Tuesday, September 2, 2014

I'm Blue!


And the blue-theme continues, with a short intervention in Soom Lucky-pics!
My first Nendoroid from a while back and my newest Figma! Just random something to "celebrate" my name day which is today according to the Finnish calendar! Although namedays that we celebrate in Europe (or I believe it is nowadays more of a Scandinavian custom?) originated in the calendar of saints, I think my real name is more of a pagan origin. Ironically it means blue in Finnish.

---
Ja sinisyys-teema senkun jatkuu, tosin pienellä väliaikapläjäyksellä Soom Lucky-kuviin. Ensimmäinen Nendoroidini muutaman vuoden takaa ja uusin Figmani! Jotakin randomia vaan nimipäiväni kunniaksi! :3

Yle muuten oli julkistanut ilmeisesti viime perjantain (?) leluperjantaiksi ja kuuluttanut aikuisia ottamaan itsestään kuvia lelujen kanssa. Harmi kun tällaisesta en aiemmin tiennyt, vaikka en suuri selfie-fani olekaan niin leluperjantaita olisi silti voinut juhlistaa. Ylen tiede-sivuilla on juttua aiheesta aikuisten leikkiminen ja Yle Areenassa taitaa olla vielä nähtävillä aiheeseen liittyvä Prisma Studio-dokumentti, joka tuli tänään televisiosta.

I thought Figma Kaito would be apt for this post as he also sports blue and he is my favorite Vocaloid.
I've started to get into second-hand figures lately (although I don't think Kaito and the Figma Reimu Hakurei I bought with him were ever played with much as they look like new). First I was uncertain about buying second-hand figures because I thought they might have parts missing or that I'd end up with bootleg-figures but everything seems to be OK. Yay!

---
Ajattelin että Figma Kaito olisi sopiva tähän postaukseen, koska senkin teemaväri on sininen ja sattuu olemaan lemppariVocaloidini.
Olen lähiaikoina innostunut käytetyistä figuureista (vaikkakin tämä Kaito ja Figma Reimu Hakurei jonka ostin myös näyttivät niin uusilta että en usko niiden olleen kovassa käytössä). Aluksi olin hieman epävarma, koska pelkäsin että osasia puuttuu tai että saisin feikkejä, mutta kaikki näyttänee olevan kunnossa. Jee!Also: the Taobao loot arrived! I'm really liking the stuff I got. That Neurasthenic-shop logo looks cool, I'd buy a shirt with a print of that thing.
---
Taobao-tilauskin saapui! Tavarat olivat mieleisiä ja sopivia. Tuo Neurasthenic-logo on siisti, ostaisin T-paidan johon olisi se printattuna.Lo and behold my messy bathroom! Aren't selfies supposed to be taken with a funny angle and lots of mess in the background? If so, I nailed it!, hee hee.

So... the Aobs-wig. It's of a rather nice quality but... it arrived covered in this sticky white stuff (heh, too character-accurate, eh? Ewww.) which I need to wash off. I think they meant to style the wig to be more spiky in Aoba-style but I like to style my wigs myself... and it was spiky the wrong way! x'D
At first I was like oh shit this wig is ruined, but then I started to clean it off a little and the stuff seems to be washing out pretty well. I still have to work with it though since there is a_lot_of that stuff. It smells kind of flowery, so I wonder if it's something that is really meant for styling your hair, or if it is some sort of nice-flowery-smelling glue. Kind of concerned about what this stuff is since I'm not really keen on sniffing glues.

So I ventured in this selfie-thing too. Not sure if I should have... but here goes. When are you too old for closet cosplay, I wonder? Sorry for not being cute. :-P
I'm still not sure if I'll wear this wig to Tracon, I'm not sure if I look like a moron with it. Which probably wouldn't be much of a change in my looks as some people might think. :'D The Jerry Blaine hoodie that I'm wearing in this pic is great, though so at least I'll wear that as myself if I decide that I'm not brave enough to walk in public with the wig. Or if I don't want to embarrass my company to Tracon, haha!

I just noticed that there's also a blue towel, blue toothbrush and a mug with blue illustrations in the pic. Lots of blue.

---
Katsokaa ja ihmetelkää sekaista kylppäriäni!  Eikös selfiet olekin tarkoitettu otettavaksi hassussa kulmassa ja niin että taustalla näkyy sotkua? Jos näin on niin nappiin meni, hehheh!

