Wednesday, May 28, 2014

A Wild Fujoshi and a Floating Head Appear!


These two arrived to me on the same day; Crobidoll R-Line Lance head with the A-Type face-up and Nendoroid Tomoko Kuroki  from the WataMote-series (私がモテないのはどう考えてもお前らが悪い!).
I had a fun weekend with these fellows!

---
Nämä kaksi saapuivat samana päivänä: Crobidoll R-Line Lance pää A-Type face-upilla (huh mikä sanahirviö) ja Nendoroid Tomoko Kuroki WataMote-sarjasta (私がモテないのはどう考えてもお前らが悪い!).
Näiden kavereiden kanssa tuli vietettyä hauska viikonloppu!

I took part in a split to Crobidoll last winter, where the other person got the R-line body and I got to choose a head I wanted. I almost went for Zion but decided on Lance in the end because I wanted a more mature-looking head and I because Lance's nose is so charming!

Also after checking some owner pics of both dolls, I felt more drawn towards this sculpt. It reminds me of a grown-up Luts Kid Delf Bory.

---
Osallistuin viime talvena Crobidoll-splittiin jossa järjestäjä sai kropan ja minä taas sain valita haluamani pään R-line tyypeistä. Ensiksi olin ihan varma että ottaisin Zionin, mutta valinta osui kuitenkin lopulta Lanceen. Halusin hieman aikuismaisemman näköisen pään ja Lancen nenä on valloittava!

Myöskin kun tsekkailin omistajakuvia molemmista nukeista, tunsin enemmän tykästyväni tähän Lancen sculptiin. Siitä tulee minulle mieleen aikuistuneempi Luts Kid Delf Bory


Yup, loving that nose. :3 I also love those eyes Crobidoll sent with him at random. I've never seen such pretty-looking golden-brown glass eyes up to now! Very pleased with him.

---
Jups, rakastan tuota nenää. :3 Rakastan myöskin noita Crobidollin pään mukana randomilla lähettämiä silmiä. En ole ennen nähnyt noin kauniita kullanruskeita lasisilmiä! Olen oikein tyytyväinen.


...although the eyelashes are sort of... long. x3 Eyelash-extensions, maybe?
The face-up is really detailed and skillfully done, although looks much more dark in person than in the promo pics.

I was very surprised how fair Crobidoll's normal skin resin color is in person. It's almost white! I'm hoping there won't be too much color-matching problems with the Little Monica-body that I've planned for him... Maybe I just should get that body with a head so that if the match with Lance is too much off, I won't have a useless body laying around.
---
...vaikkakin silmäripset ovat jokseenkin...pitkät. x3 Onko tässä haettu kenties ripsien-pidennys-tunnelmaa?
Face-up on tosi yksityiskohtainen ja taidokkaasti tehty, tosin paljon tummempi luonnossa kuin firman kuvissa.

Olin aika yllättynyt kuinka vaalea Crobidollin normal skin resiiniväri olikin luonnossa. Se on melkein valkoinen! Toivottavasti ei tule olemaan sitten ihan liikaa värieroa Little Monican kehoon jota olen päälle suunnitellut... Ehkä sittenkin pitää hommata myös pää sen kehon mukana. Jos värieroa Lancen kanssa on liikaa, niin ettei sitten jää yhtä ylimääräistä kropaketta nurkkiin pyörimään.


Just one more pic of the head, heheh. Photoshopped this a bit too look more like the normal skin I was expecting. He seems to be planning a trip to the 1930's London. :)

---
Vielä yksi kuva päästä, heheh, koittakaa kestää pääspämmiä. Photaroin tätä näyttämään vähän enemmän siltä normal skin-sävyltä mitä odotin. Hän näyttää suunnittelevan matkaa 1930-luvun Lontooseen. :)


Tomoko the Nendoroid came with a lot of option parts. I'm expecting to have loads of fun with this Nendo. :3 I was a bit nervous since I read at MFC that some owners complained of bad quality issues with this figure. I didn't notice anything odd with her, except that her  hands fit a bit snugly in her body and it took some effort to take the parts off to change them. Which is not a bad thing since they are not loose and so won't drop off so easily.

---
Tomoko-Nendoroidilla on mukanaan paljon vaihto-osia. Tämän figun kanssa tulen varmaan pitämään paljon hauskaa! :3 Olin vähän hermostuksissani kun luin MFC'sta että joillakin omistajilla oli laatuongelmia tämän figuurin kanssa. Minä en tosin huomannut mitään sen oudompaa kuin että kädet ja muut osat olivat hieman tiukemmin vartalossa kiinni joten oli vähän päkertämistä että niitä sai vaihdettua. Tämä tosin tarkoittaa sitä että osat eivät ainakaan ole löysiä eivätkä siten tipu niin helposti.


