Tuesday, August 5, 2014

Bodysnatchers


Ayato finally has some quality time with his body after Remy "borrowed" it for some time. :3

---
Ayato sai vihdoin vähän laatuaikaa kehonsa kanssa Remyn lainattua sitä vähän aikaa. :3

Ayato: "About time too! And WHAT are these things I have in place of my hands? Some stupid paws of that stinking mutt who possessed my body without permission! And Spica has lost my arms somewhere! Can you believe this insolence?"

Spica: "e-heh sorry about that... but I got you some new stuff to make up for it, didn't I? New and improved wig and eyes. And I wouldn't quite say that the arms are lost... they are just... misplaced."

---

Ayato: "Oli kyllä jo korkea aika! Ja mitä IHMETTÄ nämä jutut ovat kätteni tilalla? Tassut siltä typerältä haisevalta rakilta, joka  riivasi kehoani ilman lupaa! Ja sitten tuo kelvoton Spica on vielä hävittänyt käsivartenikin! Voitteko kuvitella miten törkeää?"

Spica: "e-hehe, anteeksi kovasti... mutta minä kyllä hankin sinulle kaikkea uutta ja hienompaa korvaukseksi vai mitä? Uuden ja paremman peruukin sekä silmät. Enkä nyt ihan sanoisi että ne käsivarret ovat kadoksissa... ne ovat vain... laitettu eri paikkaan kuin tavallisesti."
Ayato: "As if. How would you like to have your head be separated from your body for an unannounced time?"

Spica: "Yeah, you're right, I wouldn't like that."

---
Ayato: "Niin varmaan. Miltä itsestäsi tuntuisi jos pääsi irroitettaisiin vartalostasi ennalta määräämättömäksi ajaksi?"

Spica: "No olet oikeassa, en taitaisi pitää siitä."Spica: "But let's change the subject...! I've been thinking about something... How would you like to be a rabbit?"

Ayato: "Well... if I get to keep this body all to myself then...I might consider that...AND get a new set of clothes. And more on-screen time in the blog and in Flickr."

Spica: "Who has taught you how to bargain? Isn't it enough that you don't have to eat your best friend Floyd when you grow up, if you are a rabbit? Rabbits are vegetarians, you know, and don't have any special crawings for horse - or unicorn-meat, unlike griffins."

---
Spica: "Mutta vaihdetaanpa puheenaihetta...! Olen miettinyt jotakin... miltä sinusta tuntuisi jos olisitkin yhtäkkiä kaniini?"

Ayato: "Noh... jos saan pitää tämän kehon kokonaan itselläni, niin voisin harkita... JA haluan myös uuden vaatesetin. Ja lisää ruutuaikaa blogissa sekä Flickrissä."

Spica: "Kuka sinut on opettanut käymään kauppaa? Eikö riittäisi että sinun ei tarvitsisikaan aikuiseksi tultuasi syödä parasta ystävääsi Floydia kun olet kaniini? Kanit ovat nimittäin kasvissyöjiä, tiedäthän, eikä niillä ole mitään suuria himoja syödä hevosen - tai yksisarvisen lihaa. Toisin kuin aarnikotkat."Yes, I've nursed this thought for some time now. I've had the feeling that I should go through the characters I've created for my BJDs and maybe revamp them a little bit.
I've also wanted a bunny-Teenie Gem and trying that vest on Ayato from the Clock Rabbit outfit I got for Soom Lucky, I suddenly realized that his loppy ears would work well for a rabbit character too!

---

Niin, olen tässä jo pitkään hautonut ajatuksta siitä että pitäisi käydä BJD-nukeille kehittelemiäni hahmoja läpi ja ehkä hieman muokata niitä.
Olen myös jo pitkään hinkunut pupu-Teenie Gemiä ja kun kokeilin tuota Soom Luckylle alun perin hankkimaani Clock Rabbit-asusetin liiviä Ayatolle, minulla välähti että sen luppakorvat sopisivat hyvin myös kaniinihahmolle.I used to own a blue-colored dwarf rabbit (her fur was similar to the color of the Russian Blue cats) of the hermeline breed, so I had to get that little blue dwarf Littlest Pet Shop bunny when I saw one.
I really miss my bunny a lot. She was with me for ten years and was the best pet I could hope for. I don't think any animal could really replace her, ever.

