Saturday, May 24, 2014

Kikucon 2014 Day Two!! With a Special Trip Down the Memory Lane!


Part two of the Kiku-convention post! The second day of the convention started for me and Yumeka with the badge-workshop. Fortunately they had badge- and pixel-workshops on both days so even if we missed out on them on day one we managed to squeeze in on day two!

---
Kikucon-postauksen toinen osa! Conin toinen päivä alkoi minun ja Yumekan osalta rintanappi-työpajalla. Kiva kun rintanappi- ja pikselipajoja oli molempina päivinä niin päästiin sentään jälkimmäisenä päivänä vaikka ekana päivänä paikat oli varattu.

I made these! Well, I had printed out the pics on Saturday and just cut them out to be made into badges. Here's Aoba from DRAMAtical Murder (the blue-haired guy on the left, in the unlikely occasion that someone reading this blog just happens to have missed the numerous posts of Dmmd and doesn't know what Aoba looks like... x3 ) and Keisuke from Togainu no Chi (咎狗の血). 

I was the first and for some time the only attendee of the badge workshop and experienced some awkward moments there... 
In another convention where I attended a badge-workshop, you could make as many badges as you wanted if you paid for them. So naturally I expected this to be the case in Kikucon too. So I had prepared myself with a stack of pics to make into badges (I love badges!). The girl managing the workshop didn't say anything about restrictions, just kept eyeing me (occasionally kissing her boyfriend.. ^^;; ) as I happily cut out the pics for badge bases. (veeeeryyyy awkward seeing as I was the only one sitting at the table with them. I was a  bit amused as it suddenly occurred to me that this was exactly the kind of situation that would happen to Tomoko Kuroki in the Wata-Mote-series. XD )

Only after I realized that they were looking at me a bit funny, I asked if there was something wrong or if there were limits to how many badges you could make. "Well, there certainly are! It's one per workshop-attendee!", the girl said, a bit smirkily. Well, you could have told me that right from the start, not just stare at me funnily... *roll eyes* It's perfectly understandable that there can be a limited amount of badge-bases, just let me know so that I don't have to feel like an idiot. Heh.

She was nice enough to let me make two though. :3 

---
Nämä tein minä! Tai siis no, olin lauantaina printannut kuvat ja vaan paikanpäällä sitten leikkasin rintanappeihin sopiviksi. Tässä siis Aoba DRAMAtical Murderista ja Keisuke Togainu no Chi'stä.

Olin päivän ensimmäinen ja jonkinaikaa ainoa rintanappi-pajaan osallistunut ja siellähän oli hieman kiusalliset tunnelmat...
Eräässä toisessa conissa, jossa osallistuin myös rintanappi-pajaan, oli sallittua tehdä niin paljon rintanappeja kuin vain halusi kunhan maksoi niistä. Joten oletin siis luonnollisesti että tässäkin conissa asia olisi niin. Olin siis valmistautunut kuvanivaskan kanssa koska edellisessä conissa minua jäi harmittamaan että en ollut varustautunut kuvilla kun rintanappeja sai tehdä niin paljon kuin halusi. Tyttö, joka piti pajaa ei sanonut mitään rajoituksista, vaan vilkuilivat vain poikaystävänsä kanssa minua kun leikkelin rintanappikuviani. Sekä pussailivat siinä vilkuilun lomassa (erittäin kiusallista etenkin kun olin ainoa heidän lisäkseen pöydässä. Lisäksi olin sisäisesti hieman huvittunut asiasta, koska minulle tuli heti mieleen että tämä tilannehan on ihan kuin suoraan Tomoko Kurokin elämästä Wata-Mote-sarjassa XD).

