Tuesday, April 29, 2014

Ghost in the Machine


Radu: Who are you people to say machines don't have souls. Can you locate the place where your own soul recides? Or can you answer this question: is a soul the immortal essence of yourself within you, or just a intertwined sum of your experiences, learned knowledge and electric activity inside your brain that fools you to believe in the existence of "personality"?

---

Radu: Mitä te ihmiset olette sanomaan että koneilla ei ole sielua. Pystyttekö itse osoittamaan oman sielunne olinpaikan?
Vai väitättekö pystyvänne vastaamaan kysymykseen; onko sielu kuolematon minuus sisälläsi vaiko pelkästään yhteenkietoutunut vyyhti kokemuksia, opittua tietoa ja sähköistä toimintaa aivojenne sisällä, joka huijaa teitä uskomaan "persoonallisuuden" olemassaoloon?
Machines may remain even after a hundred years, or thousands of years have passed from now. What will be left of you? Only the echoes of yourselves within those machines? I think someone might call that a soul.

---
Koneet saattavat säilyä jopa satoja tai tuhansia vuosia tästä hetkestä eteenpäin. Mitä siinä ajassa jää jälkeen teistä? Vain kaiku itsestänne noiden koneiden sisällä? Luulen että sitä saatettaisiin kutsua jopa sieluksi.


A Droplet of Thought from Radu. // Pisara ajatuksistasi - Radu.

Cardigan - Luts
T-shirt - Crobidoll
Pants - Dollmore
Necklace -something I found. // jotakin joka löytyi sattumalta.

6 comments:

 1. Hahaha, jesss! Ensimmäinen "Meh. :-P" -klikkaus tuossa yllä olevassa ^ Mitä mieltä olet? - rasti ruutuun-jutussa blogini historiassa!! :'D (tai siis ainakin ensimmäinen ,jonka ole huomannut. En niin hirveän tarkkaan seuraile niitä.)

  Harmi kun Meh :-P klikkaaja ei ole kertonut mielipidettään tästä postauksesta sanallisesti. Blogiini voi kommentoida ihan anonyymisti, jos ei nimellä uskalla esittää kritiikkiä, joten lukisin mielelläni mikä tässä oli Meh :-P -iä? ^3^
  (olihan tää vähän kornia ja kliseistä tää teksti mut c'mon mikä ei olisi? Sitä paitsi korni on uusi cool!)

  ...minusta nää kuvat oli ihan hienoja, heh. ;''D

  ReplyDelete
 2. And same in English! Hahaha! Yesss! The first "Meh :-P"-click on the "What do you think?"- survey above!
  (or at least the first "Meh :-P "-clicking I've noticed! I don't really follow the results of "What do you think?" all that often, but this just happened to catch my eye.)

  Too bad that the one who clicked on "Meh :-P" for this post didn't leave a comment on what was so Meh about this... I'd like to know~ :3 You can comment in my blog anonymously, if you don't want to leave critique with your name on it.
  (well, this was a bit corny and full of clichés, but c'mon, what isn't? And isn't corny the new cool? ;)

  ...I thought the pics were somewhat nice at least. Heh. :'''D

  ReplyDelete
 3. Oi Radu ja sen tukka <3 Yhdistettynä tuohon ihon sävyyn se on jotain aivan ihanaa. Pidän erityisesti tuosta toisesta kuvasta. Siinä on niin futuristinen fiilis ja Radu niin pohtivan näköisenä.

  Radun ajatuksia olisi mukava kuulla lisääkin. Meikäläisellä kun on erityinen paikka sydämessä roboteille <3 Kuka kehtaa mehitellä söpöä androidia, hänen sydämessään ei ole hammasrattaat kohdallaan XD Autokuvista tuli vaan fiilis, että Radun pitää ehdottomasti päästä kunnolla poseeraamaan jonkun komian kiesin kanssa - konepellille makoilemaan...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! <3 :3
   Pitänee vähän kirjoitella näitä, minä kun tykkään kanssa kovasti tällaisesta androidi-angstista, haha! :'D Nuo autokuvajutut voisi toteuttaa pidemmänkin kaavan kautta. Näitä kuvia ottaessa alkoi jalat puutua kykkimisestä niin en jaksanut ottaa enempää. Jeeppi on minulle kovin rakas auto, täytyy ottaa nopeasti siitä kuvia jonkun nuken kanssa kun isukki on jotain puhunut sen myymisestä.
   Tykkään kaikista isoista ja klohmoista amerikanraudoista. :3 <3

   Delete
 4. Radu <3 Tää poika on aina niin ihana. Eikä auta yhtään sen suhteen, että Luts on ilmeisesti julkaisemassa SD-version tästä mallista >_< Ja minä kun pystyin aina sanomaan borylle ei koska se on MSD...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Awws~ Kiitos. :)
   Woot, luin juuri blogistasi tuosta Lutsin aikuis-Borystä. Se on kyllä aika namupala, mutta... pitää hillitä nukkeostoksia. *huokaus*
   Luts on kyllä törkeä julkaisemaan ihania nukkeja kamalalla konekivääritahdilla.

   Delete