I'm thinking about taking a series of photos of all of my BJDs with an animal that represents their character. :3

---
Minulla oli ennen hermeliini-rotuinen sininen kääpiökani (jonka turkin väri muistuttu venäjänsininen-rotuisten kissojen väriä), joten kun näin tuon pienen Littles Pet Shop kääpiökanin niin oli pakko hankkia se.
Minulla on tosi kova ikävä pupuani, se eli kymmenen vuotta ja oli paras lemmikki mitä voi toivoa. En usko että mikään eläin voi täysin korvata sen paikkaa (eikä pitäisikään).

Pohdin tässä, että voisin ottaa kuvasarjan kaikista BJD-nukeistani vuorollaan jonkin eläimen kanssa, joka kuvaa niiden hahmoa. :3
Meanwhile...

Feni: "Spica!"

Spica: "Yes?"
---
Sillävälin...

Feni: "Spica!"
Spica: "Niin?"Feni: "Fix Remy, ok?"

Remy: "*whine*"

Spica: "Waaaah!"

Floating heads are hard for me... I feel bad for the dolls that don't havea body of their own. :'D

---
Feni: "Korjaa Remy, jooko?"

Remy: "*vinkunaa*"

Spica: "Uaaaah!"

Kierivät päät ovat minulle ilmeisesti hankala paikka... minun käy sääliksi nukkeja joilla ei ole omaa vartaloa. :'D

5 comments:

 1. Ei vitsit pikkuistesi luonteet on niin ihania :D. Pupujussikka, oi kun se olisikin söötti! Ayaton tunteet kyllä näkee selvästi kuvista ja kuinka paljon arvostaakaan koira tassuja :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, ne ovat kyllä itsetietoisia otuksia nuo Teenyni. :) Minustakin nuo luppakorvat tekisivät Ayatosta niin suloisen puppanan.. mutta saa nähdä saanko tuon ajatuksen läpi sille. ;D

   Delete
 2. Kierivät päät ovat painajainen. Yritän itse tehdä kaikkeni jotta sellaisia ei pääsisi kertymään. Eteenkin jos olisi olemassa vaara joutua tekemään hybridi. Ne ne vasta stressaavia ovat! Oma elämänlaatuni parani 100% kun sain hajotettua Resinsoul-Dollzonehybridini niin, että kumpikin sai saman firman loppuosankin.

  Ayatosta voisi tulla soma kaniini. Niillähän on usin tuommoinen hiukan tyytymätön ilme. Se voi tietty johtua siitä kallon muodostakin...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pään ostaminen on vielä jees koska tavallaan saa uuden nuken "halvalla". Sitten kehon ostaminen pelkästään tuntuu tosi rassaavalta, kun sehän on pelkkä keho. Kamala summa rahaa vaan kehoon... vaikka sitten saisikin irtopään avulla nuken kokonaiseksi. ~.~
   Minusta hybridit ovat itseasiassa mielenkiintoisia! Jotkut nuket voivat toimia paremmin hybrideinä... On jännää pohtia mikä pää sopisi mihinkin kehoon. ;)

   Kaniinie tyytymätön ilme varmaan johtuu siitä kallonmuodosta nimenomaan, etenkin kääpiökaneilla. Ja samoin myös siitä että ristihuulet osoittavat alaspäin. Meidän kani oli kyllä ilmeikäs kaveri. Voit uskoa että se osasi kyllä vääntää naamansa tuplasti kiusaantuneeseen asentoon jos jokin asia ei ollut sen mieleen! x'D Pikku kotiriiviö. <3

   Delete
 3. Kuinka sulla on varaa tuollaisiin ihanuuksiin?

  ReplyDelete