Monday, May 5, 2014

お友達 ~Friends~ 夢花のアドベンチャー 第一巻

 My shipment from Mandarake Complex Akihabara that I mentioned in this post came safely home, despite my nervousness! :D 
I'm always super-nervous when ordering from a place I've never ordered from before and especially if something that I really, truly desire is being shipped.

It took about two weeks for my parcel to reach me and I guess it would have been even faster if not for the Easter holidays and for the delay due to the customs office ordeal. But yeah, I'm very pleased with the service from Mandarake and will buy from them again in the future! 
In fact, I'll make a review post of ordering from there, because I would have found one very useful when I was ordering. (now I can give special thanks to Nolluska at our local dolly-forums for answering my questions on payment confirmation and other things.)

---
Pakettini Mandarake Complex Akihabarasta, jonka mainitsin tässä postauksessa, saapui turvallisesti kotiin huolimatta kaikesta hermoilustani! :D
Olen aina ihan super-hermostunut, kun tilaan jotakin paikasta josta en ole aiemmin tilannut ja etenkin jos tilattu asia on sellainen mitä ihan tosissani haluan.

Lähetys kesti parisen viikkoa ennen kuin pääsi huomaani ja olisi varmaan tullut nopeamminkin, jos välissä ei olisi ollut pääsiäislomia ja tullia. Mutta jes, olen hyvin tyytyväinen Mandaraken palveluun ja ostan sieltä vielä uudestaankin varmasti!
Itseasiassa suunnittelin tekeväni Mandarakelta tilaamisesta arviointi-suosittelu-neuvontapostauksen jossain vaiheessa, koska itse olisin kaivannut sellaista tilausta tehdessäni. Nyt voin antaa erityiskiitoksen Nolluskalle, joka vastaili kysymyksiini! Kiitos! :)





 Here it is now! Straight from Akihabara, the Otaku dreamland! I always dreamed of going to Mandarake and buying a lot wonderful (but useless ;D ) stuff from there... Well, if Spica can't go to Mandarake, Mandarake will come to Spica as they say. 

---
Siinä se nyt on! Suoraan Akihabarasta, Otakujen unelmalandiasta! Olen aina haaveksinut meneväni Mandarakeen ja että ostaisin sieltä kasan mahtavia (mutta hyödyttömiä ;D) juttuja... Noh, jos Spica ei voi mennä Mandaraken luo, tulkoon Mandarake Spican luokse.



I read somewhere in a figure-shopping-review-post that Mandarake has a creative way of packing their parcels safe for shipment (like air-filled plastic bags from shops and such). So I was anticipating something clever and original as packing material... seems they were out of creativity with my parcel since I only received some Japanese newpapers.
Well, I like those too, I usually read (or at least try to read since the news concerning economics and politics are pretty hard for me to understand...) all the stuff in the Japanese newpaper scraps that I get with figure-orders. You can't get sumo-wrestling match-results in Finnish newpapers, now can you? (utterly interesting... ehheh.) :'D

---
Luin jostakin figuuri-ostos-arvostelupostauksesta, että Mandarakella on luova tapa pakata paketit lähetystä varten (kuten laittaa mukaan pehmikkeiksi ilmalla täytettyjä ostoskasseja ja sellaista). Joten odotin tietysti innolla jotakin ilon ja älyn hölkkää pakkausmateriaaleiksi... ilmeisesti siellä oltiin vähän luovuuden pulassa, koska minun pakettini oli kääritty japanilaisiin sanomalehtiin.
Noh, ovat nekin nastoja. Luen yleensä nämä tarkkaan läpi (tai siis yritän, kyllä talous- ja politiikka -uutiset on vähän kova pala minulle tulkita.) jos saan figu-tilausten mukana tällaisia ja niin varmaan nytkin. Ei sitä Hesarista voi lukea sumopaini-ottelun tuloksia vai mitä? (tosi kiinnostavaa... ehheh.) :'D



Then we took this party to the balcony in the hopes for better lighting... I'm really sorry this is such a hasty box-opening with low-picture quality. I was in a hurry and just wanted to make sure everything was OK in there.

