Friday, November 13, 2015

Tata's Paradise-LootI have rarely done any loot-posts about things I've ordered but as I find them rather fun to read, I've decided to try and document my shopping from now on!

Remy likes the packing material!

---

En ole tavannut tehdä nukkien postauksia nukkien vaate-ostoksista ja kimppatilauksista, mutta koska minusta niitä on ollut hauska lukea, päätin kokeilla!

Remy osaa arvostaa pakkausmateriaaleja!
The package was cute~! Remy and my giant husky plushie showing the size. Isn't it always exciting to receive a parcel in the mail?
Pic quality is rather crappy because they are taken indoors with my cellphone (which actually takes better pics indoors than the lens on my SLR). But these pics are not meant to be masterpieces, they are just meant to show the things I bought. So maybe they don't have to be perfect.

That red thing is my hoodie.

---

Paketti oli suloinen~ Remy ja jättimäinen husky-pehmoni näyttävät kokoa. Eikö olekin aina jännää saada paketti postista?
Kuvanlaatu on vähän kökköinen koska otettu sisällä illalla kännykällä (joka itseasiassa kuvaa sisätiloissa paremmin kuin järjestelmäkamerani linssi). Mutta kuvien ei ole tarkoitus olla mitään vuosituhannen mestariotoksia vaan esitellä ostoksia, joten ehkä niiden ei tarvitsekaan olla täydellisiä.

Punainen asia on hupparini.Shoes for Akira, Crobidoll Lance. Shoes are probably the coolest accessories for dolls since they are so detailed, yet so small. (I prefer sneakers and army boots as opposed to feminine footwear, though.)

---

Kengät Akiralle (Crobidoll Lance). Kengät ovat nukkien asusteista cooleimpia, koska ne ovat niin yksityiskohtaisia vaikka ovat pieniä. (Tykkään edelleen enemmän tossuista ja maihareista kuin naisellisemmista popoista).Pleather jacket for... I don't know, it was just cool and all my big guys can share it.  You can never have too many coats for dolls. :'D

I felt like haven't bought new clothes for my guys in ages so I thought it was time to pamper them a little too.

---

Tekonahkatakki... kaikille isoille äijilleni. Se oli vain niin cool ja koskaan ei ole liikaa takkeja nukeille. ;D

Tuntui, että en ole ostanut isommille nukeille mitään vähään aikaan, joten oli aika hemmotella niitäkin välillä.


A quilted vest with a detachable hood. This is also goes to the wardrobe for the big fellows. Just thought it would look cool on everyone and you can mix it with a lot of the clothes I have already.

---

Tikkiliivi irroitettavalla hupulla. Tämä menee myös isojen kavereiden yhteiseen vaatekaappiin. Ajattelin, että se näyttäisi melkein kaikkien yllä siistiltä ja sitä voi yhdistellä useiden jo täältä löytyvien vaatteiden kanssa.
Socks for everyone! Or at least almost everyone! These were listed as 1/3 male doll socks but they are surprisingly small. They barely reach the ankles of my big-foots. ^-^;;; Oh well, at least they don't have to go barefooted now. Let's just say they all prefer the ankle-high summer socks.
This is the reason I don't have many doll socks - Remy will eat them!

Everytime I see doll socks I remember a person scolding me because Xavier (Dikadoll Autumn) didn't have socks. I thought this was pretty irritating. Ok, so I didn't think it would be necessary to buy socks for my doll? (besides his feet didn't fit in the shoes he had back then if he had had socks on either.) I don't know why it irked me so much and still does! :'D

---

Tässä syy miksi minulla ei ole paljoa nukkesukkia - Remy syö ne!

Joka kerta kun näen nukkesukkia, muistan kerran kun eräs henkilö nuhteli minua kun Xavierilla ei ollut sukkia. Minusta se oli aika ärsyttävää. Ok, no en ajatellut että nukkeni tarvitsisi sukkia?! (Sitäpaitsi Xavin jalat eivät olisi edes mahtuneet silloisiin kenkiin jos sillä olisi ollut sukat jalassa!) En tiedä miksi tuo ärsytti minua niin paljon ja vieläkin tunnen otsasuonen kiristyvän kun ajattelen sitä! :'D
Eyes! That are rather nice for acrylic eyes... but too big. Most of my Teenies take 14 mm eyes but it seems that TaTa has a different interpretation about 14 mm than me. This is what I hate about this hobby. Every effing firm that makes doll stuff has their own standards to size things and even though you check and double check the size when ordering from a different firm, you never know what you get and if it will fit.
Even the wigs from a same company, marked as the same size can still be slightly different in size. PRETTY DAMN ANNOYING!!

