Friday, March 11, 2016

One more for the road / Kerta kiellon päälle


Even though I wrote last time that I won't post that much about dolls, I'm still not going to give them up completely. Yesterday we had a fun little meet-up with Fyrd and Dark.

Friends are the best medicine for doll apathy!

---

Vaikka kirjoitinkin viimeksi että en postaile niin paljon nukeista, en silti aio jättää niitä ihan kokonaan. Eilen meillä oli hauska pikku miitti Fyrdin ja Darkin kanssa.

Ystävät ovat parasta lääkettä nukke-apatiaan!

Plotting to take over the world are we now! I love the combination "evil but cute".

---

Kaksikko punoo juonia maailman valloittamiseksi! "Söpö mutta evil" on hyvä yhdistelmä.
Dark had just received her handsome Dollshe head from face up!

---

Darkin komea Dollshe-pää oli juuri saapunut face upista!
Franz is scolding me for having too much ice cream at once! We had ice cream at Minetti jäätelö ice cream parlor.. damn I forgot to take a pic of their selection to show you guys! I've had an urge to go for an ice cream there because they have soooo many flavors. I had three scoops which is way too much for me... I can usually put down one or two scoops at the most and this turned out to be the case this time... try as I might there was one scoop worth of ice cream left when I stopped eating... but I wanted to taste all three of these flavors!

This time I chose Cherry Cola, Cherry and Banana (KiBa in German as in Kirsch und Banane. This is a flavor combination used a lot in Germany!) and Roasted Almond. I am a cherry-addict. x3 I love everything cherry!

I've had this DollHearts outfit for Franz for a few months now (and I have box opening pics somewhere of the DollHearts order too... that I meant to post... eheh) but only yesterday did I dress him up in it.

It works just as perfect for him as I thought it would, somehow this outfit seems to really boost his character. Now I got the urge to take better photographs of him. x3 This always happens to me when feeling down about dolls. Then suddenly something spikes my interest again...

This is my attempt to make a mini post the like of which I could make more often. Even now I have a huge urge to add to this but I'm forcing myself to do shorties like this. So that I can keep the blog running but not let it take up too much of my time.

---

Franz syyllistää minua kun tilasin liikaa jäätelöä! Olimme Minetti jäätelössä jätskillä... höh piti ottaa valokuva näiden valikoimasta kun se on niiiiiiiin huikea. Olen jo pitkään himoinnut mennä Minettiin koska valikoima on niin laaja. Valitsin kolme palloa mikä oli ihan liikaa minulle... yleensä jaksan syödä vain korkeintaan kaksi palloa ja tälläkin kertaa jäi sitten reippaasti tähteeksi. Mutta kun halusin maistaa näitä kolmea makua enkä osannut päättää minkä jättää pois!

Tällä kertaa valitsin Kirsikka-colan, Kirsikka-banaanin (eli KiBan! Kirsch-Banane on yleinen makuyhdistelmä Saksassa! Lecker!) ja Paahdetun mantelin. Olen kirsikka-addiki. x3 Rakastan kaikkea missä on kirsikkaa.

Tämä DollHearts-asu on ollut täällä jo muutaman kuukauden (ja siitä tilauksesta on toki kattavat boksinavauskuvat jossain... jotka oli tarkoitus postata... eheh). Mutta vasta eilen puin Franzin päälle.

Se sopiikin Franzille mainiosti, tuo asu tuntuu herättävän tämän hahmon "eloon". Nyt tuli hinku ottaa siitä parempia valokuva. x3 Aina käy näin kun ensin nukkeinto on tiessään ja sitten joku pieni juttu kuitenkin hiukan nostattaa sitä.

Tämä on minun kokeiluni minipostauksesta jollaisia voin tehdä useammin. Nytkin minulla on kauhea himo lisätä enemmän sisältöä postaukseen, mutta pakotan itseni pitämään postaukset lyhyinä että siitä tulisi tapa. Ainakin välillä tehdä vaan minipostauksia. Jotta blogi pysyisi yllä, enkä kokisi että pitää aina tehdä kilometripostaus. Niin.

16 comments:

 1. Nukkeja, jätskiä ja höpötystä, mikäs sen mukavampaa! :D Nuket näyttää söpöiltä pikku kelmeiltä ja jäätelö herkulliselta. *__*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo! Oli niin kivaa että ensi viikolla uudestaan! Tosin ehkä eri jätskipaikassa. :D Kiitoksia~ Pikku kelmit - kuvaa tätä kaksikkoa mainiosti!

   Delete
 2. Minusta tämä on oikein sopiva postaus eikä edes mini kyn vertaan muihin blogeihin joita luen. Mini on miusta yksi kuva ja ehkä tekstiä.

  Franzin asu on niin upea ja kaveri tuntuu heti vahvemmalta hahmolta. Noi kenkulit <3

  Mä niin tahtoisin tonne jätskille. Puoliso kävi ja on hehkuttanut siitä asti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla! Olen kanssa huomannut että monissa blogeissa voi olla postaus nimenomaan yksi kuva ja pari lausetta. Minä olen tehnyt sellaisia vain jos on pitänyt toivottaa jotain juhlapäivää blogissa enkä ole ehtinyt kirjoittaa sillä hetkelä enempää! :D Mutta pitääpä totutella minipostauksiinkin, eipä tämä tuntunut jälkeenpäin yhtään niin tyngältä kuin kirjoitushetkellä...