---
Sitten siirryttiin parvekkeelle jännän äärelle paremman valon toivossa.  Olen pahoillani että tämä on vähän hätäinen paketinavauspostaus ja kuvien taso ei ole kovin korkea, oli kiire ja halusin vain tarkistaa tavaran laadun äkkiä, siksi kuviin ei ole kiinnitetty niin paljon huomiota.





Now you can pretty much see what the box had eaten, huh? :3 My pulse was getting extremely fast at this point, haha!
---
Nyt alkaa jo selvitä mitä laatikko oli syönyt vai kuinka? :3 Pulssini tuntui kiihdyttävän tässä vaiheessa tosi hurjasti, hahah!






Yes! It is what the box says it is, Dollfie Dream Sister M.O.M.O. Some people will probably hate me for this, but I ordered my first Dollfie Dream. x3 I've wanted a DD for ages but never really saw past Dollfie Dream Kujikawa Rise, who was (and is?) my grail but totally out of my price range. Now at the release of the Xenosaga III Dollfies I kind of fell in love with Momo but didn't order her straight from Volks.

You see, I had this dream that when I'd get to go to Japan, I'd walk in a Volks' store or in Mandarake and buy a Dollfie Dream there and that would kind of "crown" the whole trip. Well, I have no trip to Japan in sight and since my former plans to go there got crushed (which I'm still a little butt-hurt about...), and I thought I had pretty much reached my limits to wait and get my DD there.
After I've been working so hard on my thesis at the Uni, I decided it was Time.

---

Kyllä! Siellä todellakin on sitä mitä sanotaankin olevan, Dollfie Dream Sister M.O.M.O. Luultavasti jotkut tulevat inhoamaan minua tästä syystä, mutta tilasin ensimmäisen Dollfie Dreamini. x3 Olen himoinnut DD-nukkea jo pitkän aikaa, mutta en ole aikaisemmin pystynyt oikein näkemään muita kuin grail-DDni Kujikawa Risen joka on ihan liian kallis. Kun Xenosaga III-Dollfiet julkaistiin, ihastuin pikkuisen Momoon heti, mutta en tilannut sitä Volksilta silti suoraan.

Katsokaas, minulla on ollut sellainen päähänpinttymä, että sitten kun pääsisin Japaniin, kävelisin suoraan Volksin liikkeeseen tai Mandarakeen ja ostaisin sieltä Dollfie Dreamini ja se ikäänkuin "kruunaisi" koko matkan. Noh, eipä tässä ole lähiaikoina matkaa Japaniin odotettavissa, ja kun edelliset suunnitelmat kariutuivat ikävästi (mistä olen edelleenkin vähän katkera), tuumin että olin vähänniinkuin saavuttanut sen rajani sille, miten pitkään jaksan odottaa matkan toteutumista DD-nuken saadakseni.
Ja kun olin rehkinyt niin paljon tutkielman eteen yliopistolla, päätin että nyt oli Aika.







She's bald. She's naked. But she's perfect! *3* Instant bonding! When I slided the box open and saw that she was alright, everything in place, no discolorations or cracks anywhere, a sigh of relief and happiness escaped me. She's not only as good as new, she's also Perfect. With a capital P.

When considering to buy a "used goods" Dollfie Dream, I got a lot of scary warnings that they might be yellowed. Or broken. Or that the vinyl would have horrible stains that would never come off. Or that they'd smell of cigarette smoke.  Or that the former owner was a pervert and he'd... have done something disgusting with the doll... (heh, yeah. As the majority of Dollfie Dream-hobbyists are male and otaku, I guess that's what the stereotypal thought would be of what they do with their dollies when they are alone. O__O Not saying that all male doll hobbyists or otakus are perverts. I'm sure that most male dolly-hobbyists are decent, normally dolly-loving people. But some people are perverts and some people who are perverts own dollies. ;)
So I was kind of preparing myself for the worst, that this doll would not be a dream come true, but an expensive heap of disappointment.