My favorite option part are the headphones, naturally! ^3^
I think you may be able to put the headphones on any Nendo but I've yet to try that out.

---
Lemppari-osani tässä Nendossa ovat tietysti kuulokkeet! ^3^
Luulen että ne voi laittaa mille tahansa Nendolle, mutta en ole vielä kokeillut.


The more I read this manga, the more I like - or rather, sympathize -with this character. She even came with a teeny-tiny BL visual novel game case of her own. x'D (that you wouldn't be able to recognize as one if you weren't familiar with the series, though) Some part of me is rather happy that a geek-girl character is considered cool enough to be made into Nendoroids. :3

---
Mitä pidemmälle luen tätä mangaa, sitä enemmän pidän - tai ehkäpä enemmänkin sympatisoin - tästa hahmosta. Sen mukana tuli jopa pikkuriikkinen BL-visual novel pelikotelo. x'D (vaikka sitä ei voisikaan tunnistaa sellaiseksi ellei tuntisi sarjaa) Jokin osa minusta on vähän iloinen että friikkityttö-hahmokin nähdään sen verran cooliksi että siitä tehdään Nendoroideja. :3

11 comments:

 1. Oih, Lancen pää saapui! Jee! Herra näyttää pelkkänä päänäkin oikein komealta <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :3 Todellakin jee! ^3^ Minusta Crobidoll R-line nukeilla on juuri sopivan kokoiset päät. Ei liian isoja eikä liian pieniä. :3 Ihan mahtipää. Kohta tulee kuvia herrasta lainakehossa.

   Delete
 2. Ihana tuo Tomoko. :D Ja oikein komean näköinen pää, ihanat ripset. ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi ja kiitos! ^3^ Tomoko on minusta kovin suloinen. Sitä voisi jopa cossia joskus. Mustat sotkuiset hiukset ja valvomisesta johtuvat mustat silmänaluset löytyisi jo omasta takaa. :D

   Delete
 3. Awww, Tomoko :D Kuvailehan paljon sitten sitäkin. Jotenkin ihana hahmo, kun ei ole niin kuvan kaunis hahmo kuten monet muut animetytöt (mustat silmäpussit yms.)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jupp, tarkoituksena olisi kuvailla, kaikenlaisten fanituskohteideni äärellä Tomokoa kuolaamassa. X'D Ja juuri tämä rosoisuus on tässä hahmossa niin parhautta. :)

   Delete
 4. I dunno if you are sneakily getting a good reason to order that Ginger head, but if you want to cofirm Crobi's match to LM, we can easily try the head on Alex's body. And try a match to Fyrd, since he is a newer batch from LM.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, that would be totally in character for me to try on justify getting a Ginger earlier than expected... X'D But I'll be more than happy to take that offer to see how the resin color of Crobi matches with your LM bodies. :)
   I'm not too picky about the match, so if it's a little off it doesn't bother me. If it's *really* truly way off then that's a bit of a problem so maybe it's good to confirm that beforehand. I just like the LM body so much that I'd really like one for this Lance head...

   Delete
 5. Haha! Tomoko on hauska! Ite pähkäilin monta kertaa sen kohdalla, et ostaisinko vai en ja lopulta tuli jotain muuta ostettavaa sen tilalle niin se sitten jäi. Hommaan ton kyllä varmaan joskus Japanista sitten kun tie sinne vie taas. XD

  Mutta sitten toiseen asiaan... Minkä kokoisten nukkejen vaatteet sopii DD:lle? Ajattelin, että sulta varmaan löytyy kaiken kokosia vaatteita kun nukkejakin sulla on niin monia, et sopiiko esim SD13 vaatteet ja muiden 1/3 scale nukkejen vaatteet Dollfie Dreameille? Niiden omat vaatteet on ihan oksettavan kalliita ja netistä lueskelin et muuta samaa kokoluokkaa olevien nukkejen vaatteet voi olla hit tai miss. Ajattelin jos sulla olis nyt ihan henkilökohtasta kokemusta valaista tätä asiaa mulle lisää. :D
  Mulle on ehkä (odotan confirmation viestiä..... tuskaa!!!) tulossa tyttönen vihdoin!!! >w< KYAH!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa hankkia oma Tomoko! ^3^ Eikä pelkästään itse figun takia vaan sen mukana tulevat härpäkkeet on kanssa kivoja. Kuulokkeet! <3 Ää mä haluun kanssa Japaniin. :'D

