Thursday, February 27, 2014

Convention Shopping Spree! Desucon Frostbite 2014 style.


It's time for the convention shopping -stash post! Starting with the lucky cats!
My sister asked me to get her something at the con. She's not really an anime-fan, but has watched some shows and read some manga (perhaps it's safe to say that Mushihi and Usagi Drop are among her favorites. She also dared to read I Am a Hero- manga I've been buying in German although she hates zombies and always gets nightmares after reading or watching something zombie-related. But I Am a Hero is a really gripping manga, if you happen to get your hands on it, I'll definitely recommend to take a look! I don't think it's released in English yet but it might be just a matter of time... If you love manga it pays off to learn German or French and probably Italian too, since they publish lots of titles in those countries.).
She's also very smitten by my Nendoroids so I was really looking to buy one of those for her, but did't find any decent priced ones nor ones I'd think that she'd like. :c

So I decided to go for these maneki neko mascots; the ones on the right side are for my sister and the ones on the left are for...me! x3 I always find it so hard to buy presents without getting things that I'd like to get for myself as well.

---
On aika shoppauspostauksen! Eli siis Desucon Frostbitesta haalimani tavarat.
Aloitetaan onnenkissoista!
Siskoni pyysi tuomaan jotakin conista. Hän ei oikeastaan ole anime-fani, mutta on nähnyt muutamia sarjoja ja lukenut hiukan mangaa (on varmaan mahdollista sanoa että Mushishi ja Usagi Drop ovat hänen suosikkejaan. Hän myös uskalsi lukea I Am a Hero!-mangaa, jota olen ostellut saksaksi, vaikkakin sisko vihaa zombie-juttuja ja saa aina painajaisia niistä. I Am a Hero! on kylläkin tosi vangitseva manga eli jos saat sitä käsiisi niin suosittelen! jos tykkään zombie-jutuista. Sitä ei varmaankaan ole vielä julkaistu englanniksi mutta se on varmaan vain ajan kysymys kun nyt on zombie-buumi ja kaikki. Jos olet manga-fani niin tietenkin japanin ohella on kiva osata saksaa, ranskaa tai vaikkapa italiaa, koska noissa maissa julkaistaan tosi paljon sarjakuvaa jota ei englanniksikaan käännetä. Itseasiassa haluaisin opetella ranskaa ihan vain siksi että Ranskassa tehdään niin paljon hienoja sarjakuvia...)

Sisko ihastelee aina myös Nendoroidejani (tai kummeksuu...) joten olisin halunnu oikeastaan ostaa hänelle sellaisen, mutta conissa Nendot olivat aika hinnakkaita eikä siellä ollut sellaista hahmoa josta olisin voinut kuvitella hänen pitävän. :c
Siksi hankin nämä suloiset maneki neko maskotit; oikeanpuolimmaiset ovat siskolle, vasemmalla puolella ovat... minun kissani. x3 On vaan niin vaikeaa ostaa sellaisia lahjoja ihmisille, joita ei sitten haluaisi itselleenkin.

Figures! Len Kagamine Senbonzakura-minifigure from Taito was the one I missed last time when I bought Senbonzakura Miku and Rin and Rin again... 'cos I didn't look closely enough and thought these boxes were like blindbags. At closer inspection, the boxes show what character is inside. I quess these Senbonzakura figures are originally prizes that you could get from playing a game at an arcade in Japan.

The same goes for the Eevee Premialive-figure that was probably originally meant for a prize from a UFO-Catcher-like crane-machine (judging that the manufacturer is called Craneking... a bit of a no-brainer there.)

And as Super Sonico here is also made by Taito, a Japanese videogame publisher who also makes arcade machines, I gather she's also a prize-figure of some sort. All of these were pretty in-expensive ranging from 10 euros to 25 euros, but still amazingly well-crafted, especially the Eevee. So don't overlook figures meant for prizes~

---
Figuureja! Len Kagamine Senbonzakura-pikkufiguuri Taiton valmistamana jonka missasin viimeksi kun ostin Senbonzakura Mikun ja Rinin ja toisenkin Rinin... koska en katsonut tarpeeksi tarkkaan ja luulin paketteja yllätysfigu-bokseiksi. Myöhemmin kotona tarkemman tarkastelun alla tuli pienehköt "Shhhiiiiiii.....*"-momentsit kun huomasin että näissähän onkin ilmaistu mikä figu on sisällä. Nämä taitavat olla sellaisia palkintofiguureja, joita Japanissa on voinut voittaa arcade-peleistä.