But Mandarake has a pretty detailed information of the condition of all the goods they are selling (at least the more costly ones), and it appears that they can be trusted. My Momo is even better than I expected her to be. It's a huge relief. Well, she is a newer release, so perhaps the former owner hasn't had time to do much damage. ;)

---

Hän on kalju. Hän on nakuna. Mutta hän on täydellinen! *3* Välitön bondaus! Kun liu'utin laatikon auki, ja näin että kaikki oli kunnossa, kaikki yhtenä palasena, ei mitään värivirheitä tai rikkoutuneita osasia, niin minulta pääsi helpotuksen ja onnellisuuden huokaus. Nukke ei pelkästään ole kuin uusi, se on myös Täydellinen. Isolla T:llä.

Kun suunnittelin käytetyn Dollfie Dreamin ostamista, sain pelottavia varoituksia siitä että ne olisivat kellastuneita. Tai rikki. Tai että vinyylissä olisi hirveitä värjäymiä, jotka eivät lähtisi millään pois. Tai että ne haisevat tupakansavulta. Tai että entinen omistaja olisi ollut pervo ja tehnyt... jotakin inhottavaa nuken kanssa... (heh, niin. Kun suurin osa Dollfie Dream-harrastajista ovat miehiä ja otakuja, niin sehän taitaa olla se stereotyyppinen ajatelma siitä mitä nämä tekevät ollessaan yksin nukkiensa kanssa. O__O En sitten tarkoita sitä että kaikki mies-nukkeilijat olisivat otakuja tai pervoja. Olen varma siitä että suurin osa mies-nukkeharrastajista ovat normaaleja kunnon tyyppejä. Mutta jotkut ihmiset ovat pervoja ja jotkut pervot omistavat myös nukkeja. ;)
Joten valmistelin itseäni vähän siihen, että pahin voisi tapahtua, että nukke ei olisikaan unelmien täyttymys vaan pettymysten kasa.

Mutta Mandarakella on kuvaukset kaikista myynnissä olevista tuotteistaan (ainakin vähän kalliimmista) ja nähtävästi niihin voi luottaa. Momoni on parempi kuin olisin voinut kuvitella. Se on suuri helpotus. Noh, tämä nukke on toki uudempi julkaisu, joten ehkäpä entinen omistaja ei ollut vielä ehtinyt tehdä tuhojaan. ;)





Momo's stuff that came with her. I was surprised that they had included a bra and panties too~ It's great because I can't let her wear the outfit for longer times yet without a protective bodysuit to avoid staining. So she doesn't have to be naked all the time. :3

---
Momon tavarat, jotka tulivat mukana. Olin yllättynyt että mukana oli myös rintaliivit ja pikkuhousut~ Se on hyvä juttu, koska en viitsi pukea nukelle vielä pitkiksi ajoiksi tuota pukua, koska pelkään että se värjäisi eikä suojaava vartalosukkapuku ole vielä saapunut. Joten Momon ei tarvitse olla koko ajan alasti. :3





??? : お早う... ここどこ...?

スピカ:、もう目が覚めたのか。ようこそ。 ここはヨーロッパのにあるフィンランドという、この場所は君の新しいお家

 ---

???: Morning...Where am I...?

Spica: Oh, you woke up already. Welcome, this is a country called Finland located in the North of Europe. And this place is your new home!

---
???: Huomenta...Missä olen...?

Spica: Ai, heräsitkin jo. Tervetuloa! Tämä on Pohjois-Euroopassa oleva Suomi-niminen maa ja tämä paikka on uusi kotisi.




???: へえ~~~~ ええと...貴方、たぶん ご主人ですね。

スピカ:  いや いや いや、そんなことはない-! ((汗))
----

???: Oooo~~~ Then you must be... um, "Master"?

Spica: "No, nononono, not at all-! ((sweatdrop))

---
???: Oooo~~~~ Sitten sinä olet varmaankin... um, "Isäntä"?

Spica: "Eijeijeijei, en tosiaankaan ole-! ((hikipisaroi)) 




???:  じゃ... ママ!!!

スピカ:  あたしはね ご主人でもママでもない。その代りにお友達になったらどう思う

----

???: So... Mama!!!

