Tuesday, December 25, 2012

24th&25th December - Oh Christmas tree~ with BJDs, O Tannenbaum~ mit BJDs Spicasmagoria Advent Calendar


And So It Came To Pass... that I didn't have time to update my blog on Christmas Eve... ^__^;;; But to sort of make up for that I'll spam photos of my doll-family decorating the Christmas tree and basking in its glittering light.

----

Ja niinhän siinä kävi... että minulla ei ollut jouluaattona aikaa postata blogia... ^___^;;; Mutta jos hiukan hyvittäisin sitä spämmäämällä kuvia nukkeperheeni joulukuusen koristelupuuhista ja kuusen valojen edessä keekoilusta.



Xavier has the most trained aesthetic eye so he was in charge of color-coordinating the tree-trimmings.

---

Xavierilla on kaikkein kehittynein esteettinen silmä, joten hän oli vastuussa kuusen koristeiden värikoordinoimisesta.



Now now, Xav, it's Christmas! No need to look so blue~ That red scarf is my Christmas present to him~ (and before you ask, no, I didn't make it myself. It's from an arts and crafts -store.

----

No niin, Xav, on joulu! Ei tarvitse olla niin surullisen näköinen~ Tuo punainen huivi on minun joululahjani Xaville~ (ja ennen kuin kysytte, niin ei, en tehnyt sitä itse vaan ostin Tiimarista. X''D )


A card fit for Xav~ An elf riding a rabbit~ Bet Xav wishes he could also  have a hare so big he could ride it. :3

---

Kortti joka sopii hyvin Xaville~ tonttu joka ratsastaa pupulla~ Veikkaanpa että Xav toivoisi että hänelläkin olisi niin iso jänis että voisi ratsastaa sillä. :3


Did Xav get a toy car from Santa Claus? No, my dad insisted that I should include a car in the pic... :-D He collects toy cars and trains, so it's an obsession to him as dolls and figures are to me. So toy cars and trains are a part of Christmas in some way or another for us...

----

Saiko Xav leluauton Pukilta? Ei, isäni vaati että kuvaan täytyy saada auto.. :-D Hän kerää leluautoja ja -junia, joten ne ovat hänen obsessionsa, vähän kuin nuket ja figuurit ovat minun. Joten lelu autot ja junat ovat aina olleet osa jouluamme tavalla tai toisella...


Holly got a new outfit from Santa~ It's a perfect fit! <3 This particular outfit is Tempus costume for Kid Delf boy from Luts~ Apparently Dikadoll MSD matches pretty well with Luts Kid Delf, size-wise.

----

olly sai Pukilta uuden asun~ Se istuu kuin valettu! <3 Tämä kyseinen malli on Tempus-asusetti KidDelf pojalle Lutsilta~ Ilmeisesti Dikadollin MSD-nuket vastaavat aika hyvin Lutsin Kid Delfejä, koon suhteen siis.



Just had to take a pic of the suit alone. I was surprised that it included a knitted vest (which is permanently fastened on the shirt but...) as well as the white shirt and that jacket. <3 It also came with a bow and black kneesocks as well.
I'll definitely get more KidDelf clothes for Holly (and possible future MSD-sized dolls) when I get the chance. This is the best clothes set I've seen so far, so detailed, and looks great on the doll too.

Also, because Holly is a boyish girl, who likes to dress up in boys clothing, this set is perfect for her. It made her look just as I imagined it would~

----
Oli vaan pakko ottaa yksittäinen kuva puvusta. Olin yllättynyt että paidan mukana tuli neuleliivi (joka kylläkin on pysyvästi kiinnitetty paitaan, mutta...) valkoisen paidan ja takin lisäksi. <3 Mukana tuli myös rusetti kaulaan ja mustat polvisukatkin.
Taatusti hommaan muitakin KidDelf vaatteita Hollylle (ja mahdollisille tuleville MSD-koon nukeille) kun tulee tilaisuus. Tämä on paras vaatesetti jonka olen nähnyt tähän asti, tosi yksityiskohtainen ja näyttää hyvältä myös puettuna nuken ylle.

Myöskin, koska Holly on poikamainen tyttö, joka tykkää pukeutua poikien vaatteisiin, tämä setti on täydellinen hänelle. Se myös saa hänet näyttämään juuri siltä mitä olin kuvitellutkin~


Holly and Lieska doing what kids and mythical beasts do when it's Christmas - playing~

Holly ja Lieska tekevät sitä mitä lapset ja tarueläimet tekevät jouluisin - leikkivät~


The two understand each other well and spend a lot of time together.

