Wednesday, September 3, 2014

Blue Wings - (this is not a Finnair advertisement)


Well, actually they are blue and peach and black-colored wings with golden accents. <3 Lovely~ In other words, my bird prince is complete and here you can admire the results of Fyrd's beautiful blushing on his fantasyparts.

---
No, oikeastaan siivissä on sinisen lisäksi myös persikan ja mustan sävyjä sekä kultaista tehostevärinä. <3 Aivan ihanat~ Toisin sanoen lintuprinssini on nyt valmis ja voitte ihailla Fyrdin kädenjälkeä näissä upeissa fantasiaosien blushauksissa.


Lucky: "Talk to the wing!"
After weeks of rain there has finally been a couple of sunny days so that I could take Lucky outside for photos, yay!
And we've reached september already... wow, where did the summer go? I'm not sure I'm ready for autumn yet. The summer photo-challenge at the Finnish Pullip doll forum has ended. Admittedly, I didn't manage to take a doll photo every day during summer, but I did take a whole lot! I feel kind of empty now that I don't "have" to take photos on a daily basis...

---
Lucky: "Puhu siivelle!"
Sateisten viikkojen jälkeen oli taas vähän auringonpilkahdusta että saatoin viedä Luckyn ulos kuvattavaksi, jees!
Ja nyt onkin jo syyskuu... mihin kesä oikein katosi? En ole yhtään varma olenko valmis kohtaamaan syksyä vielä. Pullip suomi-foorumin kesäkuvahaastekin päättyi jo. Myönnetään että en sitten pystynyt ottamaan kuvia ihan joka päivä kesän ajan, mutta otin niitä kyllä aika paljon! Tuntuu vähän tyhjältä kun ei ole "pakko" ottaa enää kuvia päivittäin...Birdprince, where is your throne? - Why, in a tree of course!
So this birdprince thing really stuck to Lucky. I don't mind, I kind of like the sound of 'birdprince' as a word, I like saying it aloud. x3 And he's a bratty prince, not a goody-two-shoes-kind-of fairy tale prince. That's the way I like my princes. Bratty.

I think Lucky needs a little golden crown. I'll have to look into what to do about that.

---
Lintuprinssi, missä on valtaistuimesi? - No puussa tietenkin!
Tämä lintuprinssijuttu sitten tarttui Luckyyn eikä lähde irti. Mutta ei se haittaa, minä oikeastaan pidän sanasta 'lintuprinssi'. Tykkään sanoa sitä ääneen. x3
Ja Lucky on omapäinen vintiö-prinssi, ei sellainen ällökiltti satuprinssi. Minä tykkään omapäisistä ja vintiömäisistä prinsseistä. Kiltit satuprinssit on ihan tylsiä. Niin.

Luulenpa että Lucky tarvitsee pienen kultaisen kruunun. Täytyy ottaa selvää mistä sellaisen saisi.
There's so many wonderful details in this blushing... I don't know which I like best, the feet or the wings. Fortunately I don't have to decide but love them both!
I like taking pictures of dolls with trees, dolls in trees, dolls with trees in the background... (ok, I actually really like trees) and I just realized taking these pics that for a bird doll trees and the forest are a perfect setting. Sweet!

---
Tässä blushissa on niin paljon ihania yksityiskohtia... en osaa päättää pidänkö enemmän jaloista vai siivistä. Onneksi ei tarvitse päättää vaan voi tykätä molemmista!
Tykkään kuvata nukkeja puiden kanssa, puissa, käyttää puita ja metsää taustana... (no, myönnetään minä vain tykkään puista tosi paljon) ja näitä kuvia ottaessa välähti että lintunukke on mitä parhain kuvausmalli puukuvia ajatellen. Mahtavaa!


...I tried something artistic? I don't know. I just like this pic. My tastes seem to differ a lot from what people usually like. The pics I think are going to be a hit always get just a few likes in Flickr and the ones that I think are "Okay I guess..." suddenly gather a lot of likes.... I don't know what that's about. O__O I'm scratching my head over that.

---
....yritin jotain taiteellista? En tiedä. Tykkään vain tästä kuvasta. Minun makuni taitaa poiketa kovasti siitä mistä ihmiset yleensä tykkää. Ne kuvat jotka ovat omia suosikkejani keräävät useimmin vain muutaman tykkäyksen Flickrissä. Ja sitten ne jotka ovat mielestäni ovat vaan "ihan ookoo" niin keräävät monta tykkäystä... Ei hajuakaan mitä siinä on taustalla. O__O


Bird's rest. His tail has blushing too!
I was worried that I'd find the wings-for-arms thing a bit disturbing in person but it's actually really "natural" looking as far as human-animal hybrids go. Now I'm really tempted to get white wings for Ayato too! I think the both of them would look so cool together with their bird-parts.