No niin... Aobs-peruukki. Se onkin yllättävän kivan laatuinen mutta yksi mutta löytyy kyllä... nimittäin se saapui jonkin omituisen tahmean valkoisen aineen peitossa (heh, liian hahmo-uskollinen vai? yök.) mikä täytyy pestä pois. Luulen että ovat peruukkivalmistajalla yrittäneet tehdä peruukista aineen avulla hieman Aoba-tyylisesti piikikkään, mutta kun minä tykkäisin kyllä stailata peruukkini ihan itse kiitos...
Ja se oli väärällä tavalla piikikäs! x'D

Alkuun peruukin nähdessäni olin ihan että voi pöh se on pilalla, mutta sitten aloin tutkia miten aine peseytyisi pois ja se vaikuttaa lähtevän melko hyvin. Vielä on kyllä sarkaa tuossa koska sitä stuffia sitten riittääkin ympäriinsä peruukkia. Kaiken lisäksi se tuoksuu oudon kukkaiselta mikä saa minut epäilemään että onko se jotakin mikä on oikeasti tarkoitettu hiusten muotoiluun vai onko kyseessä joku omituinen kukkasilta tuoksuva liima. Vähän huolettaa että mitä tuo tökötti mahtaa olla koska en mielelläni haistelisi mitään outoja liimoja.

Tulin sitten ottaneeksi selfien vaikka en oikeastaan ole julkisesti selfieitä levitteleviä ihmisiä. En ole varma olisiko pitänyt mutta tuossa se nyt on. Koska muuten ihminen on liian vanha kaappicosplayihin? :-P
En ole varma pitäisikö minun laittaa tuota peruukkia ollenkaan Traconiin. Olen vähän siinä ja siinä että näytänkö ihan urpolta sen kanssa. (tosin joidenkin mielestä ei varmaan tekisi kauheasti eroa normi-olotilaan... :'D )
Jerry Blaine-huppari sen sijaan on tosi siisti ja sen laitan varmaankin, ehkäpä sitten oman kuontaloni kanssa vaikka en kehtaisikaan juoksennella yleisillä paikoilla kera sinisen takatukan. (ai niin en saa juoksennella, varvas on murtunut... no liikuskella). Niin ja pitää myös ajatella coniseuraani, en haluaisi tuottaa hävetys-kohtauksia, hehe.

Kappas kuvaan eksyi myös sininen pyyhe, sininen hammasharja ja sinisillä kuvioilla varustettu muki. Kovin on sinistä tämä meininki.

5 comments:

 1. Taustalla pinoittain Soomin laatikoita....
  Minultakin meni ohi tuo aikuisten lelupäivä. Harmi. Minulta nyt ylipäätään menee aina kaikki uutiset ja tempaukset ohitse, mutta tuohon olisin tahtonut osallistua.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itseasiassa siellä on vain yksi Soomin laatikko, Mad Hatter saapui siinä. :3 Loput on kaikkea randomia, kuten muovijoulukuusen laatikko.
   En olisi edes tiennyt koko lelupäivästä ellen olisi innostunut etsimään tuota dokkaria netistä. En tiedä missä tästä on tiedotettu, mutta ainakin ajattelin kirjoittaa kommenttia tai jotain Ylelle että ensi vuonna asiasta voisi tiedottaa vähän paremmin. Kuvia oli ilmeisesti tullut vain kaksi mutta en usko että se johtui siitä etteivätkö aikuiset olisi halunnut kuvata itseään lelujen kanssa, vaan siitä ettei kukaan tiennyt koko tempauksesta...

   Delete
 2. Minäkin missasin lelupäivän, mutta haitanneeko tuo. Mulle jokainen päivä on lelupäivä. :D Selfie on oikein hyvä, lasit ja peruukki suojaa yksityisyyttä juuri sopivasti.

  Hyvää nimipäivää! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olinkin näemmä päivän myöhässä onnitteluineni. :D

   Delete
  2. Kiitos ja niin, nimpparit oli eilen eli 2.9. :3 Mutta tapani mukaan postasin taas vuorokauden viime minuuteilla.
   Haha, niinpä minullekin kaikki päivät on lelupäiviä, hyvä pointti! :)

   Joo, en ole vielä valmis esiintymään ilman jonkinlaista sensuuria... Nuo aurinkolasit sopii minusta aika hyvin tuohon, voisin hillua koko conin niissä, haha! :''D

   Delete