Tuesday, July 1, 2014

Lucky Bird flies home! - Soom Lucky box-opening Part01
Welcome to the Lucky -box opening part 1!
It's been almost a year since I got my last Teenie Gem, Feny (and Necy surprise head).

I love Soom's neat cardboard boxes. For some reason, the Soom-logo has really caught my eye. I'd love to get a T-shirt with it. It reminds me of the times when I just browsed Soom's website and wondered if I'd ever own a doll from them.

---
Tervetuloa Luckyn boksinavaukseen, osa 1!
Viime Teenie Gem-boksinavauksesta onkin melkein vuosi aikaa, syksyllä kotiutui Feny (ja Necy surprise pää).

Tykkään hirmuisesti Soomin siistinnäköisistä pahvilaatikoista. Tuo Soom-logo on myös kovasti mieleen. Haluaisin T-paidan jossa olisi tuo logo. Se muistuttaa minua ajoista jolloin vain selailin Soomin sivuja ja pohdiskelin että tulenkohan koskaan omistamaan yhtään nukkea heiltä.The brown box had eaten a white box!

---
Ruskea laatikko oli syönyt valkoisen laatikon!...which in turn had eaten some stuff as well!

---

...joka sekin puolestaan oli syönyt juttuja!I wanted both of the Happy and Lucky fullset outfit-sets. These will go to my Soom Yrie and Keny or Saffron and Thymian. I've been looking a matching set for them in yellow and in blue that are their "theme colors" but it has been impossible to find ones that I liked enough.
These look perfect!

---
Halusin molemmat Happy ja Lucky vaatesetit. Nämä menevät Soom Yrielle ja Kenylle eli Saffronille ja Thymianille. Olen yrittänyt etsiskellä siskoksille yhteensointuvia asuja keltaisena ja sinisenä, koska nämä ovat niiden "teemavärit" mutta tätä ennen on ollut mahdotonta löytää sellaisia joista olisin pitänyt tarpeeksi.
Nämä vaikuttavat täydellisiltä!


Pretty details! <3

---
Nättejä yksityiskohtia! <3Rest of the stuff!
The bird-parts are wrapped in those bubblewrap parcels.

---
Loput jutut!
Kuplamuovipaketeissa on lintuosat.


And the Guest of Honor, Lucky himself, finally! My first thoughts were: "ah, he really is so SO blue!" In fact he's of a much brighter shade of blue than the pictures show. I just couldn't get the camera to capture the right hue and even post-processing didn't do much.

But it was already getting dark so maybe I'll get a better picture in different lighting conditions...

---
Ja kunniavieras, Lucky itse viimeinkin! Ensimmäiset ajatuksen: "oh, se todellakin on niin NIIN sininen!" Oikeastaan se on paljon kirkkaamman sininen kuin kuvat antavat ymmärtää. En vain oikein saanut kameraa tallentamaan oikeaa sävyä eikä jälkikäsittelykään oikein auttanut.

Mutta kuvien ottohetkellä alkoi olla jo hämärää joten ehkä väri toistuu paremmin toisenlaisissa valo olosuhteissa.


Lucky: "Is this really me?" Such a cute little face!

---
Lucky: "Olenko se oikeasti minä?" Suloinen pieni naama!
Lucky: "Nice to meet you, I'm Lucky! I might look a little creepy right now but I can assure you I mean no harm!"

---

Lucky: "Hauska tutustua, olen Lucky! Saatan tällä hetkellä näyttää ehkä hieman säikäyttävältä, mutta voin vakuuttaa teille että aikeeni ovat hyvät!"


Lucky: "So do come back for my box-opening part 2! I might have some eyes then! And maybe even hair and clothes! Ok? And I might get to try my wings too if I get really lucky!"

---
Lucky: "Joten tulkaapa takaisin laatikonavaukseni toiseen osaankin! Minulla saattaa olla silloin silmätkin! Ja ehkä jopa hiuksia ja vaatteetkin! Ok? Ja jos olen oikein onnekas niin pääsen kokeilemaan siipiäni!"

