't say anything... Only told me that I was not in the way and that I could stay where I was... I wonder what he thought of when he saw me photographing and posing Floyd... x3

Floyd: Too much exercise is bad right after dinner, mind you!


---


Harjoittelen posettamaan Floydia~


Tässä kohtaa joku Kluuvin keskuksen työntekijöistä tuli hoitamaan noita taustalla näkyviä kasveja. Vilkaisimme toisiamme, mutta hän ei sanonut mitään... Paitsi että en ollut tiellä ja että voisin jäädä siihen missä olin. Mietin kyllä, mitä hän mahtoi ajatella nähdessään minun valokuvaavan ja posettavan Floydia... x3


Floyd: Ota huomioon, että ei ole hyväksi harjoittaa liikaa liikuntaa heti syömisen jälkeen!


Floyd: Bye for now~ Maybe we'll see each other soon~ Thanks for watching!!" ^___^


---


Floyd: Hei sitten~ Ehkä näemme pian~ Kiitos katselemisesta!! ^__^
My new little friend and me want to wish all of you, the readers of my blog a very happy Valentine's Day~ ^3^


---


Uuden pienen ystävän myötä Oikein mahtavaa ystävänpäivää kaikille blogini lukijoille~ ^3^


...It was only after we left the shopping-center that we learned you weren't supposed to eat fast food at the top floor... or even BE there if you're underage. X''D
Oh well, quess it doesn't count if you're an underage unicorn...


---


...vasta kun lähdimme ostoskeskuksesta, huomasimme että siellä yläkerroksessa ei saanut syödä pikaruokaa...tai edes OLESKELLA, jos on alaikäinen. X''D
No mutta ehkä sitä ei lasketa jos on alaikäinen yksisarvinen...

12 comments:

 1. Onnea uudesta nukesta :). Harmaa resiini on kyllä kiehtovaa. Hyvää ystävänpäivää sinnekin vaikka ei oikeestaan tunneta mutta jotenkin nukkeilijat tuntuu läheisemmiltä kuin omat facebook kaverit.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos~ :3 Hyvää ystävänpäivää! Kyllä minusta nettitututkin voi ihan hyvin laskea ystäviksi. Ja jos ei vielä tunnetakaan IRL niin ehkäpä jonain päivänä? ;-)

   Harmaa resiini on muuten tosi jännää, olen ihan huumassa siihen. x3

   Delete
 2. Mä ooon aina siis ihan aina unelmoinu yksisarvisesta. XD siis hartsisesta yksisarvisesta D:.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä yksisarvisista kannattaa unelmoida, niin oikeista kuin hartsisistakin. :3
   Kannattaa hankkia oma hartsinen yksäri, ovat tosi söpöjä (sarvi vaan meinaa irrota, iiks!) x'3

   (Shoutakos se siellä muuten kirjoittelee, kiva kun et kokonaan kadonnut blogimaailmasta. ^3^ )

   Delete
 3. Hihii millainen pieni sarvipää. Ihastuttava syvä harmaan sävy. Kavioissa on pientä merkkiä aiemmin podetusta kaviokuumeesta, mutta se ei liene ihme jos on vedetty jäätynyttä tai liian sokeripitoista heinää. Rengaskenkä alle jos alkaa vaivata :D
  Vain täysikasvuisille sallitus ostoskeskukset ovat kyllä miellyttävä idea. Siellä saa leikkiä leluillaan ihan rauhassa ilman hämmästyneitä teinejä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Turre! ^3^ <3
   haha, hyvä havainto muuten kavioista, toivotaan että ranskis-ruokavalio ei aiheuta mitään vastaavaa. Meillä syödään onneksi usein pitsaa ja vähemmän jäistä ruohoa. X''D Rengaskenkä hartsiselle yksisarviselle olisi kyllä hieno~ :3 Auttaisikohan se myös Soomin Teenie-Gemin seisomisongelmiin?