Sama juttu Eevee Premialive-figun kanssa. Valmistaja on Crane-King eli kyseessä on todennäköisesti ollut sellaisella ohjattavalla ottimella palkintoja napsittavasta masiinasta (mitä-hitsiä-ne-taas-on-Suomeksi. Ei ainakaan nostokurki-pelejä X'D. Mutta ymmärrätte siis varmaan.)

Super Sonicokin on Taiton valmistama, siis japanilaisen videopeli ja arcade-masiinavalmistajan tuote joten ei tarvitse kauaa hieroa älynystyröitä tuumatakseen että kyseessä on jälleen palkintofigu. Kaikki nämä olivat melko edullisia 10 eurosta 25 euroon, mutta silti yllättävän hyvänlaatuisia, etenkin Eevee. Joten ei kannata ylenkatsoa palkintofiguja!
Itse en ole niitä aiemmin paljon harrastanut, mutta täytynee alkaa katsastaa myös palkintofiguuritarjonta koska nämä kaikki ovat tosi kivoja minusta.


My first Sonico-figure, yay! ^3^ She's the cutest thing. Not an extra-ordinary pose or anything, but it's just so adorable. For some reason, whenever I look at this Sonico I feel very perky, probably because she seems so lively and girly. Too bad my camera had a hard time focusing on her tiny little face. Well, not that tiny, she's larger than your average Figma,but still.

I'd like to have a pink tiger parka like Sonico. ^3^

---
Ensimmäinen Sonico-figuurine, jee! Jotain söpöintä ikinä. Poseeraus ei ole mikään maailman erikoisin, mutta se on vaan niin suloinen. Jostakin syystä tunnen aina oloni kovin pirtsakaksi kun katson tätä Sonicoa, varmaan siksi kun figu on niin eloisan ja tyttömäisen oloinen. Harmi kun kamerani ei oikein tykännyt tarkentaa figun pikkuisiin kasvoihin. No ei se nyt niin pikkuinen naama ole, isompi kuin Figmalla, mutta kuitenkin.

Haluaisin tuollaisen pinkin tiikerihupparin kuin Sonicolla! ^3^


Next in line we have a crappy pic of all of my Taito Senbonzakura-figures. Len in the center is the one I bought at the con, the other two I've had since summer. (The clone-Rin I bought accidentally now has a new home with my friend. :3)
This series has figures of Kaito and Meiko as well. I'd love to add Senbonzakura Kaitoto this collection as well. I really like the Meiji-restoration era inspired clothes. And gakuran + Meiji-restoration style. O3O Perfect!
[I have a serious fixation on gakuran and hakamas. x3] Also; Rin's outfit and eyepatch. <3 I wonder if we'll ever see Senbonzakura-style Nendoroids?

As it happens, I don't have a picture of the Eevee-figure, but I'll add it to some future post. Eevee is one of my absolute favorite Pokémon and I think I like Eevee more than any of the Ee-volution Pokés... although those are horribly cute as well. :)

---
Sitten tarjoillaan kökköisää kuvaa kaikista Taito Senbonzakura-figuistani.  Tällä kertaa ostin siis vain keskellä olevan Lenin, muut kaksi on aiempaa hankintoa. (Klooni-Rin asustelee nykyisin uudessa kodissaan ystäväni luona. :3)
Tähän sarjaan kuuluisi todennäköisesti vielä Kaito ja Meiko. Ainakin Kaito olisi kiva hommata vielä jostain. Tykkään niin noista Japanin Meiji-restauraatio-ajalta inspiraatiota hakevista asuista. Ja gakuran + Meiji-restauraatio vaikutteet. O3O Jotain ihanaa! [Minulla on vakavia fiksaatioita gakuraneihin ja hakamoihin. x3 ] Myöskin; Rinin asu ja silmälappu. <3 Olisikohan mahdollista saada Nendoroideja Senbonzakura-asuilla?