Vasta kun minusta alkoi tuntua että ne tosiaan tuijottelevat minua niin kysyin että onko jokin ongelma ja että onko tässä pajassa rajoituksia rintanappien tekoa varten . "No kyllä todellakin on! Yksi per pajalainen!" No mutta siitä olisi toki voinut kertoa minulle heti eikä vaan katsoa päälle hassusti. *pyörittelee silmiään* On ihan ymmärrettävää että jos rintanappipohjia on vain rajallinen määrä niin ei kaikki voi tehdä monta nappia, mutta siitä voi aina sanoa ystävällisesti eikä antaa toisen tuntea itseään idiootiksi.
Noh, ainakin hän oli tarpeeksi ystävällinen että antoi minun tehdä kaksi. :3

I had a bit of time until my friends arrived to the con so I creeped around school and took some photos of Yumeka. As I mentioned before, the convention was held at my former highschool. I think I never would have quessed back in the day that adult-me would return there to photograph a doll! :D

They had changed some things and renovated the school a bit, but overall the place looked the same as ever. It was a strange feeling visiting there, half of me feeling like I still somehow belonged to the place.The other half feeling that I no longer was a part of this school, but had moved on. Beforehand, I expected I'd feel a bit sad, but I had so much fun at the con that I didn't have time to think about angsty stuff.

I still see  continuing dreams about this highschool, especially running up the staircase, late from class, not knowing what classroom I should be in. In fact I saw that dream a few nights after the con. More vivid than ever now that the way the school looks inside is fresh in my mind! And there I thought that re-visiting the place would make me overcome those dreams. x3

---
Minulla oli hieman aikaa ennen kuin ystävät saapuivat coniin joten hiippailin ympäriinsä kuvaamassa Yumekaa. Kuten mainitsin aiemmassa postauksessa, coni pidettiin lukiossa jota kävin aikoinani. Luulenpa että en lukioikäisenä olisi arvannut että aikuis-minä palaisi sinne nukkea kuvaamaan! :D

Siellä oli tehty hieman muutoksia ja koulua oli remontoitu, mutta ylipäätään paikka näytti ihan samalta kuin silloin ennenkin. Oli hieman outo tunne, osa minusta tunsi silti ikäänkuin kuuluvansa tuohon kouluun, toinen osa taas tunsi siirtyneensä eteenpäin eikä enää ollut osa sitä paikkaa. Ennen conia odotin että olisin ollut hieman haikea entisessä koulussa vieraillessani, mutta conissa oli niin hauskaa, että en ehtinyt miettiä angstausjuttuja.

Näen kyllä edelleenkin jatkuvasti unia tästä lukiosta, etenkin siitä että juoksen ylös portaita, myöhässä tunnilta enkä tiedä missä luokkahuoneessa minun pitäisi olla. Näin tämän unen jälleen kerran vain pari yötä conin jälkeen. Ja nyt se uni oli entistä todentuntuisempi ja selkeämpi, kun koulu oli muistissani tosi tarkasti vierailun jäljiltä! Ja minä kun vielä luulin että vierailun ansioista pääsisin noista unista eroon. x3This is new! They had given all the classrooms names in latin, I don't remember we had those when I used to go there... It's a cool idea though. The school is specialized in classical languages and I used to study latin there as well.
You could think that learning latin is useless at this time and age, but you'd be wrong in that! It has helped me a lot in my university studies and also in learning other languages.

---
Tämä oli jotain uutta! Kaikille luokkahuoneille oli annettu nimet latinaksi. En muista että tällaisia olisi ollut silloin kun itse kävin tuota koulua... Mutta idea on siisti! Koulu on siis erikoistunut klassisiin kieliin ja itsekin opiskelin siellä latinaa.
Sitä voisi luulla että latinan opiskelu on nykyään turhaa, mutta sitten sitä luulisi ihan väärin! Latinan opiskelu on auttanut minua paljon yliopistossa ja myös muiden kielten opiskelussa.


Then it was time of the main-event of the con for us - the meet of our local resin BJD-forum. Yumeka is a bit of an infiltrator here as she is not an "on-topic" doll at the forum, because she's made of vinyl and not resin. But they didn't kick us out after all! :D (well, it could help that I had three little resin BJD dollies with me too).

---
Sitten olikin aika conin päätapahtumalle meidän kannaltamme - siis Hartsilasten miitti Kikuconissa. Yumeka on vähän soluttautuja tässä porukassa, koska se ei ole varsinaisesti foorumin sääntöjen mukainen nukke koska se on tehty vinyylistä eikä hartsista. Mutta ei meitä sentään heitetty pihalle mitiistä! :D (noh, varmaan sekin edesauttoi asiaa että minulla oli mukana kolme pikkuista hartsista.)
Lots of dollies! :3

---
Olipa paljon nukkeja! :3


The Dollzone Miss Kitty -doll was my favorite of the day! She's so cute! Those ears, the sweet little face, awww! x3 Also the mice were little dearies~

---
Päivän suosikkini oli tämä Dollzonen Miss Kitty-nukke! Niin suloinen! Korvat ja pikkuinen söpönassu, awww! x3 Ja hiiretkin olivat lutuisia~


My Remy and Carbon are keeping company to a Parabox doll, another vinyl doll aside from Dollfie Dreams. This was the first time I saw a Parabox doll IRL and she's cute as well even without a face-up. :3 Too bad I didn't catch the name of her owner, she was a really nice person and fun to chat with.

