Monday, February 9, 2015

Winter Wonderfest Euphoria also known as ASDFG AAAAAAA IT'S NENDOROID KOUJAKU AAAAAAAAAA!!! *heavy breathing*Last weekend there was a huge figure event in Japan called Wonderfest where the figure companies announce new releases and showcase prototypes of new figures to come.

YES! YESSS!!! THERE IS JUSTICE IN THIS WORLD AFTER ALL!!! a-hem, I mean, to me, the most important release that outshines everything else at WonFes this year is Nendoroid Koujaku and Beni! (By the way, if you haven't noticed, this is the same character that my custom Taeyang Koujaku is made after). A must have that I've been pining for ever since Nendoroid Aoba was announced. I'll get at least three. ;-P

It paid off to send Good Smile Company requests to make Nendoroid Koujaku next, woohoo! ;) Now, to pester them about that 1/7-scale Koujaku figure, hehehehe...

---

Viime viikonloppuna oli Japanissa suuri figuuritapahtuma, Wonderfest, jossa figuurifirmat julkistavat uusia julkaisuja ja esittelevät prototyyppejä eli malleja tulevista figuureista.

JES! JEEESSSSS!!! TÄSSÄ MAAILMASSA ON SITTENKIN VIELÄ OIKEUDENMUKAISUUTTA JÄLJELLÄ!!! ö-höm, siis; minulle kaikkein tärkein julkaisu joka jättikin sitten varjoonsa kaikki muut on Nendoroid Koujaku ja Beni! (ihan BTW jos joku ei havainnollistanut niin tämä on sama hahmo, jonka mukaan custom Taeyang Koujakuni on tehty). Ihan must-have figuuri, jota olen kaivannut aina siitä hetkestä lähtien kun Nendoroid Aoban julkaisusta tiedotettiin. Hommaan ainakin kolme Koujakua. ;-P

Haluan ajatella että siitä oli hyötyä, kun lähetin Good Smile Companylle pyynnön tehdä Nendoroid Koujaku seuraavaksi, juhuu! ;)
Seuraavaksi pitää sitten häiriköidä heitä pyynnöillä 1/7-scale Koujaku-figuuria tekemään, hehehehehehe...

Nendoroid Kaito Senbonzakura version. Who also looks all kinds of cool.
I'm trying to find words for this one, but I'm sorry my brain just can't. Not after finding out there's going to be a Nendoroid Koujaku.

But yeah. Kaito is my favorite Vocaloid and I love that outfit. I'm glad they are releasing him!

---

Nendoroid Kaito Senbonzakura versio. Joka näyttää myöskin varsin viileeltä.
Yritän löytää sopivia sanoja kuvaamaan fiiliksiäni tästä figusta, mutta aivoni eivät nyt vain pysty prosessoimaan. Ei, kun olen saanut tietää Nendoroid Koujakusta. :'D

Mutta joo. Kaito on lemppari-Vocaloidini ja tykkään tuosta asusta. Kiva että julkaisevat tämän version!
ALTAiR is going to release new versions of their 1/8 scale Durararara! Heiwajima Shizuo and Orihara Izaya figures... I'm tempted, but I already have the original versions which are excellent so I'm not sure if the new face sculpts are enough to justify getting these.

...and that's about it for me with winter Wonfes 2015. We'll see if I'll be able to visit the next Wonfes in summer myself. ;)

---

ALTAiR aikoo julkaista uudet versiot 1/8-scale Durarara! Heiwajima Shizuosta ja Orihara Izayasta... Jotenkin houkuttelee, mutta kun minulla on jo näistä ne alkuperäiset versiot, jotka ovat huippuhienot, joten enpä tiedä onko suurin ero = hiukan erilainen sculptaus kasvoissa tarpeeksi pätevä syy hankkiakseni nämä.

