Wednesday, December 19, 2012

18th December - Taeyang Arion - Spicasmagoria Advent Calendar


Taeyang Arion is probably the most photographed doll among the Pullip-family dolls I own. I like his soft facial expression and the versatile stock clothing designed by the japanese brand h.Naoto. I decided to keep the name Arion on him, because it's a powerful name fit for an angel. Arion in a name of greek origin ( Ἀρίων) and in the ancient greek mythology it belonged to a mythical horse, the child of the gods Poseidon and Demeter. He had the gift of speech and prophecy.

In the story I've created for my Pullip-family dolls, Arion is an angel, but he is a bit of an ambivalent character, as he keeps company with demons. His best friend is Rabi, my Taeyang Lunatic White Rabbit, who is a trickster-rabbit spirit
However, for Hazuki, Arion is the most reliable person from the mis-matched cast of characters he has to live with in the world that is unfamiliar to him.

---

Taeyang Arion on varmaankin eniten valokuvaamani omistamistani Pullip-perheen nukeista. Pidän hänen lempeästä ilmeestään ja monikäyttöisestä stock-vaatetuksestaan joka on japanilaisen h.Naoto-brändin käsialaa. Nimi Arion ( Ἀρίων) on kreikkalaista alkuperää ja kreikkalaisessa mytologiassa nimeä kantaa maaginen hevonen, Poseidon ja Demeter jumalten lapsi. Arion-heppa kykeni puhumaan ja sillä oli profetoimisen lahja.

Pullip-perheen nukeilleni kehittelemässäni tarinassa, Arion on enkeli, mutta hän on hieman ambivalentti hahmo, koska hän kaveeraa demonien kanssa. Hänen paras ystävänsä on Rabi, Taeyang Lunatic White Rabbit-nukkeni, joka puolestaan on veijari-kaniini-henki.
Hazukille Arion on kuitenkin kaikista luotettavin tyyppi siitä eriskummallisesta hahmokokoelmasta, joiden keskuudessa hänen täytyy elää itselleen vieraassa maailmassa.

1 comment:

  1. En tiennytkään et Arion tarkoittaa heppaa :D. Arion on kyllä kivan kuvattava malli. Herra oli mun ensimmäinen nukke joka meni sold outiksi, tai se oli jo sitä kun käytettynä ostin. Mulla Arion on Mikun poikaystävä, sellanen rokkarityyppi mut aika pehmoltahan se näyttää :D. Ite en oo päässy kuvaamaan omaani stock peruukilla kun se oli jo niin kuiva ja paisunu. Pitää pyytää monstrolta karvaperuukkia jossa olisi tuollainen raita, se ois melkeen stock sillon. Pidän kovasti tuosta stock peruukin ulkonäöstä.

    ReplyDelete