Friday, October 31, 2014

Happy Halloween from Ghoulies and Ghosties!


I just love Halloween and all those spooky things that go bump in the night! This year I chose these little guys to deliver you mischievous tidings for All Hallow's Eve~

I've seen these little figurines in the photofeeds of fellow toy collectors in Flickr and I've always wondered what they are. Now the secret has been revealed! It's a japanese toy line called SonnyAngel and they have an official website in english if you're hungry for more information.
Basically he's just a little angel boy who likes to dress up in funny hats and costumes to cheer you up! I just couldn't resist this Halloween 2014 series so I got the whole lot of them... (didn't get the secret figure though, bummer!).

---
Minä sitten rakastan Halloweenia ja kaikkia pelottavia yössä hiiluvia kummajaisia (heh tämäpä kuulosti erikoiselta...). Tänä vuonna valitsin nämä pikku kaverit välittämään pyhäinpäivän toivotuksia teille~

Olen nähnyt näitä pikkufiguureja Flickrissa toisten keräilijöiden kuvissa ja aina ihmetellyt että mitä ne oikein ovat. Nyt salaisuus on paljastunut! Kyseessä on japanilainen lelusarja Sonny Angel ja heillä on myös nettisivut englanniksi jos olet tiedonjanoinen aiheesta.
Sonny Angel on pieni enkelipoika, joka tykkää pukeutua hauskoihin hattuihin ja asuihin ihmisiä viihdyttääkseen ja kannustaakseen! En sitten pystynyt vastustamaan näitä Halloween 2014-versioita vaan lähtivät meille koko sakki... (mutta en saanut secret-hahmoa, snif snif!).
Peek-A-BOO!
---
Kukkuu ja Huhuu! (argh, raivostuttavaa mutta en keksi mitään parempaakaan suomeksi.)Sonny Angels are made for peeking toys -photographs. (And one is not only peeking but mooning as well, bwahahaha! That was purely accidental, I only noticed it after taking the photo.)

---
Sonny Angel-figut on kuin tehty kurkkaava lelu-valokuvia varten. (ja yksi ei pelkästään kurkkaa vaan esittelee myös rekkamiehen hymyä... bwahahaha! Jälkimmäinen oli kyllä ihan vahingossa tapahtunut juttu, huomasin sen vasta kuvaamisen jälkeen.)
I know I've linked this song "The Night of the Ghosts" by Rotten Skeletor before, but I have to do it again since it's my Halloween song that I have to listen to every year (and their other songs are too crude to link in this blog,hahaha).

---
Olen varmaan linkannut tämän biisin tänne aikaisemminkin, mutta on ihan pakko laittaa taas kerran, koska tämä on vaan niin paras Halloween-biisi ja se on kuunneltava joka vuosi uudestaan! :'D (ja Rotten Skeletorin muut kummitusteemaiset biisit on liian karkeita tänne linkattaviksi x3 )
Then another adorable ghost-themed video. :33 Ghosts just wanted to have a midnight snack pancakes. Japanese shows for kiddies are the best.

---
Sitten vielä yksi kivaisa kummitusteemainen video. :33 Kummitukset vaan halusivat lettuja keskiyön snackpalaksi. Japanilaiset lastenohjelmat on vaan ihan parhaita.

4 comments:

 1. Peek-A-BOO, suomennos vois olla kukkuluuruu? :D Olipa nostalginen biisi tuo kummistusten yö, oon kuullu sen viimeksi yläasteella ja vastikään mietin että mikähän sen biisin nimi oli. :P Hyvää halloweenia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu mutta yritin hakea siihen sitä "PÖÖ!"-efektiä joka tuossa BOO-osassa on. :'D En keksinyt parempaakaan kuin huhuu. x3
   Kummitusten yö on Paras.

   Delete
 2. Tosi suloisia pieniä Sonny Angeleita! Nuo paljaana vilkkuvat kannikat kuvassa ovat ihan parhaat.
  Sonny Angeleilla on muuten tosi sielukkaat silmät. Ihan täydellisiä kurkistelunukkeja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo ja taisin löytää taas yhden sarjan hyödyttömiä juttuja joita voi hamstrata. :'D Nämä on tosi hyvin tehtyjä ja maalattuja pikku figuureja. Katselin jo viime vuoden Halloween-malleja mutta ei silloin tullut ostetuksi. Nuo silmät on tosi kivat, jotenkin tuikkivat vaikka ovatkin vaan mustat maalatut täplät. :'D

   Delete