Spica: Listen, you, I'm not a "Master" neither am I a "mom". But what would you say if we'd become friends instead?
---

???: Siispä... Mama!!!

Spica: Eh... kuules nyt, en ole isäntä enkä äiti, mutta mitäs tuumaisit jos oltaisiin sen sijaan ystäviä?




???: お... 友達...

スピカ: そう気に入る
---

???: ...Friends...

Spica: Yes, would you like it?
---

???: Ystäviä...

Spica: Niin. Pitäisitkö siitä?



???: うん!  お友達なりたい~!

???: Yeah! I want to become friends!

???: Joo, ollaan ystäviä!




スピカ: では これからどうぞよろしく。あたしスピカといいます

???:  宜しくお願いします... あの... ちょっと恥ずかしいんですが...
私には名前はまだ... 名付けるご主人のしごとですてました

 スピカ: が?

???:  工場です

スピカ: そう そう。君をずっとずっとってたんだから名前も初めから決めてるよ。君その意味の中から現実になった

花: はい! お友達様! ありがとう ございます!

スピカ: っ---!  ちょっとお友達ということの意味について話すべきかな... ^^;;

---

Spica: So, nice to meet you. They call me Spica.

???: Nice to meet you.. um.. this is a bit embarrassing, but... I don't have a name yet... They told me that "It's the master's job to give you a name.".

Spica: Who did?

???: The people from the factory.

Spica: Oh yes, that's right. I've been waiting for you for a long time, so I've had a name decided for you from the start. Your name is 花, "Yumeka". It means that you are a flower from my dreams that became reality.

Yumeka: Yes, friend-sama! Thank you very much!

Spica: Eh... it seems we need to talk about what being a friend means ... ^^;;

---

Spica: Joten, hauska tavata. Minua sanotaan Spicaksi.

???: Hauska tutustua... öh... Tämä on vähän noloa, mutta... Minulla ei ole vielä nimeä... Sanoivat että "Nimenanto on isännän tehtävä.".

Spica: Kukas niin sanoi?

???: Ihmiset tehtaalta.

Spica: No niinpä tietysti. Olen odottanut sinua pitkään, joten nimikin on ollut jo alusta asti päätettynä. Nimesi on "Yumeka", se tarkoittaa että olet unelmista todeksi tullut kukkanen. :) (jes, suomi rulaa näissä noloissa käännöksissä, Spican huom.)

Yumeka: Kyllä! Ystävä-sama! Kiitos oikein paljon!

Spica: Eeeh... Ilmeisesti täytyy vähän keskustella siitä, mitä sanalla ystävä tarkoitetaan...^^;;

19 comments:

 1. Aws, ihana boksin-avaus-stoori XD Ja mun pitää selkeesti vähän prepata japaniani, koska en ymmärtänyt murto-osaakaan tuosta... :(

  Mutta Yumeka on aivan ihana! Tuo pinkki ahoge vain kruunaa koko söpöyden! Ja tuo naama on todella, todella nätti. Ihanan herkkä ja laadukkaan näköinen face-up suoraan tehtaalta. Ja ovat saaneet tuon pienen hymyn aivan houkuttelevan näköiseksi. (Noniin, nyt alan itsekin kuulostamaan joltain otaku-pervolta XD )

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos,haha! :'D Kiva että tykkäsit. Kyllä se minunkin kirjoitettu japsi taitaa olla aika ruosteessa, luulen että siellä on vaikka mitä virheitä. xD Mutta, minulla on ollut siskon kanssa suunnitteilla tehdä Yumekasta sellainen "esittelen japanilaisille elämää Suomessa/Euroopassa"-tyylinen kuvatarinasarja, joten ajattelin jo alusta tehdä repliikit japaniksi myös.

   Olen ihan myyty Yumekalle. Se on erilanen kuin hartsinuket, mutta omalla tavallaan ihan mahtava. Tuo ahoge on kyllä tosi jytyä kamaa, vaikka olisi ollut hattu päässä, aina se ponnahtaa takaisin pystyyn. xD Olen aika positiivisesti yllättynyt myös Dollfieiden fullset-peruukkin laadusta. Se näyttää hiukan "metalliselle" (mikä kyllä sopii, koska myös nuken malli Xenosagan Momo taitaa olla robotti), mutta on laadukkaa oloinen. Nuo kiharatkin pitävät mallinsa oikein hyvin.

