Wednesday, January 29, 2014

Wintery Remy and Xav!


Winter isn't my favorite time of the year but I quess seasonal dolly-piccies make it more tolerable... or do they?
At least Remy here seems to have a hoot with what little snow we have in Southern Finland. When I first started taking doll pics I thought one of the most fun things would be to document the changing of seasons through doll-photography. Well, nowadays I'm often too lazy to get myself outside with a doll and a heavy camera, but after this shoot I think I should do it more often.

...even though it was so cold that I only got a couple of post-worthy pics (the others were too blurry due to my hands shaking from the cold. >.< ).

---

Talvi ei ole suosikkivuodenaikani, mutta vuodenaika-nukkekuvat tekevät siitä luultavasti helpomman sietää... vai tekevätkö ne?
Ainakin Remy tässä näyttää saavan kicksejä siitä vähäisestä lumesta mitä Etelä-Suomessa tällä hetkellä on. Kun aloitin ottaman nukkekuvia, tuumin että yksi hauskimmista asioista olisi vuodenaikojen ja sesonkien vaihtumisen kuvaainen nukkekuvien välityksellä. No, nykyisin olen yleensä liian laiska raahautumaan ulos nuken ja painavan kameran kanssa, mutta näiden kuvien ottamisen jälkeen tuli sellainen olo että ehkä sitä pitäisi kuitenkin tehdä useammin.

...vaikka olikin niin kylmä että pelkästään muutama kuva on postaamiskelpoisia (muut tärähtivät koska käteni tärisivät kylmästä niin pahasti. >.< )


Remy got herself a new outfit from Dollmore. If you've ever wondered if Dollmore Dear Doll clothes fit Soom Teenie Gems the answer is; yes they do. :3
 I wanted to go for a peppy look for Remy with this outfit.

---

Remy sai itselleen uuden asusetin Dollmorelta. Jos teitä on koskaan mietityttänyt, menevätkö Dollmore Dear Doll-kokoiset vaatteet Soomin Teenie Gemeille niin vastaus on; meneväthän ne. :3
Halusin tällä asulla saada Remylle entistä pirtsakampaa lookkia.


I've slightly changed Xavier's style again. Isn't it funny how on some dolls there's a set style straight from the beginning while others keep changing styles all the time?

I'm really liking these limited color wigs I received from Leeke, the Mystery Black is really pretty, finally a color that looks good on Xav! I got tired of trying to decide what color of eyes I'd try to force on Xav this time, and went with my favorite eye-color, purple.
I really love Xav's profile and I think that emo-style strands over one eye (and a ponytail!) is his trademark. ;) He looks best like that with every wig.

---
Muutin taas Xavierin tyyliä hiukan. Eikö olekin hassua, miten joillekin nukeille muodostuu heti alusta jokin tietty pysyvä tyyli ja sitten toisilla tyylit vaihtelevat?

Tykkään tosi paljon näistä uusista limited-värisistä peruukeista jotka tulivat Leekeltä, Mystery Black on tosi kaunis, ja viimeinkin väri joka tuntuu sopivat Xaville! Väsyin pohtimaan minkä väriset silmät yritän pakottaa Xaville tällä kertaa ja menin helpoimman kautta; lempiväriseni violetit silmät sen olla pitää!
Xavin profiili on minusta hieno ja luulen että tuo emomainen hiukset toisen silmän päällä-tyyli (+ poninhäntä) on Xavin tuotemerkki koska jätkä näyttää parhaalta kaikissa peruukeissa siten. ;3


It's been a while since I've last photographed Xav, my first ball jointed doll. While taking these pics a thought came to my mind about a series of posts, each "introducing" my dolls one at a time. I'd like to write about the good and bad points of that doll, and what thoughts the character rises in me. Would you like to read posts like that or do you think that the doll-profiles (that I should update again soon) are sufficient enough? :3

---

Onkin jo vähän aikaa siitä kun viimeksi kuvailin Xavia, esikoisBJD-nukkeani. Näitä kuvia ottaessa tuli mieleen, että haluaisin tehdä sarjan postauksia, joissa "esiteltäisiin" nukkeni jokainen vuodollaan. Haluaisin kirjoittaa nuken hyvistä ja huonoista puolista ja mitä ajatuksia niiden hahmot minussa herättävät.
Haluaisitteko te lukea tällaisia postauksia vai ovatko nukkeprofiilit (jotka pitäisi muuten taas pian päivittää) riittäviä? :3

