Saturday, April 6, 2013

Checkmate with a Lone Knight?


Just posting a set of photos that illustrate Ayato's chess-chequered black-and-white style. This time I'm learning how to post photos via Flickr, to see if I can get the picture-quality to get better. At least at the editing-mode these pics look nice. :3

---

Postaan tässä vain kuvasetin joka esittelee Ayaton shakkiruututeemaista pukeutumistyyliä. Tällä kertaa opettelen lataamaan kuvia Flickristä nähdäkseni saanko siten kuvanlaatua parannettua. Ainakin tässä postauksen editoimisvaiheessa näyttää hyvältä. :3Ayato is wondering if there would be anyone daring enough to challenge him for a game of chess. Griffins are excellent at games and their cunning exceeds that of humans as well, so he's giving me meaningful glances in vain, I'm afraid..

---

Ayato tässä pohdiskelee löytyisikö ketään rohkeaa haastamaan häntä shakkierään. Aarnikotkat ovat loistavia peleissä ja niiden nokkeluuskin ylittää ihmisten taidon, joten pelkäänpä että tuo vihjaileva mulkoilusi on turhaa, Ayato.Can a Lone Knight win against a whole army of dark soldiers? (and we seem to be having an agent among our soldiers, don't you think, Ayato? )

---

Voiko yksinäinen hevonen voittaa kokonaista armeijaa pimeyden sotilaita vastaan? (ja meillä näyttää olevan yksi vakoojakin sotilaidemme keskuudessa, vai mitä Ayato?


What is your favorite chess-piece? Do you even have one? Ayato and I are very fond of the Knights. There was a time when I always judged if a chess-set was good or not by the look of the Knights.

---

Mikä onkaan sinun lempishakkinappulasi? Onko sinulla edes sellaista? Ayato ja minä olemme erityisen kiintyneitä hevosiin. Yhteen aikaan hevosen ulkomuoto oli minulle niin tärkeä, että koko shakkisetin laatu oli sen varassa.


"Ding Dong! The King is dead!" ....or maybe just play-dead. ;-) My favorite pic of this set. <3 Ayato has quickly become my favored "child". x'3

I'd also like to make a notice that I've added a little inquiry after each post. I'd appreciate it very much if you'd kindly klick on one of the boxes (ranging from "Yay! ^3^/" to "Not like this... -___-;;" ) and show what you thought about the post in question. That way I'll be able to make a more interesting blog for your greater viewing-pleasure~ ^___^

Oh yeah, and did the quality of the pics get better with Flickr?

----

"Ding Dong! Kuningas on kuollut!" ...tai ehkä vain leikkii kuollutta. ;-) Lempikuvani tästä setistä. <3

Haluaisin tässä ilmoittaa että lisäsin jokaisen postauksen loppuun pienen kyselyn. Arvostaisin kovasti jos ystävällisesti klikkaisitte jotakin pienistä laatikoista (vaihtoehtoina "Yay!^3^/" -stä "Not like this... -___-;;;":n, eli siis parhaasta huonoimpaan.).
Voisin näin saada selville mitkä postaukset olivat mieleenne ja mitkä eivät ihan niin napanneet. Näin saan kehitettyä toivottavasti blogista entistä mielenkiintoisemman teille seurata~ ^___^

Ai niin ja paraniko se kuvanlaatu Flickrin myötä?

7 comments:

 1. Olipas ihana sarja. Shakki-lauta visualisena elementtinä on kiehtonut minua ties kuinka kauan, vaikken pelata osaakaan. Ayato pöksyineen sopii niin loistavasti sekikkailemaan isojen nappuloiden sekaan. Kuinka korkeita nuo nappulat oikein ovat? Ja mistä olet tuon kokonaisuuden saanut?

  Ayaton ilme tuossa toisessa kuvassa; "sinäkö muka haastaisit minut, pah" XD Mielenkiintoista kuinka nuken ilme muuttuukaan, kun viimeisessä kuvassa on niin raukean näköinen kenties rankan pelin jälkeen : D Aivan ihana Ayato <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww~ Kiitos aivan ihanasta kommentista. ^___^ Kiva että tykkäät Ayatosta~
   Shakkilaudat ja -nappulat tosiaan on visuaalisesti upeita.

   Minä olin yläasteella shakkikerhossa, jota olisin jatkanut lukiossa jos siellä olisi ollut sellainen. Osallistuin muutamiin nuorten shakki-kisoihin joissa sijoituin oman ikäni sarjassa tuolloin seitsemänneksi. ^__^
   Nykyisin taitaa tosin olla "taidot" ruostuneet kun ei ole tullut harrastusta jatkettua. :'c

   En ole *vielä* hankkinut tuota shakkisettiä, mutta se löytyi Boknäsiltä. Ensin mietin etten osta sitä, mutta ehkä palaan vielä hakemaan mukaan, koska näitä kuvia katsellessa se tosiaan alkoi näyttää aikas kivalta. :3 Itse shakkilauta on n. keskiverto sohvapöydän kokoinen ja nappulat... no, jos Teenie-Gem on n. 28 senttiä pitkä, korkein nappula näyttää olevan kuningas (no tietysti), joka on Ayatoa pidempi, niin valehtelisinko jos väittäisin että kokoeroa löytyy soltusta (~10cm) kunkkuun (~30cm) ja tuo heppa taitaa olla give or take 15 cm. :3
   Olen tosi huono arvioimaan, haha. Mutta sinne päin.

