Sunday, March 27, 2016

Hyvää pääsiäistä! Ja haaste vastaanotettu!



This is the Finnish version of the post. Go here to read this in English!

---
Hauskaa pääsiäistä kaikille!

Yay sain haasteen Tiinyanilta! Ja vaikka olenkin tällä hetkellä vähän taukoilemassa nukkeilusta (...tai ainakin yritän...) niin olen VASTAANOTTAVAINEN HAASTEILLE! Joten jos mietit että haluaisin antaa minulle blogihaasteen niin haastapa ihmeessä!! Tykkään haasteista! *huutaa tyhjyyteen* xD

Haasteessa oli myös pääsiäisteemaisia kysymyksiä, joten tämähän sopii hyvin pääsiäisenä julkaistavaksi.






1. Ostatko koskaan suklaayllätysmunia? Jos ostat, niin mitä?

-  No kyllä. Tykkään tällaisista asioista, joten ostan. Tai ainakin ostin ennen... Viime aikoina yllätysmunista on tullut aika tyhmiä ylläreitä (kuten halvannäköisiä muovisia rannekkeita ja palapelejä. Minä haluaisin pikkuisia figuureja!) sekä jotain ällöä mönjää, joka yrittää esittää suklaata. Ostan useimmiten Kinder yllätyksiä, koska tykkään niiden suklaasta ja useimmiten ylläritkin on ihan kivoja. Pidän eniten jos yllätysmunasta paljastuu jokin eläinfiguuri.

Olin hyvin pettynyt, että My Little Pony ja Littlest Petshop-yllärimunista ei tullut pieniä figuureita. Höh.

Muutoin ostan pääsiäiseksikin laatusuklaata, enimmäkseen saksalaisia merkkisuklaita. En itseasiassa syö paljoa suklaata, koska olen enemmän hedelmäkarkki-ihmisiä, mutta sen vähän mitä syön pitää olla laatua!




2. Onko sinulla jo suunnitelmia kesäksi?

- Töitä (toivottavasti!), tutkielman kirjoittelua, kesämökkeilyä, pyöräilemistä, uimista...kaikkea kivaa kesäaktiviteettia! Haluaisin käydä Särkänniemen huvipuistossa kun en ole ollut siellä pitkään aikaan...

..sekä ehkä uuden ystävän kanssa puuhastelua! Tämä kaveri on ollut meillä viime viikolla hoidossa ja jos kaikki käy hyvin niin muuttaa ehkä meille! Sen nykyiset omistajat eivät pysty pitämään siitä enää huolta, joten on käynyt kokeilemassa meillä miten yhteiselo sujuisi. Hyvältä vaikuttaa! Hiukan kouluttamista on, koska koiran tottelevaisuuskoulutuksessa on vähän aukkoja ja eroahdistustakin podetaan, mutta siinäpä minulle puuhaa.



3. Mihin nukkeen olet viimeksi ihastunut?

- Eläinnuket ovat vieneet sydämeni! Safir ystävällisesti vinkkasi minulle nämä suloiset DearMine Dollin corgi-nuket, niitä olen ihkutellut.

Ja sitten omista nukeistani unelmien täyttynys, Hujoo Penny eli aavikkokettu-nukke! Rakastan sitä!


4. Mikä oli lempilelusi lapsena?

- Lelueläimet! (onpas tämä postaus nyt eläinteemainen, heh!) Olen ihan pienestä pitäen rakastanut koiria, joten lelukoira-kokoelmani oli minulle todella tärkeä. Erilaiset lelu- ja koristekoirat sekä koirateemaiset asiat olivat muuten ensimmäinen keräilynkohteeni.



Pehmolelut ovat aina olleet minulle rakkaimpia leluja. Kaksi pehmoystävää oli minulle ylitse muiden pienenä. Remu, pehmokoira, jonka sain isoisoisältäni. Tässä on kuva, jonka otin vanhasta valokuvasta lapsuusajaltani. Remu kulki mukanani kaikkialle. Tässä ollaan moottoriveneilemässä saaristossa. Remulla oli ihan omat pelastusliivit!