   Face-up on luonnossa paljon paremman näköinen kuin kuvissa! Sillä saa yllättävän hyvin ilmeikkäitä kuvia, ja ehkä juuri tuon ilmeen takia valitsin juuri Momon ekaksi Dollfieksi.
   Heh, aivan, itsekin mietin näitä pantsu-kuvia ottaessani että "no niin, siinä parjasin pervoja mutta tässä sitä vaan ihkutetaan nukkea alusasussa..."- XD Ehkä Dollfie Dreamit ovat sellaisia että saavat ihmisissä tällaisen puolen esiin? ;)

   Delete
  2. Ai niin ja tuo "Isäntä" - "Mama"-juttu tuli siitä, kun iso osa Dollfieiden omistajista kutsuu Dollfieita lapsikseen. Minusta se on vähän hassua. :)
   (ja onhan siinä toki roima annos vaikutteita DMMd:n Clear-robotilta mutta... no joo, laskekaa ne minun friikkiyden piikkiin. Hohoho.)

   Delete
 2. Ihana tyttö! Dollfie Dreamit ei oo koskaan herättäny mussa mitään mielenkiintoa, mutta viime aikoina oon lämmenny niillekin. Ainakin niin paljon että tykkään katella kuvia (joskin ihailen nukkejen sijasta enemmänkin niiden asuja). :D Odotan siis innolla Yumekan tulevia postauksia. n___n

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Kiva että tykkäät ja että olet alkanut kiinnostua myös Dollfieista! :3 Alkuun en ollut myöskään kiinnostunut Dollfie Dreameista, koska ajattelin harrastavani vain miesnukkeja. Mutta ovat aivan ihania, joten olen iloinen että muutin mieleni.

   Dollfie Dreamien asut on kyllä tosi hienosti tehtyjä. Pitää ottaa kuvia Yumekan asusetin yksityiskohdista.

   Delete
 3. Spica, that is just awesome! I've known about Mandarake for years thanks to ads in Hobby Japan and such but I had never considered looking for dolls there until my internet pal Iwa Hoshi, clued me in to them last year. The only danger is that they have so much great stuff and the prices are often quite reasonable. You can easily blow your entire hobby budget with Mandarake before you even realize it! LOL

  Again, congratulations on your wonderful new doll!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you a lot! :)
   I've known about Mandarake too for sometime, but only redently did I find out about their web store, neither did I know that they had Dollfies listed in as well! There are indeed a lot of Azone dolls for sale there, at great prices! And Nendoroids! It's a great shop, my favorite web shop at the moment. :D

   It can be a bit tricky to find what you are looking for there, especially if you don't know japanese, since they haven't been too consistent with their on-site search-engine... But when you know what you are looking for, then it is easy to find. :)

   Delete
 4. Onneksi olkoon tupla D:n johdosta! Yumeka on tosi kaunis nimi, niin kuin on itse nimettykin ^^
  Itseäni harmittaa kyllä se, ettei Suomessa ole läheskään yhtä hyviä mahdollisuuksia nimetä lapsia kuin esim. Japanissa. Siis onhan meilläkin noita nimiä, jotka merkitsee jotain (Onni, Toivo tai Meri-Tuuli jne), mutta kanjeilla saa syvempiä merkityksiä. Kanjit vaan käyttöön täälläkin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia paljon! :3 Kiva että tykkäät Yumekasta, niin nimestä kuin itse nukestakin.
   Kanjeissa on se hyvä puoli, että ne ovat piktogrammeja, eli siis jo itse "kirjaimesta" näkee sen merkityksen. Siten nimi ei paitsi kuulosta kivalta vaan myös näyttää kirjoitettuna kauniilta. Toisaalta "kompastuskivi" tai haastavampi puoli niissä on se, että ne voi lukea eri tavoilla. Jos jonkun nimi on kirjoitettu tyypillisillä kanjeilla, mutta luetaankin epätyypillisellä tavalla niin se voi olla vähän hankalaa. :)

