Sunday, October 13, 2013

Edit to the Dolldreams post! A Must see!!


Photo by Toypincher on Flickr
Photo by HannHell on Flickr

**EDIT***
I realize now that I forgot something very vital from the Want-to-buy- list below; BEARDED ACTIONMEN!!! Or G.I.Joes. Whatever they are, I want one! O3O
Aren't these just the greatest?! Look at them, just look at them. Don't they just bring a smile to your face straight away? :-)

These guys are so noteworthy that I just had to make a post especially for them alone. <3

---

**MUOKS**
Tajusin juuri että unohdin jotain todella tärkeää edellisen postauksen Tahtoo tahtoo-listalta, PARRAKKAAT ACTIONMENIT!!! Tai G.I.Joet! Mitä ikinä ne ovat, haluan sellaisen!! O3O
Eivätkö nämä ole aivan parhaita?! Katsokaa nyt niitä. Eivätkö ne tuo hymyn huulillenne heti? :-)

Nämä äijät ovat niin huomionarvoisia että oli aivan pakko tehdä uusi postaus heitä varten eikä lykkiä vaan vanhan listan perään. <3

10 comments:

 1. Jotenkin hassua et katoin juuri äsken Pokemon X/Y striimiä jota piti hehtaaripartanen äijä. http://www.justpushstart.com/wp-content/uploads/2013/10/Pokemon-X-and-Pokemon-Y-Cyllage-City-Gym-2-515x272.jpg <-- Pokemonissakin on partaäijä :D.

  Parta on jotain hauskaa, viikset ei oo niin hauskat kun ne on pussaillessa vaan tiellä. Pitää kyllä sanoa että vähän yllätit :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Partaäijät - ne suunnittelevat maailmanvalloitusta nukkien ja pelivideoiden avulla... :-)

   Parta on jännä juttu. Etenkin näin naisena kun ei voi empiirisesti itse havainnoida siitä luonnollisesta syystä kun parta ei (noh, ehkäpä onneksi! kun on nainen!) kasva. Miltä se mahtaa tuntua kun parta kasvaa? Tarttuuko siihen helposti ruoanmuruja? Alkaako se haista helposti (ainakin parrakkailla koirilla haiskahtaa parta, ehe)?

   En ole koskaan pussaillut ketään viiksekästä/parrakasta... hmm... pitäisiköhän koittaa? :''D Jos blogin lukijoissa on ketään viiksekkäitä tai parrakkaita miehiä (tai tasapuolisuuden nimissä kyllä naisetkin käy!) niin nyt olisi pusuja tarjolla! Tieteen nimissä!

   ..okei, ehkei jatketa tätä enää tämän pidemmälle. x3

   Mut anyways, parrat - aina jees. Viiksetkin... no menettelee... mutta ei läheskään yhtä hyviä kuin parrat!

   Delete
  2. Ai niin ja minusta on kiva yllättää! :''D
   (...tosin pelkäsin että kun tämän postauksen jälkeen seuraavana päivänä katson blogiin niin kato on käynyt kun lukijat ovat häipyneet liian outouden vuoksi. ;''D)

   Delete
 2. No perhana, en tienny että tollasia on olemassakaan ja nyt haluan yhen. Tai kaksi. Sinä senkin! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jees, my thoughts exactly kun näin näitä ekan kerran! ^3^
   Mitä kaikkea jännää maailmassa onkaan, eikä aamulla herätessä voi tietää koska seuraava parrakas nukke yllättää!
   Parrakkaat Actionmanit, ja tiedät että sinun on saatava yksi. Tai kaksi. Tai monta. :''D (kaikissa väreissä)

   Delete
 3. Tosimiehiä! Ihanaa nähdä sileitten nukkepoikien jälkeen tosimiehiä! Merenkulkijat eteenkin ovat niin ööööö... liikuttavia, herttaisia, eeeeeiii... Miten niitä nyt kuvailisi?
  Tosin näistä tulee hiukan mieleen Masters Of The Universen Mossman joka on vain sheivannut osan pois. (Kai näillä on rintakarvatkin? Ja tatskoja joissa on pimujen nimiä?)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai-van! :-) Nämä ne on niitä kunnon äijiä, kaikilla mausteilla ja partahaivenilla.

   Tuo merenkulkija minustakin on jotenkin niin hellyyttävä. Sillä on niin surullinen katse, montako barbieta mahtaa olla jäänyt satamiin odottelemaan?
   Ohh, Mossman! Sellainen olisi nappi kanssa. Tosin karvat tallella.
   En tiedä rintakarvoista tai pimujen nimistä, mutta eiköhän se hoidu kustomoimalla. Voisin hyvin nähdä Pin Up-tyttö tatuoinnin tuollaisella korstolla. Kustomointi aivan uusiin ulottuvuuksiin näiden kanssa!

   Delete
 4. AHAHAHA eikä!!! Noi on ihan parhaita!! Pakko saada!! XD En oo ikinä ennen kuullukaa noista, voi mistä oonkaan jääny paitsi! Kiitos, you made my day! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. My pleasure~ ^3^
   Tällainen on ihan pakko saada juurikin päivän piristäjäksi.

   Riemastuin itse niin paljon näitä nähdessäni että oli pakko jakaa teidän kanssanne~ Olen ilahtunut siitä miten hyvän ja runsaan vastaanoton parrakkaat Actionmanit... G.I.Joet... ovat saaneet keskuudessanne! <3

   Delete
 5. Kävin eilen anoppini asioille Toys `R`Ussissa ja yritin katsella, näkyisikö siellä näitä tosimiehiä. Ei ollut. Snif. Mutta Wrestling-painijoista oli tehty kivoja actionhahmoja joilla osalla oli aika karu ja elämää nähnyt naama. Ne olivat aika hienoja myös.

  ReplyDelete