Toinen tärkeä pehmoystäväni oli sitten "Heppa", pieni ruskea pehmoponi, joka ostettiin Saksassa.



My Little Pony-maailma vei mennessään. Sain ekan ponini isovanhemmilta kun täytin 4 vuotta. Tässä taas yksi vanha kuva lapsuudestani valokuva-albumiemme kätköistä. uo Paratiisikartano oli yksi lapsuuteni muistorikkaimmista joululahjoista.
Muistan kuinka isä käski asettelemaan ponit tätä ryhmäkuvaa varten. Ponikokoelmani on tässä suurimmillaan ja kaikki lapsuuteni ponit ovat edelleen minulla. Joitakin on vielä esillä huoneessani vanhempien luona ja olen myös kämpilleni kiikuttanut pari hyllyn koristeeksi.
 Lapsena en koskaan piitannut juuri nukeista. Etenkin vauvanuket olivat minusta tyhmiä. Siskoni kanssa kyllä leikin hänen nukeillaan joskus, mutta enimmäkseen lelueläimet olivat minulle kova sana.



 5. Jos nyt muuttuisit itse nukeksi, millainen nukke sinä haluaisit olla?
(kokoluokka, onko fantasiaosia, mikä skin color jne...)

- Tätä piti miettiä vähän pidempään, mutta nyt kun keksin sen, niin ei ollut kahta kysymystä! Olisin nukke-versio "Inu-Keisukesta", jota käytän myös avatarina monessa paikassa.

Olisin luultavimmin SD-kokoinen (60 cm) tai jos olisin chibi-versio niin sitten Teenie Gem-kokoinen (26 cm). Minulla olisi hartsiset koirankorvat ja häntä, jotka kiinnittyisivät magneeteilla. Olisin normal skin- värinen tai sitten vaalea tan. Minulla olisi jättimäiset koiranpentu-silmät ja kasvoilla hiukan hämmentynyt ja ujo ilme tai sitten tosi iloinen ja innostunut hymy. Tai ehkäpä minulla tulisi mukana vaihdettavat faceplate-kasvot molempiin ilmeisin? (kuulostaapa pelottavalta! XD)

Minulla tulisi mukana "koiranpanta"-tunnistuslaatta ja Akira-halityyny.

6. Viimeisin elokuva, minkä olet katsonut ja piditkö siitä?

- The Boy. Hmmm... no, se oli ihan viihdyttävä ja siinä oli pari mojovaa säikäytyskohtaa kuten kunnon kauhuleffassa kuuluukin. Mutta en pitänyt siitä lopusta... joten kaipa se oli ihan OK, mutta olisi voinut olla parempikin.

Parasta oli kuitenkin se, että käytiin parhaan ystäväni kanssa katsomassa se leffassa ja sen jälkeen kiinalaisessa sapuskalla! Ja ystäväni tuli luokseni sekä katsoimme Netflixistä vanhaa Goosebumps-TV-sarjaa ja nauroimme kun se oli niin kökkö. Siksi tuosta leffakeikasta jäi hyvä muisto! ^^ (lasketaanko tämä elokuva-arvioksi?)




 7. Mikä on pahin nukkemokasi?

- Se, kun olin kuvaamassa Bramia (Dikadoll Adler) ja se kaatui kyljelleen ja olkapäähän tuli naarmu. ;__; Onneksi ei sen pahempaa.

En oikeasti keksi mitään hirveän-kauhean-kamalaa nukkemokaa jonka olisin itse saanut aikaan...? Vähän tylsää ehkä.

 8. Mitä löytyy sänkysi alta?

- Muovilaatikoita, joissa on vanhoja papereita ja tavaraa jota en ole ehtinyt vielä järjestellä. En ota niistä kuvaa! :'D
Joskus mangaa tai kirja, jota luen iltalukemiseksi itselleni. Ehkäpä piakkoin koira? ;) Vaikkakin se nukkuu ison osan yöstä jalkopäässä, awww... miten monta vuotta olenkaan haaveillut koirasta joka nukkuisi jalkopäässä?

9. Kuunteletko juuri tällä hetkellä musiikkia? Mitä?

- Kyllä, kuuntelen melkein aina musiikkia koneella ollessani. Listaan joitakin biisejä, joita lähiaikoina on tullut kuunnelta repeatilla.

