Sunday, July 13, 2014

Time Leap to Steam Age is Go!


Happy late birthday to me! :D

---

Hauskaa myöhäistä syntymäpäivää minulle! :DThis seller was really kind and to my surprise I received my purchase unexpectedly wrapped in pretty wrapping papers! O3O And they didn't even know that I bought this as a present for myself.

---
Tämä myyjä oli todella ystävällinen ja yllätyksekseni sain ostokset paketoituna kauniisiin lahjapapereihin! O3O Eikä myyjä edes tiennyt etukäteen että ostin tämän itselleni synttärilahjaksi.


Why yes, it's my first Fairyland doll!
When I saw box-opening pictures of this set in Den of Angels, I started to regret that I didn't get to order Mio Steam Age Cat straight from Fairyland. And then a perfect fullset suddenly pops out for sale at a local doll forum! Actually I didn't mean to buy another resin doll next (I had my eyes set on Dollfie Dreams and Azone 1/3-scale dolls) but this was a must-buy.

This has got to be one of my best shopping experiences, if not The best. Nice seller, good communication, well-priced, instant shipping after payment, well packed for shipping, pretty gift-parcels (! I love gift parcels!) and a doll that is not only something that I've pined for, but also in such a pristine condition that you can hardly believe it didn't come straight from the doll company itself!

---
Kyllä vain! Se on ensimmäiseni Fairylandin nukke!
Nähtyäni DoAssa paketinavauskuvia tästä setistä, minua harmitti etten voinut tilata Mio Steam Age Cat'ia silloin kun sitä oli myynnissä Fairylandilla. Ja sitten yhtäkkiä täydellinen fullset-nukke ilmaantuu myyntiin Hartsilapsiin!
Oikeastaan minulla ei ollut tarkoitusta ostaa seuraavaksi hartsinukkea, koska olin suunnitellut seuraavaa Dollfie Dreamia tai sitten Azone 1/3-nukkea, mutta tämä oli kyllä nyt vähän pakko-ostos.

Tämän täytyy olla yksi parhaita ostokokemuksiani, ellei jopa paras! Ystävällinen myyjä, hyvä kommunikaatio, hyvä hinta, salamannopea lähetys maksun saavuttua, hyvin pakattu matkaa varten, kääritty kauniisiin lahjapapereihin (!rakastan lahjapaketteja!) ja sellainen nukke jota olen kovasti harmitellut kun en ostanut, ja myöskin niin loistavassa kunnossa että se olisi voinut tulla suoraan firmalta samoin tein!
I'm loving the details Fairyland has put into the packaging and even the Certificate of Authenticity and the instruction leaflet.
This really gives a classy feel to the whole set and somehow makes you happy that someone has paid attention to the details!

---

Tykkään siitä miten yksityiskohtaisia Fairylandin pkkaus ja jopa aitoustodistus sekä ohjelehtinen ovat. Tekee todella laadukkaan oloiseksi koko setin ja siitä tulee hyvälle mielelle kun joku on kiinnittänyt noin paljon huomiota yksityiskohtiin!


I didn't know that Littlefees came with magnets already attached at the back of their bodies. Cool!
There was a fun part in this leaflet that read something like "don't shoot anyone's eyes with the elastic string, it might lead to permanent eye-damage" or something.

The mental image: "Hey, I've got a new dollie! What to do with it... hmmm... oh I know, I'll use this string as a sling shot!" X'D It's like one of those "bought the cat a cool scratching tree and all it does is play with the box it came in."-situations.
---
En tiennytkään aikaisemmin että Littlefeillä on magneetit jo valmiiksi selkäpuolella. Siistiä!
Ohjelehtisessä oli hassu kohta jossa varoitettiin jotenkin "älä ammuskele kuminarun avulla kenenkään silmiin, se voi johtaa pysyvään silmävaurioon" tai jotain sinnepäin.

Mielikuva: "Hei, minulla on uusi nukke! Mitäs nyt keksisin sen kanssa... hmmm...  nyt tiedän, käytänpä noita kuminaruja ritsana!" X'D Ihan kuin niitä klassisia hetkiä kun joku ostaa kissalleen hienon raapimapuun ja kissa kiinnostaa vain leikkiä laatikolla jossa se saapui.


Eep! Mio looks so terrified in the box!
She came with the sleeping faceplate and a set of extra hands, a good bonus I think. The sleeping face also has a face up which is really pretty, but I don't have a picture of it yet.