   Hehehe, jeps, varsinkin täysi-ikäisille suunnatut supermarketit olisi loistoidea, kun tuskailee parkuisessa marketissa viikonlopun ruoka-ostoksia tulee sellainen mieleen.
   Hämmästelin kyllä että piskuinen nukke ei kerää läheskään yhtä paljon huomiota kuin 70 cm äijäke... toisaalta tuon ei pitäisi olla ihme mutta odotin jotenkin isompaa reaktiota tuolla touhuillessani. Pukumiehetkin vain juoksivat kiireesti ohi.

   Delete
 4. Oi oi oi <3 Siellä on söpöläinen <3 Tuo moldi on itsessään jo niin suloinen ja sitten kun kokonaisuuteen lisätään kopottimet ja sarvi, ai ai <3 (nyt tulee sydämistä yliannostus...)

  Kirjaan nojaillessaan poikasen ilme on aivan loistava. Niin ylimielinen ja arvonsa tunteva, että raivostutaa XD Mutta eihän noin suloiselle otukselle voi olla vihainen. Ja kun vertaa tuohon kolmanneksi alimmaiseen kuvaan (suosikkini) niin näkee kuinka paljon moldissa on mahdollisuuksia ja ilmettä. Ihana poseeraus ja niin pohdiskeleva ilme.

  Onnea ihanasta nukesta <3 Lisää kuvia odotellaan...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Rana! <3 ^3^
   Vielä pari kuukautta sitten jos joku olisi sanonut minulle että hankin Soomilaisen ja vielä Teenie Gemin, en olisi uskonut. Niin siinä vain kävi, että ensin innostuin Soom Grit: istä ja sitten löysin Byggin ja Beylan. Kotvan kulutta oli fantsu-Bygg firman meikillä hartseissa myynnissä ja ei siinä tarvinnutkaan kauan miettiä.
   Nyt tuntuu että alan lipsua näiden fantasia-nukkien puolelle enemmän ja enemmän, olen ihan huumassa Byggistä. Lisäksi sitä on ihana kuljettaa mukana kun on niin pieni ja kätevä. Ja tunnen hirveän huonoa omaatuntoa kun Xav ja kumppanit istuvat hyllyllä ja pikkuinen reissaa. ;-D

   Aiemman omistajan mielestä Bygg oli myrtsin näköinen, mutta minusta hänessä on ainesta tosiaan moneen ilmeeseen~ Lisää on tulossa. Harmi vaan kun minulla ei ole yhtään Tiny-kokoisia vaatteita vielä kun en odottanut että tarvetta tulisi...

   Delete
 5. oih kuinka lutuinen! onnea uudesta pojasta! ♥
  niin ja hyvää _pari päivää myöhäistä_ ystävänpäivää! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, anwoo! :3 Hyvää myöhäistä ystävänpäivää sinullekin! Mites Filippiineillä menee? Oletko pian jo palaamassa koto-Suomeen? :-)

   Delete
 6. Waauuuu *W*
  Mie en voi uskoa, että sain pitää häntä kädessä ja koskettaa noita ihania jalkoja !! (huu, miten hyvä tuuri hei. Oltiin just lähössä ja sitte sie ilmaannuit n__n) Ihana, ihana, ihana nuori herra 'Q'
  Hänen meikkinsä on ihana (juueikai?), kulmat ovat tooodella nätit ja tuo pieni nenä x3
  Hyvää myöhäistä ystävänpäivää hei sinullekkin ! ♥♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Allumurmeli! (ihana nimimerkki!) ^3^

   Oli kiva nähdä teitä vaikka pikaisesti siinä lähtöhässäkässä. :-) Kiva että Floydista tykätään, olin itsekin ihan yllättynyt hyvästä vastaanotosta conissa ja Floyd myös. :-D
   Aika jänskää, olin hiukan häkeltynyt kun sanoitte että luette tätä blogia... X''D Mutta oli tosi kiva nähdä lukijoita~ :3

   Hyvää myöhäistä ystävänpäivää! ^_^/

   Delete