Monday, April 6, 2015

Happy Easter!


I hope you've all had a nice and peaceful Easter! ^__^

Tsukiko broke a wrist on one of her option hands, but other than that it's been fun for us. I must learn to be more careful when I change the hands for my Pure Neemo dolls...
---

Toivon että teillä kaikilla on ollut mukava ja värikäs pääsiäinen! ^__^

Tsukikolta murtui ranne yhdestä vaihtokädestä, mutta siitä huolimatta meillä on ollut hauskaa. Opinpahan olemaan varovaisempi kun vaihdan käsiä Pure Neemoille...

Both me and Tsukiko love Easter decorations.
I want to take pics of all of our decorations, but I've been really busy during this Easter, we've had guests and I've been to church every day so I hope no one minds if I'll post more Easter photos even when the holidays are over.

---

Minä ja Tsukiko molemmat tykkäämme todella paljon pääsiäiskoristeista.
Haluan ottaa kuvia kaikista koristeistamme, mutta olen ollut tosi kiireinen tänä pääsiäisenä. Meillä on käynyt vieraita kylässä ja olen ollut joka päivä kirkossa. Teitä ei varmaan haittaa että tulee pääsiäiskuvia vielä tämän toisen pääsiäispäivän jälkeenkin.I went to see an Easter play and there was a cool, almost divine looking light effect when the light shone through the windows in the church. :)

---

Kävin katsomassa pääsiäisnäytelmää, ja aurinko sattui näytelmän aikana paistamaan juuri sopivasti kirkon ikkunoista. Jotenkin pääsiäisen teemaan hyvin sopiva efekti. :)

13 comments:

 1. Hyvää pääsiäistä~ ♥ Napa täynnä suklaata, nee? :D
  Harmi kuulla tuosta Tsukikon kädestä, nuo rannesysteemit vaikuttaa kyllä sellaisille että saattavat helposti hajota :/ Mutta onneksi noita extra-käsiä saa aika helposti ostettua, esim. Amiamista ja Ebaystäkin, eivätkä ihan mahdottomia maksa! (Mulla on itseasiassa mm. tälle kuulle Amiami-tilaus, että jos kaipaat lisäkäsiä, niin tuohon pystyisi lisätä ettei tarttisi turhaan postareita maksaa :3)

  Pääsiäiskoristeet on ihania~ Olisi tehnyt mieli itekin koristella huushollia vähän enemmän, mutta kaikki meidän teemaan sopivat on jotain muinaisvanhoja ja pölyisiä ja hyi :I Ehdottomasti haluan nähdä kuvia teikäläisen koristeluista!

  Ihanannäköinen kirkko! ♥ Tykkään kovasti kaikista lasimaalauksista ja muutenkin koristeluista/arkkitehtuurista mitä ainakin vähän vanhemmissa kirkoissa on. Meidän paikallinen kirkko on joku yltiömoderni räpellys, jossa ei ole kirkon tuntua sitten yhtään ja näyttää ulkoapäin ihan homehtuneelta uimahallilta X''D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos samoin (näin jälkikäteen~ :3 ) Nohh... täytyy sanoa että tuli sitä muutama suklaapupu ahmittua. x'D

   Juu eipä se niin iso harmi ole, kun nuo Neemojen kädet eivät ole niin kauhean kalliita. Tsukikon ranteet ovat niin tiukat että käsiä saa aina kiskoa tai työntää voiman kanssa... ^^;; Hankalinta tuossa oli saada irronnut tappi ranteesta ulos... Onneksi nämä ovat pehmeää muovia, toisin kuin Nendoroidit, joiden kanssa on kamalaa, jos tapit napsahtavat poikki ja jäävät koloihin. D':
   (ohh, voisinpa ehkä hypätä mukaan käsillä jos mahdollista :3 )

   On~ Paljon pastellia ja värikkyyttä! :3 Pitää jaksaa ottaa kuvia vielä näin pääsiäisen jälkeen .Ei noita koristeita ihan heti raaski pistää laatikoihin takaisin...