...ja siinä oli lyhykäinen mutta sitäkin fanituksentäyteisempi listani talven 2015 Wonfestin julkaisuista. Katsotaanpa miten on kesän Wonfestin suhteen, jospa pääsisinkin tekemään sitten raporttia sieltä ihan paikan päältä. ;)

14 comments:

 1. Mahtavaa että tekevät tuon Nendon lempparistasi, ja hienoja muita poimintoja WonFesin uutukaisista myös :) Eivät kuulu välttämättä omiin suosikkeihin, mutta on mukava kun tulee erilaisia figuja että jokaiselle löytyisi jotakin!

  Ooh oletko Japanissa juuri kesän WonFesin aikaan? Onkos siulla kuinka iso reppu, mahtuisko sinne yksi salamatkustaja? X''D No ei, mutta innolla kyllä odotan raporttia jos pääset paikanpäälle!! Vaikuttaa aina niin hienolta tapahtumalta~

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos~ :) Olen yrittänyt päästä figuurikeräilyssä "kaikki söpöt kerätään"-asenteesta takaisin alkuperäiseen suunnitelmaani eli vain lempparhahmoistani tehtyjä figuja ja pääasiassa miekkosia. Mutta pari poikkeusta sallitaan aina. (heh)

   Ollaan Petunian kanssa suunniteltu matka siten, että oltaisiin mahdollisesti siihen aikaan kuin WonFes järjestetään Japanissa. Viime vuonnahan se oli heinäkuun lopussa joten jos osuisi samoihin aikoihin tänä vuonnakin niin sitten ollaan sinne menossa. :3 Reppuun ei ehkä mahdu mutta voisin tarvita pari viuhkanleyhyttelijää koska siellä on taatusti ihan järkyttävän kuuma! Ainakin ulkona jonotuksen ajan, sisällä lienee miellyttävää ja ilmastoitua.

   Mikäli hyvin käy niin Koujakun Nendon prototyyppi voi olla kesän WonFesissä esillä... Tai ehkä jopa maalattu master-kappale. Sitten japanin eläjät saavatkin ihmetellä suomalaisen gaijinin fanituskohtausta. x3 (no joo enköhän minä osaa käyttäytyä ja fanituskohtailen ihan rauhallisesti).

   Delete
  2. Kuulostaa hyvälle suunnitelmalle tuo XD Itekin koitan aina pitäytyä vain suosikkihahmoissa tai ylipäänsä sarjoissa joita tiedän, mutta aina välillä tulee sorruttua johonkin figuun ihan vain koska se on niin hieno/söpö jne. u_u

   Tämän kesän WonFes on ilmeisesti alustavasti 26. heinäkuuta :) Toivotaan että pääsisit ihan paikan päälle, olisi varmasti mahtava kokemus! Luulisi myös että Koujakusta on edes jonkinlainen versio nähtävillä kesällä~ GSC yleensä aika nopsaan tekee protot sun muut ilmoitetuista Nendoista :)

   Delete
 2. Tuo nendoroid Koujaku olisi ihanaa❤³❤
  Koujaku olisi kyllä niin kiva nähdä nendona. Hyvä että aikovat tehdä tuosta Koujakusta nendoroidin :3 nwn♡

  T:Siniapila

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu~ :33 Erityisesti odotan, miten ovat toteuttaneet Koujakun kimonon kuviot noin pieneen figuuriin ja miten kaikki yksityiskohdat onnistuvat.
   Samoin se on jänskättävää, että millaiset vaihdettavat ilmeet tälle figuurille tulee ja onko mukana "kakkospäätä" kuten Nendoroid Aoballa. Siten saisi kaksi pakettia ostamalla esille kaksi figuuria eri ilmeissä yhtäaikaa. Hahaa!

   Delete
 3. Haha! Once I saw that Koujaku in the Wonfes list I knew you'd be estatic :D It is wonderful to have one's figure (or doll) wishes made into reality. Now to just wait for the release and shipment of these. And then photoshoots with your Aoba Nendo!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahaha ~ yeah... ^^;; That's me, the raving Koujaku-fangirl. :D But yes, this feels even better than when Nendoroid Aoba was announced. Now that I know Nendo Koujaku is coming, I'm feeling surprisingly patient about the release and shipment-dates. I just want GSC to do a good job, so I hope they won't hurry but make Koujack perfect!

