Wednesday, August 13, 2014

By Chrom I'm Soomed!


What ever happened to my plan for cutting back on doll-purchases this year... I just put this guy on layaway.

---
Mitä ikinä tapahtuikaan suunnitelmalleni vähentää nukkeostoksia tänä vuonna... Laitoinpa tässä yhden sedän layawaylle.
Soom Chrom Soul Tracker - All rights belong to Soom

It's Soom Super Gem Chrom Soul Tracker! I just couldn't resist him in brown tan skin and this time I chose the extra type body for some added mobility. I realized with my simple-type Super Gem Mad Hatter and after seeing an extra type body in full action at a doll meet that it's worth paying a bit more for those mobility joints.
Soom has really made me prioritize my dolly-purchases. First they released that Shale centaur with a dark chess-theme that was right up my alley. But then I decided that it wasn't the doll behind the styling that I actually wanted. I was just a fan of that chess-theme. Then along came the Idealian51 Hornblend centaur that I might have ended up with.

...IF it hadn't been for this tan Chrom. I gave it a weekend to think over and after that time Soom had released Hornblend in a human body too. Those pictures made me realize that Idealian51 is not a size that would work for me. And I was only thinking about how cool that new Chrom looked. so in the end the decision was quite an easy one. (and let's hope there won't be something must have from Soom next month! x'D)

---
Nimittäin Soom Super Gem Chrom Soul Trackerin! En vaan voinut vastustaa sitä brown tan-sävyssä ja tällä kertaa valitsin extra type vartalon monipuolisempien liikkeiden mahdollistamiseksi. Simple-type kroppainen Mad Hatterini sekä miitissä nähty Super Gem extra-body demonstraatio saivat minut tajuamaan että on kannattavaa laittaa se muutama kymppi lisää hintaan extra-nivelet saadakseen.
Soom on kyllä nyt lyhyen ajan sisällä pistänyt minut priorisoimaan nukkehankintojani. Ensin tuli se shakkiteemainen Shale-kentauri, johon ihastuin. Mutta sitten tajusin että en oikeastaan ollut tykästynyt niin kovasti itse nukkeen kuin siihen dark-shakki teemaan. Seuraavaksi Soom heitti peliin Idealian51 Hornblend-kentaurin, jonka oli täpällä ostaa.

...JOS ei olisi tullut tätä tannia Chromia. Otin viikonlopun Jurmo-retken aikaa pohtiakseni valintaa ja sillä välillä Soom olikin julkaissut kuvat ihmiskehoisesta Hornblendistä. Ne saivat minut tajuamaan että Idealian51 ei ehkä ole mieleiseni kokoluokka. Enkä saanut mielestäni kuinka siisti uusi tanni Chrom oli, joten päätös oli melko helppo. (ja sitten toivotaan että ensi kuussa ei tule mitään must-havea Soomilta! x'D)


I want to draw pictures of his character and style that I've planned for him too, but I've not been in the mood for drawing lately so I just came up quickly with something in dollmakers (that are always fun to mess around with). I'll post drawings when I feel like being artsy again! ^3^

I've yet to come up with a good name for him but it'll come to me. I'm thinking about something of a rogue priest with a fantasytheme. But we'll see.

---
Haluan piirtää vielä kuvia tästä hahmosta ja sille suunnittelemastani tyylistä, mutta en ole ollut oikein piirtofiiliksissä vähään aikaan. Joten sähläsin vain jotain kasaan dollmakereissä (joiden kanssa on aina hauskaa sotkea). Postaan piirroksia kun taas tulee piirrosinspis! ^3^

En ole vielä ihan täysin selvillä millainen hahmo tulee olemaan, saati tavoittanut sille nimeä. Mutta kyllä ne sieltä sitten kuoriutuvat. Olen ajatellut jonkinlaista omia polkujaan kulkevaa fantasiateemaista pappia tai jotain. Mutta katsotaan!