---
Minun Remy ja Carbon ptiävät seuraa Parabox-nukelle, joka on toinen "laji" vinyylinukkeja. Tämä oli ensimmäinen kerta kun näin luonnossa Parabox-nuken ja se oli kyllä suloinen ihan blankonakin. :3
Harmi kun en kysynyt nuken omistajan nimeä, hän oli todella mukava ja oli kiva jutella hänen kanssaan.


Saffron (Soom FC Teenie Gem Yrie/Glot) was the third Teenie Gem I had with me. She doesn't stand well and has problems sitting too, but I had never taken her to any meets and a friend suggested I'd take her. She doesn't even have a "character-accurate" outfit yet. I should photograph her more often, the poor thing, I love that bronze tan color of hers.

---
Saffron (Soom FC Teenie Gem Yrie/Glot) oli kolmas Teenie joka oli mukanani miitissä. Se ei seiso eikä istu kovin hyvin, mutta en ole ottanut sitä mihinkään miitteihin mukaan ja ystävä suositteli sen ottamista. Sillä ei ole vielä edes "hahmolle sopivaa" asua valmiina. Pitäisi silti valokuvata rassukkaa enemmän, rakastan tuota bronze tannia väriä.
The meet was held at the art classroom. A place I spent a lot of time in when I went to this school because I took all the art classes available. I was also a bit flattered that the art teacher seemed to like my art as I got pretty good grades. I also earned some points for my sculpting skillz, I made a lot of clay figures at that time. Most people hated sculpting, I loved it, and the teacher seemed happy about that. :)
I especially remember that I had just gotten a new cellphone,  one of the very first ones that could play mp3-music. I hated the music that the rest of the class wanted to listen from the radio (Kiss FM was a hot radio station in Finland at that time) so I could listen to my own music on that phone while drawing and painting.

I remember looking out from the window of the art classroom, listening to the music on my phone and thinking "Wow, technology sure has moved forward!"

---

Miitti pidettiin lukion kuvaamataidon luokassa. Siellä tulikin vietettyä paljon aikaa silloin kun kävin tuota koulua koska otin kaikki mahdolliset kuvaamataidon kurssit. Olin tosi ylpeä kun opettaja piti piirtotyylistäni ja antoi minulle hyviä arvosanoja. Sain pisteitä varmaankin myös kuvan"veisto"taidoistani, tein tuolloin tosi paljon patsaita savesta. Suurin osa oppilaista tuntui inhoavan savitöitä, minä rakastin niitä ja opettaja vaikutti siitä iloiselta. :)

Muistan myöskin erityisesti että olin saanut uuden kännykän, yhden niistä ensimmäisistä malleista joilla pystyi kuuntelemaan mp3-musiikkia. Inhosin sitä musaa mitä muu luokka tykkäsi luukuttaa radiosta (Kiss FM oli silloin tosi kova sana nuorten keskuudessa) joten saatoin kuunnella haluamiani biisejä sillä puhelimella kun piirsin ja maalasin.

Muistan kuinka katosin ulos kuvaamataidon luokan ikkunasta, kuuntelin musiikkia puhelimellani ja ajattelin "Vau, kylläpä teknologia on mennyt eteenpäin!".I listened to Kosheen... // Kuuntelin mm. Kosheenia...And to the Good vs. Evil soundtrack... (I was very much into obscure SciFi Channel TV-series.)
 ---
Good vs. Evil sarjan soundtrackia... (olin tosi innoissani eriskummallisista SciFi Channelin Tv-sarjoista.)
and the Buffy the Vampireslayer- and Angel-soundtracks just to name a few favorites. Buffy was my favorite TV-show at the time. :3

