Wednesday, August 27, 2014

Addicted to Blue


My bird prince Lucky is home from face-up and blushing! Fyrd did an awesome job with it too~ this is the best face-up that I've received from a commission yet.

---
Lintuprinssini Lucky palasi kotiin meikistä ja blushista! Fyrd teki todella hyvää työtä sen kanssa~ Tämä on paras face-up mitä millään nukellani on ollut tähän asti!

When I first decided to get this blue bird Teenie Gem, I thought he would be a little sweetie. But what I got instead was my Lucky who is giving me all kinds of mischievous rascal-vibes. Right from the start, even without his face-up he looked like this arrogant little "respect me, I'm royalty!"-kind of character.

---
Silloin kun päätin että hankin tämän sinilintu-Teenie Gemin niin oletukseni oli että siitä tulisi kiltti pikku söpöläinen. Mutta sen sijaan sainkin tämän minun Luckyni, joka vaikuttaa ilkikuriselta vintiöltä. Heti jo alkuun ilman face-uppiakin se vaikutti sellaiselta "kunnioita minua, olen jalosukuinen!"-henkiseltä hahmolta.


Well, it's much more fun to let the dolls decide who they want to be. ;)

Lucky's got a really awesome blushing on his wings, tail and feet, but I just couldn't resist taking pics of his face-up first. Pics of the bird-prince in his true bird-form will be up when it stops raining for a moment and I get to take pics again...

---
Noh, on tosiaan paljon hauskempaa antaa nukkien välillä päättää millaisia ne haluavat itse olla. ;)

Luckyn lintuosilla on aivan mielettömän upea blushaus mutta en malttanut olla ottamatta kuvia ensin pelkästään face-upista. Kuvia lintuprinssistä todellisessa lintu-muodossaan tulee heti kun taas vähäksi aikaa sade taukeaa ja voin mennä ottamaan niitä...


Played around in Photoshop with this pic a bit, adding a blue color cast. I'm not sure if my pics turn out for better or worse when I photoshop them.. :'D My aim is to try and get the settings right straight on the camera, but I do tweak pics a little with the computer all the time, reducing whatever noise and craininess there might be in some pics and editing flyaway hairs off from almost all of my pictures.

Blue resin is surprisingly easy to photograph by the way! And so is gray resin. Maybe my infatuation with special colored dolls has got something to do with how good I think they look in photos.
Xavier in all his whiteness is still the most difficult of my dolls to photograph. I always need to find the perfect lighting conditions to get him right.

---
Leikin vähän Photoshopilla tämän kuvan kanssa. En ikinä ole yhtään varma tulevatko kuvani photoshoppaamisen ansiosta paremmiksi vai huonommiksi... :'D Tavoitteenani on saada asetukset oikein jo valmiiksi kamerassa, mutta kyllä tavanomaisesti muokkaan kuvia aina hieman tietokoneellakin. Useimmiten vähennän kohinaa ja editoin irtohiuksia pois kuvista.

Sininen hartsi on muuten yllättävän helppoa valokuvata! Ja niin on harmaa hartsikin. Ehkäpä ihastumiseni erikoisvärisiin nukkeihin johtuu siitä, että tykkään siitä miten ne onnistuvat kuvissa mielestäni. Xavier kaikessa valkoisuudessaan on edelleenkin vaikeimmin kuvattava nukkeni. Valotus-olosuhteiden pitää olla sen kuvaamiseen juuri oikeat...


A friendpic with Remy!
My camera accidentally took this shot, while the wind was starting to knock Remy and Lucky over and I reached to catch them! :'D I think they look adorable!

---
Kaverikuva Remyn kanssa!
Kamerani otti tämän kuvan vahingossa kun tuuli meinasi kaataa Remyn ja Luckyn ja syöksyin nappaamaan ne! :'D Näyttävätpä suloisilta yhdessä.


So much for photos of both of them standing! I didn't want to push my luck and to have both of my fav Teenies get broken... I'm thinking of a group pic with all of my Teenies, but I'm terrified of taking one where some of them stand. I need to come up with a photo idea that doesn't include a possible domino-effect of the Teenie kind.

They are wearing only socks because I thought it looked adorable~ <3 I need to take a pillow-fight themed pic so that the background will be more sock-accurate so to say.

---
Se siitä että olisin ottanut kuvia jossa molemmat seisovat! En halunnut koittaa enempää onneani ja mahdollisesti päätyä siihen että molemmat lemppariTeenieni menisivät rikki... Suunnittelen ryhmäkuvaa kaikista Teenyistäni, mutta jänskättää ottaa sellainen missä edes osa niistä seisoo.Täytyy keksiä hyvä kuvaidea, joka ei sisällä mahdollisuutta Teenie-dominoefektiin.