---
Iiks! Mio näyttää tosi säikähtäneeltä laatikossaan!
Sen mukana tuli myös nukku-kasvolaatta sekä extrakädet, hyvä bonus minusta. Nukkunaamalla on myös face up, joka on tosi kaunis mutta siitä ei ole vielä kuvaa. Pahoittelut.


She's so pretty! I'm very happy that the former owner bought those upgrade eyes with the set because if I had ordered Mio myself, I would have wanted the upgrade eyes that she has in the promopics from Fairyland.
I knew Minifees could pose wonderfully, but that Littlefees also have a great poseability! Wow! I spent a good deal of time just moving the joints around to see what she could do. Good craftmanship, Fairyland!

---
Mio on niin kaunis! Olen tosi iloinen että alkuperäinen omistaja oli ostanut Mio-setin mukana myös nuo upgrade-silmät koska ne olisin halunnut itsekin tilata. Samaiset silmät ovat Miolla Fairylandin promokuvissa.
Tiesin että Minifeet posettavat hienosti, mutta että Littlefeilläkin on mainio posetuskyky! Wow! Kulutin paljon aikaa vain liikuttelemalla niveliä ja katsomalla mihin nukke pystyi. Hyvää työtä, Fairyland!


The awesome set of clothes... and...

---

Upea vaatesetti... ja...


...OK let's face it, this is the reason I bought this set. X''D
Nah, just kidding! But it is a cool little steampunk gun made out of resin.

If a Tiny-sized fullset doll comes with a steampunk gun, there is no way to resist it.

---

...OK, tämän takia minä oikeastaan tämän setin ostinkin. X''D
Äh, leikillä minä vain! Mutta onhan se aika siisti pieni hartsinen steampunk-pyssy.

Jos Tiny-kokoinen fullset nukke tulee steampunk aseen kera eihän sitä pysty vastustamaan.I don't have pics of Mio in her outfit yet, but in the mean time you can look at this Steam Age-preview video from Fairyland. I didn't know they made videos to promote their dolls! But how cool is that!
Rose the Steam Age rabbit is really cute too, I like it that both of these dolls have less-childlike style going on than most Littlefee-dolls.

---
Ei ole vielä kuvia Miosta asussaan, mutta sillävälin voitte katsoa tätä Fairylandin Steam Age-preview videota. En tiennytkään että he tekevät videoitakin nukkeja mainostaakseen! Aika siistiä!

Rose Steam Age kaniini on myöskin todella suloinen, tykkään siitä miten näillä nukeilla on vähemmän lapsenomainen tyyli kuin useimmilla Littlefee-nukeilla.I dug up what I originally wrote on our local BJD-forum about this Steam Age -release.
Title: "Fairyland News - 19.12.2013"
Okay.
I haven't been too interested in Fairyland's dolls before (well, I do think they are pretty but not considered owning one myself). And then....a steampunk catgirl-set! I fell in love! <3
This might just be the third doll I ordered in 2014...
Both Mio and Rose look very cute but I think I'm leaning towards Mio-sculpt... then, going back to look again at Rose... I just can't decide. I'll have to think this over.

So I never got around to ordering this set form Fairyland but... now Mio is at home! Some things are probably just meant to be. :3 I'm glad I noticed that "for sale"-post almost immediately the seller had put it up. Otherwise I would have missed out on her the second time!

Nevertheless, I never thought I'd get Mio as such a complete set, with everything that I wanted, right down to the skin color and the upgrade eyes!

---
Kaivoin esiin mitä kirjoitin Hartsilapsissa kommentointina näihin Steam Age-settien julkaisuihin viime joulukuussa. (klikatkaa kuvaa isommaksi ja lukekaa siitä)

En sitten vain koskaan tullut tilanneeksi tätä settiä kun olin jo muutenkin aikonut vähentää nukkien ostoa... muta nyt Mio on sitten kuitenkin kotona! Jotkut asiat vain järjestyvät jännästi. :3 Olen iloinen että huomasin sen "myytävänä" postauksen melkein heti kun myyjä oli laittanut sen foorumille. Muuten olisin missannut Mion toistamiseen!

Jokatapauksessa, en koskaan ajatellut että saisin Mioa jälkimarkkinoilta näin täydellisenä settinä mukaanlukien kaikki mitä halusin sillä olevan, ihonväriä ja upgrade-silmiä myöten!


Bonus-pic: Carbon with a mysterious humanoid! I've always wanted one of these soft foam humanoids (hah, I don't know why...) and the seller had included one as a packing material with Mio! I think I'll do something artsy with the humanoid, heheh.