Oh, I just remembered! I began my figure-collection at that time, I bought Buffy and Angel action figures! I wonder where they are now? Must be packed somewhere in my room at my parents'. I must dig them up and display them. 
---

Ja Buffy Vampyyrintappaja sekä sen spin-off sarjan Angelin soundtrackeja. Buffy oli lemppari TV-sarjani tuolloin. :3

Ooh, muistin juuri tätä kirjoittaessani että taisin aloittaa figuurikeräämisen tuolloin, ostin Buffy ja Angel-actionfiguurit! Pohdin missäköhän ne ovat nyt? Varmaankin pakattuina johonkin huoneessani vanhempien luona. Pitää kaivaa ne esiin ja asettaa näkyville!


After the meet we hurried to another workshop that had a fancy name: "pixel workshop". Well, it was just Hama-bead crafts but it was fun nevertheless!
I remember seeing different kind of beads used for crafts like this, smaller and rounder ones that make for better-looking pixel-artworks. I don't now what they are called, but if you do, please inform me! :3

---
Miitin jälkeen kiirehdittiin toiseen pajaan, jolla oli siisti nimi: pikseli-paja. Noh, se oli tietysti vain vahaa kunnon Hama-helmiaskartelua mutta hauskaa oli silti.
Muistelen joskus nähneeni erilaisia helmiä joilla on tehty tällaista samantyyppistä askartelua. Ne helmet olivat pienempiä kooltaan ja pyöreämpiä, ja niistä tuli vähän paremman näköisiä pikselitaideteoksia. En tiedä miksi noita helmiä kutsutaan, mutta jos sinä satut tietämään niin kerro ihmeessä! :3


Yumeka and Fyrd8th's Yuffie approvingly (?) look at us while we work on our bead-crafts. The hands of the people in the background amuse me to no end. Everyone looks like they are working so diligently on their bead-crafts. :)

I also recognized that my sense of humor must be at the same stage as that of a teenaged boys'. The boys at our table kept repeating quotes from YouTube Poop-videos and alarmingly I recognized a lot of them. XD Oh dear...

---
Yumeka ja Fyrd8th'in Yuffie katsovat päälle hyväksyvästi (?) kun askaroimme helmien parissa. Nuo taustalla näkyvät kädet huvittavat minua, kaikki näpräävät niin ahkerasti helmiaskartelujensa parissa. :)

Havaitsin myös, että huumorintajuni taitaa olla samalla tasolla kuin teini-ikäisen pojan. Pöydässämme istuneet pojat hokivat ääneen lainauksia  Youtuben SinäTuubaP*ska -videoista ja hälyyttävästi tunnistin niistä aika monta. XD Voi sentään...


On the works...

---
Valmistumassa...


...and almost ready! Just cooling off!
I made an acid pink bunny, my own design! It's not a masterpiece but I think it's cute enough. He's still cooling in this pic so looks a bit gooey, but now that he has cooled down, he looks pixel-y as he should.
Some of you might remember it, but I made a bit of a bigger bead-project a while ago: right this way to Hama-bead Ren!

---
...ja melkein valmis! Enää tarvitsee vain jäähdytellä!
Tein happopinkin pupun, oman designini! Ei mikään ihmeellisin mestariteos, mutta minusta se on ihan söppänä pikatekeleeksi. Tässä se on vielä silitysraudan jäljiltä jäähtymässä, joten näyttää hieman mössöiseltä, mutta jäähdyttyään on ihan tarpeeksi pikselimäinen kuten pitääkin.
Jotkut teistä saattavat muistaakin, mutta tein jokin aika sitten hiukan isomman projektin Hama-helmillä: tähän suuntaan Hama-helmi Renin nähdäksesi.Lastly, the shopping of day two!
I couldn't resist but buy two new Nendoroids at Kikucon. I love Disgaea-games and I missed the pre-orders of Etna and Flon. Here's to hoping they'll make a Nendoroid of Laharl too, someday! I like how Yumeka's hair is caught by the wind in this pic.