   Ooh! Onnittelut uudesta tytöstä! ^3^/~* Kivaa kun muutkin alkavat innostua Dollfie Dreameista! :D Odotan innolla kenet valitsit~

   Vaatekysymykseen: Itseasiassa nais-nukkien vaatteita minulla on todella vähän. Soomin Sweet Witch ja Volks Kun käyttävät miesten vaatteita, koska hahmot nyt ovat vähän sellaisia, hehe. ^3^ Tilasin Yumekalle tosin tässä SD-10 kokoisen hupparin Leeke Worldista, en ole vielä koittanut sitä päälle. Voin kertoa kokemuksia kun kokeilen + laittaa kuvia. SD-13 vaatteet saattaa olla hiukan löysiä Dollfie Dream Sister-keholle, mutta ne voivat olla passelimpia hieman isommalle DD II-keholle...

   1/3-kokoluokan vaatteet voivat olla tosiaankin hit-and-miss, vähän niinkuin BJDilläkin. Riippuu aika paljon vaatteiden valmistajasta, minkäkokoisia vaatteet sitten oikeasti ovat. Aluksi kun aloin hankkia BJDille vaatteita, olin ihan helisemässä, kun jotkut vaatteet sopi ja jotkut ei. Nyt kun on vähän perillä siitä minkä "näköiset" (eli siis tiukat vai löysät) vaatteet menee millekin nukkekeholle ja minkätyyppisiä vaatteita mikäkin firma tekee niin vaatteiden tilaaminen on *vähän* helpompaa. Tosin vieläkin saattaa tulla odottamattomia yllätyksiä...

   Tässä kuitenkin joitain juttuja joita olen testaillut ja sopii Yumekalle. SD-naisnukkien (1/3) kokoiset sukat ja sukkikset sopii. Hameet ovat usein turvallisempi ratkaisu kuin housut, vaikka olisi hiukan löysä/tiukka niin se ei niin paljon haittaa hameissa IMO. Kannattaa valita varsinkin Dollfie Dream Sister-keholle hieman "tiukemman" näköisiä vaatteita, jos ei halua nimenomaan että vaatteet näyttävät kovin löysiltä nuken päällä. Tosin jotkut 1/3 miesnukkien vaatteetkin saattaa mennä, jos ovat pientä kokoa.
   Oh! SD-(1/3) kokoiset naisnukkien kengät menee perfecto! Etenkin TATA's Paradiselta ostetut ovat minulla toimineet Yumekalle ihan napisti!

   Mun täytyykin tehdä tässä joku sellainen fashionshow, jossa puen erilaisia vaatekappaleita BJD-nukkien valikoimista Yumekan päälle ja arvioin niiden sopivuutta! Kiitos ideasta! <3
   Ja anteeksi vastauksen kesto, olin matkoilla. :)

   Delete
  2. Mahtavaa, kiitos vastauksesta!! Tosiaan sun täytyy tehä joku muotishow-postaus Yumekalla! XD Tilasin lopulta 1/3-kokoset kengät ebaysta jotka on pikkiriikkisen isot ton mun tytsyn jalkaan ((JOKA TULI TÄNÄÄN AAMULLA KURIIRIN TUOMANA KOTIOVELLE... KYAAAAAAAHHHH ~ !!)) mut sit kun loput tilatut vaatteet saapuu ja saan sukat mokomalle jalkaan niin luulen, et kengät on niiden kanssa just täydelliset!

   Oon ihmetelly nyt tota mun tytsyä koko aamun ja väännelly sitä ja hakenu tuntumaa sen asetteluun enkä voi muuta sanoa kun I LOVE IT!! Voisin oikeesti vaan istua ja ihastella tota päivät pitkät!! Varsinkin sitten kun saan sille oman peruukin ja toiset silmät niin siitä tulee vihdoin oma hahmo! Vaikka on toi valmistajaversiokin ihana! <3 Olin kyllä hämmästyny miten jättiläinen toi olikaan, vaikka kuvista katottuna tiesin kyllä et se tulee olemaan iso, mut kun oon vaan hypistellyt noita kääpiöitä pureneemoja niin kyllähän tollanen möllykkä aikamoinen järkytys oli kun sen sieltä boksista otin ulos! XDD Mut kyllä se on kaunis!! Nyt voidaan mennä dollfie miittiin ehkä sitten tulevaisuudessa niin pääsee mun tytsy Yumekan kanssa kaverikuvaan, huhu ~ !! <3

   Delete