   Delete
 5. OH NOW YOU'VE DONE IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kuolen kateudesta!!! >3<)9 Mulla on ollu ihan oksettava DD-kuume nyt viimeset pari viikkoa ja oon vaan kieriny pitkin lattioita ja marissu miehelle et MÄ HALUUUUUUUUN ja nyt tää sun postaus ei helpota mun oloa yhtään!! XDD Haluisin vaan päästä hipelöimään Yumekaa ja ihastelemaan sen kasvoja ja hymisemään tyytyväisenä nukke sylissä (en ole pervo! XD). Aion kyllä kesällä hommata itellenikin DD-tytön kun pääsee taas tekemään normaalisti töitä ja tienaamaan rahaa!! *päättäväinen*

  Mandarake on ihan loistava!! Oon niin ikuisesti katkera et oon innostunu nukkeilusta vasta nyt, koska lähitulevaisuudessa ei oo tiedossa japanin matkoja ja aiemmilla matkoilla oon vaan sivuuttanu kaikki nukkekaupat ja -osiot.... Mitä kaikkea mulla onkaan jääny näkemättä ja ostamatta!!!! (;_____;) Paljon tuli muuten postimaksuja tälle tytsylle?

  Mä en ikinä oo epäilly ostaa käytettyjä figuja/nukkeja japanista koska jotenki luotan niihin niin paljon, et ne kyllä osaa pitää nukeistaan ja figuistaan ja kaikesta muustaki tosi hyvää huolta! Ja ainakaan vielä ei oo mun vaisto pettäny. Kaikki figut mitä oon käytettynä ostanu ni jos en paremmin tietäis ni luulisin, että ne on täysin uusia figuja. :D Tosin varmasti löytyy poikkeuksiakin!

  Mutta joo, ONNITTELUT Yumekasta (tosi nätti nimi muuten)!! Odotan jo innolla lisää postauksia tytöstä (että saan lisää suolaa haavoihin) haha!! XDD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Waaaah I'm sorryyyyy! XD Kiitos ja anteeksi!!
   Tunnen kyllä tuon oksettavan DD-kuumeen *erittäin* hyvin ja siihen auttaa vain yksi juttu; oma DD! ;D (Tiedän, ei helpota, ei.) Mutta; hyvää kannattaa odottaa~
   Mandarakesta saa varsin kohtuullisin hinnoin DD-nukkeja, suosittelen katsomaan sieltä. :)

   Noh, sinä sentään olet päässyt Japaniin, joten älä ole liian surullinen. :) Ensi kerralla ainakin tiedät minne kannattaa suunnata~ ;D Mä tiedän jo mitä joskus hamassa tulevaisuudessa tapahtuvalla Japanin-matkalla tulee nielemään rahaa, nimittäin nuket, figut ja lolita-vaatteet. (tietty kirjat myös~)
   Postimaksuja tuli tälle paketille EMS-llä tasan 7000 jeniä eli semmoiset n. 50 euroa pyöristettynä.

   Jep, kyllä osasin aavistaa, että japanilaiset pitävät huolta tavaroistaan + seurasin tarkasti My Figure Collectionin review-ketjuja. Mutta olen vähän sellainen että pelkään aina pahinta... x3 Voi minua! Ensi kerralla varmaan osaan ottaa rennommin Mandarakesta tilatessa.