---

Loppuun vielä kakkospäivän shoppailua!
En voinut vastustaa kiusausta vaan ostin kaksi uutta Nendoroidia Kikuconista. Pidän kovasti Disgaea-peleistä ja missasin Etnan ja Flonin (hassua, olen ennen luullut että nimi litteroidaan "Flonne", mutta paketissa lukee Flon) ennakkotilauksen, joten nämä muuttivat nyt sitten Kikuconista meille. Toivottavasti tekevät jossain vaiheessa Nendoroidin myös Laharlista!
Pidän muuten siitä miten tuuli on tarttunut Yumekan hiuksiin tässä kuvassa. 
Close-ups! Etna (the red-haired demon) has some plastic on her face in the box so that I couldn't get a clear pic. 

---
Lähikuvia! Etnalla (punahiuksinen demoni) on muovia naamansa edessä boksissa joten siitä ei oikein saanut kunnollista kuvaa.So, that was a very fun convention, albeit a small one! If there will be a Kikucon next year I'll go there too, if I possibly can! I also feel very nostalgic about all these highschool-memories. It's good to remind yourself where you've come from at times. It might help you figure out where you are going and what you want to be. I feel I haven't changed all that much from my highschool days. Maybe I've gained some experiences more, but I think my highschool-aged self could still relate to who I am today. :3

Kitty says: Please tell us about your former favorite things, TV-series, music, whatnot? What did you like to do on your freetime when you were in school? (or if you still are, what do you enjoy doing, what are your current favorites?)

---
Sepäs oli hauska conielämys, vaikka pikkuinen coni olikin! Jos ensi vuonna järjestetään Kikucon ,menen varmasti sinnekin jos olen paikan päällä! Tuli myös tosi nostalginen olo kaikista lukiomuisteluista. On välillä hyviä muistuttaa itseään siitä, mistä on tullut. Siitä voi olla apua kun pohtii sitä, mihin on menossa ja millaiseksi ihmiseksi haluaa tulla. Minusta tuntuu että en kuitenkaan ole niin hirveästi ehtinyt muuttua sitten lukioaikojen. Ehkä kokemuksia on karttunut enemmän, mutta luulenpa että lukio-ikäinen minä voisi hyvinkin tuntea samankaltaisuutta nykyisen minän kanssa. :3

Kissimiri sanoo:  Kertokaapas meille entisiä suosikkijuttujanne: TV-sarjoja, musiikkia, mitä tahansa? Mitä tykkäsitte puuhailla koulussa ollessanne? (tai jos olette vieläkin, niin mitkä ovat nyt suosikkejanne ja mitä tykkäätte puuhailla vapaa-ajalla?)


Editto:
Just one song to end the post. :) I kept listening to this song while making this post.

---
Vielä yksi kappale tähän loppuun. :) Tätä kuuntelin postausta tehdessäni tauotta.

9 comments:

 1. Oli kyllä hauska pikku coni. Vaikka mangatuliaiset ois lämmittäny myös :D.

  Oon koittanu pelata Disgaeaa ds:llä mutta en jotenki oikeen tajunnu sitä systeemiä sillon :D. Yleensäkki sellasta hidasta tutoriaalia jossa uudet jutut ei oo kaikki samassa ryppäässä, siitä jää parhaiten tutoriialit mieleen mulla :D. Vastaava sarja (Fire Emblem) onkin sitten helpommin ymmärrettävissä, hassua. Sarjan uusinta Awakeningia pelaan niin ettei kukaan kuole :D. Muuten ois jo muutama tyyppi kuollutkin :D.

  Ite en ollu lukiossa :D. Mutta ammattikoulussa ollessani muistelen kattoneeni vikoja kausia Siskoni on noidasta ja välillä Angelia. Angel oli mulle mieluisempi kuin Buffy mutta molemmissa oli hyviä mielenkiintoisia henkilöhahmoja. Ja tietty murhasarjoja katoin kuten neiti/rouva Marple. Kyllä taisin kattella paljon muutakin kun sillon en omistanut tietokonetta ja puhelimetkaan ei ollu edes kamerallisia :D. Sillon tuli vietettyä vapaa-aikaa paljon sarjojen, pelien ja kirjojen kanssa. Ja tietysti tanssitunneilla ;D.