Nyt kävi niin ettei Eevee-figuurista ole valokuvaa tähän hätään. Laitan sellaisen erikseen johonkin tulevaisuuden blogipostaukseen. Eevee on kuitenkin yksi lemppari-Pokémoneistani ja tykkään siitä ehkäpä enemmän kuin Ee-volution versioistaan. Jotka nekin ovat kaikki kyllä hirmu ihania. :)


Then... the main-attraction of the shopping quarters; doujinshi! :3
Last year, I didn't get to buy DRAMAtical Murder doujinshi
because.. well read the reason from the post the link takes you to. So I compensated on getting a whole bunch this year! Damn right!

Too bad the doujinshi-vendor had mainly Virus & Trip x Aoba-doujinshis. I'm not too much into Virus and Trip, although I do like the character designs on these two. The Vi-Tri ending in Dmmd just isn't that moe for me. I want happy endings, or bitter-sweet bad endings even, but not mean-obsessed-main-character-mishandling bad endings.
Well I still bought this one Vi-Tri-doujinshi, "Cherry King"  because I liked the art on the cover. And I mildly like Vi-Tri. But I prefer VirusxTrip to Vi-TrixAoba. [Fujoshi-musings, beware!]

...well yeah there's mishandling in every bad ending in every Nitro+Chiral games... and even in some of the happy endings but...oh yeah let's not go into that! *dodging the subject*

The other doujinshis are mainly RenxAoba in different forms, and a couple of Multiple main charactersxAoba. Alas, no doujinshis with just KoujakuxAoba. which is my personal favorite. T___T Oh well, that day will come. :3 And Dora-Bebi doujin on the top of the pile has some really cute KouAo-moments (although one-sided from Koujaku's point of view. x3 Why so many doujinkas make one-sided KouAo?!!! Koujaku deserves to get his love reciprocated! And I'm aware that I'm talking about fictional characters! Yes!) so it's OK.

---
Viime vuonna en voinut ostaa yhtään DRAMAtical Murder doujinshia
koska... no lukekaa linkistä syyt. Joten nyt piti sitten kompensoida ostamalla kasallinen. Hitsin yeah!

Harmi vaan että doujinshi-myyjäsedällä oli suurimmaksi osaksi vaan Virus & Trip x Aoba-doujinsheja. En ole niin innoissani Virus&Trip-parivaljakosta vaikka pidänkin niiden hahmosuunnitelmista. Vi-Tri loppu Dmmd'ssa ei herätä minusta moe-feelsejä. Haluan onnellisia loppuja tai edes kitkerän suloisia huonoja loppuja, mutta en ilkeän-obsessoituneita-päähahmon-pahoinpitely-huonoja loppuja.
No ostin silti yhden Vi-Tri doujinshin "Cherry King"-nimisen, koska pidin kansitaiteesta. Ja ehkäpä ihan hiukan VixTri parituksesta. [Fujoshi-höpinä varoitus näin jälkikäteen!]

...no joo pahoinpitelyä on kyllä kaikissa Nitro+Chiralin pelien huonoissa lopuissa... ja itseasiassa muutamassa onnellisessakin mutta... ei mennä nyt siihen! *väistää aiheen*

Muut doujinshit ovat enimmäkseen RenxAobaa eri muodoissaan, ja pari Useita päähahmoja x Aoba-doujinshia. Mikä harmi, ei yhtään KoujakuxAoba-doujinshia, jotka ovat suosikkejani. T__T No, ehkä sekin päivä vielä koittaa. :3 Ja Dora-Bebi doujinissa joka on keon päällimmäisenä on pari tosi söpöä KouAo-hetkeä (vaikkakin yksipuolisesti Koujakun näkökulmasta. x3 Miksi niin monet doujinkat tekevät yksipuolista KouAo'a?!!! Koujaku ansaitsee saada vastakaikua rakkaudelleen! Mur! Ja joo olen tietoinen että puhun fiktiohahmoista!), joten iha OK sinänsä.


