Tuesday, March 18, 2014

My Figure Collection


A "proper" blog post is in the making, but meanwhile, just to put something up; I finally did it, I signed up in My Figure Collection! I've been meaning to for some... years or so maybe, but I figured that it would be a pain to add all my stuff.

I've been collecting things since 2003-2004-ish (wow, it's been 10 years already!) and I'm really bad at letting anything go (=selling things) so stuff has piled up. Some of the figures I own are probably so old or peculiar that they don't even have them listed in MFC yet. Otherwise it's fun searching for stuff there and clicking at what you own. It's a good way to keep track at your collection too so if you are into anime figures or even merchandise (they have listings for manga, artbooks and other goods as well!), take a look!

I still haven't got everything added up, but I'm slowly going through my things. Feel free to send my friend requests, invite me to clubs and drop a line in the comment box if you'd like! :3
http://myfigurecollection.net/profile/Spica

Oh, and you can post photos of your figures there as well so now I finally have a place to spam my figurepics to! x3

---

"Kunnollinen postaus on tekeillä, mutta sitä odotellessa että voisin postata jotakin; viimein liityin My Figure Collectioniin! On ollut tarkoituksena jo... joitakin vuosia, mutta tuumin aiemmin että on tosi vaivalloista listata kaikki figuni sinne.

Olen keräillyt juttuja lähtien jostain arkaaiselta 2003-2004 ajalta (wow 10 vuotta jo!) ja olen tosi huono myymään asioita pois, joten tavaroita on kerääntynyt. Jotkin omistamistani figuista ovat sen verran iäkkäitä tai outoja että niitä ei edes löydy MFCn listauksista vielä. Muuten on kyllä hauskaa etsiskellä figuureja ja muita tavaroita sieltä ja klikkailla omaan kokoelmaan itseltä löytyviä figuja. Se on myös oiva tapa pysyä perillä kokoelmansa laajuudesta. Sieltä löytyy listattuna myös mangaa, taidekirjoja ja muutakin oheiskamaa!), joten kurkistakaapas!

Minulla ei ole vielä kaikkea listattuna tuonne, mutta käyn hitaasti tavaroitani läpi ja listailen sitä mukaa. Jos olette jo jäseniä niin lähettäkää ihmeessä ystäväpyyntöjä, kutsukaa klubeihin ja naputelkaa vaikka rivi tai pari kommenttiboksiin jos haluatte! :3
http://myfigurecollection.net/profile/Spica

Ai niin ja sinne saa postata myös valokuvia figuureista, joten nyt on viimein paikka johon voi spämmäillä figukuviani! x3

10 comments:

 1. Heti pisti silmään tuo pikachu jolla on vaalea suun ympärys. Eikös tuo ole sellainen puhuva? Itsellänikin on sellainen, pitäisi tosin vaihtaa patterit siihen kun on jo ollut aika kauan hiljaa, reppana.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo se on juurikin sellainen puhuva Pikachu! http://myfigurecollection.net/item/29169
   Sillä on kaksi sellaista "sensoria" jalanpohjissa ja kun Pikachun nostaa kädelle niin posket vilkkuvat ja Pikachu kiljuu omaa nimeään. :'D
   Ostin kyseisen Pikachun joskus 1997-98, muistan vieläkin kun kävin sen Anttilasta ostamassa. Kunpa silloin olisi tajunnut hamstrata Pokémon figuja enemmän kaupoista. :'D Ne piti tosin hankkia omilla rahoilla itse kaupasta koulun jälkeen koska vanhemmat pitivät Poksuja "turhina, et haaskaa rahojasi niihin". Salaa piti ostella ja piilotella pikachuj huoneessa! :'D

   Tämän kyseisen yksilön patterit ovat jytyä kamaa, niitä ei ole koskaan vaihdettu ja edelleen se jaksaa riekkua! Mahtaako Pikachun oma sähkötuotanto olla kyseessä? ;) Kielloista huolimatta olen tyytyväinen että tulin hankkineeki tuon Pikachun, vieläkin se on ilonani ja aina välillä vingutan sitä. Kukapa olisi uskonut että vielä 17 vuoden päästä jaksaa Pikachu vihdyttää.

   Delete
 2. Sivusi näyttää hienolta! Olen käynyt katselemassa tuota sivustoa, mutta se vaikuttaa tosi vaikeakäyttöiseltä. Tylsää että kaikki parhaat sivustot ovat englanniksi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :3 Ei se oikeasti ole yhtään vaikeakäyttöinen... tai siis ainakaan perustoiminnot. En ole vielä kuvia ladannut tms. mutta kyllä sen varmaan oppii kun kokeilee. :)
   Oletko muuten huomannut että My Figure Collectionin saa nyt myös suomeksi? Näetkö tuossa kuvassa oikeassa yläkulmassa kun on pienellä avatarini kuva ja siinä vieressä englanninlippu? Kun sitä lippua klikkaa niin esiin tulee valikko, josta voi valita myös suomen. En tiedä kuinka hyvin käännökset on tehty kun olen pitänyt englantia omassani kielenä, mutta eiköhän sieltä peruskäyttöjutut selviä. :) Rohkeasti mukaan vaan! Sinne voi listata myös Pullipit ja Azonet!

   Delete
 3. Yritin selata tuota suomenkilelistä versiota, mutta aika tuskaa se oli. Liki kaikki toiminnot päättyivät lopulta siihen että sivu muuttui englanninkieliseksi. Se oli tosi lannistavaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahaa, voi. :'c Ilmeisesti käännöstä ei ole tehty kovin hyvin...
   No jos tulee jotain pulmia niin voin neuvoa tarvittaessa.

   Delete
 4. I had never seen nor heard of that site but it looks really interesting. When I get the time, I definitely want to explore it a bit more. Thanks for the link and info!

  ReplyDelete
  Replies
  1. You're welcome! Oh, well it's a good thing that I posted about My Figure Collection then! :) Be sure to send me a friend request if you create and account there. :3
   You can list Pure Neemos there as well. I don't know if they have all of the Azone releases listed but you can always add to the listing if you have something they don't have up yet.

   Delete
 5. MFC _on_ vähän hankala navigoida, eivätkä asiat löydy pidempiaikaiseltakaan käyttäjältä sieltä, mistä niitä loogisesti etsi... Nimim. etsin pitkään mistä laitetaan kaupoista palautetta tai friend requestiä muille käyttäjille :P

  Itse käytänkin MFCtä lähinnä listatakseni omistamani figut ja myydäkseni/ostaakseni käytettyjä. Sieltä kuitenkin löytää hyviä diilejä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Friend request löytyi minulla helposti, kaupankäyntitoimintoja en ole ehtinyt vielä tutkailla... mutta joo onhan se vähän sekava.
   Innostuin vähän tuosta klubi-toiminnasta ja siitä että voisi löytää samanhenkisiä figukerääjä-kamuja. :3

   Delete