   Kyseessä on Turun Mikaelinkirkko, se on todella kaunis uusgotiikkaa edustava tyyliltään. Ja juu, minäkin tykkään useimmiten enemmän vanhoista kirkkorakennuksista, uusissa kirkoissa saisi tosiaan olla enemmän koristeellisuutta. :)

   Delete
  2. Juup, laittele vaikka FB:ssä viestiä ehtiessäsi että mitä laitetaan, jos sattuu haluamiasi käsiä olemaan stokissa :)

   Delete
 2. Todella kauniita kuvia ♡ !
  Harmi kyllä, kun Tsukikon käsi meni rikki : (
  Mutta kuitenkin, on todella kaunis nukke tuo sinun Tsukikosi : 3 : ❤
  Näitten kuvien muokkaus on kyllä osunut ihan nappiin, sekä nuo kuvien taustat ja koristeet ^^

  Muuten onko Azoneille obitsuja joita voi vaihtaa ? Jos on niin minkälainen olisi hyvä keho Azonelle, ja entä lisäkäsiä ?
  Onkos muuten näitten Azoneiden mukana tuleva keho/ oma keho hyvä posettaja ?
  Anteeksi nämä kysymykset, mutta en ole vielä ihan perillä näistä Azoneiden kehoista :'3

  Hyvää pääsiäistä! ❤ Toivottavasti vietät vielä tämän viimeisen pääsiäs loman hyvin
  Ja totta pääsiäiskoristeet ovat liiankin ihania!
  Varsinkin nuo sinun ihanan värikkäät koristeet, täällä meillä ei edes ollut koristeita esillä vaikka ovatkin niin kauniita ;u;

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia~ ^3^ Mietin aina muokkaanko koristeita laittaessani kuvia liikaa, mutta kun minä niin tykkään koristella kuvia. :'D Ja kun nyt olen löytänyt nämä kännykkäsovellusten maailmat, joissa koristuksia pystyy laittamaan kuviin helposti niin kiusaus ylikoristettuihin kuviin on suuri! :'D

   Kiitos myös myötätunnosta Tsukikoa kohtaan, mutta ei hätää! :3 Minulla on hänelle muita vaihtokäsiä... tosin rikkimennyt oli sellainen neko-nyaan! nyrkkikäsi, nyyh! Yksi lemppareistani..

   Azoneille on itseasiassa omat Pure Neemo-vartalonsa. Azoneille voi käsittääkseni vaihtaa myös obitsun, mutta Pure Neemo-kroppa on niin kiva että en näkisi siihen tarvetta. Pure Neemo- vartaloita saa ostaa myös erikseen, eli jos se menee rikki niin ei hätää. Tosin PureNeemot eivät mene niin herkästi rikki kuin esim. Pullipien stock-kehot, mutta varovainen kannattaa olla juuri noiden ranteiden, nilkkojen ja muiden liikkuvien osien kanssa tietysti.

   Uudemmilla Azonen Pure Neemo-nukeilla on Pure Neemo Flection-keho, joka on todella hyvä posettaja. Kaikilla minun Azonen nukeillani on tämä keho ja olen ollut oikein tyytyväinen siihen. Vanhempien Azoneiden PureNeemo Advance-kehosta minulla ei ole omaa kokemusta, mutta sen liikeradat ovat rajallisemmat.

   Tiinyanin blogista löytyy hyvä info-osio Azone/Pure Neemo nukeista ja niiden vartaloista, kannattaa kurkata sinne: http://pureneemodiaries.blogspot.fi/p/almos.html

   Ja eipä mitään, tottakai kysyä saa, autan mielelläni jos voin. :)

   Toivottavasti sinullakin oli hauska pääsiäinen! ^3^ Voih, ehkä ensi vuonna sitten teilläkin koristeet esille? ;3 Se on kyllä välillä vähän työlästä kun koristeet pitää kaivaa esille säilöstä, sitten asettaa esille ja lopulta vielä pääsiäisen jälkeen pakata takaisin odottamaan seuraavaa vuotta... ;)

