Wednesday, January 22, 2014

Nekomimi Mode!


Finally a somewhat dramatic Soom Cheshire cat split-order at our local BJD-forums has been brought to an end, and Ritsuka  has his resin cat ears and -tail at last! <3

---
Viimein hieman draamaa sisältänyt Soom Cheshire cat -kimppatilaus Hartsilapset-foorumilla on saatettu päätökseen ja Ritsuka sai lopulta hartsiset kissankorvansa ja -häntänsä! <3


I just can't stand how cute Ricchan looks with the ears! >3< And the paws that were optional for Dikadoll AAAAA go so well with this look too~
Soom cream white is a bit more whitey white than Dikadoll's normal white, but since the ears and tail will be blushed to match Ritsuka's hair color it won't matter that much.

I'm having the same problems with the tail as with the fox tail on Soom Feny - the magnet is too weak to hold such a heavy resin part in place... it keeps falling off (heh, those of you who are familiar with the meaning of shedding the tail and ears in Loveless, no nasty thoughts!).

---
Aa, en kestä miten söpöltä Ricchan näyttää noissa korvissaan! >3< Ja käpälätkin, jotka olivat valinnaisosina Dikadoll AAAAA:lle sopivat tähän lookkiin tosi hyvin~
Soomin cream white on hitusen valkoisempi kuin Dikadollin normal white resiiniväri, mutta koska korvat ja häntä blushataan myöhemmin Ritsukan hiusten värisiksi niin eipä sitä sitten enää huomaa.

Hännän kanssa tosin on sama ongelma kuin Soom Fenyn ketunhännälläkin - magneetti on liian heikko pitämään niin painavaa hartsipötkylää paikallaan... se putoilee koko ajan (heh, te jotka tiedätte mitä hännän ja korvien pudottaminen tarkoittaa Lovelessin maailmassa niin eipäs mietitä tuhmia!).


As to where Ritsuka's cat ear hairband went; not far. Now every doll I own gets to wear it on their turn. Well, that is to say; the ones that it fits.

I give you; nekomimi Radu. Hmm. Two moe-points in one; cat-eared robot. Not bad at all! x3 This reminds me, I was reading the newest issue of a Finnish dog-magazine that is ever so cleverly named as "Dogs" where a certain article caught my eye.
There was a particular point in an article that caught my eye about pets and the future evolution of machines. Some scientist was of the opinion that we should be careful if and when an artificial intelligence surpasses that of the human I.Q. Painting orwellian dystopies on the wall, the scientist claimed that animals might take the side of the machines if worse comes to worst for us humans. (and I think we're talking about animals enhanced with microtechnology here, not just your ordinary cattle ;-)

Even though the idea sounds rather far off, I find it interesting. I've never thought about what would happen to the animals if a supreme artificial intelligence were to take the ruling position from us humans. Cybernetically enhanced animals and super-intelligent machines collaborating to bring us humans down? I'm not sure if that's ever been done in science fiction before. (Please enlighten me if you know better!)

---I always seem to amaze myself with these trains of thought during the late hours. One minute you're photographing a cat eared doll, next you're philosophizing about animals and robots taking over the world...? Maybe it's time to call it a night! x'D

---

Jos ihmettelitte minne Ritsukan kissankorvapanta meni niin ei kovin kauas. Nyt jokainen nukke jonka päähän saan sen mahtumaan saa omalla vuorollaan söpöillä korvakkaana.

Niinpä esittelen teille ensimmäisenä; nekomimi Radu! Hmm. Kaksi moe-pistettä yhdellä iskulla; kissankorvainen robotti. Ei paha! x3 Tämä muistuttaakin minua artikkelista tulevaisuuden lemmikeistä, jota luin uusimmasta Koirat-lehdestä. Artikkelin loppupuolella eräs tutkija esitteli näkemyksiään siitä, että ihmisten tulisi olla varovaisia jos ja kun keinoäly ohittaa ihmisten älykkyystason. Orwellilaisia dystopioita seinälle maalaten tämä tutkija arveli että (esim. mikroprosessoreilla parannellut, nykyistä älykkäämmät, tietoiset) eläimet saattavat mennä älykkäiden koneiden puolelle jos ihmiskunta jää alakynteen.

