Thursday, December 20, 2012

20th December - Dal Ciel -Spicasmagoria Advent Calendar


My first Dal and my first not-a-Taeyang doll among the Pullip-family dolls~ When I started reading Kuroshitsuji -or Black Butler -manga the thing that usually happens to me when entering a new fandom happened... collecting fan articles and merchandise that is~ ^__^ At first, I considered getting the Azone doll version of Ciel first, but then I found out that Jun Planning made Kuroshitsuji-dolls and Dal Ciel won my heart. I love how detailed these Kuroshitsuji dolls are and how true they are to the original character designs. Dal Ciel is probably one of my absolute favorites among my dolls.

I think Dal's mold fit Ciel well, although I can't help thinking what Ciel would look like if he was made into an Isul doll instead? Also, an Alois Trancy Isul would be a nice addition to my collection~ <3
----

Ensimmäinen Dal-nukkeni ja ensimmäinen ei-Taeyang nukke jonka omistan Pullip-perheen nukeista. Kun aloitin lukemaan Kuroshitsuji - tai Black Butler - mangaa, tapahtui Se juttu, joka yleensä aina käy kun astun uuteen fandomiin... eli fani-tuotteiden ja oheiskrääsän kerääminen siis~ ^___^
Ensin suunnittelin hankkivani Azone-nukke version Cielistä, mutta sitten havaitsin että Jun Planning valmisti myös Kuroshitsuji-nukkeja ja Dal Ciel valloitti sydämeni.
Tykkään siitä miten yksityiskohtaisia nämä Kuroshitsuji-nuket ovat ja miten uskollisia alkuperäisille hahmo-designeille. Dal Ciel on varmasti yksi ehdottomista suosikeistani omistamieni nukkien joukossa.

Minusta Dalin moldi sopii hyvin Cielille, vaikka en voikaan olla miettimättä miltä näyttäisi, jos Ciel oltaisiinkin tehty Isul-nukeksi? Myöskään en pistäisi pahakseni jos olisi olemassa Alois Trancy Isul-nukke~ <3My Dal Ciel is also called Ciel Phantomhive as the original character after which the doll is designed. But in my story he's the Ciel Phantomhive after the Kuroshitsuji -anime Season II (although this is slightly an Alternate Universe-story with the same characters),
(**spoilers!! Beware!**)

meaning that he is no longer an ordinary human, but a demon. He still has some of his humanity left, but it's becoming scarce, a thing of the past. Mentally, he has gained more maturity, and he has become more cunning and calculating than he ever was during his time as a human. However, physically he will never age, he is trapped to possibly spend an eternity in the body of a 13-year-old. Although he has surpassed many of the vulnerabilities he used to have as a human, one still remains; his love for sweets and cakes.

With the aid of his butler, Sebastian Michaelis, Ciel is still learning how to control his demon powers and getting accustomed to the world that he himself is now part of, the world of spirits and other supernatural beings. Ciel knows Sebastian's true name so he can still control him through their bond. It's visible sign is forever sealed into Ciel's right eye.

----

Minun Dal Ciel-nukkeni on myös nimeltään Ciel Phantomhive, kuten alkuperäinen hahmo jonka mukaan nukke on suunniteltu. Mutta tarinassani hän on se Ciel Phantomhive, joka on olemassa Kuroshitsuji-animen toisen kauden jälkeen (vaikkakin tämä on hieman Toinen Todellisuus-tarina myöskin, jossa muuttelen ja lisäilen ominaisuuksia itse hahmoihin) (*'spoilereita**Varokaa!**)

Tarkoittaen, että hän ei enää ole tavallinen ihminen vaan demoni. Hän omaa edelleen joitakin rippeitä ihmisyydestään, mutta ne ovat jäämässä vähäisiksi, muistoiksi menneisyydestä. Mieleltään Ciel on aikuistunut ja hänestä on tullut vielä viekkaampi ja laskelmoivampi kuin hän oli ihmisenä ollessaan, mutta fyysisesti hän ei vanhene koskaan. Hänen täytyy luultavasti viettää ikuisuus näyttäen 13-vuotiaalta. Vaikka Ciel onkin kyennyt voittamaan monia niistä heikkouksistaan joita hänellä ihmisenä oli, yksi kuitenkin on ja pysyy; hänen rakkautensa makeisiin ja kakkuihin.

Hovimestarinsa Sebastian Michaelisin avulla Ciel vielä opettelee uusien yliluonnollisten kykyjensä hallitsemista sekä siinä henkien ja muiden olentojen maailmassa toimeen tulemista, josta hänkin on nyt yksi osa. Ciel tietää Sebastianin oikean nimen, joten hän pystyy edelleen hallitsemaan Sebastiania heidän kytköksensä kautta. Sen näkyvä merkki on pysyvästi sinetöity Cielin oikeaan silmään.

2 comments:

 1. C-Ciel... ;__; <3 Oon aikonut hankkia Cielin jo pitkään. Onnea sinulle, hän on aivan ihana~
  Itselläni on jo Pullip Grell. Ciel olisi ihanan tuima lisäys nukkeperheeseeni.

  ReplyDelete
 2. Ciel ❤³❤ Ciel on niin rakkautta♡ Kirjoitan Tän kommentin kyllä toooodella myöhään :'D
  Voi mä haluisin Tän Cieliiin x 3 Joskus tämä pikku ihanuus ihan varmasti muuttaa tänne !♡
  Dal Ciel on kyllä minusta ihanin Dal '♡' '3' !!
  Joo toivottavasti joskus tehdään Isul Alois Trancy ;3 Rakkaus han Se Aloiskin on ♡3♡ Ja varsinkin jos siitä tehtäisiin nukke ! ♡

  T:Siniapila

  ReplyDelete