  Muistatko kun sanoin etten haluu hymyilevää Dollfie Dreamia? Taitaa käydä niin että sellainen on tulossa :D. Löysin käytetyn kehon kohtuuhintaan joka on kyllä vähän modattu ja aattelin iskeä siihen numero 6 pään :D. Ei se niin haittaa jos on käytetty keho, onpahan ainakin halpa kokeiluversio jos ei ookkaan mieleinen. Onko sun mielestä DD2 kehosta 175e liikaa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeh, manganmyyntikojua siellä ei oikein ollut, harmin paikka. :c Kirppiksellä oli joitain mangapokkareita mutta ei oikein mitään mikä olisi osunut lukuhermoon...

   Itse olen pelannut Disgaeaa PS2'lla jolle se on alunperin tehty, siinä toimii tappelumekaniikka ihan hyvin. :) Muistan kyllä lukeneeni jostain että tuossa DS-versiossa olisi huono käännös pelille? Tai jtn.

   Oh niin, tietysti tyhmyyksissäni en tajunnut laittaa muitakin vaihtoehtoja tuohon muisteluosioon kuin lukion. Olinpas yksisilmäinen. ^__^;; Pitänee muoksia se siihen.
   Angelissa oli ainakin alussa jaksoissa tosi hyvät juonet, se oli tosi jännä sarja. Viimeisiä kausia en sitten muistaakseni katsonutkaan... pitäisi varmaan hankkia joku kokoelma DVD tai BluRay-setti noista ja katsoa kaikki jaksot. Buffyn tarinankaari ilmeisesti jatkuu sarjakuvissa edelleen.

   Muistan, muistan. Ei se mitään haittaa vaikka tulisi toisiin aatoksiin. Niin käy nukkien kanssa varmaan aika usein kun ihastuu ja innostuu! :D Oi, DD 06 pää taitaa olla se sama kuin DD Dynamite Mikolla on! Se on huippusuloinen! Jos oot tilaamassa Volksilta niin saisko tulla mukaan kimppaan ku tarviin vaihtokäsiä Yumekalle? ^3^

   En ole hirveästi seurannut yksittäisten DD-kehojen hintaa mutta ei tuo minusta aivan mahdottomalle summalle kuulosta. :) Riippuu toki siitä millaiset modaukset sille on tehty ja missä kunnossa keho muuten on.

   Delete
 2. Rakastan jostain syystä conipostauksia :D ihan liikaaa, se on vaan jotenkin mukavaa lukea niitä. :3

  Yumekaaaa > 3< älyttömän suloinen neiti hän on kyllä, tuo uusi peruukki (...jota en ole vielä kommentoinut apua dementikko) sopii tosiaan nätisti silmien väriin. Keltasilmät 4ever! XD Ihanan lempeän näköinen neito muutenkin, rakastuin tuohon asukokonaisuuteen.

  Melko lailla porukkaa hartsimiitissä! O: nukkeporukkaa.

  Pinssipajat... Entisellä ala-asteellani (tai on se ala-aste edelleen olemassa, en vain käy sitä.) järjestettiin joka kevät jonkinlainen tapahtuma, jonka nimi katosi juuri mustaan aukkoon aivoistani ja jossa oli aina pinssipaja. Siellä ei ollut mitään rajoitusta pinssien suhteen kylläkään, mutta eihän me fiksut ala-asteikäiset silloin tajuttu että niitä kuvia olisi voinut tulostaa valmiiksi kotona... Joten omapiirtämillä mentiin. Harmi sinällään, noita käyttäisi ihan kyllä mielelläänkin, mutta piirtotaidot kutosluokkalaisena olivat vähän - tai itseasiassa aika paljonkin - hehköh. ):

  Hama-helmiä! Nostalgiaa nostalgiaa nostalgiaa. Nuo olivat yksi suosikkiajanvietteistä silloin vuonna peruna kun ala-asteen ensimmäisiä luokkia kävin... Jokin siinä helmien lätkiminen piikkilevyyn koukuttaa. Pitäisiköhän kaivaa nuo jostain kaapin perältä, jos vaikka saisi jotain "taidetta" aikaan XD

  Lukiomuisteluita ei minulla ole tarjota kun en vielä edes lukiota käy, mutta olihan tuossa nyt koottuja kertomuksia ala-asteelta :"D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minustakin conipostaukset on kivoja. :3 Ehkä siksi jaksan tuhdata niitä. Pahoittelut kun nyt ei ollut kuvia cosseista tms.