Viimeaikoina olen ollut innoissani taas Persona 4-pelistä, joten sen soundtrack on ollut ahkeran kuuntelun alla. Olen löytänyt uusia suosikkejakin kappaleista, joista en aiemmin niin välittänyt.





Heaven soi tällä hetkellä koko ajan päässäni! Tykkään siitä tunnelmasta, joka minusta tässä kappaleessa on. Lisäksi Engrish sanat on aina jänniä ja kryptisiä.





Jokin aika sitten löysin FEMM-bändin ja heillä on tosi kivoja ja tarttuvia biisejä!
(Saatan olla ehkä vähän myöhässä, mutta en kun kuuntelen vaan melkein pelkästään peli- ja animemusiikkia sekä elektronista musiikkia, niin en oikein koskaan ole kartalla siitä, mikä on pinnalla...)




Do It, Try It -kappaletta M83-yhtyeeltä.

Tästä biisistä tulee vaan hyvä fiilis. Pidän niin paljon elektronisesta musiikista! Lisäksi tuo koira on kiva ja on hypnoottista katsella sen huulien liikkeitä! XD





Uskomattomia A Cappella-versioita Persona 4'n biiseistä! Nämä on toteutettu ainoastaan ihmisääniä käyttämällä, kuulostaa paikoittan ihan elektroniselta musiikilta!

Menisin mielelläni konserttiin, jossa esitettäisiin tällaisia A Cappella-versioita pelien soundtrackeista.





10. Mitä ajattelit tehdä huomenna?

- Minulla on aamulla töitä kirkolla ja sen jälkeen vietän sitten toista pääsiäispäivää ihan vapaasti. Ehkäpä järjestelen vähän asunnossani, syön päivällistä vanhempien luona ja täytän kuvapäiväkirjaani, koska on jäänyt tyhjiä kohtia täyttämättä.




11. Oletko koskaan käynyt virpomassa? Miten meni noin niinku omasta mielestä? :3

- Tylsästi en. Olin liian pieni kun sisko ja sen kaveri menivät ja kun olin itse virpomisiässä niin siskosta se oli liian lapsellista. Ja yksin en viitsinyt. Minusta on tosin kuva, jossa minut on puettu kissaksi kun sisko ja kaveri ovat noitina lähdössä virpomiskierrokselle.

Minulla on jäänyt pieni katkeruus siitä etten saanut koskaan virpoa.

En siirrä haastetta eteenpäin, koska haaste on jo kiertänyt tosi paljon ympäriinsä. Mutta jos haluat silti haasteilla niin voit vastata näihin kysymyksiin, jotka tein viime haasteeseen!

1. Fantasia vai science fiction? Vai molemmat? Vai jokin muu genre?
2. Kuka tai mikä oli lapsuutesi sankari? Vieläkö ihailet häntä/sitä?
3. Mitä fiktiivistä hahmoa suorastaan rakastat inhota?
4. Kolme asiaa joka saavat sinut iloiseksi? (tai useampia jos tuli inspis!)
5. Minkä elokuvan/TV-sarjan katsoit viimeksi? Mitä pidit siitä?
6. Suosikkiravintolasi tai -kauppasi? Kerropa vähän siitä!
7. Millaisia asioita tai esineitä pidät aina mukanasi? Vai onko sellaisia?
8. Millaista musiikkia kuuntelet?
9. Uskotko taikuuteen? (en määrittele tässä mitä taikuus on, saat itse päättää!)
10. Internet meemit! Rakastatko vai vihaatko niitä? Kerro lempimeemisi/ inhokkimeemisi jos sinulla on sellainen!
11. Mitä ajattelet tatuoinneista? Onko sinulla tatuointi tai useampia? Jos ottaisit tatuoinnin, millainen se olisi?
 
 
 
 
Kiitos kun luit! Ensi postaukseen!