   Kengät oli ainamoinen ööh onnenpotkaus...? Ne tulivat 10 dollaria maksaneessa fukubukurossa eli onnenpussissa täysin yllätyksenä DollHeartsilta ja sopivat tuon asusetin kanssa kuin olisin suunnitellut kokonaisuuden! :O Vähän tyttömäiset ne ovat mutta eipä se haittaa :)

   Delete
  2. Niin ja jotkut Minetin jätskimaut voivat olla vähän esanssisia. Mutta se ei haittaa jos pitää sellaisesta(kuten minä). Aidoimman makuiset ovat minusta olleet sellaiset maut joissa on kermaa (esim. Cherry and cream).
   Kannattaa mennä kokeilemaan!

   Delete
 3. En olekaan maistanut Minettin jätskiä. Näyttää hyvältä :3

  Franzin uusi asu on mahtava ♥ - kuin hänelle tehty! :)

  Mullakin on ollut vähän sitä ongelmaa, että postauksista tuppaa tulla pitkiä, kun haluaisi aina lisätä vielä sen yhden asian ^^; Ja sitten tuleekin paineita siitä, kun ei saakkaan tehtyä sitä "normipituista" postausta...

  ReplyDelete
  Replies
  1. En muista/tiedä oliko Hesassa jossain keskustassa Minetin jätskibaaria, mutta jos on niin voitaisiin vaikka jossain miitissä tehdä ekskursio sinne. :3

   Kiitos! Olen tosi tyytyväinen tuohon asusettiin! Onneksi en jättänyt ostamatta sitä vaikka vähän kahden vaiheilla olinkin.

   Tykkään pitkistä postauksista, mutta en ehdi tehdä niitä. :'D Sinulla on ihailtava kurinalaisuus kun saat postattua niin hyvässä tahdissa ja vielä usein pitkiä postauksiakin.

   Delete
 4. Franzin asu on ihana <3 Todella pukeva.
  Lyhyet postaukset ovat välillä mukavia. Sekä tehdä että lukea.
  Huokaus. Tahtoo kans harmaata hartsia. Ainakin yhden SD-vartalollisen verran.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih kiitos! <3 <3 Franzin söpöisyys nousi kohisten tuon asusetin myötä.
   Kiva että lyhyet postauksetkin ovat luettavia eikä jää sellaista "missä loput?"-fiilistä.

   Pidän peukkuja että saisit harmaan SD-vartalon kauniille nukkepäällesi. :) (...tai vaikka jokin harmaa Teenie Gem Turren jengiin myös, hmmmmmmm???) >:D

   Delete
 5. Näyttää harvinaisen herkulta tuo jätski ;___; *grabbyhands*

  Kiva jos jaksat tehdä edes tällaisia lyhyempiä postauksia, minusta niitäkin on mukava lukea! Oma työnsä tulee varmasti myös siitä, kun kirjoittaa kahdella kielellä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. It was yummy! :) Mennään miitissä jäskille joskus! Sitten ryhmäkuva kaikkien nukeista ja jätskeistä yhdessä! Voisi olla näyttävä mutta pienen hazardi kuvaustilanne kun pitää varjella nukkeja jätskitahroilta. xD

   Kiva jos lyhyet postauksetkin kelpaavat. :) On totta että kaiken kääntäminen suomeksi vie aikansa (kirjoitan aina ensin englanniksi,sitten vasta suomeksi). Mutta en halua pettää niitä lukijoita jotka eivät englantia niin hanskaa... Joten näillä mennään! Katsotaan jos lyhyet postaukset ja muutkin kuin nukkeaiheet nostaisivat postaustahtiani.

   Delete
 6. It was fun and the ice creams tasty ^_^ I seem to have a bottomless belly in regards to sweets, since I even ate some of Dark's ice cream after finishing my own three scoops!
  And I can't get over how good that outfit looks! I just might have to give in and get the same one for Rigel... Our Skolls are such twins XD (And I'm so happy that we are both so ok with it.)

  ReplyDelete
  Replies
  1. It was so much fun~! Thank you for the company! I've never been that good at eating lots of sweets at once. ^^;; Well, the three scoops wasn't even that much. And I noticed that the lady that served you made smaller scoops than what I got. :'D

   Oooh, yup, get the same for Rigel! It'd make for awesome twin-look photos! <3 I'd love that~ And I think it's great to have a "connection" with our dolls that they share similar looks!

   Delete
 7. En edes tiennyt että tuon makuisia jäätelöitä on olemassa, pitihän se arvata! Omat jäätelö kokemukseni lähinnä ovat sitä perus kesä settiä mitä kadun kulmissa myydään. Kuulostaa kyllä aivan älyttömän namilta, nyt sitä alkoi miettimään, että mitähän kaikkea tuolla olisi makuina ^^.

  Tosiaan, minä joka tapauksessa luen hartaudella kaikki postauksesi vaikka niiden aiheista en välttämättä etukäteen tietäisi tai ymmärtäisi mitään :D. Tälläinen lyhyt tyylikin on söpis!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suomessa on perinteiset valiot ja muut tupanneet tarjoamaan vähän hillitympiä makuvalikoimia... Itseasiassa minua vähän ihmetyttää että tällainen konsepti menestyy (?) Suomessa, jossa edelleen se suosituin ja litrakaupalla kulutettu jätskimaku tuntuu olevan mansikka. Kovin monet suomalaiset eivät tunnu pitävän esim. noista kirsikka-makuvaihtoehdoista jotka taas ovat minun mieleeni.

   Makuja Minetissä on vaikka mitä, pitää käydä ottamassa valokuvat. Kävelin tänään siitä ohi mutta ei jätskittänyt enkä kehdannut mennä ottamaan vain kuvia. XD Makuvalikoima myös tuntuu vaihtelevan.

   Delete
 8. Zomg that ice cream looks sooo delicious D: I definitely want to try some!

  I think friends can always inspire and encourage us in our hobbies :D :D

  ReplyDelete