Aaaaand a sample of what's inside.
A couple of pages from どら-べび (Dora-Bebi) doujinshi. Aoba is taking care of someone else's baby and Koujaku thinks it's his and Aoba's child. He's promising to Aoba that he'll take care of both Aoba and the baby for the rest of their lives and lead them to happiness. (and thanking Aoba for giving birth to his baby... X''D 萌ええ~~~  Moeee!

Aoba: "I didn't give birth to this child, don't you listen to what people are telling you?")
Meanwhile, Mizuki is having trouble finding nappies for the baby at the pharmacist. X''D)

... ... ...I don't really "like" babies all that much but I can't think of many cuter things than two men taking care of a child. :3
(haha, mpreg is my quilty pleasure.) And yes, this is what I learned Japanese for. x3 My Japanese teacher would probably crawl up in a corner and cry. ...or maybe not. *I'm sorry, sensei* X''D

---
Jaaaaaaa esimerkki sisällöstä.
Pari sivua どら-べび (Dora-Bebi)-doujinshista. Aoba hoitaa jonkun-toisen-vauvaa ja Koujaku luulee että se on hänen ja Aoban lapsi, luvaten pitää huolta Aobasta ja lapsesta ja johdattaa nämä onnelliseen elämään mikstääkuulostaaniinpaljonnolommaltajasiirappisemmaltasuomeksikuenglanniksitaijapaniksimitähäh. (ja kiittää Aobaa lapsen synnyttämisestä... X'''D 萌ええ~~~ Moeeee!

Aoba: "En mä sitä synnyttänyt etkö kuuntele mitä ihmiset sulle sanoo?!")
Sillävälin, Mizukilla on ongelmia löytää vaippoja apteekista. X''D

... ... ...En oikeastaan ole kovin innoissani vauvoista, mutta minusta on tosi suloista kun kaksi aikuista miestä pitää huolta lapsesta (tai ettei diskriminoida; kaksi naista. Eei ymmärrä miksi joidenkin mielestä samansukupuolisille ei tulisi sallia adoptio-oikeutta? ~.~).
(haha mpreg on nolo tykkäämisenkohteeni.) Ja joo, opiskelin japania mm. voidakseni lukea tällaisia juttuja. x3 Japaninopettajani varmaan ryömisi jonnekin nurkkaan itkemään... tai ei ehkä sittenkään. *Anteeksi vain, sensei* X''D


 And to not let embarrassing things come to an end! Got a bargain on these Lamento-doujinshis because I'm a loyal customer because it seems no-one likes oyaji-cat men but me! :3
BardoxKonoe doujinshis, and a pair with Rai thrown in the mix as well.

Lamento - beyond the void is also a game from Nitro+Chiral, but I never finished playing it for some reason. But I like the characters a lot! Especially Bardo. (Ooo and I like Konoe's friend who-doesn't have-a-route-of-his-own-but-he-should-have-had-one-Tokino! ) I seem to follow a theme with these because in one of the doujinshis Konoe gives birth to Bardo's kittens.

Anthro-kittens! *cuteness-overload*

---
Ja ettei nolous loppuisi tähän! Sain tarjouksella pari Lamento-doujinshia koska oon kantis koska kukaan muu ei ilmeisesti oikein tykkää setä-kissamiehistä. :3
BardoxKonoe doujinsheja ja Muutama Rai viskattuna sekaan että olisi mielenkiintoista.

Lamento ~beyond the void on myöskin yksi Nitro+Chiralin peleistä mutta en ole koskaan pelannut sitä loppuun asti, jostain syystä. Hahmot ovat kyllä kivoja! Etenkin Bardo. (Ooo ja muistui juuri mieleen että tykkään myös Konoen ystävästä jolla-ei-ole-omaa-routea-pelissä-mutta-pitäisi-olla-Tokinosta!)
Näköjään on vähän joku yhteinen teema näissä, koska yhdessä doujinsheista Konoe synnyttää kissanpentuja Bardolle.

Anthro-kissanpentuja! *söpöys-yliannostus*

Bardo. All rights belong to Nitro+Chiral.