---

Silmät! Jotka ovat aika kivat akryylisilmiksi... mutta liian suuret. Melkein kaikille Teenieilleni 14 mm on hyvä koko mutta Tatalla taitaa olla eri käsitys siitä minkä kokoinen on 14 mm. Tämä on tässä harrastuksessa ihan älyttömän rasittavaa: jokainen nukketavaraa tekevä firma määrittelee koot eri tavoin.
Vaikka tarkkaan yrittäisi suunnitella ja päättää mikä tuote olisi sopivan kokoinen omille nukeillesi, ei koskaan voi olla varma kun tilaa jostain paikasta jotain mitä ei ole aiemmin tilannut/nähnyt. Joskus kun tilaa 14 mm kokoiset silmät, saakin silmät jotka tuntuu enemmän 12 mm kokoisilta, joskus taas 16mm kokoisilta. Jos taas pohtii että tällä kertaa tilaankin sitten 12 mm kokoiset silmät, koska viime kerralla kun tilasin jostain 14 mm kokoiset silmät, ne olivat liian suuret, niin saakin enemmän 10 mm kokoiset silmät. *heittää nukkesilmiä ilmaan turhautuneena*

Jopa saman firman samankokoisiksi määritellyt peruukit voi olla ihan eri kokoisia. RASITTAVAA!
Ok, time to calm down a little. Oh, reading the Bible can be pretty calming, thanks for the hint, Remy!
Doll-sized Holy Bible for my priest, Philip (Soom Antares). I wondered if it would have the complete Bible inside but turns out it has some books from the Old Testament and the only content from the New Testaments are a few letters from Paul. Oh well, it looks nice on the outside. :)

---

No niin aika rauhoittua hieman. Oh, no raamatun lukeminen voi olla aika rauhoittavaa, kiitos vikistä, Remy.
Nukkekokoinen raamattu papilleni Philipille (Soom Antares). Kirjaa tilatessa pohdin olisiko sisällä oikeasti koko raamattu. No ei ollut, siinä on joitakin Vanhan Testamentin kirjoja ja Uudesta Testamentista vain pari Paavalin kirjettä. No, ainakin se näyttää ihan kivalta. :)
A navy blue hoodie for Ren. It is nice. I should have thought of ordering Ren some pants because he doesn't have any!

---

Laivastonsininen huppari Renille. On siisti.
Olisi pitänyt ajatella ja tilata Renille myös housut koska sillä ei ole!A shirt for zombie Teenie Oogh! with a fitting text. It reads in Japanese "Niku shika shinjinai" and a more correct wording in English would be "I only believe in meat!"

---

Paita zombie Teenie Oogh!ille osuvalla tekstillä. Japaniksi tuossa lukee "Niku shika shinjinai" joka kirjoitettaisiin oikeammin englanniksi "I only believe in meat!" eli uskon vain lihaan!


A Teenie-sized yukata!

---

Teenie-kokoinen yukata!...with pictures of fans with pictures of dinosaurs on them!

I didn't remember the yukata I ordered had pics of dinosaurs on it but it's kind of trippy and cool. The fabric on this is really nice, feels like real yukata fabric.

(...would a dinosaur-Teenie be cool or what? :D)

---

...jossa on kuvia viuhkoista, joissa on kuvia dinosauruksista!

En muistanutkaan että yukatassa, jonka tilasin olisi ollut kuvia dinosauruksista, mutte se on oikeastaa aika siistiä ja happoa! Tämän kangas on muuten tosi laadukkaan tuntuista, tuntuu oikealta yukata-kankaalta.

(...olisiko dinosaurus-Teenie muuten siisti! :D)Some gifts.
I think Yumeka my Dollfie Dream will get that underwear that protects the doll from staining.