Kaksikko ymmärtää hyvin toisaan ja viettävät paljon aikaa yhdessä.


Bram joins the decorating fun~

Bram liittyy mukaan koristeluhauskuuteen~


Happy tree-trimming times with the Sachs-Beaumonts!

I'm always terrified when taking group pics like this. What if one of them starts to fall down and pulls the others with him/her and I can't decide which one to catch first... ;___;

---
Hauskoja kuusenkoristeluhetkiä Sachs-Beaumontien kanssa!

Olen aina täpinöissäni kun otan tällaisia ryhmäkuvia. Mitä jos yksi tai useampi nukeista päättää alkaa kaatua ja vetää muut mukaansa enkä osaa päättää kenet kaappaan turvaan ensin... ;___;


Bram needs a Santa-oufit~ Has anyone seen those on sale for 70 cm BJDs? :3

Bram tarvitsee Joulupukki-asun~ Onko kukaan nähnyt sellaisia myytävän 70 cm BJDille? :3

Oh well, Bram is a Christmas-present in himself... ^3^

No, Bram itsessään on oikea joululahja... ^3^

A black kyubi-fox is very challenging to photograph against a background of a dark green Christmas tree...

---

Musta kyubi-kettu on tosi haastava kuvattava tummanvihreää joulukuusta vasten...



Xav found something fitting his character~ ^3^ Doesn't he seem regal with that crown? :3

Xav löysi jotakin joka sopii yhteen hänen luonteensa kanssa~ ^3^ Eikö hän näytäkin kuninkaalliselta tuon kruunan kanssa? :3


Of course Holly wanted to try it out too... But instead of a princess she wants to be called a prince.

Hollykin halusi tietysti kokeilla kruunua... Mutta hän ei halua tulla kutsutuksi prinsessaksi vaan prinssiksi.


I hope you're all having a nice Christmas-time! We here are having a blast at least. :3 I'd love to see how you and your dolls are celebrating Christmas.
Maybe I'll have time for another Christmassy-photoshoot tomorrow~ ^3^ <3

----

Toivon että olette kaikki viettäneet viihtyisää joulunaikaa! Me täällä ainakin olemme ihan juhlatohinoissa. :3 Haluaisin kovasti nähdä miten te ja nukkenne vietätte joulua~
Ehkäpä minulla on huomenna aikaa toiselle jouluiselle photoshootille vielä huomenissa~ ^3^ <3

4 comments:

  1. Hyvää joulua näin jälkikäteen sulle ja nukeillesi :).

    Istuu kyllä kivasti nuo pikkutyttösi vaatteet. Jos on poikien vaatesetti, ei kyllä hirveesti huomaa. Mulla on noi yhdet housut vaan ja ennenkuin tuli Dikadollia, kokeilin huvikseni Bluttikselle ja kyllä ne meni päälle ja näytti hyvältä :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Hyvää joulua ja mahtavaa uutta vuotta sinne teillekin! :3

      Delete
  2. Hollyn vaatesetti on upea! Minun tekisi hirveästi mieli tilata tytöilleni lisää vaatteita, mutta nuo slim minit ovat niin hankalan kokoisia. Minulla on jokin verran MSD-vaatteita jotka ovat ihan liian suuria. Pitäisi kuitenkin mittailla Magdalenaa joka on ehkä porukan tukevarunkoisin, jos edes sille sopisi normaalit vaatteet.
    Xavier on kruunussaan niin ylhäisen näköinen. Kuin luotu kantamaan kruunua.
    Kuuma vinkki ryhmäkuviin: pistä pyyhe tai joku huopa taakse jos sen vain saa jotenkin piilotettua niin vahinkoja ei tapahdu vaikka joku nukke päättäisikin heittäytyä taksepäin. Eteenpäin kaatuvat ehtii useimmiten koppaamaan kiinni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos~
      Pistää miettimään, että mille nukeille ne "standardi MSD"-vaatteet oikein tehdään, kun useimmat tyttövaatteet taitaa olla liian pieniä pönäkälle Hollylle, mutta eivät ne näytä siltä että istuisivat slim mineillekään... ~.~ Haluaisin joskus MiniFee-pojan, mutta en tiedä uskallanko ostaa kun niilläkin taitaa olla "ongelmakroppa" eli liian pieni tavallisille MSD-poikien vaatteille... kyllä osaa olla hankalaa!!

      Kiitos vinkistä! :-)

      Delete