17 comments:

  1. Haa, ensimmäinen kuva jonka näen hänestä! Mietinkin onko turkki lyhyenä vai pitkänä?
    Kivoja kysymyksiä. Kunhan pääsiäisen piinannut sairaus hellittää, voisin ottaa nämä projektiksi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu, siinä hän on. Minusta tämä turkinleikkaus on tosi söpö. Näyttää ihan Ransu-koiralta, aww. :D <3 Kaverini sanoi nähdessään että "ihan kuin snautserileikkaus". Ajattelin, että jos koira meille muuttaa, pitäisin turkin myös lyhyenä ja talvella sitten haalaria tai talvitakkia päälle jos tulee kylmä.

      Kiva jos kysymykset nappasivat :) Kurja kuulla että olet ollut kipeänä,parane pian! ^^

      Delete
  2. Jee, kiva, kun vastasit haasteeseen ^^ Voi mikä ihanuus tuo hauveli on! ;3; ♥ Ja nuo corgitkin on ihania! Nyt tuntuu tulevan paljon eläinnukkeja, jotka voisi adoptoida omaksi X3 Lutsin kissan tilasin jo, mutta nyt noi corgitkin houkuttaa :'D Minäkään en lapsena tykännyt yhtään nukeista. Pehmolelueläimet ja kaikki pikkuset eläinfiguurit olivat ne juttu. Noh, nyt nuket kyllä kiinnostaa, mutta kyllä niitä pehmolelujakin tulee vielä ostettua... ^^; Ihana tuo ponilinna! *o* Ite sain pienenä joku joulu lahjaksi sellasen keittiö-setin (se oli tällanen tolla liilalla ponilla http://www.etherella.com/scrapbook2/kitchen.htm). Muistan kuinka muovailuvahasta vääntelin sitten kaikenlaisia kakkuja ja pipareita.

    Hihittelin tuolle M83:n koirulille X3 On tosiaan aika hypnoottinen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eipä mitään, kiitos kun haastoit! :D
      Eläinnukke-trendi on minusta vaan hyvä juttu, koska tällä hetkellä vain eläinnuket tuntuvat innostavan itseäni. Tulisipa joku iso susi-nukke tai kettu-nukke. <3

      Pehmoeläimet ja eläinfiguurit on kyllä parhaita! Oi, ihania lapsuuden leikkimuistoja. :3 Varmasti on ollut hauskat leikit ponikeittiön kanssa! Ihan harmittaa, ettei ole tullut kirjoitettua ylös (=vanhemmat kirjoittaneet) kaikkia huimia leikkiseikkailuja, joihin ponit päätyivät mielikuvituksessani.

      Tuota koiraa voi tosiaan jäädä tuijottamaan piiiitkiksi ajoiksi. :D Jotain siinä on, niin söpösti räpäyttelee silmiään ja läähättää aina välillä. x3

      Delete
  3. Suloinen postaus, ihania pääsiäiskuvia! <3 Tykkään tosi paljon lukea haastepostaukisa, siis kiitos tästä!

    -Pussiahma-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :) Pääsiäisteema oli nyt vähän hätäisesti isketty tähän, mutta kiva jos tunnelma välittyi. Minä niin pidän pääsiäisestä. Ja vaikka tänä vuonna ei tullut otettua niin kunnianhimoisia pääsiäis-nukkekuvia niin minustakin nuo muutamat on ihan kivoja.

      Olepas hyvä ja kiitos itsellesi kun luit! ^3^ <3

      Delete
  4. Replies
    1. Kiitoksia! <3 Menen myös liittymään sinun blogiisi! :)

      Delete
  5. Yhdyn tähän harmitteluun siitä, ettei MLP- ja LPS - munista saa mitään söpöjä pikkukavereita! MLP-munasta sain pinnejä joku vuosi sitten, olivathan ne ihan söpöjä, mutta en minä sellaisia käytä; LPS'n ylläreihin tuli tutustuttua juurikin tänä pääsiäisenä ja sieltä paljastunut käsilenksu on nyt pehmopupun korvissa pantana... voisin varmaan lahjoittaa kyllä serkkutytölle tuon, eiköhän hän ilahtuisi, haha. Mutta tosiaan, kaikki pikkufigut on kyllä vaan niin paljon kivempia, nyh.

