Tuesday, December 6, 2016

Happy 99th Independence Day, Finland! - 06 December


Today is the Finnish Indepence Day!

I'm always scratching my head over what to post on Independence day, but my sister helped me today coming up with the idea. It's a still life with all kinds of blue and white things and toys.

---

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

Minusta on aina haasteellista keksiä jotain postattavaa itsenäisyyspäivänä, mutta tänä vuonna siskoni auttoi keksimään idean. Kuten kuvasta näkyy, kyseessä on asetelma sinivalkoisia juttuja tai siis lähinnä leluja.

It was fun to search for all these things and build this simple set up. I'm sure I would have found even more if I had searched longer.

Funny thing I only just came up with the thought, but since Soom Teenie Gem Lucky is conveniently blue and has a blue and white wig, maybe he'll become the Independence Day -theme doll from now on. :D

---

Oli hauskaa etsiskellä näitä esineitä ja asetella tämä yksinkertainen asetelma. Olisin varmaan löytänyt enemmänkin, jos olisin jatkanut etsintöjä pidempään.

Aika hassua, mutta tajusin vasta tänään, että Soom Teenie Gem Lucky - nukke on kätevästi sininen ja sillä on myös sinivalkoinen peruukki, joten ehkäpä siitä voisi tulla nyt itsenäisyyspäivän teemanukke tästä eteenpäin! :DOf course I use every chance I get to feature Aoba in a photo! ;)

Next year it's the 100th Independence Day, wonder if we should come up with something special then.
---

Tietenkin käytän jokaisen mahdollisuuden laittaa Aoban valokuviin! ;)

Ensi vuonna se onkin sitten Suomi 100 vuotta. Pitänee kehittää jotain erikoista siiheksi.

2 comments:

 1. Sulla löytyi pikkasen enemmän sinisiä asioita kuin mulla Bionicle kalenteriin XD Tämä on vaan niin hieno setti erilaista jengiä. Kaito on hauska tuolla muumimukissa. Tuntuu että odottaa sinne kylpyvettä.
  Minä aloin jo pohtia että mitä ihmettä sitä 100 vuotisjuhlan teemalla blogiin tai muutenkin keksis. Tosi vaikeaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näitä löytyi yllättävän helposti! :D Kiitoksia! Tätä oli kiva koota, ehkäpä se näkyy kuvissakin. Kaito tosiaan sujahti mukiin yllättävän sutjakasti. Ehkäpä pitää asettaa se esitteille mukista kurkistavana. Kylpyvedeksi tai vaahdoksi voisi kelvata pumpuli tai tekolumi!

   Sanos muuta, minäkin jo stressaan ensi vuoden itsenäisyyspäivää! XD Jostain syystä tämä itsenäisyyspäivä on minusta joulukalenterissa aina kinkkisin toteutettava. Tosin minulla on jo yksi idea valmiina, pitää vaan kerätä siihen liittyvät propit... Ensi vuotta odotellessa! :DDD

   Delete