All rights belong to Soom.
And then we have this little guy! It's a teaser pic from a possible future release of a gray Hati/Skoll Teenie Gem with the same Chess-theme that the aforementioned Shale centaur had. He's supposedly a pawn, where as Shale is a Knight. I wonder what the other pieces will be like!

Yeah, but as I've wanted Hati/Skoll and a Grit and this one looks like a combination of both, I'm really tempted to get a little Bat-Hati too! We've talked about both getting our own little Hatis/Skolls with Fyrd and it would be great to style them into a twinning look. :3

---
Ja sitten on vielä tämä pikku kaveri! Kyseessä on teaser-kuva Soomilta mahdollisesta tulevasta harmaa Hati/Skoll Teenie Gem julkaisusta samalla shakki-teemalla kuin jo aiemmin mainitulla Shale kentaurilla oli. Hati/Skoll on todennäköisesti sotilas, kun taas Shale toimittaa ratsun virkaa. Minkähän laisia muut nappulat tulevat olemaan!?

No mutta, olen halunnut jo pitkään omaa Hatia tai Skollia sekä Gritiä ja tämä näyttää näiden onnistuneelta yhdistelmältä. Ollaan jutusteltu Fyrdin kanssa siitä että hankittaisiin molemmat omat pienet Hatit tai Skollit ja olisi tosi hauskaa muokata niille twinnaavat tyylit. :3Some plans of what my bat-Hati would look like. Starting to look a bit too much like a demon-version of Ciel. x'D I just got carried away with those dollmakers. I'd really want him to have mis-matched eyes as none of my current BJDs have those yet. It's just really difficult to find two pairs of eyes that look good together. Usually when I see dolls with mismatched eyes I don't think that the effect really comes through that well. It just looks like someone is trying on different eyes for the doll to see which look better.

I'd really like to incorporate the chess-theme a part of his styling, though. Maybe some blacks and whites and grays with a little touch of red in there to keep it interesting. It'll be fun to see more pics of this release so that I can plan more for him! (although maybe not in a while, please Soom, as I have that layaway for Chrom too. x3).

---
Joitain suunnitelmia lepakko-Hatin varalle. Näyttää ehkä liikaa demoni-Cieliltä. x'D Taisin vähän innostua liikaa dollmakerien kanssa. Haluaisin nukelle eripariset silmät, koska millään nukeistani ei vielä ole sellaisia. On vain ilmeisesti tosi vaikea löytää kahta paria silmiä, jotka näyttäisivät hyviltä yhdessä. Yleensä kun näkee eriparisilmäisiä nukkeja, niin se haluttu vaikutelma ei oikein pääse oikeuksiinsa. Näyttää enemmänkin siltä kuin joku kokeilisi silmiä nukeilleen nähdäkseen kummat sopivat paremmin.

Haluaisin jotenkin liittää tuon shakkiteeman osaksi nuken tyyliä. Ehkä musta-valkoista jossa on joukossa hieman harmaata ja punaista. Odotan jo innolla lisää kuvia tästä julkaisusta että voisi suunnitella hahmoa vielä lisää! (Vaikka ei ehkä ihan heti pliis Soom kun täytyy Chromkin maksella ensin. x3)

5 comments:

 1. Vai meni tanni-Crom sitten heppasen ohitse? Tuo idealian 51 on kyllä hankala välikoko. En oikein itsekään tiedä miten siihen tulisi suhtautua. Se ei näytä oikein hyvältä minkään muun kokoisten nukkejen seurassa. Kentaurin suhteen asialla ei ehkä olisi niin paljon väliäkään, mutta ihmisnukeissa se on hankalaa.
  Uusi Crom on kyllä komea! Se näyttää tuossa teaser-kuvassaan ihan nuorelta Severus Kalkarokselta, tai häntä esittävältä näyttelijältä. Nuo hiukan roikkuvat luomet sen varmaan tekevät? Onnea tulokkaasta!

  Uudesta Hati/Skollista tulee varmasti suosittu. Niin moni on haikaillut sen perään. Tosin itse en sitä shakkiteemaa nukesta löydä. (olisi upeata nähdä koko shakkilauta nukeista koottuna) Pieni lepakko vaikuttaa vain ylettömästi pyntätyltä. Kuvassa toista ihan selvästi nolottaa kaikki nuo röyhelöt ja rusetit. Olisi kivaa nähdä tämä vähän kasuaalimmin puettuna.

