Friday, August 8, 2014

Incoming stuff...


I joined Fyrd's order to TaoBao and as I didn't find any stuff for my dolls that I would have wanted, I ventured on browsing what else they had to offer. And naturally I started to look for some cosplay-items...
I'm thinking of putting together a casual-Aoba cosplay for Tracon this September so if these items I purchased will turn out to be OK, I think I'll try that out. :3 I'm *really* iffy about that wig, though.

Sure it looks fine on the pictures and it was one of the more costly ones (although still cheap as almost everything on Taobao is), but it might look awful in reality... So if anything, the quality and look of the wig will make or break my plan for my casual-Aoba cosplay. :) I already have pants that I think will work for the role and some accessories.

---
Osallistuin Fyrdin TaoBao-tilaukseen ja koska en tällä kertaa oikein ottanut löytääkseni mitään kivaa nukeille, tutkiskelin vähän mitä muuta kivaa siellä olisi tarjolla. Ja sitten tietysti eksyin katsomaan cosplay-tuotteita...

Nyt sitten innostuin suunnittelemaan casual-Aoba cosplayta Traconiin syyskuussa. Joten jos nää tilaamani tavarat osoittautuvat olevan ihan OK näköisiä, niin kokeilen sitä. :3 Suhtaudun kyllä *todella* varauksella tuon peruukin todelliseen olemukseen. No kyllähän se kuvissa näyttää ihan suht hyvältä, ja se oli yksi niistä vähän hintavammista yksilöistä (vaikkakin silti halpa kuten melkein kaikki TaoBaossa), mutta se voi olla ihan hirveä takkukasa todellisuudessa...
Joten peruukin laatu ja ulkonäkö jos mikä saattavat nostaa tai kaataa aikeeni casual Aoba-cossiin. Minulla onkin jo osaan sopivat housut sekä joitain pikkuasusteita.
And then I got this: a 8-bit Koujaku-T-shirt, wooo! :3
---
Ja sitten ostin tämmöisen 8-bit Koujaku-paidan, wooo! :3


Nendoroids from left to rigth: Super Sonico Working, Armin Arlert, Aoba Seragaki and Sakura Kinomoto. All rights belong to Good Smile Company.

These are not from TaoBao but preorders straight from Good Smile Company.
Although it's already August and I'm not keen on thinking about the arrival of autumn, I'm still a bit happy that we won't have to wait all that long (hopefully!) for the autumn Nendoroid releases! Back in April when I preordered Nendoroid Aoba(s) and Nendoroid Sakura Kinomoto it seemed such a long time until September when they are scheduled for release...
Haha, looking at both Aoba and Sakura with small animals, Ren and Kero-chan, makes Aoba seem like a Magical Boy and Ren his magical pet mascot. x'D Well, I guess that wouldn't be completely wrong...

Newer preorders I made include Nendoroid Super Sonico: Working set and Nendoroid Armin Arlert from the super-popular  進撃の巨人 Shingeki no Kyojin or  Attack on Titan. I almost didn't order Armin, although he's my favorite from the series... As I have no plans on getting the other SnK Nendos so I thought he'd look a bit funny just by himself.
But then I missed out on the Nendoroid More Pajamas-set rerelease (AGAIN!! Those things went fast, they ended the order period before the scheduled time because of too many pre-orders...) and I thought the heck with it! If I can't get those damned pajamas then I'll at least get Armin! (that's me, the anger-impulse shopper)

---
Nämä kaverit ei olekaan sitten TaoBaosta vaan ennakkotilattu suoraan Good Smile Companyltä.
Vaikka onkin jo elokuu enkä yhtään tykkää siitä että syksy lähenee, niin olen silti vähän iloinen siitä että ei tarvitse (toivottavasti!) odottaa enää niin pitkään syksyn Nendoroid julkaisuja!

Huhtikuussa Nendoroid Aobaa ja Nendoroid Sakura Kinomotoa tilatessa tuntui siltä kuin syyskuuhun ja niiden luvattuun julkaisuun olisi ikuisuus aikaa... Heh, nyt kun katsoo noissa kuvissa vierekkäin Aobaa ja Sakuraa pikkuötöjen Renin ja Kero-chanin kanssa niin näyttää ihan siltä kuin Aoba olisi taikapoika ja Ren maaginen maskottieläin. x'D No, ehkä se ei ole niin kaukaahaettu mielikuva.

Uudenpiin ennakkotilattuihin kuuluvat Nendoroid Super Sonico: Working set ja Nendoroid Armin Arlert huippusuositusta 進撃の巨人Shingeki no Kyojin eli Attack on Titan-sarjasta. Melkein jätin Arminin tilaamatta vaikka se onkin lempparihahmoni sarjasta... mutta minulla ei ole suunnitelmia hankkia muita SnK-Nendoroideja ja ajattelin että Armin näyttäisi orvolta yksinään.
Mutta sitten missasin Nendoroid More Pyjama-settien uudelleenjulkaisun (TAAS!! Ne menevät ihan supernopeasti kaupaksi, GSCllä lopettivat tilausjakson ennen aikojaan koska ennakkotilauksia oli liikaa...) ja niinpä ajattelin että no hitot! Jos en voi saada pyjamasettiä niin sitten hankin ainakin Arminin! (se olen minä, viha-impulssishoppaaja).

