Monday, July 28, 2014

LittleFee Mio - Cute but possibly deadly


Starting to feel better after the flu so I decided to take Mio out for a photoshoot! And my beloved cogwheels. The ones that I dragged with me all the way from Oulu in Northern Finland to home last summer. First encounter of the cogwheel-kind!

---
Flunssa alkaa jo hellittää joten Mio kouraan ja ulos kuvaamaan! Ja myöskin rakkaat rataspyöräni. Ne samat jotka raahasin mukanani Oulusta viime kesänä. Ensimmäisen asteen ratasyhteys löytyy täältä!

Are the cat ears on good? We can't start anything with crooked cat ears, that's for sure! Mio looks effortlessly cute, but I can tell you, this fullset was a challenge for me! The things you go through for dollies... Especially when dressing up small dolls. All those little straps and buckles...

Fullset dolls are really something, but somehow having the fullset outfit can feel a bit limiting too. I can't see myself putting Mio into other clothes than this outfit, at least not in a while. Although she migh look really good with a DollHeart outfit as well.

Also, where as some dolls are good travel companions (like Remy!), I think I won't be able to take Mio with me much since I'm afraid it might damage her face-up or that some little detail from her outfit will tear away and get lost. For this same reason I haven't taken much photos of my Souloids, I'm scared that I'll scratch the paint-work of their bodies. (Wolfram already has a scratch on his shoulder, I checked today as I got inspired by Asimov's robots and was about to go and photograph him. Got disheartened by it and decided to put off photographing him... Maybe I should add extra sealant on the Souloid bodies.)

---

Ovatko kissankorvat hyvin päässä? Ei taatusti voida aloittaa mitään jos kissankorvat ovat vinksallaan! Mion söpöyily näyttää niin vaivattomalta, mutta tuon fullset asun päälle saaminen oli kyllä haaste! Kaikki ne pienet nauhat ja soljet...

Fullset nuket ovat mahtavia, mutta toisaalta voivat tuntua myös hieman rajoittavilta. En pysty kuvittelemaan Mioa oikein muissa vaatteissa kuin näissä fullsetin mukana tulleissa, enkä varmaan pue sille muita vaatteita vähään aikaan. Vaikka voisi näyttää somalta myös jossakin DollHeartin setissä.

Toinen fullset-nukkien... no en halua sanoa huono puoli mutta ehkä hieman rajoittavaa myös on se että en oikein raaski ottaa niitä mukaan mihinkään pidemmille reissuille. Arveluttaa että face-uppiin tulisi naarmu tai jokin osasista häviäisi. Samasta syystä en ole paljon kuvaillut Souloidejani mikä harmittaa vähän. Mutta jänskättää että naarmutan niiden kehojen maalauksia. Wolframilla onkin jo joku chippaantunut kohta olkapäässä, tarkistin tänään kun ajattelin että olisin ottanut siitä valokuvia... Ehkä pitää lisätä ekstra kerros lakkaa Souloidien vartaloihin.


The upgrade eyes are nothing short of amazing! I think they especially stand out in photos. A kind person on Flickr told me that they are actually from Oscar Doll.
Indeed! I might want to get some eyes from them for my other dolls as well. Too bad almost all of their eyes are sold out.
 It seems that they might do made-to-order eyes but all the details are in korean. I'll look into that later.

Oh yeah! Points to you if you noticed that I fixed Mio's wonky eye! :3 I wonder if they put the eye that way because she's supposed to have an eyepatch on that eye. As much as I like eyepatches I don't feel like wanting to take the risk of her face getting stained from it. (Heh, sometimes I feel like I'm too fussy over my dolls...)
---
Upgrade-silmät ovat tosi upeat! Minusta ne näyttävät erityisen hyviltä valokuvissa. Joku ystävällinen sielu Flickrissä diilasi tiedon minulle että silmät on valmistanut Oscar Doll.
Tosiaankin! Voisin haluta tuolta jotkut silmät muillekin nukeilleni.
Vaikuttaa siltä että he valmistavat myös tilauksesta silmiä mutta kaikki tieto on koreaksi. Täytyy tutustua tähän tarkemmin myöhemmin.

Ai niin! Pisteet sinulle jos huomasit että korjasin Mion karsastavan silmän asentoa! :3 Laittoivatkohan silmän huolimattomasti siksi että Mion fullsettiin kuului silmälappu tuolle silmälle? Vaikka pidänkin kovasti silmälapuista niin en ajatellut laittaa sitä Miolle koska en halua riskata että siitä jäisi jälkiä naamaan. (Heh, olenkohan ihan liian ylivarovainen näiden nukkien kanssa...)
Catgirl stalking her prey in a tree!
Most of her weight is on one foot and the right hand just holds on for extra support! Amazing!
Mio has definitely made me think that I might want to own a MiniFee someday. I really liked their Moe-boys that were released not so long ago...
---
Kissatyttö stalkkailee saalistaan puussa!
Melkein kaikki paino on yhden jalan varassa, oikea käsi vain hieman ottaa tukea puusta! Siistiä! Mio on saanut minut nyt ajattelemaan että voisin harkita MiniFeen omistamista joku päivä. Tykkäsin niistä Moe-pojista jotka julkaistiin jokin aika sitten...

All rights belong to Fairyland.
A short intervention! Yes, these boys, Mir and Mika (that's Mika is in the picture above). They are basically the same head sculpt but the face-ups are slightly different. These fullsets are sold out already of course but you can still get the head on Fairyland's a la carte.
As the promopics are a bit...  ehm, too shota, I still like this sculpt, it reminds me a lot of an MSD-sized version of Switch's dolls.
Maybe a with a custom face-up and a more stern look... A robot-boyfriend for Radu maybe? :3
And having read Robots of Dawn, now I really want a doll that I could name Giskard.

---
Lyhyt keskeytys! Niin, nämä pojat, Mir ja Mika (kuvassa Mika). Sculpt on siis sama, mutta niiden face-upit vaan olivat hieman erilaiset keskenään. Fullsetit on tietysti myyty loppuun jo ajat sitten, mutta pään keholla voi vielä kahmia omakseen Fairylandin a la cartesta.
Vaikka promokuvat ovat ehkä... hiukan liian shotaa, tykkään silti tästä sculptista. Se tuo mieleen MSD-kokoisen Switchin nuken.
Ehkäpä custom face-upilla jossa olisi hieman tuikeampi ilme... robotti-poikaystävä Radulle kenties? :3
Ja nyt luettuani Aamunkoiton robotit loppuun, haluaisin tosi kovasti nuken, jonka voisin nimetä Giskardiksi.


Spica: "Mio, I really don't need any more dolls on my shop-list. Why are you putting these thoughts in my head?"

Mio: *looks innocent* "I didn't do anything. *snicker*"

Dolls brainwash people into getting more dolls. Scary.

---
Spica: "Mio, en todellakaan tarvitse lisää nukkeja ostoslistalle. Miksi syötät näitä ajatuksia päähäni?"

Mio: *näyttää viattomalta* "En minä ole tehnyt mitään. *kihertää*"

Nuket aivopesevät ihmisiään hankkimaan lisää nukkeja. Pelottavaa.

9 comments:

 1. Oscar Dollsin silmät ovat kyllä ihania! Sen verran on tullut katseltua, että en vain osaisi valita muutamia silmiä, vaan ostaessa pitäisi saada paljon erilaisia. Se kimmellys <3.

  Tiedän tunteen vähän arvokkaampien nukkejen käsittelystä ja siitä kuinka niitä ei raaski raahata mihkään juurikin sen pelossa, että jotain menisi rikki tai vastaavaa. Minusta on niin paljon helpompi pyöritellä MSD kokosiani tai pikkuista Azonea jos haluan lähteä johonkin kuvaamaan. Jollain nukeillani vain tulee se "en viitsi ottaa mukaan ettei noi ihanat limited sormet napsahda tai ihanat kettujalat chippaannu". Ehkä myös yli suojelevaksi? Talvella sitten uskaltaakin enemmän kun tietää, että jos nukke kaatuu niin pehmeä lumipeite on suojaamassa.

  Miosi on edelleenkin niin soma, vaikka olenkin siitä jo sanonut :D Monessako eri osassa tuo asu nyt olikaan? Varmaan hame erikseen käsi korut..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jupp, olen ihan innostunut niistä Oscar Dollin silmistä myös. :3 Saa nähdä onko kohta kaikilla nukeilla häikäisevät bling bling-simmut. X'D

   Aivan, just toi tunne siitä nukkien käsittelystä. Mulla on tämä ongelma vähän myös Soom Fenyn kanssa. Kun sillä on Soomin blushaamat osaset niin eihän niitä voi laittaa edes nukelle päälle koska Gasp! ne blushit saattaa chippaantua. Sama isojen Soominkaisten kanssa, pelkään ihan hulluna että ne kaatuu johonkin kivikkoon ja sitten on naamat palasina... Pupusetä todennäköisesti tulee hengaamaan suurimman osan ajastaan sisätiloissa koska Mad Hattereita ei ole niin paljon olemassa että sitä ei varmaan helpolla saisi takaisin jos sen rikkoisi. *koputtaa puuta*

   ...tässä nousee kysymys että miksi sitten ostaa fullsettejä ja Limited-nukkeja mutta kun ne on niin ihania~ :3
   Tuossa asussa on vannehame-liivi-systeemi, alla oleva hörhelöhame ja sitten tuo valkomustaraidallinen toppi erikseen. ja sukat ja kengät ja käsi"remmit". Eli ei oikeastaan niin kovin monta osaa, mutta solkia ja pikkuisia remmejä ihan hirveästi.

   Delete
 2. Mio on kyllä herttainen ilmestys! x3

  Itse myönnän ettei mulla ole fullsetit koskaan napannut kun jotenkin tulee juuri tuollainen olo, ettei se sitten ole "oma nukke". Tai siis, se ei tunnu omalta samalla tavalla ja sille on hankalampi miettiä asioita. Siksi en kauheasti harmitellut kun Mirellan fullset meikki ei kestänyt enkä olen sen amazon-vaatesettiä liiemmin laatikosta kaivanut - On mielettömän hieno setti, mutta jotenkin tulee sellainen tämä-ei-ole-mun-juttu -fiilis. Täytyisi kyllä joskus ottaa asusta kuvia, se on hieno!