11 comments:

 1. Hui miten mua palelee kun katon noin sinistä nukkea. :DD En malta oottaa että nään humanoidiparan valmiina, näissä avauskuvissa se on söpöstä naamastaan huolimatta melkein pelottava. :'D

  Nuo vaatesetit on aivan uskomattoman ihania, oisin niin halunnu tuon keltasen. </3 Eipä sille ois ollu kyllä käyttäjääkään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, nyt kun tarkemmin katson etenkin tuota viimeistä kuvaa niin kyllä siitä painajaismateriaalia voisi saada. :'D
   Olen iloinen noista vaateseteistä, kun ei ole aikaisemmin ollut inspistä valokuvata muuten niin söpöjä Saffronia ja Thymiania kun niillä on ihan hahmoille sopimattomat lookit. Nyt varmaan nekin tulevat saamaan enemmän huomiota~ :)

   Delete
 2. Taas omistajakuvat kyllä tästä mallista kertovat miten ihana malli tämä oikeasti on. Ja sininen väri <3 Jei haluan nähdä tämän pienen vaatetettuna ja peruukitettuna ja silmätettuna (öö?)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! :3 Minusta Soomin promokuvat olivat myös suloisia näistä, mutta on Lucky kyllä luonnossa vieläkin suloisempi. :3
   Vaatteet ja peruukki on jo melkein omat mutta silmät on vielä väliaikaiset ja kuvia tulossa piakkoin! ^3^

   Delete
 3. Onnittelut suloisesta uutukaisesta! Huulet ovat ihanan veikeät. Sinistä hartsia olisi kyllä kiva omistaa. Onneksi täältä löytyy MH Abbey niin on ainakin yksi sininen nukke talossa :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :3 Minusta juuri huulet ja se että suu on hiukan raollaan on parasta tässä sculptissa. Samoin silmien seutu on ihanasti tehty~
   Suosittelen sinistä ja muitakin erikoisvärisiä hartseja! Ainakin itse tykkään hirmuisesti erikoisväreistä. MH-nukeissakin sinisen ja violetin sävyiset on minusta parhaimpia juuri~ <3

   Delete
 4. Miten söpöt kädet <3

  Ihana sininen pikkukaveri sinne kotiutunut. Boksin avauksiin tulee aina niin erilainen tunnelma kun ne tehdään ulkona, vaikkei se näkyisikään kuin parissa kuvassa, tykkään.

  Ja noiden mekkosten muotinäytöstä kaivataan myös ~

  Pysyn kanavalla ^_^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :3
   Soomin pikkunukeilla on minusta näkemistäni pienistä Yo-SD kokoisista nukeista ehkä parhaiten sculptatut kädet ja vartalot. Tarkoituksena oli tuoda vähän enemmän "ulkotunnelmaa" kuvaukseen mutta se unohtui sitten kun innostuin niin paljon paketin sisällöstä. x3

   Toinen mekoista on jo puettu omistajalleen ja toinen odottaa pukemista, kuvia tulee kyllä.. Jee, kiitos kanavalla pysymisestä!

   Delete
 5. Kylläpä se onkin sininen! Luin jo aiemmin lintusensa saaneiden kommentteja että tällä kertaa Soomin pale blue on ollut vahvempi kuin aiemmin ja se on todella sitä. Mutta hyvä se vain on. Tykkään itse kovasti että värillinen nukke on sitä oikeasti eikä vain häivähdyksenä hyvässä valossa. Tuon ei ainakaan pitäisi haaltua vuosien saatossa kun värilliset nuket tapaavat tehdä. En malta odottaa miltä hän näyttää lintuosineen valmiina. Pian lisää kuvia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu siis, ei todellakaan ole huono asia minusta että se on kunnolla kirkkaan sininen. Se vain jotenkin pääsi yllättämään, vaikka olinkin muiden kuvista katsellut että ohhoh näyttääpä erilaiselta kuin minun pale blue Carbon...
   Luulin että Carbon ei olisi kovasti haalistunut, mutta saattaa se olla hieman! :-O Aaaa, en kestä jos minun pikku Karppu jossain vaiheessa ei ole tippaakaan sininen! ;__;

   Kuvia tulossa~ ;)

   Delete
 6. Se voi olla edessä. Kuvailin Hiiriä joka siis on harmaa taannoin pihalla ja totesin, että se on nykyään harmaa vain koska muistaa sen värisen nuken hankkineensa. Ihan hirveästi on väri kalventunut vaikka nukke istuu vitriinissä vaattet päällä pimeässä huoneessa. Nukke ikäänkuin muuttuu värittömäksi.
  Näin taannoin vanhan Soomin Vesuvian, sen kimmeltävän liilan alkuperäisen skorpionihäntänuken ja siitä oli kaikki lila sävy poissa. Se oli lähinnä haalean väritön. Pelottavaa!

  ReplyDelete