Friday, December 2, 2016

I think it's safe to say Halloween is over - 02 Advent Calendar夢花:「もうハロウィンの飾り片付けしようよ!! 今12月でしょう! 」 …わかった、わかった。私ハロウィンが好きでしょうがない…

Yumeka: "Hey, let's put away the Halloween decorations already! It's December, you know!!"
...yeah, yeah. I know. I just love Halloween I can't help it. It's the same in January with the Christmas Decorations too! :D

I've had a pretty dress in store for Yumeka for some time, and I made her hold it to see if it'd fit. She looked so cute clutching the dress like that, like she wanted to say she wants to wear it! I just had to take a photo... and what better place to take a photo than the Halloween decoration set up. ^^;; (And, before you ask, I put them away after I had taken this picture. Go me!)

I've used this them before, and what do you know, exactly one year ago on 2nd December! I didn't plan that, honest, pure coincidence!

---

Yumeka: "Hei, eiköhän laiteta Halloween-koristeet jo pois! Nyt on jo joulukuu!"
...no joo joo. Minä vaan tykkään niin paljon Halloweenista että ei voi mitään, koristeita ei millään raaskisi laittaa pois. Sama se on sitten tammikuussa joulukoristeiden kanssa! :D

Minulla on ollut tuo nätti mekko Yumekalle säästössä jo jonkin aikaa ja laitoin sen pitelemään mekkoa nähdäkseni mekon sopivuuden. Yumeka näytti niin söpöltä rutistaessaan mekkoaan tuolla tavalla, että oli ihan pakko ottaa kuva siitä. Ihan kuin se sanoisi, "haluan laittaa tämän!" ...ja mikä olisikaan parempi paikka ottaa kuva kuin Halloween-koristepöytä. ^^;; (Ja ennenkuin kysytte, niin kyllä, Halloween-koristeet on jo (enimmäkseen) siivottu pois. Tein sen tämän kuvan ottamisen jälkeen. Hyvä minä!)

Tällä teemalla on otettu kuvia ennenkin, ja kappas! Täsmälleen vuosi sitten, 2. joulukuuta! Ei, tämä ei ollut suunniteltua.

8 comments:

 1. Heeeei! Minä muistan tuon edellisen postauksen halloweenkoristeiden ja komean papin kera oikein hyvin. Ei kai siitä vielä kahta vuotta ole?

  Yumekan uusi leninki näyttää suloiselta. Ihana ihmemaakangas!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei kiva että joku vielä muistaa edellisten keskeneräisten kalenterien pikselimössökuvat. :DD Siitä on vuosi... Tunnen ihan liikaa epäonnistumisen tuskaa kalenterin keskeytymisen takia. Siksi yritän puskea kalenterin loppuun tänävuonna vaikka sitten mössöistäkin mössöisemmillä kuvilla! *päättäväinen ilme*

   Tämän hamosen kun saisi ihmiskoossa...

   Delete
 2. Halloweenit ei kyllä edes hypi silmille tuossa kuvassa. Oikein saumaton jouluween koristelu. Jos vietät "painajainen ennen joulua" teemalla.
  Yumeka on niin söötti sinisellä tukalla. Mukavan räväkkä. Ja aivan ihana tuo mekko. Ei ihme että puristaa sitä niin omistavasti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jouluween kuulostaa tosi hienolta! :D Ikävä kyllä kurpitsat saivat kolhuja niitä siirrellessäni ja alkoivatkin siitä mätänemään.

   Minulla on puolilla nukeista siniset/vihreät hiukset ja toisella puolella pinkit, näin karkeasti liioitellen. :D Mutta aikas isolla osalla on siniset/pinkit. Tämä asusetti oli pakko saada kun sen näin, vaikka en ollut varma sopiiko Yumekalle... onneksi menee vaikka on vähän löysä.

   Delete
 3. Ihanaa, joulukalenteri! Seurataan tätä joka päivä. Mulla olisi ehdotus joulukalenterikuvan napsaisupaikaksi. Kaksikin. Mutta sun täytyy tulla sinne mukaan meidän kanssa! Vihje: molemmissa paikoissa voi myös syöpötellä. En paljasta täällä niin säilyy muilla yllätysmomentti, jos hyödynnät ne kuvauspaikat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ...nyt vielä toivotaan että pysyn siinä päivittäisessä tahdissa... ^^;; Ehdotukset otetaan vastaan! Yllätysmomenteilla tai ilman!

   Delete
 4. That dress looks cute! I understand her wanting to put it on ASAP! :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. I know, right! I'd wear one if they made it in human size. :)

   Delete