Thursday, October 17, 2013

Introducing Carbuncle!

Saammeko jakamattoman huomionne?

Remy and Feni here have an announcement to make!

My friend, Karl-Kai has started a blog after a long persuasion by me. :''D So I think it's only fair that I should advertise Kai's blog. Karl-Kai blogs about BJD-dolls, figures and things he likes (for example games, comics, different languages, countries and cultures).

 
You can also admire his unique and cool art skills as he also posts drawings, fan art and comics in the blog. His writing is always a fun and entertaining read so I recommend following the blog most warmly~
So what are you waiting for~ Go and get some in Carbuncle (linkki)!
---

Remyllä ja Fenyllä on asiaa!

Ystäväni Karl-Kai on perustanut blogin, mitä suostuttelin häntä tekemään pitkään. Joten minusta on vain kohtuullista että nyt mainostan hänen blogiaan täällä! :''D Karl-Kai bloggaa BJD-nukeistaan, figuureistaan ja fanituksen kohteistaan (mm. pelit, sarjakuvat, erilaiset kielet, maat ja kulttuurit).

Blogissa voit ihastella myös hänen hienoja ja yksilöllisiä piirroksiaan, fan artia ja sarjakuvia! Karl-Kain blogikirjoitukset ovat myöskin erittäin hauskaa luettavaa, suosittelen blogiin tutustumista ja seuraajaksi liittymistä lämpimästi~

Joten, mitä enää odotat, kipin kapin Carbuncleen! 
Blogi on enimmäkseen englanninkielinen, mutta Karl-Kai pyysi minua kertomaan, että voitte aivan hyvin kommentoida myös suomeksi.


Picture by Karl-Kai

Here's a little sample of Karl-Kai's neat drawings~

I also have a personal announcement that I'd like to make as well. I'm going on a trip to Germany and the departure is tonight. I'll be back 27th October and am probably unable to post anything during my stay in Hamburg.
Please have a nice week and I'll see you all again once I've returned! ^___^/

---

Tässä pieni maistiainen Karl-Kain upeista piirroksista~

Minulla on myöskin oma ilmoitus jonka haluaisin tehdä tässä samalla. Olen lähdössä matkalle Saksaan ja lähtö on tänään illalla. Palaan 27. päivä lokakuuta ja luulen että en matkani aikana pääse blogaamaan.
Toivotan teille kaikille hauskaa viikkoa ja tavataan taas sitten kun olen palannut! ^___^/

2 comments: