Sunday, March 31, 2013

Happy Easter with Soomlings!This time I won't blabber so much as usual, I'll just let you get into the joyous and colorful Easter-feelings with these pics of my Soomlings; Soom Teenie-Gem Ai/Yrie hybrid (Ayato) and Bygg ( Floyd).
They are wearing Luts Honey-delf sized clothing (except for Ayato's black-and-grey-shirt which is from Alice's collections.). Enjoy and have a very Happy Easter!

---

Tällä kertaa en höpötä niin paljon kuin tavallisesti vaan annan teidän tunnelmoida iloisissa ja värikkäissä Pääsiäis-fiiliksissä näiden kuvien kera. Soomlingini tai siis Soom Teenie-Gem Ai/Yrie hybridi (Ayato) ja Bygg (Floyd) pääosissa.
Pojilla on yllään Luts Honey-delf kokoisia vaate-settejä (paitsi Ayaton musta-harmaa ruutupaita, joka on Alice's Collectionsilta). Nauttikaa ja Hyvää Pääsiäistä teille kaikille!


Oh yeah, My Soom Teenie-Gem Bygg, or Floyd got his tail~ <3

---

Ai niin, Soom Teenie-Gem Byggini eli Floyd sai oman hännän~ <3They are like little models, aren't they? ^__^
---
Ovat kuin pikkuisia malleja, eivätkö olekin? ^___^
Ayato has turned out to be quite the little charmer-griffin~ <3 Although he seems to hate that hat, it was continuously falling off from his head. ;--DD

---

Ayatosta on tullut oikea pikku hurmuri-aarnikota~ <3 Vaikkakin hän vaikuttaa vihaavan tuota hattua, se oli kokoajan putoilemassa Ayaton päästä lattialle. ;--DDThe two raiding our chocolate-surprise-eggs! X''D You can't say no to a griffin and an unicorn who have set their eyes on the chocolate!

---

Parivaljakko omimassa suklaayllärimunamme! X''D Eihän nyt aarnikotkaa ja yksisarvista voi kieltää jos ne ovat iskeneet silmänsä suklaaseen!Bonus-pics with Ayato~ He's comparing his talons with those of the table's paws.

---

Boonus-kuvia kera Ayaton~ Hän vertailee raatelukynsiään pöydän tassujen vastaaviin.

3 comments:

 1. Ayato ja Floyd on kummatki ihania♥ Kauniita kuvia:3

  iidakki.blogspot.fi

  ReplyDelete
 2. Kiitos kaunis~ ♥♥ Kiva että tykkäsit! ^3^ Menen kurkkimaan blogiisi, hihi~
  Olen itse ihan noiden pikkuisten fantasianukkien pauloissa tällä hetkellä.

  ReplyDelete
 3. Voi ei miten ihania pikkuisia! Aina kun katselee toisten petite kuvia alkaa itsekin haluamaan moista...

  ReplyDelete