   KIITOS onnitteluista ja kiva että nimi on sinullekin mieleen. :) Kuvia on tulossa~

   Delete
  2. Ah niin, ja olemme Momon kanssa menossa Turun Kikuconiin parin viikon päästä eli jos mitenkään pääset sinne tulemaan niin olet enemmän kuin tervetullut tutustumaan lähemmin~ :) (tai muissa yhteyksissäkin tietysti~)

   Delete
 6. Hahaa! Onneksi olkoon hurmaavasta tulokkasta. Minä jo häntä saapuvaksi odottelin kun kerroit tilanneesi.
  Olemme muuten katselleet samaa nukkea! minäkin tulin siihen tulokseen, että sister-kroppa on se minkä haluan jos valitsemaan pääsen. Se ei ole ihan niin helium ja siinä on kivat mittasuhteet. Minä ajattelin kyllä urhoollisesti katsella myös käytettyjä. (Onko paha juttu jos tässä vaiheessa miettii jo kahta....)
  Kiva ylläri että nukella on noiden roolivaatteidensa lisäksi myös nuo valkoiset alusvaatteet. Tuosta yksityiskohdasta en tiennyt. Mutta tosi kiva ettei nukke ole vain stock-asunsa varassa eteenkin kun osa niistä on aikas kröh... tiukkoja ja antavia sekä värjäävän näköisiä.
  Toivoisin että teet jonkun posettamispostauksen. Eteenkin minua kiinnostaa DD.n kyvyt istua ja seistä. yumeka kasvot ovat muuten todella kauniit. Rakastan tuota pyöreätä leukaa ja ne kettumaiset terävät kasvot jotka joillakin DD.illä on ovat vähän pelottavia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos~ :)
   Momo on niin herttainen että en voi muuta sanoa kuin että suosittelen. Sister-kroppa tuntuu tosi hyvältä (eh...), mutta ottaisin mielelläni vastaan muitakin DD-kroppia. Ainakin yksi DD Dynamite pitää kotiuttaa joskus. Pieni helium ei haittaa~ :)

   Kyllä noista käytetyistä voi hyvin löytää ihan mainion yksilön. Tosin vanhemmat julkaisut ei välttämättä ole halvempia (kuten varmasti tiedät Dollfieita katselleena), vaikka olisivatkin vähän kellastuneita jne.
   Ja ei, ei ole yhtään paha jos miettii kahta Dollfieta yhtä aikaa! XD Minulla oli kaksi vaihtoehtoa; tämä Momo, johon ihastuin ensin ja sitten yllättävä musta hevonen Akihabara Girls Akira. Pitkään oli tasapeli näiden välillä, kunnes Akira sitten myytiin eikä tarvinnut valita...

   Vähän se jäi kyllä kirvelemään siinä mielessä, että Akiran jos joskus vielä löydän suht' hyväkuntoisena myynnissä, niin jos tilanne on sopiva, se lähtee tilaukseen. Samoin jossain vaiheessa tekisi mieli hankkia myös Mini Dollfie Dream. Mutta nautin nyt Yumekasta enkä mieti vähään aikaan vakavissani muita. ;)
   Sen tosin voin jo sanoa että ei tuo varmaankaan ainoaksi DD-nukeksi minulle jää,sen verran ihana on se!

   SD-hartsinukkien vaatteet tuntuvat sopivan melko hyvin, housut voivat olla hieman löysiä vyötäröstä, mutta uskon että sinulta jo varmaan löytyykin vaatteita, jotka voi mennä DD sister-kropalle myöskin.

   Juu, DD-"arviointi"-postaus on suunnitteilla ja tulossa mitä pikimmiten. Voin kyllä jo valmiiksi sanoa, että istumiset ja seisomiset onnistuvat aivan loistavasti.

   Delete
  2. Ah niin, ja olemme Momon kanssa menossa Turun Kikuconiin parin viikon päästä eli jos mitenkään pääset sinne tulemaan niin olet enemmän kuin tervetullut tutustumaan lähemmin~ :) (tai muissa yhteyksissäkin tietysti~)

   Delete
 7. :D Ajattelinkin jo ottaa yhteyttä ja kysyä minkä DD:n olit hankkinut, mutta eipä tarvitsekaan. Onnittelut! Momo on nukkena valtavan ihana. Omastani en luopuisi kirveelläkään. On muuten enemmänkin harvinaista että fullsetin mukana tulee alusvaatteet. Ensimmäisellä DD:lläni ei ollut pantsuja ollenkaan ja Momo taitaa olla ainut jolla on tullut toppi (sanoo 4 vuotta ja 10 DD:tä asiaa ihmetellyt hössöttäjä)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Kiitos kommentista ja onnitteluista! :) Kiva tutustua myös pidempiaikaisiin Dollfie Dream-harrastajiin~ Wow, 10 DD:tä on jo kunnioitettava määrä~ <3 Liitynkin blogisi lukijaksi niin pääsen seuraamaan Dollfieidesi vaiheita. :3