---

Ilmaishyvityksiä.
Dollfie Dreamini Yumeka saa varmaan tuon suojapuvun.Bye for now and thanks for watching! *Remy waves*

 Remy has new eyes from another group order and I just love them on her! <3

---

Heippa sitten ja kiitos katsomisesta! *Remy vilkuttaa*

Remyllä on muuten uudet silmät toisesta kimppatilauksesta, ja tykkään tosi paljon siitä miltä se näyttää niiden kanssa! <3

24 comments:

 1. Ohoo, kaikenlaista hauskaa - tuo dinosauruskangas yukatasssa on ihanan satunnainen xD <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Joo, muistelen että katsoin kankaassa olevan viuhkoja... dinosaurukset tuli nyt ihan bonuksena! :D

   Delete
 2. Hauska paketin sisältö on!! Cx Voi että! Kuulostaa aivan hirmu rasittavalta, että eri firmat määrittelee nukkien silmien, peruukit ja niitten koot ihan erilailla!!
  Itselläni ei ole mielestäni tullut tuollaista vastaan, ainakaan nukkien peruukeissa. Toivottavasti ei tule. :(

  Haha! ❤❤ Ihanan hauska Remy! ❤❤ Ei saa syödä sukkia, tulee kipeäksi mahaliini!(≧υ≦)Nyt sinun täytyy tarkkailla tuota Remyä, ettei se syö lisää sukkia!
  Awwssss! Kuin söpöä yukata-kangasta! ❤ Vai että dinosaurus-Teenie nukke. :D Miltäköhän se näyttäisi?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) No, ehkä tekstissä kuitenkin hieman liioittelin tuota kokojen vaihtelua, mutta totta on kyllä se, että nuo silmät ovat eri firmoilta tilattaessa aika eri kokoisia... ainakin oman kokemuksen mukaan. Minulla on parin peruukin kanssa ollut että toinen samankokoisena tilattu on ollut löysähkö ja toinen tosi tiukka, vaikka samalta firmalta olisin tilannut. Mutta molemmat ovat samaan nukenpäähän menneet kyllä. Kai noissa peruukeissakin voi olla saumavaroja ja muuta ommeltu vähän eritavalla.

   Remyn tarkkailussa onkin puuhaa,varsinkin kun nyt on enemmän sukkia syötävänä! :D

   Olin ensin kun otin tuon yukatan paketista "Mitäs ihmettä, dinojA???" Mutta hetken tarkasteltuani totesin "Mmmm, oikeastaan aika söpöä kun on dinoja!" :D
   Minä näen jo sieluni silmillä pienen Tyrannosaurus Rex-Teenien tömistelemässä liskon töppöjaloillaan! :DD

   Delete
 3. What a brilliant T-shirt for your zombie teenie XD
  How fun to discover such an awesome little detail in the fabric, dinosaur fans~ so cute!! Tata orders are always cool to do~

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha, isn't it! :DD When I saw it I just *knew* I had to get it for him! I knew someone would appreciate this! ;))
   Tata has a lot of cool and reasonably-priced dollystuff. I especially love their accessories!

   Delete
 4. Ahhhhh ihania! 8D
  Ostos-postauksia on aina hauska lukea! >w<
  Kengät, kengät, kengät. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii! Kiitos!!
   Kaikkein ihaninta on kun nukenkengissä on *kuvioidut pohjat*! En tiedä miksi,mutta tunnen suurta tyytyväisyyttä, kun näen että on nähty noin paljon vaivaa ja tehty jopa kuvioidut pohjat kenkiin. :DD

   Delete
  2. No ymmärrän kyllä miksi! Mie tosin tykkään kovasti kun MH poikien kengissä ei ole perinteistä lenkkaripohjaa, vaan esim. kenkäparissa on Jin Yangin kuvat ja toisen kengissä pohjassa on taas tähtiä. :''>

   Delete
  3. Wow! Kuinka siistiä, nuo luettelemasi yksityiskohdat! Pitääpä tsekata omistamieni MH poikien kengänpohjat! :'D

   Delete
 5. Iih, voi Remy miten suloiselta näytät sukat suussasi! X3 ♥ Ja mahtavaa, että löytyi ihan täydellinen paita zombille! :DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Remy: "Uguuu?" *^* *mussuttaa sukkaa*
   Parempaa paitaa zombille ei olisi voinut löytyä... (paitsi jos olisi ollut paita jossa lukee "I want you for your brain!" ^^) Toisaalta tuo lihapaita voisi sopia myös Bad Ending Renille. Tietäjät tietää. :'D

   Delete
 6. Yay~ I love posts about loot~ I was thinking about ordering from Tata's Paradise again, since I love a lot of their clothes and they have wonderful prices. My favorite are definitely those sneakers, I've been meaning to buy them for Mitsuki since a year ago. Can't wait to see Akira on them, he would look so cool in those! <333

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yes! I was inspired by your loot posts! :D Tata's Paradise is an awesome doll clothes shoppe, but they should offer more Teenie-sized clothes! ^^
   I pondered over whether I should get Akira the white sneakers or these black ones but finally I decided on the blacks because they were cooler... and I probably need to get him a pair of white ones since Togainu's Akira has white sneakers if memory serves me right...