Vaikka ajatus kuulostaa ensin ehkäpä hiukan kaukaa haetulta, se on silti kiehtova. Enpä ole koskaan tullut ajatelleeksi mitä eläimille tapahtuu jos superälykäs kone kaappaa vallan meiltä ihmisiltä. Kyberneettisesti muunnellut eläimet ja yliälykkäät koneet yhteistyössä kaatamassa ihmiskuntaa? En tiedä onko tätä ideaa vielä käsitelty science fictionissa. (Ja minua saa valaista jos tiedätte paremmin~)

---Niin ja; aina kun sitä pysähtyy ajattelemaan niin huvittuu omista yöllisistä pohdiskeluistaan. Yhtenä hetkenä kuvaat kissankorvaista nukkea ja toisena filosofoit eläimistä ja roboteista suunnittelemassa maailmanvalloitusta...? Ehkäpä on aika mennä nukkumaan! x'D

8 comments:

 1. Voi ei kun Ricchan näyttää söpöltä!! <3 Kissankorvat ja -häntä on vaan jotain maailman sulosinta!! Välillä kissan kanssa sohvalla löhöillessä jään oikein haltioituneena kattomaan ku se heiluttaa sitä hännänpäätä rauhottavasti. Ja sit oon katkera ku niillä on niin ihana häntä..... mäkin haluun!! XDD

  Yölliset ajatukset on aina parasta! Sitä jää tuumailemaan mitä ihmeellisimpiä juttuja. Eipä oo kyllä koskaan tullu itellekään mieleen, et mitä tapahtuu jos ihmisiltä kaapataan valta. Ehkä maailmalle käy niinku Tokyo Jungle-pelissä! XD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi, minulla on joku fiksaatio eläinkorvaisiin ja -häntäisiin hahmoihin. :3 Niissä on vaan jotain ihanaa! Ja kissoissa on parasta nimenomaan se häntä, ja ihanat tassut. Ja... eikö niin! Olen aina ollut niin kateellinen eläimille joilla on ihanat hännät! Lapsena näin unta että minulla oli suloinen häntä, joka oli ulkonäöltään kuin kissanhäntä mutta sitä pystyi käyttämään apinamaisesti kiipeilyapuna. Sitten viiletin sen avulla puissa. Herättyä olin tosi pettynyt kun tajusin että se oli vain unta. :'D

   Niinpä. Itseasiassa olen miettinyt paljonkin tuota keinoälyn kehittymistä ja mitä käy jos siitä tuleekin ihmisille vihamielinen. Mutta olenkin tällainen robottifanittaja että robot pyörii mielessä vähän tuosta jos tästäkin. :3 (että vaan odotan innolla koska saadaan kunnollisia seuralaisroboja, toivottavasti ennenkuin minusta aika jättää.;)
   Hei, ainiin! Tuo Tokyo Jungle-peli! sitä onkin pitänyt koittaa, eikä vähiten siksi että se pomeranian-koira joka on kai ensimmäinen laji jota voi ohjata siinä (?) on niin ihana!