   Pitkän harkinnan ja monen monituisen Dollfie Dreamin selailun ja vertailun jälkeen päätökseni pysyi Momossa enkä kadu! Se on aivan ihana, jopa super-paljon ihanampi luonnossa kuin kuvissa. <3 Se tulee taatusti olemaan lempi-Dollfie Dreamini tästä eteenpäinkin.

   Oo, mielenkiintoista tietää tämä toppi-pantsujuttu DD'istä. Mietinkin, onko tämä ihan yleistä, vai onko Momo erityistapaus... Onkohan uudemmilla julkaisuilla alusvaatteet mukana vai onko Momo ollut jotenkin erityislaatuinen tämän asian suhteen? Jokatapauksessa siinäkin mielessä Momo oli loistovalinta. En tiedä miksi, mutta jostain syystä olen aina tosi iloinen jos nukella tulee jo valmiiksi mukana alusvaatteet. :D Ehkä se on sitä, että nukkeen on kokonaisuutena panostettu, kun nekin on liitetty mukaan.

   Delete
 8. Oawh, ihana *___* en tiedä Dollfie Dreameista kyllä kirjaimellisesti yhtään mitään, mutta eihän se estä pitämästä tuollaisesta ihanuudesta *kuola valuu näppäimistölle* Ja keltaiset silmät! <33 (taino keltaruskeat muttaköh keltaiset silmät ovat ihan toiseksi parasta eriparisilmien jälkeen!!)

  Tuo "master" -juttu, awww x33 itselleni tuli ihan suoralta kädeltä mieleen Rozen Maidenin Souseiseki, sitten luin tuolta vastauskommentista Clearista ja tuli samalla mieleen erään DMMd:stä tykkäävä kaverini kommentti siitä, miten Clearkin käyttää sitä masteria... Jännä miten eri ihmisille tulee yhdestä ja samasta sanasta mieleen ihan eri hahmot. (= olemme lähtökohtiemme vankeja? Menipä syvälliseksi...)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia. Eiköhän sinullekin Dollfie Dreamit tule tutuksi Yumekan myötä~ Kannattaa tutustua! :)
   Aivan keltaiset silmät (keltaruskeat... whatever X'D )...aivan kuin Aoballa! :D Heh. *obsessoitunut* Eikä riitä että tänään katselin ihan vahingossa sinistä peruukkia Yumekalle, vaikka vaaleanpunainen on hänen hiusvärinsä, piste.
   Uu, eriparisilmät <3 minäkin pidän.

   Hehe, jep. Varmaan tuo hahmo-mielleyhtymä riippuu siitä mikä sillä hetkellä on eniten mielessä (ja minulla ilmeisesti DMMd 24/7 xD voi voi...). Ihan sama kun näin Björn Borg-uimapukuja mainostavan ikkunan, jossa oli uimapukumallinukeilla päässä kaasunaamarit ja lapussa luki NuCLEAR power!!! O3O (Minä: "CLEAR! Menenpä kysymään myyvätkö ne nuo proppi-kaasunaamarit kun kampanja on ohi~" [off topi]) Minulla on muuten tapana mennä aina kysymään myykö firmat niiden mainosproppeja. NE EI KOSKAAN MYY! Hitot. Olen katkera tästä. Erittäin katkera. Missasin hienon pääsiäispupu-ständin. [/off topic]) Olen aina AINA inhonnut Björn Borg -tuotteita (anteeksi ne jotka niistä pitävät). Nyt taidan lämmetä niille vähän... ;'D

   ...miksi uikkareita muuten mainostetaan ydinvoimalla ja kaasunaamareilla? ~.~ Ovatko vedet jo niin saastuneita että ilman suojavarusteita ei ole asiaa uimaan?

   Delete