Saturday, December 21, 2013

Happy Birthday Ritsuka! - Spicasmago Advent Calendar 21


December 21 is the birthday of Aoyagi Ritsuka, a character from a manga called Loveless by Kouga Yun-sensei. So my Ritsuka-doll also celebrates his birthday today!

It's funny that two of my favorite characters, Ciel and Ritsuka, happen to have birthdays in December. :3

---

Joulukuun 21 päivä on Aoyagi Ritsukan, hahmon Yun Kouga-sensein mangasta Loveless, syntymäpäivä. Siispä minun Ritsuka-nukkenikin juhlii tänään synttäreitä!

On hassua että kaksi lempparihahmoani, Ciel ja Ritsuka, ovat syntyneet joulukuussa. :3


In the background is Kouga-sensei's artbook "Your Eyes Only". This illustration was the first pic I ever saw of Ritsuka in 2005 and I got interested in Loveless immediately. I didn't even know what the story was about, I just loved the art style and the character seemed interesting (I love catboys and -girls!)

I feel that I tend to get "stuck" with some series, I just don't watch or read them and move forward to newer favorites. Loveless is one of these series that I love and I know it will hold a special place in my heart. I feel that Loveless somehow holds the memories of my adult life since it has been for me there during this time.

---

Taustalla on Kouga-sensein taidekirja "Your Eyes Only". Tämä kuva oli ensimmäinen minkä ikinä olen nähnyt Ritsukasta. Se oli vuonna 2005 ja kiinnostuin sen nähtyäni Loveless-mangasta välittömästi. En edes tiennyt mistä tarina kertoi, rakastuin piirrostyyliin ja hahmo vaikutti kiintoisalta (rakastan kissapoikia ja -tyttöjä!)

Minusta tuntuu että jään "kiinni" joihinkin sarjoihin, en vain katso tai lue niitä ja siirry eteenpäin uusin fanituksen kohteisiin. Loveless on yksi näistä sarjoista, joita rakastan ja tiedän että se tulee säilyttämään erityisen paikan sydämessäni. Minusta tuntuu että Loveless kantaa mukanaan niitä muistoja joita minulle on kertynyt aikuiselämäni aikana, koska se on seurannut mukana nämä vuodet, kun olen seurannut ilmestymistahtia.

8 comments:

 1. Myöhäiset onnittelut Ritsukalle! Hyvin on esikuvansa näköinen :).(ei edes mainintaa siitä, että rakastan silmien ja hiusten värejä♥)
  Loveless on ihana animena, mangaa en ole vielä lukenut, sillä haluan lukea kaiken kerralla c:.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ritsuka kiittää~ Voi kiva että sinustakin Ritsukan nukkeversio on näköinen~ :3
   Ooo, lue mangaa, ehdottomasti, hahmot ovat paljon moniulotteisempia mangassa ja rakastan Yun Kouga-sensein tyyliä tehdä sarjakuvaa ja etenkin hahmovetoista sarjakuvaa! Itse tykkään lukea Lovelessia ilmestymisjärjestyksessä (tosin nyt en ole etsinyt netistä chaptereitä vähään aikaan... yhdessä vaiheessa kun jenin suhde euroon oli edukas, tilasin jopa Zero-Sum-lehteä jossa Loveless ilmestyy kuukausittain saadakseni Chapterit ihan konkreettisesti käsiin.

   Olen nähnyt animen (heh varmaan kymmeniä kertoja... melkein pystyn resitoimaan vuorosanat ulkomuistista. x'D ) ja tykkään siitäkin, esim. soundtrack on upea ja rakastan niin Ohayou, Loveless-kun! -extrapätkiä (jotka julkaistiin lisäosana DVDllä). Kunpa animea jatkettaisiin~ <3

   Delete
 2. Onnea aivan ihanalle Ritsukalle! ♥
  Sinulla on niin ihania nukkeja, että ihan kateeksi käy *o*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ritsuka kiittelee onnentoivotuksista~! :3
   Ja Spica punastuu mielihyvästä. :''D

   Delete
 3. Sinun Ritsukasi on paljon söpömpi kuin alkuperäinen. Hyvää syntymäpäivää Ritsukalle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Awww... Ihanko totta? :)
   Maailmassa ei ole montaa asia jotka olisivat suloisempia kuin Ritsuka. Heh. *tuntee itsensä Soubiksi* X''D
   Ei mutta miksi minä aina samaistun näihin 13-vuotiaisiin hahmoihin, olenko henkiseltä iältäni kenties lapsellinen? :'D

   Delete
 4. Ritsukalle myös täältä myöhäiset synttärihalaukset < 3 Nukkesi on kyllä kovasti esikuvansa näköinen tuossa vieretysten (vaikka kuten Turrekin sanoi; sinun on söpömpi, heh).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hali takaisin. <3
   Näw, imartelette vaan. ;''D (Kiitos~)

   Delete