Sunday, October 27, 2013

Ich hab' mein Herz nicht in Heidelberg sondern in Hamburg verloren...


Aaaand we're back!

I arrived home early this morning, exhausted but very happy~
It was a good trip and I had great time, although I didn't get much sleep, drank too much beer ('cos in Germany,  it just won't do without beer), walked so much that my legs are still hurting and made people stare by dragging a doll with me for photography purposes.

Although it's good to be home (and get enough sleep), returning from a trip is always a tad sad. It's like the trip forms a small gap in time of its own, separate from your normal daily life. And after the trip is over, that span of time is forever closed and you can never go back.
Sure, there will be other trips to come, but none of them will be like the other, even if you travel to the same place. You'll always have a special thing in mind, an atmosphere, a song, a taste or something else that reminds you of that particular journey.

I'll go through the photos I took and reminisce the trip in the blog when I get a bit more rest~ :3

---

Jaaaa olemme taas täällä!

Palasin aikaisin aamulla kotiin, uupuneena mutta onnellisena~
Matka oli onnistunut ja minulla oli hauskaa, vaikka sain liian vähän unta, kävelin niin paljon että jalat ovat vieläkin kipeinä sekä hämmästytin ihmisiä kanniskelemalla ja kuvailemalla nukkea ympäriinsä.

Vaikka kotonakin on hyvä olla (ja saada nukuttua tarpeeksi), matkalta palaaminen on aina hiukan surullista. Ihan kuin matka muodostaisi oman pienen ulottuvuutensa joka poikkeaa tavallisesta jokapäiväisestä elämästä. Ja sitten kun matka on ohi, tuo ajanjakso sulkeutuu ikuisiksi ajoiksi eikä siihen voi enää koskaan palata.
Tietenkin tulee uusia matkoja, mutta ne eivät ole toinen toistaan samanlaisia vaikka matkaisitkin samaan paikkaan. Tietystä matkasta tulee aina säilymään mielessä jokin tietty erityinen asia, tunnelma, laulu, tuoksu tai maku tai mikä tahansa, mikä muistuttaa siitä nimenomaisesta matkasta.

Käyn matkalla ottamani valokuvat lävitse ja muistelen matkaa blogissa kun olen saanut hieman levättyä~ :3By the way, I love KiKa Lounge that runs on the KiKa channel during the late hours of the night. I found the newest Lounge on Youtube with english subtitles for all of you who don't understand German. :''D This time Berndt the Bread has to spend the whole night in Nerd Party... and gets to cosplay Sailor Moon among other things.

Oh, people of Germany, I love your sense of humour. x'3

---

Muuten, tykkään hirmuisesti KiKa Loungesta, jota lähetetään lastenohjelmiin erikoistuneella KiKa-kanavalla yön lävitse kun lasten ohjelmia ei näytetä. Löysin uusimman Loungen Youtubesta englanninkielisillä teksteillä teille jotka ette ymmärrä saksaa. :''D
Tällä kertaa Berndt das Leipä joutuu viettämään koko yön Nörtti Partyssä... ja pääsee mm. cosplayamaan Sailor Moonia kaikkien nörtähtävien juttujen lisäksi.

Voi saksalaiset, tykkään niin huumorintajustanne. x'3

9 comments:

 1. Tervetuloa takaisin : D

  Minulla on kyllä samantapainen fiilis loman jälkeen. Traconin jälkeen elämä oli tyhjää miltei viikon, hah

  Mutta hitsikkä saksalaisten huumori on loistavaa XD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! ^3^/~*
   Totta puhuen kaipasin hiukan blogaamista ja muita nettiaktiviteetteja.

   Todentotta, conien jälkeinen angsti on kyllä tuttua! ;-D Ehkä matkoissa ja coneissa on jotain samaa - niissä on sellaista hohtoa mikä "nostaa arjen yläpuolelle" näin superkliseisesti sanottuna. *mainosäänellä* X'3

   Hehe, eikös vain olekin loistavaa?

   Delete
 2. Tervetuloa takaisin <3
  Toivottavasti oli kiva reissu : D Nuksusi näyttää niin kauniilta tuossa kuvassa, jotenkin hirmu kirkas ja raikas kuva. Lisää blogitekstejäsi odottaessa ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, oli kyllä kivaa! :3
   Ja olen iloinen kun tykkäsit tuosta kuvasta tuo olikin niitä harvoja edes hiukan onnistuneita nukkekuvia matkalta... ^^;;
   Mikä siinä on että matkalla kuvat aina epäonnistuu, snif snif.

   Delete
 3. Welcome back! (En oikein ikinä tiedä pitäiskö kommentoida suomeksi vai englanniksi :D ) Tuollainen fiilis on mullekin tuttu. Ja hassuahan se on, koska kaikki päivät ovat sellaisia, että niitä ei saa takaisin. Toki jos niitä aina jäisi murehtimaan, niin angsti olisi taattu. Onneksi jää kuitenkin muistot hyvistä reissuista :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yay, thanks! ^3^ Ihan kummalla kielellä vaan saa kommentoida, mikä itsestä kivammalta tuntuu. Olen itse tykännyt kommentoida englanniksi niihin blogeihin joissa on kirjoitettu tekstit pelkästään englanniksi, tai suomeksi niihin jossa pelkästään suomeksi. Tämä minun blogi on vähän hassu tapaus mutta haluan pitää kiinni sekä ulkomaalaisista että niistä suomalaisista lukijoista jotka eivät hanskaa pitkiä sepustuksia enkuksi. :-)

   Ja oikeassa olet, mutta en voi välttää aina pietä matkanjälkeistäangstia. ;-D

   Delete
 4. GOOD TO HAVE YOU BACK!! <3 Odotan jo nyt innolla päivityksiä tosta sun reissusta!
  Mul on aina ihan sama fiilis ku tulee ulkomailta kotiin. Tai ensiks tuntuu tosi hyvältä ku pääsee halimaan elukoita, mut sit melkeinpä heti iskee joku jälkimasennus ja sitä vaan toivois, ettei reissu oliskaan vielä ohi. :D Mut siitä tietää onnistuneen matkan jos ikävöi takasin. Ainakin näin mä järkeilen sen. ^w^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww, thanks! ^3^
   Aaaa, suorituspaineet kasvaa. ^^;;
   Noinhan se juuri on kuin kuvailit. Ja on kyllä kiva olla takaisin ja päästä puuhaamaan kaikkia kotijuttuja ja muuta hauskaa. Ensi viikonloppuna on Halloweenkin~ Ja minulle tulee vieraita~ Enkä ole tehnyt vielä mitään sen eteen, ääk! X''D

   Delete
 5. Olen ihan kade, kuulostaa siltä, että reissu oli mahtava :D

  Ja repsahtelin tuolle Bernd-leivälle. Mahtava pätkä! Mitä kaikkea saksalaiset keksivätkään xD

  ReplyDelete