   I think Mitsuki would rock these sneakers tho! :)

   Delete
 7. Minusta nukkeroina postaukset on tosi kivoja katsoa :D. Ainoa huonopuoli siinä on vain se, että itselle tulee sellanen fiilis, että jestas, en olekaan ostanut mitään palleroisilleni aikoihin! Pitäisi taas hemmotella nukkeja joskus.
  Tuo nukkesilmien koko asia on kyllä tosi ärsyttävä! Itsellä kanssa tullut sitä, että osa silmistä onkin pienempiä mitä sen kokoiset silmät yleensä ja osa liian suuria ja se kun olisit halunnut juuri ne tietyt silmät nukellesi mutta ne ovatkin väärän kokoset sitten ;_;

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tiedän tuon tunteen, ja sen vuoksi jouduinkin tilaamaan isoille äijille jotakin. :'D

   Nukkesilmien ostaminen on jotain niin maan rassaavinta... ja niistä on aina pulaa! Ainakin minulla! Ärh.

   Delete
 8. Uoooooh , we have come a ton of new things , that's fantastic * ^ * and your wrist appears really nice in the pictures,
  I like a lot - especially in your puppy < 333333 appears -
  The kimono and new eyes I have especially liked , that would be great brightness vaa <3
  I hope soon see a new entry : 3333

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! ^__^
   Glad you liked what I got and my puppy dog Remy too~ <333

   Delete
 9. Ihan kuin minimuotoinen joulu : 3 !
  Hirveesti kaikkea kivaa ja etenki tuo dino yukata ! <3omnomnom <3 Tuo suojapuku vähän ihmetyttää minua kun en muista koskaan nähneeni semmoista joten siitä olisi kiva nähdä kuva nuken päällä : 3 Sukat ja kengät on minun itseni heikkous ja tykkään ostaa niitä ihan sikana EHEHEH..( 6 paria tulossa xD )

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, sellaista se on, aina kun paketti saapuu! It's Christmas!
   Oh, pitää ottaa kuva nukesta pelkässä suojapuvussaan. Suojapuku olikin pienempi kuin odotin, MSD-kokoinen, joten se menee todennäköisesti MiniDollfie Dreamilleni. Se näyttää kohtuullisen irstaalta pelkässä suojapuvussaan, mutta... no mitäpä sitä ei tekisi tieteen ja nukkereferenssikuvien eteen. :''DDDD

   Delete
 10. Remylinen hassulinen se nyt vähän haluaa syödä sukkasia, aaawws♥ Remy on aika liian söps♥

  Dinoprintti pelasti päiväni, kiitos siitä!


  -Pussiahma-

  ReplyDelete
  Replies
  1. *Remy heiluttaa ujosti häntää ja sylkäisee sukankuituja suustaan*

   Olepa hyvä! ^^ Kieltämättä ostaisin itselleni T-paidan jossa olisi kuvia viuhkista kera dinojen.

   Delete
 11. Voi Remy! Etkö tiedä miten paljon koiria joudutaan avaamaan tekstiilejä syötyään? Kaikkia ei voida edes pelastaa ja tapa on vaarallinen. Jätät heti sukat rauhaan *heristää sormea*

  Shoppailupostaukset ovat niin kivoja lukea. Dinosaurukset yukatassa ovat söötti mutta hämmentävä yksityiskohta. Tällaista lisää myös isojen nukkejen vaatteisiin, please.
  Nuo kimallussilmät ovat upeat. Harmi jos ne eivät sovi suunnitellulle käyttäjälle, mutta uskon että noin upea silmämunapari löytää jostakin käyttäjänsä. Sitä omistaa ensin silmät ja sitten löytyy nukke joka niihin sopii...

  ReplyDelete
  Replies
  1. *kuvittelee Remyä leikkauspöydällä ja eläinlääkäriä vetämässä sen mahalaukusta esille puoliksi sulaneen sukan* Tuosta aiheesta saisi kyllä kaikkien aikojen nukkekuvatarinan! :'''DDDD

   Totta, nukkevaatteisiin kaivataan lisää irroittelevaa hullutusta. :)
   Minulle on melkein kaikkien ylimääräisten silmien kanssa käynyt niin,että ne ovat lopulta löytäneet oman omistajansa...

   Delete