I mean, Anthro-kittens! Anthro-kittens of this guy here! Squee!
---
Siis, anthro-kissanpentuja! Tämän äijän anthro-kissanpentuja! Iik!


Yeah, I finally caved in and got myself an Alpacasso. I have more than enough stuffed toys as it is, and I honestly tried to resist the charms of the Alpacasso for many years, but it was a losing battle. Alpacas can be cranky creatures but I still like the real thing too. Fortunately this alpaca lets me pet her little nose without protest. :3
I like to call her Elton, for she has glasses that remind me of Elton John. She's a girl, though. I almost got a giant blue alpaca that I would have called Aoba, but Elton was cuter. And I don't know where I'd end up with an enormous blue Alpacasso plush. Dx

My friend was my loyal alpacaretaker through the whole con, as I had too much on my hands with the doujinshis and the figures. Not to mention my camera! That's why everyone mistook her for the owner of Elton and asked her all kinds of questions. It was hilarious since I had just tried to convince her to get her own Alpacasso too, but she refused. She's more of a "if it's not practical, it's un-necessary"-kind of person.

....I think Alpacassos are practical. (Old Possum's Book of Practical Alpacassos x3)

---
Yep, lopultakin annoin periksi ja hommasin itselleni conista Alpacasson. Minulla on kyllä pehmoeläimiä enemmän kuin tarpeeksi, ja ihan tosissani yritin vastustella Alpacassojen charmia monen vuoden ajan, mutta se oli näemmä tuhoon tuomittu taistelu.
Alpakat osaavat olla kyllä tosi asenteikkaita elikoita, mutta tykkään silti oikeistakin alpakoista. Onneksi tämä alpakka antaa minun paijata sen pikku kuonoa.ilman protestia. :3

Kutsun Alpacassoani Eltoniksi, koska sen silmälasit muistuttavat Elton Johnin vastaavia. Mutta tämä alpakka on silti tyttö. Melkein hommasin jättimäisen sinisen Alpacasson, jota olisin kutsunut Aobaksi, mutta Elton oli söpiksempi. Enkä tiedä minne joutuisin jättiläismäisen sinisen Alpacasso-lelun kanssa. Dx

Ystäväni jota raahasin pisin conia oli kunniakas alpakanhoitajani koko conin ajan ja joutui kanniskelemaan Eltonia kun minulla oli kädet täynnä doujinsheista, figuureista ja vielä kamerastakin. Oli hupaisaa kun kaikki luulivat ystävääni Eltonin omistajaksi ja kyselivät häneltä Alpacasso-aiheisia kysymyksiä, ja juuri hetki sitten olin yrittänyt taivutella häntä hankkimaan itselleen oman alpakan, mistä hän kieltäytyi. Ystäväni on enemmän käytännöllisten asioiden hankkimisen kannalla.

....Minusta Alpacassot ovat käytännöllisiä.


Purchases from Artists' Alley. DRAMAtical Murder prints, a Revolutionary Girl Utena-postcard with a Valentine's Day -theme (I love UtenaxAnthy!), a wooden Kitsune-pin (cool!) and a Finnish-Japanese- doujinshi circle's Yonkoma-doujin that I ended up buying because I chatted with one of the doujinkas in Japanese and then I just had to buy what she was selling... It's a nice little booklet with manga and illustrations on the Finnish winter theme. 

Got a freeブラックサンダー or  Black Thunder-chocolate bar ("The Small Giant of the Candy World!" as it says in Japanese in the wrapper.) with the Yonkoma-doujin! I always get so amused with japanese wrappers... I don't think that they'd write "Very Popular Now with Young Women!" to chocolate bar wrappers in Finland!
I think things like these are so endearing about Japanese products somehow. *Yes I always make the most of what I buy x3*
---

Ostoksia taidekujalta. DRAMAtical Murder -printtejä (notottakai), Revolutionary Girl Utena-ystävänpäiväteemainen postikortti (UtenaxAnthy, jee!), puinen Kitsune-pinssi (siisti!) ja Suomalais-japanilaisyhteistyö yonkoma-doujinshi lehdykkä, jonka ostin kun höpöttelin vähän aikaa myyjän kanssa japaniksi enkä sitten kehdannut olla ostamatta. :3 No siis olisin varmaan ostanut sen muutenkin, se on söpö pieni kirjanen mangalla ja kuvituksilla Suomen talvi-aiheella.