---
Boonus-kuva: Carbon kera mysteerillisen humanoidin! Olen aina halunnut tällaisen vaahtomuovihumanoidin (en tiedä edes miksi...) ja Mion myyjä oli laittanut sellaisen pakettiin pehmukkeeksi!
Luulen että teen tällä jotain taiteellista, heheh...

9 comments:

 1. Onneksi olkoon! Mio onkin ihana nukke, olen onnellinen puolestasi että sait sen ^^

  ReplyDelete
 2. Onneksi olkoon! Littlefee-kroppa on kieltämättä mainio ja mun mielestä posettaa vielä Minifeetäkin paremmin. On oikeastaan vähän harmi että ehdin tottua Littlefeehen, voi olla että sen vuoksi jää haaveilemani Shinyfairyt ja Teenie Gemit ostamatta. u___u'' Jos sulla on joskus aikaa niin ois tosi kiva nähdä vertailukuvia Teenie Gemistä ja Littlefeestä. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! ^__^
   Voin toki tehdä vertailupostauksen Teenie Gemistä ja Littlefeestä. :3 Älä suotta välttele Teenieitä tosin. Vaikka totesin että Littlefee pesee ne posettamisessa, on Teenie-kroppa silti tosi hyvä posettaja minun mielestäni. Ihan samanlaiseen akrobatiaan se ei kyllä pysty, mutta toimii hyvin kuitenkin.

   Delete
 3. Onnea uutukaisesta! Nyt kiireesti vaatteet hänelle ylle ja lisää kuvia meidän katsottavaksemme. En ole tainnut nähdä tästä yhtäkään kuvaa täysissä pukeissa.
  Fairylandin boksi näyttää muuten ihan satukirjalta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :)
   Olenkin tässä eilen ja tänään vedellyt kissatytölle peruukkia ja vaatetta päälle. Käsivarsiremmeissä on kova homma! Totta, kun olen katsonut kuvia muiden omistamista Littlefee Mioista, en ole kertaakaan nähnyt kaikkia tamineita yhtäaikaa nukkien päällä. Pitääkin ottaa sellaisia, koska tykkään itse tosi paljon koko setistä.

   Nyt onnistuin tosin poimimaan jostain tosi "ihanan" kesäflunssan joka estää tehokkaasti esim. ulkokuvailuja. -__-;; Äääh... Flunssa pistää aika väsyneeksi, ja väsyneenä en usein tohdi posetella nukkeja kovin uhkarohkeasti koska pelkään että huomiokykyni herpaantuessa en hae tasapainoa tarpeeksi hyvin... Tänä kesänä on tullut kesähaastetta jahdatessa vähän liian monta "vähältä piti"-tilannetta. :-O
   Mutta heti kun olo on vähän parempi niin; kuvia! :D

   Delete
  2. Ah niin! Ja se boksi paitsi näyttää satukirjalta, myös avautuu kirjan tavoin! Tämä oli liian tekninen ihme minulle, yritin avata sitä ensin liu'uttamalla kuten Teenie Gem-boksia. x3
   Ihmettelin että jo on tiukka boksi kunnes hitaat aivoni alkoivat etsiä muita ongelmanratkaisu-keinoja.

   Delete
 4. Oikein ihana uusi nukkehan siinä, onnittelut! Varo vain, Little Feet kuulostavat olevan yhtä addiktoivia kuin Teenietkin XD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! :) Itseasiassa en usko että Littlefee'istä tulee minulle sellaista hamstrausviettiä *kops kops koputtaa puuta* kuin Teenieistä. Vaikka tämä kyseinen Mio aivan ihana tapaus onkin, ja myönnän Fairylandin mahtavan kyvyn suunnitella ja toteutta nukkekehoja, on suurin osa heidän Littlefee-sculpteistaan aivan liian pyöreäposkisia lapsia minun makuuni.

   Miossa tosiaankin viehätti sellainen vähän vanhemman näköinen look, Mio on mielestäni sellainen about 10 - 11- 12 vuotiaan näköinen kun taas iso osa Littlefee-sculpteista muistuttaa enemmän jotain 5 vuotiaita tai alle. Ja sen ikäisen näköiset nuket ei ole oikein minun juttu. :<
   Baby-eläimet kyllä menee mutta... (no offense lapsinukeista tykkääville)

   Sen sijaan Littlefeen voisin ehkä joskus kuvitella hankkivani. Ne Moe-line pojat näyttivät oikein hauskoilta ja itseasiassa nyt nämä uudet ilmeisesti myös Steampunk-tyyliin suunnitellut Feepletkin saattaisivat natsata. :3 Muttaaaaa ensin keho Lancelle~ (ellei nyt tule jotain ihan must-havea taas vaihteeksi.)

   Delete