   It'll be fun to make photoshoots when Aoba has his... ehm... "pals" to play with. Nendoroid Noiz is going to be shipped in May, so I'm sure Nendoroid Koujaku will be angry for him getting "first dibs" to Aoba. X'''D (for those un-familiar with DMMd; Koujaku and Noiz don't exactly see eye to eye ;) )

   Delete
 4. Sinä onnekas. Mahtavaa saada figuuri suosikistaan.
  Minä katselin Wonfestin kuvia vähän pettyneenä. Viime talvena olin ihan täpinöissäni, nyt ei ollut mitään erityistä kiinnostavaa. Mutta ehkä hyväkin että välillä tasoittaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vaikea kuvitella, että Koujaku-fanit hakkasivat Clear-fanit tässä "kenen lempihahmo saa Nendoroid- julkistuksen ensimmäiseksi"? :'D Mutta todellakin on kyllä vielä hienompaa saada Nendoroid Koujaku kuin Nendoroid Aoba!

   Jos uusissa julkistuksissa ei ollut mitään innostavaa niin sitten voi ottaa vanhoja julkaisuja kiinni ja yrittää etsiä niitä aiempia suosikkeja jotka jäivät hankkimatta. :)

   Delete
 5. Heh, mulla tuli heti ihan samat ajatukset mieleen kuin Fyrd8th:llä, kun näin Koujaku nendon, että "Taidanpa tietää ainakin yhden, joka on tätä nendoa odottanut kuin kuuta nousevaa" XD

  Itselleni figmat Meitantei Holmes ja Magic Knight Rayearth-tyttelit tulivat iloisena yllätyksenä ja aion ne varmasti hankkia :) Tuo Kaito nendokin olisi kiva, mutta saas nyt nähdä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. XD Voi apua, olen kuullut tätä jo aika monelta taholta että assosiaatioketju Koujaku -> Spica. :''D Ehkä mä fanitanvähänliikaa. Mutta tavallaan aika hauskaa että ihmiset jo tietävät mistä tykkään. ;)

   Oih, nuo olivat myös hauskoja julkaisuja. Sherlock-koira on jotenkin niin yllättävä veto Figmaksi että periaatteessa voisin itsekin sen hankkia. Tykkään myös Magic Knight Rayearthista, mutta en tiedä tykkäänkö niin paljon että Figmat pitäisi saada... voin sitten ihastella sinun taikatyttöjäsi. :3

   Kaito-Nendosta tulee taatusti hieno~!

   Delete
 6. Uuu hienoja figuja! <3 Tuo Shizuo kiinnostaisi, kun en omista hahmosta vielä yhtään figua. : D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, ovat kyllä! x3 <3
   Jos noita aikaisempia Altairin figuureja Shizuosta ja Izayasta ei vielä löydy kotoa, niin kannattaakin varmasti hankkia nämä uudet "renewal"-versiot. Aikaisemmat versiot ovat todella näyttävät figuurit ja jos uudet versiot ovat lähellekään yhtä hienoja niin kannattaa hankkia!

   Itse olisin toivonut edes hiukan variaatiota asentoihin näillä uusilla tms. että olisin voinut hankkia nämäkin, mutta en tiedä, näyttävät niin paljon samalta kuin aikaisemmat versiot jotka minulla siis jo ovat. Mutta jos minulla ei niitä olisi niin olisin varmaan ihan pähkinöinä näistä. :33

   Delete
  2. Aaaa kiitos infosta! : >
   Mjoo olisi kyl ollu järkevää muuttaa vähän asentojakin, vaikka uudistetut versiot ovatkin niin vanhaan ois ihan hyvä olla hieman lisää eroa. : D

   Delete