Thursday, August 29, 2013

My Name is Rainbow! - Treasure Thursdays 02

Sunny day with little to no clouds. A good day to go for a flight~

Although I have many favorite characters in My Little Pony; Friendship is Magic and I love everypony in the Mane 6, Rainbow Dash still holds a special place in my heart. :3 I'm not sure why I love Rainbow Dash so much. I'm not athletic myself at all, so that's not it. Maybe I just like her proud dare-devil character and hervisual design.
Who is your favorite pony and why?

 This is a vinyl collectible Dashie from Funko. I love the more adult-oriented style in the packaging~

I think that it's also a good example of the kidult-culture of our times that collectible figures for adults are made from shows originally oriented for children. This is something that I never would have quessed when I was a little filly girl and head-over-hooves crazy about My Little Ponies.

I think it's pretty neat that I can still be a fan of the same brand that I loved back when I was a child. It feels like a link that surpasses the years, a connection between my older self and my kid-self. :3

---

Vaikka minulla on paljon lempparihahmoja My Little Pony; Ystävyyden taikaa-sarjassa, ja tyksin kovasti kaikista kuudesta päähenkilöponskusta, on Rainbow Dashilla erityinen paikka sydämessäni. :3
Kuka onkaan sinun lempiponisi, ja miksi juuri hän?

Vinyylinen keräilyfiguuri Dashie Funkolta. Rakastan sitä että pakkaus on suunnattu enemmän aikuiseen makuun~

Minusta yksi hyvistä kidult-kulttuurin esimerkeistä nykyaikana on se että alunperin lapsille suunnatuista ohjelmista tehdään figuja aikuisille. Tämä on jotakin mitä en tosiaan pystynyt arvaamaan ennalta silloin kun oli pieni ja täysin My Little Pony-pöpi.

Minusta on aika siistiä että voin edelleen fanittaa samaa brandia kuin silloin pienenä. Se tuntuu kuin linkiltä, joka ylittää vuodet ja yhdistää aikuis-minän ja lapsi-minän. :3


Actually this post is an excuse to include a link to this awesome pony-song in my blog! ^3^
(Listen to the Sim Gretina remix-version!  too!) ~My name is Rainbow~ *sings along*

---

 Itseasiassa tämä postaus on tekosyy jotta voin linkata tämän mahtavan poni-kappaleen blogiini! ^3^
(Kuunnelkaapa myöskin Sim Gretina remix-versio! ) ~My name is Rainbow~ *laulaa mukana*Adorable chibi-Rainbow Dash from the Funko POP!-collector's vinyl figure line. The box art is so cute I had to include some pics of it as well!
Her head is articulated which allows some posing possibilities.

---

Soma chibi-Rainbow Dash Funko Pop!-keräilyfiguuri-sarjasta. Boksitaide oli niin nättiä että oli pakko laittaa pari kuvaa siitäkin.
Tämän Dashyn pää liikkuu, joten sitä voi hieman "posettaa"kin.


This is Fashion Style Rainbow Dash. I just love the G4 Fashion Style-ponies~

---

Fashion Style Rainbow Dash. Yksinkertaisesti rakastan G4 Fashion Style poneja~
This toy- Rainbow Dash looks a lot like Funko's vinyl collectible, but is actually a bit bigger in size. I'm not sure if I'll color her or not. I might get another Color-me-Rainbow to play around with.

---

Tämä lelu-Rainbow Dash näyttää aika paljon Funkon keräilyfigulta, mutta on itseasiassa hieman suurempi kooltaan.
En ole vielä varma haluanko väritellä tätä ponia vai en. Saatan hankkia toisen väritettävän Dashien pensselileikkejä varten.

All the pretty little Dashies. That's my favorite scarf in the backround. // Kaikki nätit Dashiet. Muuten lempparihuivini on tuossa taustalla.

My Rainbow Dash-collection so far with the exclusion of a tiny Dashie-plush. I want a giant Dashie-plush~ <3

 Oh, and if you wondered about the "Treasure Thursdays"-part in the title, I decided to start a new series of posts, where I introduce some of the highlights in my ever expanding collection of things that I treasure.
I had grand plans to introduce my collection in a series of posts, as you might remember from Collector at Heart - Spica's Treasure Chest part 01 - post. Finally I decided that it might be more viewer-friendly to introduce a specific thing - or a few specific things under a certain theme every now and then, rather than posting a huge pile of things all at once.

Well, if not EVERY thursday, I'll strive to make a Treasure-post every SECOND thursday at the least. ;-) ....or perhaps every third thursday. Meep! We'll see how it goes.
---

Rainbow Dash-kokoelmani tähän asti, lukuunottamatta pikkuista Dashie-pehmolelua. Haluan vielä ainakin ison Dashie-pehmoponin~ <3

Ai niin ja jos ihmettelit tuota "Treasure Thursdays"-osiota otsikossa, niin ajattelin aloittaa uuden postaussarjan, joissa esittelen laajentuvan kokoelmani helmiä ja asioita joita arvostan.
Minullahan oli jo aiemmin suuria suunnitelmia kokoelmieni esittelemiseen, kuten saatatte muistaa Collector at Heart - Spica's Treasure Chest Part 01-postauksesta.