Sain kaupanpäälliseksi ilmaisen ブラックサンダー  tai Black Thunder-suklaapatukan ("Karkkimaailman pikkujättiläinen!" lukee paketissa japaniksi.) Japanilaisten tuotteiden käärepaperit aina saavat hyvälle tuulelle... On vaikea kuvitella että Suomessa karkkipaperiin kirjoitettaisiin "Tosi suosittu nyt nuorten naisten keskuudessa!"
Tällaiset jutut on jotenkin niin viehättäviä japanilaisissa tuotteissa. *Otan aina ostoksistani kaiken huvin irti. x3*


Tsukiko Tsutsukakushi shows you the two Rhyme-Ren stickers (Dmmd again) I also bought from the Artists' Alley. The other is now a mascot on the backside of my mobile phone and the other will be a small token for a friend, who loves Ren. 

---
Tsukiko Tsutsukakushi esittelee teille vielä kaksi Rhyme Ren tarraa (Dmmd jälleen) jotka myös ostin taidekujalta. Toinen lärpättiin heti kännykkäni selkäpuolelle maskotiksi ja toinen matkaa pikku lahjaksi ystävälleni, joka on kova Ren-fani.


And for the travel back home from the convention, a couple of mangas to read. I've been meaning to read Watamote (私がモテないのはどう考えてもお前らが悪い!) and decided to get these two volumes in English from the con. This is supposed to be a comedy but I don't get the humorous vibes from it I probably should be getting. Somehow I can relate to the main character too painfully to be entertained by this manga the way it is meant to. With titles like Genshiken I usually just feel "Yeah! That's what the life of an otaku is! hahaha!" but with this I'm just "Hang in there! You can make it!" to the main character Tomoko.

You see, in grade school and in junior high I was never a really popular person, so I was often alone. That's why I don't think a setting with these kind of prospects makes for a good comedy, really. 
A good slice of life - yes - but to me, matters like feeling socially isolated by your homeroom class is nothing to laugh about.  Actually I'm pretty surprised how much themes like these can still make one feel sensitive about, even though years have passed and you've gained more self-esteem. But that's just what I like about manga - it raises emotions.

I still think this is a good manga in some way. The art is a little amateurish but I feel like cheering Tomoko on and I want to see if she'll succeed in her ventures. For the sake of all of us nerds, ganbatte Tomoko! :3

---
Ja vielä viimeiseksi matkalukemiseksi kotimatkalle hankin pari mangaa. On ollut tarkoituksena tutustua Watamoteen (私がモテないのはどう考えてもお前らが悪い!) joten päätin hankkia nämä kaksi pokkaria englanniksi conista. Tämä sarja on tarkoitettu komediaksi, mutta en saa siitä mitään huumoriviboja joita ehkä pitäisi. Jotenkin voin liian tuskallisesti samaistua päähenkilöön että voisin viihdyttyä tästä mangassa sillä tavalla kuin se on tarkoitettu. Genshikenin ja muiden vastaavien nörttielämää käsittelevien sarjojen kanssa voin vapaasti nauraa ja ajatella "No juurikin tuollaista se nörttielämä on!", mutta tämän sarjakuvan kanssa minusta tuntuu vain siltä että haluaisin sanoa päähenkilö Tomokolle "Pidä pintasi! Kyllä sinä pärjäät!"

En ollut koskaan kovin suosittu ala-ja yläasteaikoina ja siksi olin aika usein yksin, joten minusta tällaiset teemat eivät muodosta oikein hyvää komediaa. Ehkäpä hyvän slice of life-tarinan, mutta minulle sellaiset asiat kuin oman luokan sosiaalinen syrjintä ei juuri kirvoita nauruhermoja. Itseasiassa olen aika yllättynyt että tällaiset teemat saattavat edelleen olla herkkä paikka vielä useiden vuosien jälkeenkin, ja vaikka itsetunto ja sosiaaliset taidot ovat nykyisin hyvät. Mutta siitä juuri tykkäänkin mangassa - että se herättää tunteita.

