Friday, April 25, 2014

Introducing Blings Vanilla Rabbit


These pictures were taken during Easter, but I didn't have the time to edit and go through them before now. Hope you won't mind a little eastery-bunny-moods even after Easter~

So, I discovered Blings-dolls a couple of months ago. They are toys apparently meant as playthings for children. As such, they are not so fragile as other asian collectable dolls. The manufacturer is a Souh-Korean toy firm called Top-Promotion and I hear they are known for their good quality toys. Blings Vanilla Rabbit is no exception!

---
Nämä kuvat otin jo pääsiäisen aikana, mutta ei vain ollut aikaa editoida ja käydä niitä läpi. Toivottavasti ei haittaa pikkuiset pääsäismäiset pupufiilikset näin jälkijunassa~

Löysin Blings-nuket pari kuukautta sitten. Ne ovat leluja, jotka on oikeasti tarkoitettu sopiviksi lasten leikkeihin, joten ne ovat kestävämpiä kuin muut aasialaiset keräilynuket. Valmistaja on Etelä-Korealainen lelufirma Top Promotion joka kuuluu olevan tunnettu hyvälaatuisista leluistaan. Blings Vanilla Rabbit ei ole poikkeus!


Adorable little face! I was instantly drawn to the button nose and the bunny teeth when I saw pictures of these dolls. The printed-on eyes remind me of Azone dolls' painted eyes.

---
Söpöliini pikku nassukka! Tunsin välittömästi vetoa nappinenään ja pupun nököhampaisin kun näin kuvia näistä nukeista. Siirtokuvana toteutetut silmät muistuttavat Azone-nukkien slmiä.Box pics just because I love boxes so much. The pony is in the pic for the sake of size comparison. Blings plushy-bodied dolls are around 20-24 cm in height.

---
Boksikuvia koska pidän laatikoista niin paljon. Ponsku on kuvassa kokovertailun vuoksi. Blings pehmovartaloiset nuket ovat noin. 20-24 cm pituisia.


The way she's arranged in the packaging is just too cute. It was almosta a pity to take her out of there. :3 But she was so fuwa fuwa that I just had to get my hands on her~
---

Nukke oli aseteltu laatikkoonsa ihan liian suloisesti. Oli melkein sääli ottaa sitä ulos sieltä. :3 Mutta näytti niin fuwa fuwaiselta että oli pakko päästä näpräämään~

Even the packaging is so detailed! Fact that is muchly appreciated. :3 Loving the cute illustrations. I'd buy a t-shirt or a lolita dress with prints like this.
Sadly I don't know any korean so I can only guess what the box says on those parts.

---
Jopa pakkaus on tosi yksityiskohtaisesti koristeltu! Asia jota suuresti arvostan. :3 Rakastan myös noita suloisia kuvituksia. Ostaisin heti t-paidan tai lolita-mekon jossa olisi tuollaisia kuvia.
Harmillista kun en osaa koreaa, joten voin vain arvailla mitä noissa kohdissa laatikkoa sanotaan.Blinging outside of the box! As a person who has gotten used to dolls and figures that are extremely tricky to remove from their packaging, this girl was surprisingly easy to free! You'll be able to play with her in no time.

She really is as well made as she looks. The clothes are sewn neatly and she's a top-notch bunny. The only thing that I'm a bit disappointed about is her posability... which is non-existant. I think I read somewhere that the plushy-kind of Blings dolls have a wire "skeleton" inside their bodies that allows some articulation. This doll, however, doesnt't seem to have one.

Oh well, she's cute to look at and wasn't costly so that's not a big deal. It will just limit the way she can be photographed.

The ice cream cone on her paw as well as her clothes and the bunny-hat can be removed, but I think I'll keep them on her permanently. Her hair seems of good quality, but I think I won't be able to get the bunnyhat back on without getting the hair into a state of horrible mush. So it stays on. Forever. Mwahaha.

---
Blingausta boksin ulkopuolella! Olen tottunut nukkeihin ja figuureihin, jotka ovat ihan hitsin hankalia ottaa ulos laatikoistaan ja kääreistään. Tämä tyttö oli kuitenkin todella helppo pupu vapauttaa! Sen kanssa pääsee leikkimään hetkessä!

Puputyttö on juuri niin hyvää tekoa kuin miltä näyttääkin. Vaatteet on ommeltu todella siististi ja kauttaaltaan kyseessä on aivan loistopupu. Ainoa juttu, joka on pienoinen pettymys on sen posettaminen... tai siis  sen puute. Muistelin lukeneeni jostain, että pehmo-tyypin Blings nukeilla olisi rautalankaa vartalonsa sisällä mikä mahdollistaisi jäsenten taivuttelun ja asennoissa pysymisen. Mutta ainakaan tällä minun nukellani ei tunnu olevan sellaista.

Noh, pupu on söpö eikä se ollut kallis, joten eipä tämä iso harmi ole. Se vain vaikuttaa siihen millaisia kuvia nukesta pystyy ottamaan.

Käpälässä olevan jäätelötötterö samoin kuin vaatteet ja pupuhtun voi irroittaa, mutta luulenpa että pidänne pupun yllä tästä eteenpäinkin. Hiukset vaikuttavat hyvälaatuisilta, mutta en usko että saisin pupuhattua enää takaisin kovin siististi. Joten hattu pysyy päässä. Lopullisesti. Muhahaha.


