Sunday, May 1, 2016

It's just a fox thingHullo! This is a fennec fox appreciation post!

---

Heipä hei! Tämä on aavikkokettu-arvostuspostaus!


So this is Hujoo Penny.

Yet another doll that I've been pining after and kept an eye on the marketplaces at doll forums to see if someone would be willing to sell. It seems that it "pays off" to stalk the marketplaces! :D I've managed to snatch many desired dolls that way! (even that one ultimate grail doll who I brought home last year and should make a post about...)

---

Tämä on Hujoo Penny.

Taas yksi eläinnukeista, joita olen himoinnut ja pitänyt silmällä myyntipalstoja jos popsahtaisi myyntiin jostain. Kannattaa pitää silmällä myyntipalstapopsahduksia näemmä! Olen saanut kotiutettua jo useamman toivenuken sillä tavalla... (myös sen ultimate-grailin joka kotiutui jo viime vuonna ja josta mainitsin jo ajat sitten mutta en ole vielä kerennyt tekemään postausta... haha! )She arrived in this cuuute little box~

The face-up is a little chipped. At first I thought I'd remove it and make/order a new one but now I find that the little wear and tear only adds to the foxy's cuteness... Like she's an old toy who has been well loved in the past!

---

Se saapui tässä söppänässä pikku laatikossa~

Nuken meikkaus on tosiaan hiukan ajan saatossa kolhiutunut, mutta on oikeastaan aika hellyyttävä noin. Kuin kulunut ja rakastettu vanha lelu... <3The fox's hindlegs are attached with magnets while the front legs, head and tail are strung with elastic string. Her stringing has loosened a bit and she is a little floppy. She's in dire need of a re-stringing... but I'm a bit scared to re-string her because of the way the string goes inside her head. It looks extremely tricky to get back into its place once removed... ^^;;;

But she does hold poses if properly posed,so I haven't been in a hurry to do anything constructive with her. And all of her poses are sooooo sugary cute~!

---

Kettusen takajalat ovat kiinni magneeteilla kun taas etujalat, pää ja häntä ovat normaalisti kuminauhalla. Kettu on vähän löpsö ja tarvitsisi kuminauhojen vaihdon... vähän vaan se jänskättää, koska se kohta johon kumppari tulee ketun pään sisällä näyttää tosi hankalalta... voi olla että kumpparia ei sinne ihan helposti takaisin saakaan... ^^;;

Mutta jos kettua asettelee tovin niin se kyllä pysyy asnnoissaan, joten ei ole ollut kiirettä tekemään mitään rakentavaa sen kanssa. Ja kaikki sen posetukset on niiiiiiin sokerisen söpöjä~!The little fennec cheers me and my Hobonichi picture journal project on!

---

Pikkuinen aavikkokettu tsemppaa minua ja Hobonichi kuvapäiväkirjaprojektiani eteenpäin!
Oh yeah, animal dolls are the best! <3

---

Kyllä eläinnuket ovat vaan parhaita! <3

8 comments:

 1. Uaaah! Söpösöpösöpö! Kettusesta on vaikea keksiä rakentavaa sanottavaa kun se on kaikessa löysyydessään mahtava. Näinköhän käy että joudun etsimään sen saman tekijän Wawa-chihun jostakin kiven alta?

  Kivaa nähdä hobonichiäsi (kirjoitetaanko sen nimi isolla?). Juuri tänään ajattelin miten fiksua olisi saada kaikki päiväkirjat ja ajanhallintasysteemit yksiin kansiin. Tallipäiväkirjani on varmaan 2 kuukautta ajankohdasta jäljessä ja se ahdistaa.

  ReplyDelete
 2. Oiiii, minäkin olen myyntipalstoilla tätä kaveria katsellut <3 Niin söötti ja olen siitä asti kun lapsena näin luonto dokkarin aavikkoketuista niin ollut niihin ihan höpönä. Jätti korvat on yksi maailman suloisimpia asioita <3

  Ihania poseerauksia siun pienellä. Erityisesti tuo toisiksi viimeinen näyttää että kettunen yrittää houkutella itselleen leikkikaveria.

  ReplyDelete
 3. So cute!!!! Your fennec is adorable, but the Marketplace is a dangerous place, hahaha!
  Congrats on getting her!!!

  ReplyDelete
 4. Awww mikä postaus, mikä ihana pieni kaveri. Että osaa olla söpö! Tykkään hirmuna noista korvista. Uijui <3 Eläinnuket on awsum asia.

  ReplyDelete
 5. Oli ihanaa nähdä tämä pikkuinen kettu livenä miitissä! :3 Eeh, ai noi takajalat on magneetilla kiinni!? En kyllä älynnyt yhtään, vaikka hypistelinkin pikkusta miitissä...
  Älyttömän söötti kaveri ♥

  ReplyDelete
 6. AWwwww, she's super super cute x3 so happy you got her x3
  I also loved hujoo's chihuahua :O

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! <3 I'm happy to have her toooo!
   I also love that chihuahua, it'd be awesome if Aileen Doll made a pomeranian...!

   Delete
 7. Kiitos kaikille kommenteista! Vastaan myöhemmin yksitellen kunhan ehdin! ^^;; Tosi kiire kevät on taas vaihteeksi ollut, anteeksi!

  ReplyDelete