   Delete
  2. ...niin ja itsekin olin aika ymmälläni noiden Pure Neemojen suhteen ennenkuin sain ensimmäisen nukkeni. :) Aina se on uusi maailma kun tutustuu uuteen nukketyyppiin. :33 Mutta sehän on nukkeharrastuksessa toisaalta juuri kivaa! ^3^

   Delete
 3. Eih sori tuon olisi pitänyt olla "viimeisen pääsiäisloma päivän" x )

  ReplyDelete
 4. Voi miten kaunis tuo kirkkokuva! Todella onnistunut valoefekti.
  Koska viime vuonna oli tällä kylällä kärsimysnäytelmä ja ristiinnaulitseminen, tänä pääsiäisenä ei ollut mitään spesiaalimpaa ohjelmaa. Vähän sääli. Paavin pääsiäisyön messustakin ehdin nähdä vain ihan lopun.

  Voi rähmä Tsukikon kättä! Mutta nuo Azoneiden kädet ovat vähän turhan heppoisia siihen timmiin kiinnitykseen. En itse oikein edes uskalla irrotella niitä, vaikka välillä olisi vaatteiden vaihdon takia pakko.

  Laita ihmeessä kuvia pääsiäisen jälkeenkin! Rakastan pääsiäiskoristeiden värimaailmaa. Eteenkin kun en itse laittanut tänä vuonna mitään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! ^3^ Minusta kirkot ja lasimaalaukset ovat niin kauniita~
   Ohh, olisin mielelläni nähnyt oikein kunnon kärsimysnäytelmän... Tämä näytelmä kertoi pääsiäisen tapahtumista Neitsyt Marian näkökulmasta. Sinänsä ihan hyvä ajatus, mutta minä olisin kyllä ehkä sittenkin mieluummin katsonut perinteisen Ristin tie-näytelmän, jossa Jeesus ja opetuslapset olisivat olleet enemmän esillä. ^__^ Silti ihan mukavaa että tällaisia näytelmiä järjestetään ja ihmiset käyvät niitä mielellään katsomassa, koska kirkossa oli paljon väkeä.

   Minäkään en ehtinyt tänä vuonna katsoa Vatikaanin pääsiäisyön messua, se kyllä vähän harmittaa... Tosin pääsiäispäivän messussa (tai oikeastaan sen jälkeen) tapahtui eräs hyvä asia, ja siitä olen todella iloinen. :)

   Nuo Azoneiden ranteet ovat tosi hazardit. Arvasin että joskus näin kävisi...

   Meillä oli tänä vuonna rairuohoakin vaikka aikaisempina vuosina ei olla ehditty laittaa... (tai ostaa!). :3

   Delete
 5. That photo of the sunlight shining in to the sanctuary is just beautiful! Sorry to hear you broke Tsukiko's wrist post but I appreciate the warning. I'll make sure to be extra careful with my PN girls in the future.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you, I thought so too! :3
   I'm happy if Tsukiko's little mishap will make others look out for their dolls. That way it's not such a sad thing after all, if it's helpful for others. ^_^

   Delete
 6. Me käytiin töissä lasten kanssa pääsiäiskirkossa ja tänäkin vuonna meidän kirkon kanttori oli niin asenne! Viime vuoden pääsiäiskirkossa kun sotilaat tuli hakemaan Jeesusta, se soitti uruilla Star Warsin Imperial Marchin! Ai että kun se lämmitti minun nörtin sydäntäni! :D Tänä vuonna hän kajautti ilmoille Pirates of the Caribbeanin tunnarin samassa kohdassa. Ja taas oli Petulla suupielet korvissa. ^_^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha, olikohan teidän kanttorilla telepaattinen yhteys Mikaelinkirkon kanttoriin kun tuolla näytelmässäkin soitettiin Imperial Marchia kun fariseukset tulivat näyttämölle. :'D
   Ja mahtia, haluaisin kyllä kuulla Pirates teeman uruilla soitettuna! Sen on täytynyt kuulostaa mahtavalta! <3 *Spica rakastaa mahtipontista urkumusiikkia ja leffateemoja*

   Delete