---
Linnun levähdyspaikka. Luckyn pyrstössäkin on blushia!
Olin alkuun hieman huolissani siitä, että luonnossa siivet-käsien-tilalla olisivat minusta jotenkin häiritsevän näköisiä, mutta se näyttääkin oikeastaan tosi "luonnolliselta", noin niinkuin jos ihmis-eläin hybridejä ajatellaan (ja mehän ajatellaan niitä tosi paljon eikö niin).
Nämä siivet saivat itseasiassa minut haikailemaan valkoisia käsi-siipiä Ayatolle! Lucky ja Ayato näyttäisivät upeilta lintuosiensa kanssa yhdessä.


I listened to this while making this post. I think it's kind of fitting. :3
I like the music video too, it's worth watching. There is something about post-apocalyptic scenery that speaks to me. 

---
Kuuntelin tätä postausta tehdessäni. Minusta se sopii jotenkin tähän. :3
Tykkään myös musiikkivideosta, kannattaa katsoa. Jotakin kiehtovaa noissa maailmanlopun jälkeisissä fiiliksissä on.

9 comments:

 1. Mua puistattaa ko katon noita lintuosia, tulisin hulluksi jos olis käsien tilalla siivet. >___<'' Onneksi prinsseillä on aina palvelijat auttamassa pukeutumaan ja ruokailemaan...vai nokkiikohan lintuprinssi itse jyvät lautaselta? :DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hmmm... en ole oikeastaan miettinyt näitä käytännön asioita tässä ihmislintu-hybridijutussa. :D Olin kyllä ajatellut että Lucky osaa muiden taikaeläinten tavoin muuttaa muotoaan ihmiseksi niin että ehkä se taikoo itselleen ihmiskädet esiin tarvittaessa?

   Ja... linnunpoikasiahan ruokitaan oksentamalla niiden suuhun valmiiksi sulanut ruoka. X''D Ehkä Lucky kuitenkin pyydystää jotain hyönteisiä ilmasta tai vastaavaa... hyönteisethän on tosi proteiinipitoisia, oikeaa terveysruokaa! Eikös tässä jossain lehdessä kaavailtu että tulevaisuudessa liha korvataan ihmistenkin ruokavaliossa hyönteisillä? :3

   Delete
  2. Ehkäpä tosiaan vintiöprinssille sopiikin lennosta napatut hyönteiset paremmin kuin siistit siemenet. Kultalautaset on palatsissa jo katettuna pöytään kun prinssi kulkee ohi ja sanoo että ei mulle, söin jo pikaruokaa. :D

   Delete
 2. Kyaa! Ihana sinisyys ja siivet <3 Prinssi tarvitsee ehdottomasti kruununsa :D
  Heh, mulla on muuten sama juttu Flickrissä! Ihmiset tuntuvat tykkäävän ihan eri kuvista kuin minä :'-) Hassua, että pitäisi kuvia valitessaan ajatella "okei, no toi on aika kökkö mun mielestä, flickriin siis". Kumma juttu...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Awww... niinpä, minusta tuohon päähän sopii kallellaan kenottava kruunu just passelisti.
   Ei ne ihmiset ymmärrä hyvän päälle, hehe. ;) Mutta monesti tulee kyllä sellainen fiilis että "Aijaa ai tää on teistä hieno?!? En melkein edes postannut sitä kuvaa kun ajattelin et se on ihan kökkö!" Ei voi käsittää... Mutta paras siis tuikata näytteille ne itsestä kökötkin kuvat. :'D

   Delete
 3. Voi apua O_O. Lucky on aivan täydellinen♥!
  Itse en kyllä ehkä osaisi elää lintusiipisen nuken kanssa, mutta on ihanaa ihastella sellaisia, varsenkin näin suloista ;w;.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, kiitos, kiva kun tykkäät. :3
   Jep, fantasianuket ei ehkä ole kaikille mutta itse tykkään kovasti. Ja sehän nukkeilussa on just parasta että vaikka ei itselle jotain nukkea välttämättä haluaisikaan niin siitä on silti kiva katsella kuvia ja siten pääsee nauttimaan niistä erilaisemmistakin nukeista. Tosin minulle on monta kertaa käynyt niin että olen ajatellut "no tuollaista ei tule kyllä tänne koskaan" ja sitten sellainen kohta onkin ostoslistalla... :)

   Delete
 4. your Lucky is gorgeous!!! the blushing is amazing, I love gold in fantasy dolls :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi! Thank you, I'm glad you like him. :3 Those colors in the blushing really go well with his vivid blue skin, don't they? I love my little bird prince! <3

   Delete