    Koiruli on kovin söpö c: Ja ihastuttavia pääsiäiskuviakin tässä postauksessa~

    ReplyDelete
    Replies
    1. ;^; Kyllä!! Vaadimme pääsiäismunista tulevaksi söpöjä pikkukavereita eikä mitään muovirannekeroskaa!!! Minä käytän toisinaan pinnejä itseasiassa, että jos olisi söpöjä pinnejä niin ne kyllä kelpuuttaisin. ^3^

      ..täytyy myöntää että minä käytän välillä LPS-munasta saamaani ranneketta. :'D Se on sopivasti turkoosi joten sointuu hyvin yhteen turkoosin Fitbit-aktiivisuusrannekkeeni kanssa käytettäväksi. Onneksi on kapoisat ranteet niin lasten rannekorut menee! Jee! :'D

      Kiitos~<3

      Delete
  6. Harmi tosiaan kun noissa MLP-munissa ei ole mitään figuja :/ Me onnistuttiin saamaan MLP:stä yksi mini-palapeli joka käy kivasti pienemmille nukeille ja parista muusta munasta löytyi kivaa random proppia myös, mutta pääsääntöisesti noissa tuntuu olevan ihan ihme rihkamaa... Eniten nauratti kun sain yhden High School Musical kengännauhan, vain yhteen kenkään ^^;; Veli sai toisen kengännauhan, mutta sekin oli erivärinen hahah.

    Kai corgi lähti heti tilaukseen? >:3 Tuo oli kyllä sellainen, että näki heti sinun tykkäävän!

    Sun pitää joskus virpoa vaikka meille, niin saat edes kerran elämässä kokea millaista on virpoa! Se oli kyllä pienenä niin hauskaa puuhaa :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. No ne minipalapelit on toisinaan ihan OK. Ja niissä teidän kuvissa oli kyllä mainio proppina! :3

      Ei vielä ole corgi lähtenyt tilaukseen mutta nyt voisin tilata itselleni "palkkioksi" kun on ollut vähän surumieltä. Ehkä corginen piristäisi. Kiitos vielä kun kerroit niistä! <3

      Haha, joo! Voisin tulla virpomaan teille ensi pääsiäisenä. xD Tulisi sekin ruksattua yli "bucket listiltä". ;'D

      Delete
  7. Mukavaa löytää joku toinenkin samanhenkinen ihminen: minunkin ensimmäinen keräilykohteeni ja lapsuuden lempilelut on olleet muoviset (ja muutamat posliiniset) koirat. Olen säästänyt kaiken mitä kokoelmastani oli jäljellä, ja olen lisännyt siihen joitakin lapsuuden haaveita nyt aikuisena. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yayyyy! *brofist... vai sisfist* :'D /)(\ Koirat!!! <3 Olisi kivaa nähdä joskus kuvia kokoelmistasi~ Voisin itsekin tehdä jonkun "koirakeräily-teemapostausosion" tänne.
      Minun lapsuuden koirakokoelmat on vähän hajallaan siellä sun täällä, mutta lemppareita löytyy kyllä työpöydältäyms- säilöstä.

      Delete
  8. Tästä hauvakeskustelusta lueskelinkin ja enkä yhtään tiennyt millainen koira sinne oli tulossa. Aika söpöläinen, toivottavasti teidän yhteinen taival alkaa hyvin :)

    ReplyDelete
  9. Oi noi corgit ovat kiehtoneet minuakin ihan valtavasti. Tai ylipäänsä joku koiruus nukkeperheeseen. Oisi sitten heillä se wuffelsson, kun oikeasti ei ole mahdollista ottaa. Oi ja kuvia siun koirasta sitten <3

    Vastasin haasteeseesi, kun oli niin kivoja kysymyksiä ^_^ http://muovimaailma.blogspot.fi/2016/04/haaste.html?m=1

    ReplyDelete
  10. I really liked this post, answer a list of questions always fun ^ . ^ In addition, it has helped me to know you a little more ! ^^ I hope you can fulfill your purposes for this summer , and I also liked when you say you love animals > \\\ < Although the answer is more curioda bjd what you would like to be XD This test is not wasted ! Congratulations! ♥♥♥

    ReplyDelete