In the box there were also these cards. Um... I'm guessing they say something about the characters of this series (Blings Café)... No idea what, though, since I don't know any korean. :c Cute though.

---
Laatikoissa tuli mukana tällaisia kortteja. Öh... Arvaan että niissä kerrotaan jotakin tämän nukkesarjan hahmoista (Blings Café)... Ei mitään hajua mitä, koska en sitä koreaa osaa. :c Mutta söpöjä.If you want something soft and cute in your life then a Blings doll might be just for you! But if you are looking for something with a great posability, then you might want to consider some other dolls instead.
Since everyone needs something soft and cute in their life, I'd recommend Blings dolls for their great quality and sugary adorableness. ;)

---
Jos haluat jotakin pehmeää ja suloista elämääsi niin sitten Blings nukke saattaa olla juuri sinua varten! Mutta jos etsit nukkea jota voi posettaa helposti, sitten varmaankin kannattaa miettiä muita vaihtoehtoja.
Mutta koska kaikki tarvitsevat elämäänsä pehmeää ja suloista, niin suosittelen Blings-nukkeja hyvän laatunsa ja sokerisen söpöytensä vuoksi. ;)


Bonuspic! My sister was flailing her Pullip Merl in front of the camera while I was photographing Vanilla. Photobomb-opportunity to the max!

---
Boonuskuva! Siskoni heilutteli Pullip Merliään kameran edessä kun valokuvasin Vanillaa. Photopommaus käyntiin!

7 comments:

 1. Tuollaisen söpöliinin voisi ostaa vaikka vain pelkäksi pääsiäiskoristeeksi, niin hyvältä se näytti korissa suklaamunien kanssa. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, totta! :3 Ajattelinkin laittaa Vanillan tästä lähin pääsiäisenä esille~

   Delete
 2. Aw miten söpö pupu! X3 Niin hyväntuulisen näköinenkin. Laatikkoposeeraus on niin suloinen, miksi aasialaisilla kaikki nuket ovat aina hienompia kuin täällä meillä? :"D Ihan mielettömän awws tuo ruskea pahvilootakin pupukuvineen. Leivostaustakin sopii niin hyvin Vaniljajänön kanssa yhteen... *sokerisuusyliannostus*

  Hohoo, ponimuna bongattu! XD Minullakin on pari tuollaista, tai ehkä pitäisi käyttää imperfektiä koska suklaa ei tässä talossa säily sekuntiakaan... Apua, missä noita Hello Kittyjä on? Mulle myööös ~~

  Photopommaus on aina parasta, olin vain ensin että "mikä Merl" kun katsoin nuken Shinkuksi... Juu hyvä minä! (nokun Nostalgia-Merl näyttää ihan Shinkulta! Inhimillinen erehdys.)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaikki tässä nukessa huokuu iloisuutta ja hyväntuulisuutta. Laatikon kuvituskin! Totta, Aasiassa ehkä osataan kiinnittää tällaisiin esteettisiin juttuihin enemmän huomiota. Se on se kawaii-kulttuuri. ;)

   Minä olin ihan pärinöissä kun näin kaupassa ponimunia! Ihan kuin lapsena! Silloin lapsena oli tosin kova vänkääminen että sain YHDEN ponimunan, koska ne olivat tosi kalliita, eivätkä edes oikeaa suklaata vaan jotain vaaleanpunaista karkkimassaa.
   Kotona oli suuri pettymys vastassa kun ei niissä ollutkaan minifiguureja vaan jotain tarroja vain. Tässäkin suhteessa muistutti kovasti niitä 80-luvun My Little Pony-munia. Niissäkin oli VAIN yksi pehmotarra yllätyksenä vaikka olivat kalliita. En saanut näistä uusista munista edes pinssejä, höh. Onneksi kaveri lahjoitti minulle Rainbow Dash -pinssin! *Kiitos! <3*

   Hello Kitty-munia on minusta ollut ihan normimarketeissa, Prismassa ja Citymarketissa. :) Voi olla että ne ovat olleet niin suosittuja että ovat myyneet nopeasti. Odotin että näissäkin olisi vaan tarroja mutta mitä ihmettä! Niissä olikin sitten niitä minifiguureja! Ja vielä tosi kivannäköisiä minifiguureja! Horoskooppimerkkiteemaisia! Aaah! Miksi en ostanut niitä enemmän! ;__;

   Totta tosiaan, nyt kun sanoit, Nostalgia Merl näyttää hämmästyttävästi Shinkulta! :D

   Delete
  2. ...mutta siis, uusien ponimunien kääreet on aivan *ihania*! :3 Tämä oli vielä pakko päästä sanomaan. Aion säilyttää siististi silitettynä suoraksi niitä~

   Delete
 3. Ihana pupu! Kertakaikkisen söötti.
  Minäkin hiukan petyin ponimuniin. Mutta kuten sanoit, jäihän niistä nätit käärepaperit.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vanilla niiaa kauniista kohteliaisuudesta kiitokseksi. :3
   ...mutta: ponimunien *suklaa* oli sentään hyvää! Jotakin kivaa edes. Ja tosiaan ne käärepaperit. Ihanat värit ja ponit. <3 Ehkä ensivuonna olisi minifiguja? ^3^

   Delete