Ovat sukkasillaan, koska se oli minusta suloista~ <3 Täytynee ottaa joku tyynysota-kuva niin että tausta olisi vähän enemmän sukkasillaan oloa tukevaa niin sanoakseni.


Remy: "Noogie noogie!"

Lucky: "Stop that you insolent mutt!!!"

---
Remy: "Pörröti, pörröti!"

Lucky: "Lopeta tuo senkin röyhkeä piski!"

Puppy in my pocket! I put the little ones in the pockets of my bathrobe during transportation outside. :D They looked so funny peeking out from there that I just had to take some pics!

---
Pentu taskussani! Laitoin pikkuiset kylpytakkini taskuihin kuljetuksen ajaksi kun menin ulos kuvaamaan. :D Näyttivät niin hupaisilta sieltä kurkistellessaan että oli pakko ottaa kuvia.Birdy in my pocket! I thought Lucky would look annoyed there but he actually looks kind of excited..?

Lucky: "Huh? Where are we going?"

---
Lintu taskussani! Luulin että Lucky näyttäisi taskuun työnnettynä ärsyyntyneeltä, mutta sehän näyttää itseasiassa hieman innostuneelta...?

Lucky: "Mihin mennään?"Puppy and birdy in my pocket! :D As much as I try to flatten Remy's hair it always get mussed up for some reason... Decided to leave that un-edited because it fits in this pic~

No puppies or birdies were harmed during this photoshoot... much.
---
Pentu ja lintu taskussani! :D (kuulostaa joltain koodikieleltä, lol) Yritän aina silittää Remyn hiukset mahdollisimman sileiksi, mutta aina ne lopulta ovat sekaisin ja pystyssä... Jätin ne editoimatta pois tässä koska sopivat kuvaan~

Pentuja tai lintuja ei vahingoitettu näitä kuvia otettaessa... paljonkaan.


16 comments:

 1. Very sweet pair of dollies! :3

  I love coloured Resin, blue especially -- hope I get the chance to own a blue doll one day!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! ^__^
   Colored resin is awesome, if you find a blue doll that you like, go for it! :3

   Delete
 2. Ihana parivaljakko :D Lucky näyttää todella upealta <3
  Oo, ryhmäkuva Teenyistä! Kuulostaa mahtavalta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! :3 Kiva että ovat mieleen~
   Kyllä se ryhmis pitää toteuttaa, harmittaa vaan vähän kun yksi kroppa puuttuu niin pitää joko jättää Remy tai Ayato pois ryhmästä tai sitten pitää mukana pelkkänä päänä...

   Delete
  2. Tai jos miitataan keskenämme, niin voithan sä lainata multakin kroppa väliaikaisesti ;)

   Delete
 3. Ihania nuo taskukuvat! :DD Remy on kyllä mun kestosuosikki, aina yhtä iloinen ja innostunut.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lykkäsin pikkuiset taskuihin mitään ajattelematta ja hetken päästä tajusin että nehän ovat siellä niin somia. :3
   Remy on minun lellilapsi~ <3

   Delete
 4. Tuo sininen hartsi on kyllä mielettömän kaunista ♥Q♥. Ja oi että, meinasin kuolla kun näin ekaa kertaa tuon face upin X3. Se oon todella kaunis ja upea (ja voi apua jos ne lintuosaset on ne mitkä olen nähnyt niin... Miten selviän kokonaisuudesta hengissä :'3)!
  Remy on aivan mielettömän suloinen jokaisessa kuvassa ja nuo siniset silmät ovat jotakin niin lumoavaa joka kerta. Lucky on aivan mielettömän upea, kuten kaikki muutkin nukkesi (oih, Xavier♥) ja nuo vaatteet on jotakin todella sööttiä<3.

  Jään innolla odottelemaan toteutatko tyynysota kuvaa :'D. Sellainen olisi aivan mahtava, tästä kaksikosta etenkin -tai ehkäpä hieman suurempanakin kokonaisuutena ;3.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minäkin olin ihan huumassa nähdessäni ensimmäiset kuvat tuosta face-upista puhumattakaan niistä blusheista lintuosissa... oikeastaan minusta tuntuu että Lucky on liian hieno nukke minulle kun en tiedä osaanko kuvata sitä sen upeudelle sopivalla tavalla. :'D (jep, tää prinssiajattelu on nyt juurtunut vähän liian syvälle).

