Wednesday, August 28, 2013

Radu - Searching for Who I Am...Do you ever wonder why it feels like dolls have their own will? When you've ordered the doll, you've most likely have something planned beforehand, the character, the clothes, the overall style you'd like for the doll. 

...And what happens when the much a-waited doll finally arrives?

He chooses his own style, completely regardless of your plans.
---

Oletko koskaan miettinyt miksi tuntuu siltä, että nukeilla on oma tahto? Kun olet tilannut nuken, teet varmaankin joitain suunnitelmia etukäteen. Luot hahmoa, mietit vaatteita ja tyyliä jonka haluaisit nukellesi.

...Ja mitä tapahtuukaan kun pitkään ja hartaasti odotettu nukke sitten saapuu?

Se peijooni on itse valinnut oman tyylinsä, eikä välitä tippaakaan sinun suunnitelmistasi.Background music for you~ <3
---
Taustamusiikkia teille~ <3


The abandoned android.
---
Hylätty andoidi.
This pic was also used as the new header as you might have noticed. It's one of my absolute favorite dollpics I've ever taken~

Wow, I just realized that this is the post number 92! I will revamp the look of this blog for the 100th post so things will be changing, be aware of that! ;-)

---

Tätä kuvaa käytin myös uudessa header-bannerissa kuten varmaan huomasittekin. Se on yksi ehdottomista suosikeistani kaikista nukkekuvista mitä olen ikinä ottanut~

Wow, huomasin juuri että tämä on jo postaus numero 92! Aion poksauttaa blogin ulkonäön uusiksi sadanteen postaukseen, joten asiat tulevat muuttumaan, olkaa tietoisia siitä! ;-)

6 comments:

 1. Tuo hiusten sävy on aivan ihanaa silmäkarkkia <3 Tämän kaverin tyylissä on asennetta. Harvemmin sinitukkaista heppua voi ottaa täysin vakavasti, mutta nyt kyllä joudun kääntämään kelkkani : D Ensimmäinen ja erityisesti kolmas kuva taustalla olevine ristikkoineen ovat suosikkejani.

  Ai niin... olin kuulemma saanut sinulta postia. Äitini muisti kertoa vasta tänään. Saan sen sitten, kun käyn porukoilla parin viikon päästä : )

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos~ <3 Hauska kuulla mistä kuvista tykkäät~

   Ah, älä odota postilta liikoja, se on postikortti. ^^;; Mutta hyvä että tuli perille, lähetin sen jo pari viikkoa sitten. O___O

   Delete
 2. Tykkäsin näistä kuvista jo Flickrissä, mutta tykätään nyt täälläkin. Banneri on myös ihana :3 Odottelen, mitä blogiuudistuksesi tuo tullessaan ja voisin tehdä vienon toiveen, että se tarkoittaisi paluuta vasemmalla tasattuun tekstiin, koska tätä keskitettyä on pirun hankalaa lukea etenkin leveämmällä näytöllä... On kuitenkin kiva lukea myös muiden nukkeharrastajien kuulumisia/tekemisiä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos~ <3
   Ah, kiitos tosi paljon palautteesta tuota tekstiä koskien! Itselläni tuo näkyi ihan hyvin, joten on hyvä saada tietää tällaisia asioita. Kun on niin monenlaisia näyttöjä ei tule aina ajatelleeksi mikä olisi paras tyyli.

   Mutta tämän tiedon valossa palaan kyllä vasemmalle tasattuun tekstiin jos se on lukijoille selkeämpi. :3 Taidan itseasiassa heti muoksia nuo keskelle tasatut takaisin sivulle~

   Kiva jos tykkäsit kuitenkin sisällöstä. ^^

   Delete
 3. Ihana perukki toden tosiaan! Sopii hyvin tumman hartsin kanssa. Minun on ihan pakko udella että mistä tuon peruukin olet hankkinut? :D
  Kivasti olet stailannut Radun. Söpö poika. ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! ^3^
   Jostain syystä olen hullaantunut erikoissävyisiin ja vaaleisiin peruukkeihin tumman hartsin kanssa...
   Ostin peruukin eräältä hartsilapselaiselta, joten en tiedä mistä se alunperin on kotoisin, harmi kyllä. Voisi luulla että kuituhius ja karvaperuukki eivät sopisi yhteen mutta kyllä ne hyvin sopivat.

   Delete