  Varoitus vielä minifee-pojista, ovat tarttuvaa sorttia *tuijottaa pahasti Sakua ja Untoa* Fairylandeissä on vähän se paha (mikä näemmä on myös soomin pikkuisissa) että jos niille antaa pikkusormen ne helposti lisääntyvät holtittomasti! xD Itse olen onnistunut pitämään jarut pohjassa, mutta aina välillä ne yrittää hiipiä takaisin listalle...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :3

   Joo, ymmärrän kyllä tuonkin pointin että kun joku on jo suunnitellut nuken tyylin valmiiksi niin se ei ole sitten ihan kokonaan oma luomus. Koska minulla on Pullip-nukkeja niin ehkä olen vähän tottunut siihen että on nukkeja joiden mukana tulee "stock-asu" ja silti voin suhtautua niihin omina hahmoinani. Siksi minulla ei ole sinänsä sellaista fiilistä ettei Mio olisi minun nukkeni tai hahmoni. Varsinkin kun en ole nähnyt siitä kauheasti omistajakuvia, joissa sillä olisi tuo täysi fullset-setti päällä.

   Oi, näkisin mielelläni kuvia Mirellasta amazon-asussaan! ^3^ Ota ihmeessä kuvia!

   Haha, on se hassua miten jotkut nukketyypit aiheuttaa näitä "Gotta catch 'em all"-fiiliksiä! :'D Sinänsä en ehkä niin paljon pelkää että MiniFeet karkaisivat minulla käsistä, koska ne perinteisemmät sculptit eivät (ainakaan vielä) ole aiheuttaneet sellaisia omistamishaluja (paits WooSoota kyllä katselen aina välillä kaiholla). Tykkään ihastella niitä kuvissa, mutta eivät ole tuntuneet omilta nukeilta. Sitten nämä moe-pojat kyllä Switch-viboillaan innostivat ja kun totesin tuon LTF-kehon hyväksi niin kovasti tekisi mieli hyvää posettaja-MSD poikaa (lol whut miks tää kuulosti yhtäkkiä tosi härskiltä? X'D I didn't mean it to! )

   Tällä hetkellä huomaan että innostus isoihin BJD-äijiin alkaa palailla kovalla kohinalla ja tässä on jo suunniteltu ja haaveiltu yhtä jos toistakin mutta katsotaan mitä tapahtuu!

   Delete
 3. Ylisöpö! Tulen vielä hakemaan nukkesi ja laitan sen lasipurkkiin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. :) Tuli mielikuva Miosta lasipurkissa... jos löydän tarpeeksi ison niin voisin tehdä sellaisen photoshootin. x3 Kiitos ideasta!

   Delete
 4. I've had one full-set doll and it hasn't kept its fullset face-up, eyes or clothes either. Thenagain I knew from the start that I wanted something different for it. I can still feel for you, since you have wanted Mio exactly like that. But if at some point you do want to switch her look around, maybe do it part by part? Like, combine a few ex. Dollheart items to the default set, still keeping it mostly the same. Then if you feel like, add some more. So in the end, your doll will just have more items from which to mix and match.

  I've done that with my own Dollheart sets. At first I have wanted to always use them as a whole set only, then slowly I've given into mixing them. Currently auite a many of my dolls weaf DH but none of them from one set only. I've even mixed them with items from other brands now :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh yeah, that's a good point! And I think you did a good job with your doll, she looks so much better as your character!

   Combining DollHeart sets sounds like a good idea! Actually I kind of did that already without thinking about it because I gave Ayato the Rabbit vest that Lucky will probably never wear. Also the teacup hat on that set isn't Lucky's style at all, so Ayato will be wearing that as well! The poor thing, he has to share his body with a dog and wear hand-me-downs from a bird. x'D

   The more I think about it, the more I like the idea of a DollHeart-set for Mio. I started to think about what made me adore Mio so much aside from the steampunk-theme. That's the slightly older-looking sculpt and face-up than on other LittleFees. I'd like to dress her up in something gothic-like, with blacks and reds and maybe something silver.

   Delete
 5. Ihana että olet saanut haave nukkesi unelmoimanasi pakettina. Aikamoinen tuuri - vai kohtalon johdatusta hih ^_^

  Tuo asusetti olisi niin unelmaa missä vaan koossa. Olen heikkona noihin koristeellisiin vannehameisiin ja tälläkin kaverilla se näyttää tosi hyvältä. Ihanimpana pieni on tuossa neljännessä kuvassa - niin sydäntä sulattavan söpönä siinä <3 Kasvot ovat jotenkin hillityn ilmeikkäät. Eri kuvakulmista saa erinlaisen fiiliksen, mutta silti sellainen arvoituksellisuus säilyy.

  Ja nuo silmät <3 Piti rynnätä heti katselee millaisia silmiä tuolta löytyy.

  ReplyDelete