Jokatapauksessa tämä on minusta jollakin lailla hyvä manga. Piirrokset nyt ovat aika horjuvia, mutta minusta tuntuu että haluan kannustaa Tomokoa ja nähdä onnistuuko hän yrityksissään tulla suosituksi. Kaikkien meidän nörttien puolesta, ganbaroi Tomoko! :3

5 comments:

 1. Hihiiii ONNITTELUT EKASTA SONICOSTA!!!! >w<)/ ~ <3 Siitä se lähtee!! Nykyään ei kannata aliarvioida prize-figuureja ollenkaan ku niiden laatu on parantunu ihan älyttömästi!! Jotkut mun prize figuurit meinaa jättää kunnon kalliidenki valmistajien figut ihan varjoonsa! Mut ihanaa, että "halpis"figuurejakin alkaa tulla tosi tosi paljon! Lompakkokin kiittää. XDD

  Ja tulipa tosta Lenistä mieleen (joka on muuten älyttömän söpö), että ootkos nähnyt jo tätä?: http://myfigurecollection.net/item/167012

  Mä katoin ite tota Watamotea ekan jakson ku aattelin et se on salee hauska, mut jotenkin mul tuli vähän samat fiilikset siitä ku sullaki ja sit se vaan jäi kattomatta. En sitte tiiä miten hyvin toimii mangana, ehkä täytyy joku päivä koittaa lukasta pari chapteria. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos onnitteluista!! Sä tartutit muhun Sonico-kuumeen! X''3 Mutta ei se haittaa, Sonico on niin ihana~ <3 Haluaisin ainakin vielä jonkun isomman Sonicon ja tosiaan joku action figu-tyyppinen versio Sonicosta olisi kanssa kiva. :3
   Joo, olen ihan yllättynyt noiden prize-figujen laadusta!
   Mulla on jotain vanhoja kai prize-figuja Saiyukista ja ne on ihan eri luokkaa kuin nämä nykyiset. Niiden osat irtoilee tuon tuosta ja naamatkin on vähän sellaiset herppaderpderp. X'D Mutta että kehitystä on tapahtunut prize-figuje taholla! Mainiota! ((ja vielä parempi ettei tarvitse hikipäin yrittää metsästää noita sellaisell UFO catcherilla. X3 En taatusti saisi mitään noukittua sellaisella))

   Ooh, wow! En ollut nähnyt tuota Leniä vielä, kiitos linkistä! Näyttää upealta posetuksineen ja yksityiskohtineen! *3* Ja noi kengät! Haluun sellaset itselle kans! x3

   Watamotea en oo katsonut animena, mutta ajattelin jossain vaiheessa ehkä katsoa. En tiedä mikä tuossa on, kun tavallaan sen "pitäis" olla hauska mutta sitten minun käy vaan sääliksi Tomokoa. ó3ò Mutta kiva kuulla että sullakin on tullut samanlaisia fiiliksiä tuosta sarjasta, ajattelin et ihmiset on "no mitä kummaa tuo tuolla oikein horisee?"-tyyliin, heh. *hermostunutta naurua* :D

   Delete
 2. Kattelin tuota Eeveetä viime vuoden Traconissa, mutta jätin väliin :D. Ehkä voin sitten ihailla sitä siun blogin kautta.