   Delete
 2. Ritsukasi on todella söötti. Nuo käpälät ovat kertakaikkisen suloiset<3
  Autokorjaamoyrittäjänä suhtaudun keinoälyyn todella skeptisesti. jollemme vielä saa kasaan muutamaa vuotta pidempään kestävää tietokonetta tai autoa jota ei tarvitsisi alinomaa huoltaa, hoivata ja entrata, ei vielä tarvitse miettiä älyjuttuja. älykäs kone on rampana tai joku ohjausboksi sökönä ihan yhtä paljon materiaalinsa arvoinen kuin älytönkin. Tekniikkahan kulkee taaksepäin. Uudemmat autot ovat käytännössä mahdottomia huoltaa, ja jos joku elektroninen boksi ajoneuvon sisuksista hajoaa, koko laite on käytännössä romu. Sen sijaan joku 90-luvun alun Corolla kulkee ikuisesti. sen osaa kuka hyvänsä rasvari-Jaakko korjat maailman joka kolkalla, kaikki varaosat voidaan itse tarvittaessa valmistaa eikä se tarvitse tietokoneen päivityksiä, tietyn tasoista polttoainetta tai muutakaan mitä nykyautot tahtovat. Jos ajat sen jokeen, pääset ovista ulos, toisin kuin nykyaikaisissa sähköoviautoissa. Kun vedät sen joesta ylös, se on kuivatuksen jälkeen ajokunnossa. Uusi auto on elektroniikka kastuneena hengenvaarallinen.
  Sorry skeptisyys. olen viimeisen 2 vuorokauden aikana hajottanut auton, pellettipolttimen ja pölynimurin. Hippunen kestävää teknologiaa olisi välillä ihan kivaa. Vaikka sitten älykkäänä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos~ <3 :3 Käpälät tosiaan ovat vastustamattomat.
   Eipä mitään, kyllä se keinoälyn kehittyminen minustakin tuntuu kaukaiselta. :3 Toisaalta en tiedä voiko kulutusteknologiaa verrata huippututkimuksessa luotuun, koska kulutusteknologian tuotteen tehdäänkin nykyään niin että ne eivät kestä kauaa jotta ihmiset ostaisivat enemmän tavaraa rikkoutuneiden tilalle.
   Mutta jos Mad Max-maailma joskus toteutuu niin mekaaniset laitteet tosiaan ovat käyttökelpoisia kun taas hienot sähkölaitteet eivät välttämättä niinkään.

   Delete
 3. Heh heh. Eilisiltana oli telkkarissa maininta, että joku tulevaisuusguru oli Forbes-lehdessä analysoinut, että huipputeknologian aika on ohitse ja seuraava kehityssuunta on paluu perusasioiden äärelle, kuten huomion kiinnittäminen siihen kuka ruokamme kasvattaa, millä menetelmillä ja missä? Hän näki maanviljelyn ja omavaraisuuden turvaamisen seuraavana suurena kehitysvisiona. Eli niiden asioiden turvaamisen, jotka ovat välttämättömiä jos jotakin yllättävää sattuu ja esimerkiksi sähkönsaanti katoaa. Kuka sitten ruokkii kaupunkilaiset ja tuo hiiliä ja halkoja heidän lämmittimiinsä?
  Blääh. Nyt minunkin alkoi tehdä mieli käpälällistä hahmoa. Fairylandin lammas taas herätti sorkkahuuman. Onneksi se myytiin heti loppuun.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aa, kiitos tiedosta! Täytyykin tutustua, tykkään kaikenlaisten tulevaisuusvisioiden ja sellaisten pohtimisesta~ Itseasiassa uskon, että ihminen saattaisi olla kaikista onnellisimmillaan jos palattaisiin omavaraistalouteen ja yksinkertaisiin asioihin ja elämäntapaan. Meillä on onneksi puulämmitteinen kesämökki ja läheisessä mummolassa metsää ja peltoa että sinne voi paeta jos maailman meininki äityy kovin uhkaavaksi. ;-D

   Aw, hanki ihmeessä käpälällinen tai sorkallinen hahmo! Voi, joko se lammastyttö meni sold outtiin? ;__; Jos ei olisi tullut yllättävää Volks Kun-hankintaa eteen olisin saattanut hankkia sen lampaan! No ainakin voi lohduttautua sillä, että se sculpti (Rin?) päätyi Fairylandin a la Carteen, se on minusta tähän mennessä onnistunein Minifée~

   Delete
 4. Ritsuka on niin täydellisen näkönen kun hänellä on nuo korvat :3 :*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, kiva että tykkäät Ritsukasta. :3
   Heps, kun kurkkasin blogiisi, huomasin että olit jättänyt minulle joulukuussa jo blogihaasteen ja se on mennyt minulta ihan ohi! Pitääpä korjata tämä asia piakkoin~

   Delete