   Delete
 2. Ite oon käyttäny flickriä koko blogini olemassaolon ajan ja hyvin tyytyväinen oon ollu kuvien laatuun. Picasasta kuvat tulee rakeisina ja koko blogger ei ees lataa kuvia koneelta blogiin :D. Ostin flicristä sen pro tilinkin kun koen et saan rahoille vastinetta. Normaalisti 200 kuvaa näkyy, on näkynyt sen jälkeenkin mulla jos oon linkittäny ne jo kuvaketjuun.

  Ihana tuo asusetti. Kyllä nukke mulle tytöltä näyttää mutta pukeutuu rennosti unisex vaatteisiin. Tykkään nukeista jotka pukeutuu hassusti, ehkä siksikin ostin käytetyn nuken halvalla kun salainen kiinnostus oli pukea poika mekkoon mutta Lestatille ei olis kovin helposti mekkoa löytyny :D. Ihana shootti, kaikkea yksityiskohtia ja nukke sopi sinne sekaan kuin olisi ollut omassa kodissaan :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeps~ Olen käyttänyt photobucketia, mutta nyt aloin etsimään jotain muuta kuvapalvelua kun uusi photobucket alkoi ärsyttää oikein urakalla. Taidan jäädä Flickriin~

   Hei, mites toi kuvamäärä-juttu menee Flickrissä, rapsuttelen vähän päätäni sen äärellä. :''D siis onko tuo 200-rajoitus myös Pro-oston jälkeen vai pelkästään ilmaispalvelussa? Onko ilmaispalvelussa joku ultimaattinen raja, joka tulee vastaan, vai onko se tosiaan tietty määrä per KUUKAUSI, mitä saa ladata? ~.~??

   Hii, kiitos vaan Luts-kimpan järjestäjälle että Ayatolla (ja Floydilla) on nyt ihania vaatteita. :3
   Minullakin on hiukan epäselvää onko kyseessä nyt tyttö vai poika, mutta en tiedä onko sillä toisaalta väliäkään... ehkä Ayato/ko ei vielä itsekään tiedä kumpi haluaa olla? :--DD

   Oi, ihanaa jos Chiwoostasi tulee mekko-poika~ <3 Minulla on muutes Xavierille olemassa yksi mittojen mukaan tehty hame. x'''3 Saa nähdä koska saan inspiraatiota kuvata Xavieria tyttömäisissä fiiliksissä. Siihen settiin kuuluu myös tyttöjen paita, mutta jotta saisin sen päälle, minun pitäisi irroittaa Xavin pää ja se on liian hurjaa minulle. O____o;;

   Kiitos kovasti kehuista, LadyNancy-kiltti. <3

   Delete
 3. Kun Flicristä ostaa sen pro-käyttäjän tilin, saa ladata täysin rajoituksia vailla. Se kannattaa ottaa. Itseääni ainakaan se ilmainen 200 kuvan satsi ei riittänyt kuin pienen tovin. Pro-käyttäjätili on aika edullinen ja sen saa useammaksi vuodeksi kerrallaan.
  Itse en ole koskaan onnistunut lataamaan kuvia Flicristä kuin ankaran tappelun jälkeen. Toisaalta Photobucetin kanssa en päässyt edes niin pitkälle. Minä lataan blogiin kuvat suoraan koneelta. Niin on helpointa.

  Tuo shakkipöytä oli aika muhkea. Vain nuo hevoset korvanneet sotakoirat olivat aika hullunkurisia. Tai sitten veistäjällä on ollut hevosesta vähän persoonallisempi käsitys?

  Kuulostaapa hyvältä tulevaisuuden kannalta saada tietää, että blogeihin on tulossa mekkopoikia! Niitä on aina elähdyttävää katsella. Kyllä Xavierinkin pitäisi joskus uskaltaa ja päästää yksityinen femiinimpi puolensa esiin ;) Nono kannustaa täältä kovasti rohkeaan pukeutumiseen ja lupaa Xavieria ja Nancyn Shiwoota kannustaakseen vilauttaa seuraavassa blogipostauksessa pintaa!

  ReplyDelete
 4. Shakki tyyli ja teema on kyllä aina semmonen juttu joka pureee minua ja kovaan, itsellä muuten ei ole ollut kuvien laadun kanssa ongelmia kun lataan ne suoraan koneelta O_O tai ainaan itse en ole huomannut mitään?
  Dollover

  ReplyDelete
 5. I really love your blog and your beautiful dolls! Keep it up! :-))

  -Philippa

  ReplyDelete