   Edelleen olen iloinen kun Yumekasta ja tekemistäni asu+peruukkivalinnoista tykkäillään. :) Minustakin Yumekan lempeän hyväksyvä katse on niin suloinen. Ihan toista maata kuin nirppis Xav joka nyrpistelee kaikell. :'D

   Juu hartsimiittissä oli paljon nukkeja ja nukkeihmisiä. Kiva miitti oli, ja oli hauskaa että sinne tuli porukkaa vaikka coni olikin noin pienimuotoinen. :)
   Olisipa meilläkin ollut ala-asteella pinssipajoja! Meillä oli vaan jokakeväinen pesäpallo-ottelu kuutosluokkalaiset vastaan opettajat. Sitä piti sitten kaikkien luokkalaisten raahautua katsomaan kentän laidalle. Tosi kivaa. :-P Ainoa hauskuus tuossa teemapäivässä oli että pääsi aikaisemmin kotiin! Meidän ala-asteella kaikki teemapäivät liittyi jotenkin urheiluun. Olin tosi katkera kun menin yläasteelle muualle ja sain kuulla että muissa kouluissa ei ollut noita piinapäiviä. Meidän ala-aste oli sanalla sanoen per...eiku takamuksesta. :3

   Hih, aikuisena nuo itsepiirtämäsi pinssit ovat varmaan suuria aarteita. :) Nykyisin sitä osaa katsella ihan toisin silmin omia ala-asteenaikaisia tuherruksiaan. Yläasteikäisenä kiemurtelin häpeästä kun vanhemmat esitteli niitä joillekin.
   Tosin aikuisena vanhempani kertoivat minulle ala-asteen opettajan sanoneen että kuvaamataitokykyni olivat ikäistäni korkeammalla tasolla. Vähänkö olin ylpeä kun sain kuulla tuon nyt aikuisena (ja toisaalta taas tuli sellainen olo että aijaa piirtäminenkään ei ollut ala-asteella vaan sellaista "Jee nyt piirretään!" vaan oikeasti siinä tarkkailtiin meitä oppilaita ja meidän kehitystä. Salakavalaa!).

   Minäkin tein pienenä Hama-helmistä heppoja! :3 Niiden lätkiminen on todellakin koukuttavaa ja rauhoittavaa kun voi keskittyä täysillä vaan siihen yhteen juttuun mitä on tekemässä. Toisaalta jos joku täräyttää pöytää ja helmet lentelee niin johan kismittää! XD Kaiva ihmeessä esille, netistä löytyy kaikkia kivoja kaavoja mitä noista helmistä voi tehdä.

   Juu, tosiaan, olisin voinut ilmaista että koulumuistoja.. heh. Kaikenlaiset koulumuistot käy. :3 Käynkin muoksimassa sen tuonne itse tekstiin.

   Delete
 3. I had fun! So thanks for hanging out with me at the con.

  You know right after I had arrived at the con I realised that I could have gone to the badge workshop myself to finally make a nametag for me to use at meets. But well, I have to leave that to an other time... Or make one out of perlers (like I have learned to call them, I had never before heard of hama beads :D ). Those little beads are addictive! I've been thinking of getting some and make more 'pixel-art'. I'd just need to get some multicoloured mixed beads, since I think getting a bottle of each colour I'd want would be a bit of an overkill. Nevermind costly...

  ReplyDelete
  Replies
  1. You're welcome! And thanks on my behalf as well! :3

   Oh yeah, that would have been convenient, to make a nametag badge. But a perler (perler sounds like Danish?) /Hama-beads nametag would look really cool too! I've also thought of buying the beads, but whenever I'm in the store looking at them I always face the same problem: I can't decide which colors to get. x3 I'm naturally drawn to the neon-colors but there's only so much stuff you can do with acid pink and nuclear green. X''D

   Delete
  2. Maybe we need to pool our resources and orginise a Hama/Perler club of sorts XD I quickly found that Sinelli sells quite a few mixed bags to get started.

   Delete
  3. Sounds like a plan, haha! :D Oh, I'll see into what Sinelli offers. Looking at the huge bottles like the ones they had in the con made me wonder what huge bead-artwork could take up all of those beads...

   Delete
  4. Yeah I have to also invest in those bases that can be added together, so it'll be easier to make larger projects. Now I just would have figure out what sort of project I would want to start :D

   Delete