  Kaksiväriset silmät ovat kyllä hankalat. Sitä on vaikea toteuttaa niin, että nukke ei näyttäisi liikennevaloilta. Silmien sävyjen pitäisi olla aika lähellä toisiaan. Lopputulos on kyllä tosi kaunis silloin kun se onnistuu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juuri tuo, että sitä Idealian-heppaa ei sitten voisi oikein yhdestää muihin nukkejuttuihin niin se tekisi siitä vähän hankalan tapauksen. Toivottavasti Soom (tai joku muu) tekee joskus oikeasti ison ja aikuisen näköisen kentaurinuken. :3

   Hei, mainio vertaus Severus Snapeen tuosta Chromin ulkonäöstä. Nyt kun mainitsit sen niin huomasin asian itsekin. :3 Brown tan Chrom oli minusta vaan ihan liian vastustamaton juttu.

   Juu, ainakin DoAn puolella tuntuu että monet odottavat harmaata Hatia innolla. Mietin että hankinko tuota asua ollenkaan, mutta DollHeartilta voisi jonkin setin sille hankkia.

   Ja niin, juuri tuo mainitsemasi asia kaksiväristen silmien kanssa... Mutta onnistuessaan se näyttää hienolta. :3

   Delete
 2. Minä niin haluan tuon ruskean Chromin kummiksi! Se on vain niin ihanan näköinen :3

  Ja tosiaan sulla on niin samansuuntaiset ajatukset (mustaa, valkoista, punaista) harmaan Skollin suhteen, kuin mulla valkoisen, joten kyllä niistä saadaan vielä helposti sellainen kiva pelikuvashootti aikaan! Ja jos säkin vielä pidät sillä punaiset silmät niin avot. Itse vain mietin, että kun haluan myös tuon hörselösetin ostaa, mutta toisaalta siinä on yksityiskohtia, jotka ei niin mene mun suunnitelmiin... Mut kyllä mä sille jotain käyttöö varmasti keksin :3 Se vain on niin ihana.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pääset kyllä Chromin sylikummiksi. :D

   Oo, peilikuva-sanasta tulee heti mieleen millaisia kuvia näistä Skolleista saataisiin (mä meen ihan sekaisin että pitäisikö sitä nyt kutsua Hatiksi vai Skolliksi. höh!) Juu juu, punaiset silmät on tarkoitus tulla! :3 Mietin vielä tuota Skollin asusettiä, voisihan siitä tosiaan pitää niitä osasia eri vaatesetteihin yhdistettynä niin että ei ole ihan kaikki kermakakkuröyhelöt yhtäaikaa päällä. :'D
   Tosin kun se on tuollainen ruskea-sävyinen ja haluaisin Skollille semmoista musta-valkoista niin se ei ehkä olisi sitten Skollin päällä kovin usein, mutta voisin kyllä nähdä esim. Floydin (Bygg) siinä. ^3^

   Delete
  2. Jee!

   Koska itsellä on tarkoitus ostaa nimenomaan poikaversio, niin kutsun sitä Skolliksi. Hati olisi sitten se tyttö. Uskon kuitenkin, että Soom ei julkaise näitä sukupuolineutraaleina, kun kerran on eri asusetitkin niille laitettu. Vielä vähän pelottaa se, minkä värisinä ne tulevat...

   Ja mullakin menee osa siitä asusetistä yleiseen jakoon. Riippuu vähän miten ne turkoosit rusetit siinä on, niin ne osat vois hyvin mennä Hipun varastoon, kun taas muut Hanille+ Milkille. Mulla on onneksi kaikki pienet yhtä hörselöisiä, niin kyllä sille asulle jotain käyttöä täällä löytyy :D Pääsee ainakin taas koettamaan kaikenlaisia erilaisia kombinaatioita.

   Delete