Saturday, December 8, 2012

8th December - Actung Baby Spicamagoria Advent Calendar


Today we have a test-photoshoot with Bram~ (it's called a test-photoshoot because I'll do a photoshoot like this again when I have a better background material... *sigh*)


----

Tänään on vuorossa pieni testi-photoshoot Bramin kanssa~ (sanon sitä testi-shootiksi koska aion ottaa joskus hieman vastaavanlaisen uudelleen kunhan minulla on parempaa materiaalia jota käyttää taustana *huokaus*)


If you're wondering about that sign, it's actually a cut-out from a German advertisement. I always collect fun cut-outs that catch my eye so that when I feel like I have a collage coming on, I have source material from which to create the collage~ :3

BTW, I'm not too sure about the rest of these pics but I'm currently in love with this one for some reason I don't know.

----

Jos ihmettelette mistä tuo kyltti on peräisin, niin se on oikeasti leike saksalaisesta mainoksesta. Keräilen aina hauskoja lehti-ja mainosleikkeitä joihin isken silmäni, joten kun tuntuu siltä että nyt olisi sopiva kollaasinteko-hetki, minulla on materiaalivarasto, josta tehdä se kollaasi~ :3

Muuten, en ole niin varma muista kuvista, mutta jostain syystä olen ihan lääpälläni tähän ^kuvaan, jostain itselleni tuntemattomasta syystä. (If someone didn't already know Achtung means "look out" or "pay attention" in German. It can also be used in warning signs~ ;3 )
---
(Jos joku ei sitä tiennyt, niin Achtung tarkoittaa saksaksi "huomio!","varo!" tai "kiinnitä tähän huomiota", sitä voidaan käyttää varoituskylteissäkin.)

 


"Be warned....that I actually prefer cheap ice-cream from the supermarket. ^3^;;;"

((Xav: "That stuff is absolute rubbish, a sacrilege against real ice cream!!" ))

----

"Varoitan siitä.....että oikeastaan pidän marketin pakastealtaan halvoista puikkojätskeistä. ^3^;;; "

((Xav: "Tuo mönjä on täyttä moskaa, ihan pyhäinhäväistys oikeaa jätskiä kohtaan!!" ))

3 comments:

 1. Heh heh, achtung kuuluu samaan korkkari-saksan sarjaan kuin "mein got" ja "himmel". Jotenkin hämmentää kuulla sellaisia muissa yhteyksissä.
  Muutama vuosi sitten olimme Ruotsissa Skoslosterin linnan puistossa ja siellä eräs saksalaisturisti kutitti teini-ikäistä tytärtään joka kiljahti "mein gott!". Repesimme ihan täysin. "Himmel" on vielä livenä kuulematta.Saksa on hieno kieli huudahduksiin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha! :-D En ole koskaan lukenut korkeajännitys-lehtiä, mutta kuulostaa hassulta.

   Saksa on hieno kieli mihin vaan, harmi kun kovin moni ei osaa sitä arvostaa~ *kauhea Saksa-fani*

   Delete
 2. Great pics! I love Dikadoll's tan dolls. Bram seems to be quite the charmer~

  ~Celestia

  ReplyDelete