Lopulta päädyin kuitenkin tällaiseen menetelmään, joka saattaa olla katsoja-ystävällisempi. Esittelen siis aina osissa jonkin tietyn yksittäisen esineen tai muutamia esineitä, joita yhdistää jokin tietty teema aina silloin tällöin. Se on varmaankin hauskempaa kuin ison teksti- ja kuvapalkin läpikahlaaminen kerralla.

Noh, jos en sitten IHAN joka torstai ehtisikään postailemaan, niin pinnistelen että pystyisin tekemään Treasure-postauksen edes joka TOINEN torstai. ;-)
                                                                               ....tai sitten ehkäpä joka kolmas torstai. Iiip! Katsotaan mitä tapahtuu.

30.8.2013//edit: added some new pics because the old ones were crappy!
//lisäsin uusia kuvia koska vanhat ottivat aivoon!

8 comments:

 1. Oi tuo chibi versio <3 <3 Mielettömän suloinen. Jostain ulkomailta hankittu varmaan?

  Lemppari ponini, ainakin näistä jotka tiedän, on samoin tuo Rainbow Dash. Ensimmäisen jakson sarjaa olen katsonut ja kyllä tämä kaveri on paras <3 Lisäksi se muistuttaa yhtä lapsuuteni ei MLP ponia.

  Ai niin... unohdin täysin viimeksi kehua tuota blogin otsikko-kuvaa. Ihanan värikylläinen kuva.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! ^3^
   Itseasiassa tämä on ihan Fantasiapeleistä~ Tosin Rainbow Dash näyttää siellä olevan noista Funko Pop-hahmoista jo myyty loppuun. Itse ennakkotilasin omani etten jäisi ilman. :3

   Kiva että Dashie on sinunkin mieleesi. :3 Mikäs ponsku sai kunnian olla ikimuistoinen lapsuuden ponisi? Vai muistatko/tiedätkö vielä nimeä? :3

   Kiitos kovasti, säädin tuon header kuvan kanssa kun tarkoituksena on neuvoa kaverille header kuvien tekoa ja latausta enkä ollut itsekään jaksanut paneutua koko hommaan aiemmin. x''D tiedä sitten, leikin ehkä kuvanmuokkauksella liikaa, mutta kun siinä innostuu aina, haha!

   Delete
 2. Rainbow Dash on munkin suosikki, ihan siksi että rakastan kaikkea sateenkaarikuvioista. Animaatiosarjassakin pidän eniten juuri hänestä.

  Haluaisin kans tuon väritettävän figuurin mutta en oo nähny sitä kahtakymppiä halvemmalla missään. ;__; Ehkä pitäis alkaa säästää. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Awww~ <3
   Minä ostin tuon väritettävän Dashien Prismasta kun oli joku leluista miinus 10 vai oliko se 20% kanta-asiakkaille. :3 Ei ole hirveästi poneja muuten lelualeissa näkynyt, taitavat mennä kaupaksi hyvin.
   Tuo on kyllä aika ihana ponituinen. :3

   Delete
 3. RD on munkin lemppari ja tuo chibi on kyllä niin lutunen, että! Toinen lempparini on Fluttershy, joten ehkä se on joku pegasosjuttu mulla... Koska muuten ne kaksi on niin kaukana toisistaan :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa kun on näin paljon Rainbow Dash faneja! ^3^ <3 Kiitos kommentista~

   Fluttershy on minustakin ihana, häneen osaan eläytyä ehkä paremmin kun itsekin tykkään eläimistä hirmuisesti. :3
   Itseasiassa minulla on noita chibejä vielä Twilight Sparkle kotona, Pinkie Pie ja Fluttershy odottavat hakemistaan kaupassa. Saatan valokuvata kaikkia chibiponeja yhdessä sitten jossain vaiheessa~

   Delete
 4. Miu, ihania poneja! >.<; Minäkin tykkään hirrrrrmuisesti kaikista, mutta ehkä minulla on pehmeipaikka Applejackille, vaikka kaikki ovat ihan <3 x3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mui, kiitos! :3
   Applejack on kanssa ihana, eikä kaikkein vähiten siitä syystä että sen hahmodesign on alkuperäisistä Generation 1 poneista suoraan 80-luvulta. Siskoni ensimmäinen poni oli nimenomaan tuo G1 Applejack, joten Applejackilla on minullekin erityinen ja nostalginen merkitys.

   Kiitos kommentista~ *menee stalkkaamaan sinun blogiasi* x3

   Delete