Friday, February 13, 2015

Follow us to Desucon Frostbite on Instagram!


A photo posted by @spicanio on

So! I was adventurous (adventurous for me, I'm not really a social media-kind of person), went ahead and created that Instagram account! (I'm not sure if this embed code works so tell me in the comment box if you don't see a picture here.)

I'm attending Desucon Frostbite in Lahti and the grand plan is to record my experience on Instagram. We'll see if I manage to keep it up with all the con-hassle and my Dollfie Dream Yumeka to take care of.

But feel free to follow me and if you have an Instagram account, do tell! I'll follow you (maybe)! ^3^

---

No niin! Olin hurja ja tein sen Instagram-tilin josta oli uuden vuoden alussa puhetta!  (siis, se on "hurjaa" minulle koska en ole oikein some-ihmisiä...). En ole varma toimiiko tämä kuvan upotus-koodi, joten kertokaa minulle kommenteissa jos ette näe tässä yläpuolella  kuvaa.

Olen lähdössä Desucon Frostbiteen Lahdessa ja teh suurisuunnitelma on tallentaa kokemus Instagramin avulla. Katsotaan pystynkö pitämään tahtia yllä con-hässäkän ja Dollfie Dream Yumekan mukana riepottamisen vuoksi.

Mutta seuratkaapa minua toki Instassa jos siltä tuntuu ja jos teillä on Insta-tili niin hihkaiskaa! Minä sitten teitä seurailen (ehkä)! ^3^


A photo posted by @spicanio on
I'm possibly dragging this Morphine bag along with me. My inner Benishigure-member is crying tears of blood or having a nosebleed, you decide but I think this turned out pretty cool! (even though the photo is crappy. I'm still learning the ropes with Insta.)

Link to me on Instagram.

---

Luultavasti raahaan mukana tällaista Morphine-kassia. Sisäinen Benishigure-laiseni itkee verisiä kyyneleitä tai on saanut nenäverenvuodon, päätä sinä, mutta minusta tästä tuli aikas siisti! (vaikka kuva onkin kökkö. Minä vielä harjoittelen tätä Instaamista.)

Linkki minun nurkkaani Instagramissa...and I'm possibly wearing my Jerry Blaine t-shirt. :33

---

...ja minulla on varmaan ylläni mm. Jerry Blaine t-paitani. :33Random Jellyfish!

---

Mitenkäänmihinkään liittymättömät meduusat!

13 comments:

 1. Voi olisipa minullakin instagram käyttäjä niin voisin alkaa seurata sinua C:
  Harmi kun ei ole x (

  T:Siniapila

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jos sinulta löytyy älykännykkä niin voit ladata Instagram-sovelluksen ilmaiseksi joko Androidia käyttäville puhelimillePlayStoresta tai IPhoneille Appstoresta. Nokian ( vai nykyisin Microsoftin??) puhelimista en tiedä mitä sovelluskauppaa käyttävät mutta eiköhän niillekin Instan käyttö ole mahdollista.

   Mutta voit toki katsella kuviani ihan tietokoneella myös tuolta osoitteesta instagram.com/spicanio

   Delete
 2. Oookei, piti nyt itsekin tehdä Instagram-tili (sherimichan) että pystyy ainakin seurailemaan muiden juttuja XD Saa nähdä tuleeko itse postattua tuonne mitään mutta...

  Mukavaa Desuconia, jään odottelemaan kuvia tuolta :) ♥

  Jellyjääää ♥♥♥ Nyt tekee mieli Sea Lifeen ;___;

  ReplyDelete
  Replies
  1. JEEEE! ^3^/ Mahtavaa että teit myös Instan! Liityin heti seuraajaksi. :33 Tää on koukuttavaa, liittykää kaikki muutkin Instaan!

   Desuconissa oli mahtavaa!. Kai siitä joku pieni postauskin pitää tehdä. x3

   Ja meduusat rocks. Etenkin SeaLifen meduusa special näyttely oli parhautta.

   Delete
 3. Huimaa, instagram! Uskaltaisinkohan minäkin... (En uskalla)
  Huomenna nähdään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uskalla pois! Se on kivaa! :3
   Oli hauska nähdä conissa sekä jutella nukeista!

   Delete
 4. Meitsi alko heti seuraa! :D

  Ihan sikahyvä kuva noist meduusoist jos on viel puhelimel otettu! O_O Mulle kaikki eläinkuvat on vähän haastavia, kun ne liikkuu. Ja sit viel ku pitäis pimeessä ottaa nii ei tuu mitään xD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oooh, kiits! Seurailin sinua takaisin~ *kuulostaapa stalkkaamiselta, hehe x'D*

   Ja kiitos tuosta meduusa-arvostuksesta! :'D Olin oikeastaan itsekin hämmästynyt kun meduusakuvat onnistui hyvin. Toisaalta meduusat on hitaampia kuin esim. gerbiilit. ;D Tämä kuva on joo otettu ihan puhelimella ja joskus ennen kuin latasin Instan kännykkään. Testasin meduusakuvalla tuota Instan "lataa kuva puhelimen galleriasta"-toimintoa ja hyvin toimii.

   Delete
 5. Awweeh, upeaa, että tein instan, juoksenkin tästä stalkkailemaan X3~

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jipiii! Kiitos! Ja stalkattu right back at ya! x'DDD

   Delete
 6. Pitääpäs muistaa tämä! Ja hui sentäs kun on makea kuva noista meduusoista, on ne vaan kiintoisia otuksia o-o

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu~ (liity Instaan, liity Instaan) x33

   Oi kiitos meduusakuvakommentista~ Meduusat. Jos voisin ottaa niitä lemmikiksi se tapahtuisi. Mulla on joku visio siitä että hienoin yökerho ikinä ois semmonen jossa ois seinillä meduusoja tankeissa ja niihin kohdistettaisiin erilaisia valoja yms. En tiedä oisko se lievästi eläinrääkkäystä mutta toisaalta noi jellyt on 90 % vettä ja loput ilmeisesti peräaukkoa joten ehkä ne eivät kärsi niin paljon vaikka niitä valaistaisiin konemusiikin soidessa? :'D

   ...en ole toteuttamassa tätä. Ikävä kyllä.

   Delete
  2. ... vitsi, ehdin jo innostua. Höh ny.

   - Felinene

   Delete