7 comments:

 1. Esittelypostaukset kuulostaa tosi hyvältä idealta, tekis mieli toteuttaa sellainen omassakin blogissa. Määkään en oikein siedä talvea, viimeksi tänään olin saada itkupotkuraivarit kun on niin kylmää ja pimeää ja ankeaa. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla! :) Minusta olisi hauska tehdä tällaisia postauksia ja lukisin myös mielellään muidenkin nukeista vastaavia!
   Kylmyys on ärsyttävää kun pitää laittaa hirveä kerros vaatteita ja silti jäätyy! Sisällä sitten paahtuu niissä toppauksissaan... -__- Onneksi nyt on alkanut jo valostumaan ja päivä pitenemään, kevättä kohti mennään! ^3^

   Delete
 2. Remy on söppänä takissaan. Olen sitä katsellut, että olisipa kiva hankkia, jos olisi sopiva nukke kyseiseen takkiin : D Xavierille sopivat kyllä erilaiset peruukit ja silti herra näyttää itseltään. On ollut Xavia ikävä < 3

  Esittelupostaukset olisivat mielenkiintoisia. En tiedä meneekö liian monimutkaiseksi, mutta voisihan osan piirteistä esitellä kuvina.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww, eikös? :3 Hanki Teenie Gem niin sitten voit hyvällä syyllä hankkia myös takin, hihi? x'D Oi, kiva että Xavieria on kaipailtu. Minullakin on ollut vähän haiku olo kun Xav-parka on jäänyt vähän paitsioon. Tykkään silti miekkosesta kovasti. Tämä nukke-esittelypostaussarjaidea (mikä sanahirviö! x'D) lähti oikeastaan siitä, että saisin kimmokkeen kuvailla enemmän kaikkia nukkeja. En ajatellut tehdä postauksista mitään kaikenkattavia, vaan sellaisia kepeitä ja toivottavasti viihdyttäviä. Myös vähän sellaista soul-searching-tyyppistä että saan itsekin vähän tutkiskeltua mitä hahmo minulle oikeastaan merkitsee... Mutta tuo kuva-idea on hyvä. Tarkoititko valokuvia vai piirroskuvia? Voisihan niitä yhdistelläkin~ :3

   Pikkuisia on niin helppo kuvata kun vaan nappaa nuken ja räpsii, isojen kanssa pitää nähdä vähän vaivaa, siksi isoja nukkeja olen kuvaillut harvemmin kun siinä menee niin paljon aikaa.

   Delete
  2. Mieleen tuli valokuvat lähinnä joissa nukke puuhaisi vaikka jotain luonteenpiirteelleen tai intohimolleen ominaista (kuten vaikka Xavi leipomassa jotain < 3 ), mutta piirroksetkin olisivat mukavia ~

   Delete
 3. olisipa kivaa saada esittelypostaukset eri nukeista! Sellainen olisi aiheellinen omaankin blogiin kun tuntuu, että kuvausaika ei jakaannu ollenkaan tasan. Pidin kovasti blogini joulukalenterista ja yrityksestä saada eri nukke joka päivälle, vaikka Blythet tuntuivat varastavan enemmän kuin niille kuului ja siksi pari nukkeparkaa jäi kuvaamatta.
  Kylmyys estää tarttumasta hartsiin. Lämmitän puilla ja olen liki koko ajan jostakin kohtaa nokinen :(

  ReplyDelete
 4. Remy se osaa aina piristää tuolla pirteällä ja hymyilevällä katseellaan! Silmien kirkkaus senkun loistaa ja kertoo että tämän nuken persoonalla on energiaa vaikka muille jakaa! Ihania kuvia , laatu senkuin vain hyväilee katselijan silmiä! Tuollainen nukkekuva kelpaisi taustakuvaksikin pidemmäksi aikaa! Älyttömän suloista.

  Tämäpä menee jännäksi Xav on nähty monen monessa peruukissa joten lukijana on jotenkin tottunut peruukin vaihtelevuuteen :D MITENHÄN tässä totutaan uuteen ja ehkä pysyvään peruukkiin? Joka muuten sopii älyttömän hyvin, leeken limited sävyt ovat kyllä niin herkullisia!

  ~Ameeba

  ReplyDelete