Bad "flustered Aoba head in light blue pajamas"-Photoshop mock-up.

What's so great about stupid pajamas anyway, heh... although I would have wanted to put that flustered Nendoroid Aoba-head on those light-blue pajamas in the set but... ah well. No pajamas for me. Or my flustered Aoba. I still might try to get them from a retailer or something. Although the first release of the pajamas was impossible to get from retailers unless you preordered it and I haven't even found them on eBay.
 It can sometimes be tough to be a figure-collector.
---

En mä mitään pyjamia ois edes tarvinnutkaan.. heh... vaikkakin olisin halunnut laittaa Aoba-Nendoroidin hämmentyneen pään siihen vaaleansiniseen pyjamaan siitä setistä. No mutta ei sitten pyjamia minulle tai hämmentyneelle Aoba-Nendolleni.
Ehkä niitä pyjamasettejä voisi yrittää metsästää jälleenmyyjiltä, muta kun se alkuperäinenkin julkaisu on ollut kiven alla.
Joskus figukerääjän elo on rankkaa.


Oh, and they've announced that the Playstation VITA edition for DRAMAtical Murder, with the subtitle re:code, is scheduled for sale starting on the 10th of October! Yay! That box-art alone looks amazing~
It's been some time now since I finished playing the PC-game, so it'll be fun to go through it again with Vita. (I'm a sucker for different versions of my favorite games... I have multiple editions of Persona 3 and 4 too...) Now with the added bonus story but cut-out X-rated scenes. I believe they have renewed the endings of the routes for the game to be considered more"consumer friendly" or something like that. :3

---
Niin ja ovat ilmoittaneet että suunnitetu julkaisupäivä Playstation VITA-versiolle DRAMAtical Murderista, alaotsikolla re:code, on 30 lokakuuta! Yay! Jo pelkästään uusi kansitaide on todella hieno~
On kulunut jo jonkin aikaa siitä kun pelasin pelin PC'llä lävitse, joten tulee olemaan hauskaa käydä se läpi uudelleen Vitalla (minä tuppaan keräämään näitä eri versioita suosikkipeleistäni... minulla on useiampia versioita myös Persona 3sta ja 4stä sekä erinäisistä Disgaea peleistä...) Mukana onuusi bonustarina joka korvaa poissiivotut K-18 kohtaukset. Todennäköisesti myös eri hahmojen "reittien" loppukohtauksia on muokkailtu uuteen uskoon..

3 comments:

 1. Hyvältä näyttää tilauslista!! Mä odotan kun kuuta nousevaa tota uutta Sonico-nendoroidia.... En kestä miten sulonen se on bikineissä!! Vaikka ennen aina mietin ettei nendoroideille välttämättä sovi mitkään bikinit tai muut "smexyt" asut ni olinpas taas väärässä. XD Sonico on niin ällöttävän sulonen et kuolen!! Vähän kyllä harmittaa ettei vaihtonaamoja taida tulla paljon ollenkaan... Olis ollu ihana saada vaikka joku nolostunu blush blush kawaii-ilme sille. >w< Noh, sentään voi käyttää sitte muiden nendojen lärvejä.

  Toivottavasti päästään tulemaan Traconiin!! Se on vielä vähän auki mut kovasti olis halua sinne päästä. Täytyis varmaan uskaltaa ottaa Momoko myös mukaan jos reissuun lähetään......!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jupp, Sonico on suloinen myös siinä Maido-asussaan. Osittain hankin tämän Nendon myös siitä syystä että tulee olemaan huskaa lattaa random päitä tuolle bikini-vartalolle. x'D Voin kuvitella että jotkut paheksuu söpöhöpö-Nendojen esittämistä alusasuissa mutta ei se mitään! :D
   Joo se vaihtonaamojen puute kismittää kyllä. :c Mutta ehkä ne käytti vaihtonaamamuovin Sonicon tis.. eiku ekstravartaloon? ;)

   Oo, olisi hienoa jos tulisitte Traconiin! ^3^ Mietin vielä otanko esim. Yumekaa mukaan. Sille pitäis sitten varmaan tehdä Ren-cossi. X'D

   Delete
 2. Sonico on Nendona törkeän söötti. Ja tuo bikinikeho on kyllä iso yllyke hankkia tämä figuuri. Yritän kuitenkin pysyä nahoisani sillä yhden figuurin hankkiminen ei olisi järkevää ja kokonaiseen pesueeseen ei nyt olisi saumaa.

  ReplyDelete