  Itsekin olen alpakoita onnistunut vielä toistaiseksi vastustamaan, tosi suloisiahan nuo ovat ^^

  Watamotea en ole kuin animena katsonut, mutta en ole ihan varma, että kuinka paljon komediaa siinä pitäisi olla. Tietenkin jotkut tilanteet ovat huvittavia ja päähenkilömme tekee kärpäsen kokoisesta ongelmasta härkäsen kokoisen, mutta silti pikkasen ehkä kouraisi kun huomasin, että osa ongelmista on ihan samoja kuin itsellä joskus muinoin ollut (ei tosin niin järkyttävässä mittaskaalassa). Jossain vaiheessa huomasin myös animen katsomisessa, että meni homma nyt yli äyräiden ja olisi tehnyt mieli ravistella tätä neitiä, että helkkari, nyt oikeesti koetat ryhdistäytyä ja katso vähän peiliin. Loppu jäi kuitenkin sellaiseen kohtaan, että jotain edistystäkin ilmeisesti on tapahtunut, siinä vaiheessa teki mieli tsempata ja sanoa "kyllä sä pystyt siihen, pienin askelin vain :D". Katsotaan jos siitä tulisi toinenkin kausi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi Eevee on kyllä tosi söpö, pitää ottaa siitä kunnon kuvia vielä. Haluaisin siihen taustalle jonkun ruohoisen ympäristön mutta sellaisia on nyt tähän vuodenaikaan niin vaikea löytää mistään. :D

   Oletko varma että onnistut vastustamaan Alpacassojen viettelyä vielä pitkään, hehehe? >:3

   Joo siis, onhan tossa mangassakin selkeästi tosi paljon liioiteltu ja paisuteltu ihan överiksi joitakin kohtia ja juttuja. Mutta siis perus sellainen "aa en sopeudu suosittujen ihmisten joukkoon ja olen kummallinen!"-tyyliset jutut minusta ainakin korostui tosi voimakkaasti mangan kahdessa ekassa pokkarissa. Siitä tuli vähän sellainen skitso olo, että onko tämä nyt kenelle suunnattu, yrittääkö tämä antaa "taviksille" jonkinlaisen näkökulman nörtin elämään vai huvittaa ja tarjota "lievitystä" ja samaistumiskohteita otakuille? ~.~

   Kun oikeastaan siinä ei ole sellaista fiilistä kuin just esim. Genshikenissä, että periaatteessa hyväksytään otakut sellaisina kuin ne ovat ja että otakuus ja pieni eksentrisyys on vaan cool-juttu, mutta Watamotessa tuntuu että edes mangakat eivät oikein symppaa otaku-piirteitä Tomokossa, vaan tuntuu että taustalta sarjiksen tekijätkin nauravat hahmolle ilkeästi (no OK on siinä jotain kohtauksia jossa Tomoko esitetään hieman positiivisemmassakin valossa.).

   Vai onko tarinan tavoitteena sittenkin, että jos Tomoko hyväksyisi itsensä sellaisena kuin on eikä yrittäisi väkisin muuttua "suosituksi" niin elämä alkaisi hymyillä? En tosiaan ole vasta kuin ne kaksi pokkaria lukenut, mutta mielenkiinnolla seuraan, mihin tarina kehittyy ja tuleeko Tomokon hahmoon enemmän syvempiä ulottuvuuksia.

   Mutta edelleen kiva että muillakin on noussut tästä sarjasta hiukan samankaltaista pohdintaa. :3

   Delete
 3. Pitää tulla hehkuttamaan Sonicoasi vielä täälläkin, vaikka ehdin jo Flicrin puolella ensi-ihastukseni ilmaista. Se on kyllä hyvän näköinen. Selvästi edullinen mutta kuitenkin laadukas. Oi jos kaikki palkintofiguurit olisivat tuollaisia.
  Hyvä että alpakasta tuli Elton. Yksi koiristani (Naksu) on virallisesti Elton myös. Olen aina halunnut ostaa sille Elton Johnin inspiroimia tingeltangelipantoja, mutta se on niin uhkeamuotoinen että näyttää niissä ihan sulttaanilta.
  Pääsi fanityttökiljunta kun näin tuon Utena ja Anthy-kortin! Miksen minä huomannut niitä? Sen kerran kun Utenasta olisi ollut jotakin fanitaidetta tehtynä.
  Taidekuja oli kyllä aika ahdas ja voi olla että jotain jäi tutkimatta. Yksiä kettukortteja hypnäsin, en ostanut ja nyt harmittaa. Sama kuin Ika Musume-figuurin suhteen. Katsoin, ajattelin että eeeeiii... ja jälkikäteen harmitti.

  ReplyDelete