   Kiitos paljon ihanasta kommentista, kiva että tykkäät nukeistani~ <3 Tulee hyvälle mielelle tällaisista kommenteista, on kivaa jos joku muukin saa iloa nukkejani katsomalla kuin vain minä itse. :D

   Ainakin pyjama-party tyylinen kuva pitää toteuttaa, koska yhdessä kuvahaasteessa on sellainen tehtävä... tosin olen täyttänyt sitä haastetta tapani mukaan aika lepsusti, eheh! Pitää varmaan tehdä aiheesta oikein kuvasarja kaikilla Teenyillä. Sisäkuvausta estää vain kamerani linssi jonka valovoimaisuus on aika kökkö ja epärakeisia kuvia on tosi hankala saada ilman luonnonvaloa. ISOja kun siinä alkaa nostaa niin kuvanlaatu kärsii ihan törkeästi... (mutta kun ostan niin paljon mieluummin uusia nukkeja kuin mitään linssejä! X'D )

   Delete
  2. Et ajattele yhtään, ettet kuvaisi Luckya koska 'et olisi sen arvoinen"! Nämäkin kuvat ovat oivallisia. Ja siinähän sitä kehittyy, kun koettaa tuoda parhaat puolet esiin ihanasta nukesta. Luulen että oma valokuvaukseni otti harppauksia sen jälkeen kun Lorinani tuli kotiin :P

   Delete
  3. Kiitos. :) Kyllä toki aion valokuvata Luckya, omat alemmuuskompleksit tässä vaan puskee pintaan. :'D Tuo on kyllä totta että kun kokee että pitää saada kohteesta mahdollisimman hienoja otoksia niin sitten kannustaa itseään tulemaan paremmaksi valokuvauksessa.

   Delete
 5. Pitää hehkutta Luckyä vielä tässäkin, vaikka jo Flicrissä aloitin. Tuo sininen hartsiväri on upeata! Ja tuo ilme on mahtava. Fyrdhin meikit ovat aina hienoja mutta tässä on kyllä luonne niin kohdallaan. Haaveilen saavani hänelle parikin nukkea meikkiin, mutta projekti ei oikein etene.
  Hauskaa miten Lucky innostuu ja näyttää tosi tyytyväiseltä tuossa taskukuvassa. Sillä on ihan eri ilme muissa kuvissa. Remy taskussa on ihan normaalia. Zorrokin kulkee treeniliivin taskussa kentällä. (Ja sitten meitä kiusataan kenguruksi)
  Ryhmäkuvaa minäkin hätistelen! Nyt vielä kun voi kuvata pihalla!

  ReplyDelete
 6. Lucky on kyllä juurikin niin prinssi kun olet sanonut :D Nuo vaatteet ovat aivan täydelliset ja vaikka luulisi, että sininen peruukki sinisellä nukella olis jotenkin 'liikaa' niin tässä se kyllä kolahtaa aivan totaalisesti. Odotan vain vielä miltä se näyttää kaikkine fantsuosineen, eli miten se persikkainen väri näkyy yleisilmeenä :3

  (Pakko muuten kaapata Spican blogia vielä sen verran, että Turrelle muikeasta kommentista iso kiitos ja kumarrus. <3 Ikävä kyllä kaikki face-uppaaminen on tällä hetkellä tauolla, joten projektilla on aikaa edetä tilauspisteeseen vielä ainakin ensi vuoden alkuun...)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Turre: Suosittelen kyllä Fyrdin face-uppeja erittäin lämpimästi, sitten kun meikkaustauko on ohitse. :)
   Aww, voin sieluni silmin nähdä Zorron liivin taskussa~ (kuvia pliis blogiisi?) Kamala koirakuume~ <3
   Ryhmäkuva on suunnitteilla, pitää vaan jaksaa vielä toteuttaa...

   Fyrd: Juu, minäkin mietin tuota peruukkia tilatessa, että onkohan tämä nyt vähän liikaa, mutta sopii kyllä minustakin kuin nakutettu. Koskaan ei voi olla liikaa sinistä? ;)

   Delete
 7. Aaaaawwwwwhhhhh Lucky on täydellinen!!!! ♥ ♥ ♥ Toi sininen on jotenkin tosi lumoavan näkönen ja vaikka vois ensin luulla, et sininen iho ja peruukki on vähän liikaa, niin tässä tapauksessa ei kyllä tosiaan oo niin!! Luckyn kasvot näyttää ihan siltä kun ne hehkuis tota sinistä...... Tosi kaunis prinssi!! >w<

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos~ <3 Ihanaa että tykkäät (eikös sinunkin ala tehdä mieli hartsinukkeja, hmmm? >:D ) Ihanasti sanottu tuo että kuin kasvot hehkuisivat sinistä. <3

   Delete